Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
OFF:
Ha eltört egy lábujjam mit csináljak?,csak simán ne focizzak,stb.és idővel rendbe jön,vagy van valami tuti tipp?
-
sh4d0w
félisten
válasz
Napfénysüti #21887 üzenetére
Nekem a kedvencem volt a pszichológiai hadviselés, mert mindig volt vki az ellenfélnél, akit lehetett cukkolni, idegesíteni. Persze a jv-k sem jártak jobban, ők állandóan célpontok voltak. Ha láttatok már olasz bajnokit, akkor el tudjátok képzelni
-
Enzolord
addikt
Egy kis válogatás Dive-ból...
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #21889 üzenetére
Az jó...
Na igen, nekem is azt tanították, hogy tedd oda a lábad, mert ha elhúzod, Te sérülsz.. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Enzolord #21888 üzenetére
Utóbbi. Én csak lecsaptam rá és gondoltam erőből kapura lövöm ő meg odatette a lábát de nem elég határozottan. Ilyen esetben ugye mindig az jár jobban aki keményebben lép bele. De tényleg meg se éreztem már fordultam is tovább mire elkezdett nekem kiabálni a csávó hogy normális vagyok-e?
Na az ilyet sose bírtam szóval szépen elmondtam a véleményem neki. A nézők biztos jót mulattak rajtunk. -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #21887 üzenetére
A labdával találtad el, vagy a labda köztetek volt, amikor belehegyeztél egyet?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Enzolord #21886 üzenetére
Erről jut eszembe: hétvégén Siófokon voltam egy egész napos kupán és beszólt nekem egy srác az ellenféltől erre lekislányoztam meg még mondtam neki pár kedves szót. Állítólag megrúgtam de én rohadtul nem éreztem annak csak kapura lőttem egy életerőset amibe ő beletette a lábát.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #21885 üzenetére
Az biztos... A nyámnyilák nem kerülnek be a Reál Margitba...
-
válasz
Napfénysüti #21869 üzenetére
nem is jutottál addig, mint pepe
-
homeless09
őstag
A felső képen a Manchester United fogadtatása látható Bangkokban, az alsón a Manchester City-é Dél-Afrikában.
-
szab.tam
nagyúr
mi most a legalsó, felnőtt bajnoksági osztály? (ahonnan még el lehet indulni a magyar kupában, és/vagy(?) bajnokság nyerés esetén feljebb lehet jutni.)
esetleg ha lenne valami link, ami az osztályok sorrendjét mutatja... -
Enzolord
addikt
válasz
sh4d0w #21876 üzenetére
Annak is megvan a maga diszkrét bája.. Megye 3/járás az ahol minden évben ugyan azokkal játszol, és minden meccs szinte egy classico, mert lehet, hogy együtt dolgoztok, de a szomszéd faluból vagytok és a pályán neki pakolsz oda a legjobban, hogy aztán a melóhelyen tudd szívni a vérét, vagy egy sör mellet a kricsmiben.. ÁÁ, de hiányzik ez..
(#21878) Napfénysüti akkor csak nem úsztad meg lap nélkül..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
sh4d0w #21876 üzenetére
Tavaly előtt beszámoltam róla mikor nálunk egy szomszéd faluban tartott meccsünk tetlegességbe torkollott sajnos. Na ott én is kénytelen voltam beszállni a csapattársam testi épségének védelméért. Ezek a pillanatok sajnos a foci mélypontjai.
Mondjuk a tiszta előéletem miatt megúsztam 4 meccs eltiltással.Enzolord: dede ugyanis nem állított ki a spori (ki kellett volna) illetve ezen a meccsen már kapusként játszottam végig.
Egy videofelvétel alapján volt fegyelmi tárgyalásunk oda idéztek be és ott döntött a büntetésről a vének tanácsa. -
sh4d0w
félisten
válasz
Enzolord #21875 üzenetére
Mondjuk az ilyenért jár is a pofon.
Egyszer viszont megúsztam egy echte pirosat: bal szélső védőt játszottam, kapusunk nem jött, így a felnőttből az egyik csatár állt kapuba, aki tudott ugyan védeni, de hát aprócska volt. Jön az indítás a csatárom felé a 16-os vonalához, láttam kiindul a kapusunk, nem mentem oda, ne zavarjam. Ő viszont nem merte már kézzel fogni, megpróbálta kifejelni - átpattant felette, csatár leveszi és elkezd tötymörögni az üres kapu felé. "11-est ki lehet hagyni!" gondolat mentén feltettem a srácot. Még sárgát sem kaptam, a büntit persze berúgták. A második félidőben egy szöglet utáni csúsztatással én egyenlítettem
-
Enzolord
addikt
válasz
sh4d0w #21874 üzenetére
Nekem volt egy olyan meccsem, hazai pályán 58percben be, 67ben irány zuhanyozni, nem nekünk fújtak a bírók, megye 3ban, én voltam a 4. akit kiállítottak tőlünk, plusz 2 embert meccs után...
Aztán lapos gumikkal, ablaktörlő nélkül hagyták el a pályát..
Megye 3ban ne fújj a hazai csapat ellen...
Haveroméknál meg egy dombra kergették fel a sporikat.. -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #21872 üzenetére
Én is a szélen voltam, bár inkább támadó.. A magasságom nem elég a bekk poszthoz..
Aztán elkezdtem emberesedni, és a gyorsaság helyett használtam a powert.. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
ronson #21871 üzenetére
Nem írtam pedig direkt akartam de mindig a legjobban védekező csapatok közé tartoztunk a bajnokságban (1* bajnokok is lettünk). Mondjuk az is igaz hogy szélső védő voltam és én inkább a gyorsaságomat használtam ki az ellenfelekkel szemben. De sose szerettem a favágó stílust nem az én kenyerem.
Enzo: igazad van benne ezt nem is szeretem a csapatban hogy sokan időnként egy Oscar díjra hajtanak.
-
ronson
őstag
válasz
Ok, hogy voltál hátvéd, de azt is áruld el, hogy ez lap nélküli játék eredményes volt-e?
Mert én tudok lap nélkül védekezni, csak nem eredményesen.
-
Enzolord
addikt
válasz
Az lehet, hogy túlzásba esik egy Classicon, viszont a másik oldala az érmének, hogy nálatok meg szeresnek könnyel elesni, és rájátszani a bíróknál mert tudjátok, hogy Pepe ellen sikk fújni..
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #21867 üzenetére
Ja...
Azt hittem, Fellaini..
Mér adnák el? Azt teszi, amit egy hátvédnek kell.. Utálják a pokróc stílusa miatt, de mutass nekem egy hercegnő középhátvédet.. -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #21865 üzenetére
Azt sem bánom...
Csak tegye oda magát, aki a United mezét hordja, és ne ismerjen megalkuvást.... -
Enzolord
addikt
Ennek a Thiago mizériának is vége lehetne.. Ha nem akar hozzánk jönni, húzzon a p.be a Bayernbe, akkor csöbörből vödörbe le.. csak jó lenne, ha valakit tényleg igazolnánk középre..
Fellaini hibátlan lenne, és jó lenne, ha Moyes ezzel is foglalkozna, mert Flecsi sose lesz a régi Ginger Prince visszavonult, Anderson nem az igazi, Powell meg fiatal még..
Ehhez képest védő védő hátán... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
-
bence188
tag
Az is érdekes hogy Illaramendi a transfermarkt.com szerint 12 milliót ér, és a Madrid 38-at adott érte......, Xabi Alonso került anno asszem 36-ba, remélem jól helyettesíti majd ennyi pénzért, mert ha nem akkor ez nagyon nagy bukta lesz.
-
Enzolord
addikt
válasz
KisTücsök #21856 üzenetére
Azért kíváncsi leszek, mire megy Neymar Pepe ellen...
Előbb utóbb rájönnek a spanyol bekkek is arra, amit a Britek már tudnak.. Csak erőből lehet megállítani őket, az, hogy megpróbálják lefutni, lecselezni őket, az nem játszik..Odahegyezni Nekik, mint megye 2ben, és a harmadik után nem lesznek olyan fürgék..
Bár arra is kíváncsi leszek, mennyire marad fürge +6 kiló izommal Neymar.. -
KisTücsök
addikt
válasz
Enzolord #21855 üzenetére
De Vidal még talán ér is annyit, legalábbis könnyebben megemészti az ember, ha ő érte adnak ki annyi pénzt. Most a spanyol "hiperszuper tehetségek" ára is jól fel megy így.
Nem jött be ez a sztáros hullám a Madridnál, most hazaiakkal próbálkoznak. Majd elválik, mire mennek így. De ez a Barca most megint előre kap úgy érzem, a Messi - Neymar kettős nem lesz piskóta.
-
Enzolord
addikt
Vidal
A Madrid mennyit akar megint elszórni játékosokra? -
válasz
venember83 #21850 üzenetére
azért a cavani ibra csatárduó is igen brutális lesz
kár, hogy beckhame nem maradt még egy szezont játszani.
-
salival
aktív tag
válasz
KisTücsök #21846 üzenetére
Bazzeg. El nem hiszem, hogy ha egy fiatal alapvetően tehetséges játékos fut egy közepesen jó szezont a La Ligában már 30 milliókat ér.
Tököm kivan a sok pénzes klubbal akik azt hiszik pénzzel mindent elérhetnek. Bírom a madridot (és a pool után mindig másik kedvencként tekintek rá) de ez hihetetlen.
Akkor meg csodálkoznak a klubok, ha kiszemeltjeiket értelmes áron nem tudják megvenni, mivel eladóik várják hogy bejelentkezzen érte a chelsea, manciti, monaco, madrid, psg és azokkal kedvükre alkudozhatnak a csillagos égig. -
venember83
nagyúr
Jove Cityhez, De Rossi Chelseahez, Cavani PSG-hez, Giaccherini Sunderlandhez, kb. biztosra vehető átigazolások.
-
válasz
KisTücsök #21846 üzenetére
őt el is felejtettem az előző felsorolásból.
tehát illarramendi, nacho, morata, jesé, carvajal, varane, rettenetesen fiatalok, és mind ancellotti keze alatt
azthiszem az elkövetkezendő években gyönyörű focit láthatunk a reáltól, nagyon várom és nagyon kíváncsi is leszek, hogy mit sikerül alkotniuk.
minden esetre nagyon szimpatikus, hogy kiket igazolnak, és nem áldoztak fe minden forrást pl bale vagy falcao megszerzésére. és mivel vkp, elképzelhető, hogy alonso valóban távozik valahova.
-
KisTücsök
addikt
Hát... Már nem befutott sztárokért adnak ennyit, hanem "nagyon tehetséges" fiatal spanyolokért... Kíváncsi leszek. Az összeg mindenesetre nem nagyon változik.
-
L_YKing
addikt
Hát ezt nem hiszem el. Thiago elméletileg a Bayernben.
-
nextman
aktív tag
Valahol azt olvastam, a vidi tovabbjutott a nemzetkozi kukaba :/
-
válasz
cyberkind #21814 üzenetére
most rettenetesen jó a keret, ha a fiatalokat nézzük: nacho, carvajal, varane, morata, jesé, mindben nagyon nagy potenciál van, és mx 23 évesek (ha jól emlékszem), ha idén nem is, jövőre rengeteg tapasztalatot szerezhetnek, beérhetnek, és akkor nincs megállás, nem sok keresni valója lesz a mostani sztároknak itt
-
proci985
MODERÁTOR
Politikát ha megkérhetném kerüljük.
-
Ps Vita
őstag
-
ronson
őstag
Egyébként érdekes, hogy a Honvéd ellenfele 3. míg a vidi-é 6. volt tavaly a montenegrói bajnokságban.
-
7600 GS
addikt
-
Sztbeni
őstag
mondjuk az meg elég gáz, hogy félig sincs tele a stadion...
-
KisTücsök
addikt
Ja értem.
_________________________________Csak úgy.
Most már lassan csak jön az új szezon.
-
Sztbeni
őstag
minden elismerésem a Honvédé! Remélem meglesz a csoportkör.
-
fatal`
titán
http://www.origo.hu/itthon/20130711-a-kormany-negyszazmilliot-ad-a-mezokovesdi-focinak.html
Oda aztán mi a lóf*sznak, de tényleg?
-
KisTücsök
addikt
lol.
____________"Real Madrid: Callejón a Napoliba szerződött - hivatalos"
Ő nem ilyen nagy tehetségnek lett kikiáltva?
-
cyberkind
félisten
Na jönnek az újabb megszorítások, kiesett a Vidi, de ilyen gyökér játékkal nem lehet mást várni, szégyen az egész !
-
KisTücsök
addikt
lol. Most olvasom a Vidit. Pff...
Mikor fogok én egy magyar csapatnak szurkolni egy nemzetközi kupasorozat főtábláján? Ezt most a Viditől függetlenül mondom. Anno tök jó volt, amikor a Debrecen bejutott (mondjuk az ott elért teljesítmény annyira mát nem). Most már meg ilyen ciprusi csapatok ott vannak...
-
ronson
őstag
Gratulálok a Népi Nemzeti Klubcsapatunknak.
-
fatal`
titán
válasz
szab.tam #21799 üzenetére
"kisszögeltből az elmúlt évben volt vagy 100-150, de belőle gól egy sem..."
1 volt, az EL főtáblán (talán a Sporting ellen?)
(#21801) Sztbeni: Hasonlóképpen gondolom a milliárdok beöntését, ettől függetlenül (ahogy a múltkor is írtam) a csapatnak szurkoltam (attól függetlenül hogy a meccs egy rakás szar volt és inkább csak a háttérben zörgött). Teljesen alap lett volna a továbbjutás.
Idén szerintem nem lesz főtáblás csapatunk.
-
Sztbeni
őstag
szép volt vidi. Csak így tovább. Érdemes ebbe a csapatba ölni az adófizetők pénzének milliárdjait. És ne szóljon most be senki, hogy mekkora köcsög vagyok, mert az összes többi magyar csapatnak teljes szívemből szorítok, így este a Honvédnak is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával