Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bagyulajuve #18892 üzenetére
Azt hittem nálam a hiba
Előtte bet365-ön néztem és ott ugyanez az angol kommentár. Azt hittem beragadt, kétszer ki és bejelentkeztem...
És kb. mindenki bejött már cserébe, csak az nem, aki érdekel.
PS Vita: Szuper, köszi. És figyeld meg megfordítja a meccset így 10 milkával felemelvén az árát
-
homeless09
őstag
Chamberlain mekkora gólt rúgott.
-
ronson
őstag
válasz
homeless09 #18894 üzenetére
Nálam 4:3.
http://www.stream2watch.me/live-tv/zdf-live-stream
stream hozzá
-
homeless09
őstag
Dempsey közben kitömte a németeket, 4-1.
És vezetnek a Brazilok is.
-
7600 GS
addikt
Gyerekek, Ter Stegen mehet a Barca-ba nyugodtan.
Neymar meg ennyit tud egy masszívabb védelem ellen? De ez az egész Selecao úgy általában nem meggyőző. Kéne pl. egy igazi csatár.
-
Ha már a kis brazil...
A Bárka fedélzetén Neymarnak talán a mostani Don Andrés szerepét szánják, hogy ő meg visszább, Xavit tudja pótolni?(#18880) Integra: VV-nek is voltak hajmeresztő megoldásai, pl. sordöntő elcurt passzok, még clásicón is...
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #18875 üzenetére
most mutatják az ismétlést.
első gólnál óriási védelmi hiba, de tényleg, sehol senki..
három perccel később meg... ami történt... ter stegen.. érthetetlen, ennyire még neuer sem blamálta soha magát...úristen, és ő menne a barca-ba..
-
Integra
titán
kézi cl: hamburgi győzelem hosszabbításban
-
baluka26
veterán
Jocó jó ma.
Osi, tejóisten.
Ázsli -
Tibiajax
nagyúr
jajj Neymar, csak ne ragadjon már a lábadhoz ennyire az a rohadt labda...
jó vagy Neymar, lehet néha picit passzolni is
-
homeless09
őstag
Hart szépen védett, Johnson meg még mindig nem tudom, mit keres a kezdőben.
-
baluka26
veterán
válasz
viharhozo #18869 üzenetére
Ez már a második háeszed, amiben enyhe rasszizmus vélek felfedezni...
De segítek, nézd a vállakat, lábakat, kezeket, nyakat. A testalkat megértéséhez meg ajánlom a nagyszerű értelmező kéziszótár c. kötetet, vagy az állandóan citált, reál területen megbízható wikipédiát. Sosem késő új dolgokat tanulni
-
pohár
félisten
-
NyxNyxNyx
addikt
összeállításokat tudja valaki?
-
homeless09
őstag
Egy streamet nem tud valaki a Brazil-Angol meccsről?
(#18862) Integra: A második Ter Stegennek van beírva, mint öngól. Mit csinált ?
-
Integra
titán
24 perc után 2:0 az usa-nak
-
Tibiajax
nagyúr
megint ez a gagyi fred kezd a braziloknál elöl..
komolyan, nincs jobb nála?? -
ronson
őstag
Egyébként Rudolf megint értékelhetetlenül játszott. Rajtunk röhög a fél ország.
-
baluka26
veterán
Szerintem ezek nem voltak bundameccsek véletlenül sem:
Siófok-Újpest 0-1 (Zamostny 90.)Diósgyőr-Pápa 1-1 (Kádár 90+1., ill. Griffiths 83.)
-
pohár
félisten
“Ancelotti egy remek edző. Azonban érvényben lévő szerződése van jelenlegi klubjával, amit tiszteletben tartunk” – mondta Florentino Pérez az olasz szakemberrel kapcsolatosan.
nocsak, nocsak
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #18840 üzenetére
Szerintem Demba is jobb.
Más: Opta: 7 - A Liverpool Luis Suarez góljai nélkül is a PL hetedik helyén végzett. volna idén. Felesleg?
Ha erős szó is a felesleg, azért durva. Gondolom azért alakult így, mert Pool idén vagy kitömte az ellenfeleit, vagy botlott.
Pohár: Ezt kb 1 hónapja mondta, nem?
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #18838 üzenetére
Azért örülök, hogy nem ti vettétek meg Falcao-t. Abszolút bajnokesélyesek lettetek volna.
baluka26: Hát én láttam Gomis-t párszor játszani és szerintem nem akkora ász. Lukaku sokkal jobb. Régebben mikor szóba hozták a Spurs-szel, egy Lyon drukker is mondta, hogy nem nagy szám.
-
KisTücsök
addikt
-
baluka26
veterán
Ha Mou első dolga Luiz eladása lesz, akkor felőlem mehetne akár máshova is nyugodtan...
-
Integra
titán
lol, stam-on mindenki fennakad
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #18828 üzenetére
Szerintem aki csak egy sima családi autót akar, és jár terepre, annak teljesen felesleges egy G Klasse.
Én még mindig amondó vagyok, ha az ember egy biztonságos, komfortos, férős családi autót akar venni olcsón, akkor ilyen V70-est, mint ami nekünk van már 8 éve. Tényleg nem lehet panasz rá, ennél kényelmesebb kocsiban pedig még nem ültem, ráadásul eléggé szépen szedi a lábát, ha odalépnek neki. Hátul sem szar padokat raknak be, hanem tényleg olyan üléseket, amik ott támasztanak, ahol kell. Egyik ismerősünk, aki most egy E-Klasse-t használ, előtte pedig egy A6-osa volt, azelőtt pedig S80-as Volvo-ja, azt kérdezte az eladótól az Audi szalonban, hogy nem lehetne-e Volvo üléseket belerakni az Audiba.
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #18822 üzenetére
amit ők láttak az max 3. generációs lehetett, és ott van mit valóban kifogásolni, szerintem is. igaz, az egy 10 éves konstrukció, nem is változtattak rajta semmit egész élete során.
ezt az újat, idén kezdték forgalmazni és csak 1-2 szürkeimportos darab van az országban. ez mechanikára, minőségre és anyaghasználatra kívül-belül mindenben etalont állít, a bentley-t is leveri belső térre és csöndesebb is nála 130 kmh-ig. már ültem benne, fantasztikus. itt nem rúgnak a németek labdába, a range a király -
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax #18819 üzenetére
az a defender, ami a g-vel egyenértékű terepen.
a 4. generációs range viszont külön kategória lett, teljesen új világ. ez minden, csak nem szutyok.. -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #18817 üzenetére
imádom a g-t, terepen valóban isten. amúgy meg kb egyenesen tud menni, sajnos a világ rég elhúzott mellette. de lehet, hogy talán pont ezért is imádom
bár magamnak sosem vennék, mert kb használhatatlan közúton, ha jobban szeretne haladni az ember. hiába, csak a range rover.
-
Tibiajax
nagyúr
fuh, pedig pont fordítva van..
a gl a tucat diszkodzsip, a G viszont szinte tradició a Mercinél is, meg ugy ánblokk az autós-terepjárós társadalomban..
annak idején még kölyökként -sose felejtem el- a merci katalógusban ott volt a gyönyörű, lakkfekete G-Merci, a sofőrje meg egy hugo boss-öltönyös üzletember
nagyon rendben volt.. -
Integra
titán
válasz
baluka26 #18804 üzenetére
sanchez is
nem tudom egyiket sem sajnálni. vezetni tudni kell. -
baluka26
veterán
GL buzis, kockamerga a király
Tibcsi: Irjál rám légyszi, és akkor intézzük!
-
baluka26
veterán
Dzsudzsi rommá törtem a Lamboját 3-as autópályán.
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #18801 üzenetére
Ja értem. Június 9-én lesz amúgy Real-Juve meccs, majd azt is érdemes nézni.
Manchester United: Van der Sar - Berg, Johnsen, Stam, Irwin - Blackmore, Fortune, Scholes, Sharpe - Yorke, Cole
Real Madrid: Contreras - Salgado, Helguera, Pavon, Amavisca - Figo, Hierro, Makelele, Zidane - Morientes, van Nistelrooy
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
7600 GS #18799 üzenetére
én örülök
, csak ezeket a united-madrid retromeccseket unom már kicsit
amiket sokkal szívesebben néznék (nem ebben a fontossági sorrendben..):
- barcelona veterans v ajax veterans
- ajax veterans v inter veterans
- arsenal veterans v milan veterans
- juventus veterans v ajax veterans
- parma veterans v lazio veterans
- chelsea veterans v arsenal veterans
...
ilyesmiket
de a milan classic is jó volt, péntek este
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic