Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
viharhozo #19297 üzenetére
ja, miközben mindenki klopp-ot akarja megvenni. egyszerűen arról van szó, hogy a legtöbbek szemében másodosztály bundesliga és az angol, spanyol meg az olasz a menő. ehhez képest rabolják szét a bl játékosokat kifelé a puccos bajnokságok. bizony, jó a dortmund nagyon.
-
viharhozo
addikt
válasz
venember83 #19280 üzenetére
5-7 millio eurot a Dortmundnal is lehet kapni, az teljesen versenykepes fizetes. A csapat szinten eros, ott van a vilag legjobb edzoje, ha ez nem palya egy focistanak, akkor mi az?
Integra: a Deloitte szerint a Hamburg a negyedik leggazdagabb nemet klub, rendre 100 millio euro folotti bevetellel (osszesitesben is 18.). Ha ez nem eleg, akkor vmit rosszul csinalnak.
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #19294 üzenetére
beszállhat milliárdos, de nem kap többségi tulajdont, így nem száll be, törvény védi a klubokat.
-
Ps Vita
őstag
válasz
homeless09 #19294 üzenetére
Németországban nem igen
-
Integra
titán
válasz
viharhozo #19292 üzenetére
szar helyzetben van anyagilag a hamburg. vdv 12 millás beszerzése és a horrorisztikus fizetések a kispadon ülőknek is betettek. karcsúsítani kell és pénzhez kell jutni. én is tartanám son-t, ráadásul jól érzi magát hamburgban. de ami a hsv vezetését illeti... ott kéne kapásból a felét kirúgni.. teljesen reménytelen a klub jelen pillanatban
-
salival
aktív tag
válasz
homeless09 #19288 üzenetére
kapus nem lesz? mert azzal együtt már 12 ember
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #19288 üzenetére
hopp ez egy emberrel több. Ha két kkp/vkp van akkor elég egy középső védő.
-
salival
aktív tag
válasz
homeless09 #19284 üzenetére
és senki se védekezne
-
cyberkind
félisten
válasz
homeless09 #19284 üzenetére
De nem ma !
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
homeless09 #19281 üzenetére
Szegény Ronaldo-t Van Pörszísítették.
Vagy fordítva
-
Integra
titán
son valszeg a leverkusen-ben folytatja. 10 milla.
van buyten és ribery hosszabbít, gomez pedig most már biztos megy, a tanácsadója is megerősítette. -
homeless09
őstag
-
-
DopeBob
addikt
válasz
Integra #19272 üzenetére
Oké, akkor van amit rosszul látok, de a véleményem első fele majdnem biztos, hogy megállja a helyét. Ha én focista lennénk, nekem is biztos a CL trófea lenne az álmom, és olyan klubbhoz akarnék szerződni, akinél a legnagyobb esély van ennek a megszerzésére.
Azt meg nagyon nem hiszem, hogy a BVB jövőbe is döntőbe tud jutni, a Bayern viszont az esélyesek között van minden évben.
viharhozo: vagy a'la arsenal olcsón vesznek drágán adnak, semmi nagy eredmény de a tulajdonosoknak jó...
-
viharhozo
addikt
válasz
DopeBob #19271 üzenetére
Gotzet meg Lewandovskit nem gombokert adjak el, ebbol a ket transzferbol (+Santana is elment) + a BL-penzekbol siman lehet 80-100 millio euroja igazolni a Dortmundnak, amibol harom nagyon komoly jatekost lehet venni. Persze csak, ha akarnak, a vezetes ki is veheti a penzt a cegbol, de akkor nehez lesz jovore.
-
nextman
aktív tag
válasz
DopeBob #19271 üzenetére
Nem szokas Dortmundban evenkent kiarusitani a legjobbakat, hihetetlen, hogy ez barkinek is igy jon le.
Csak azok mentek el, akiket nem lehetett ott tartani, mert mindenaron menni akartak. Ez 3 ev alatt 4 jatekos a legjobbak kozul, ebbol 1 visszatert, egy potolva lett. Ketto most megy el, es valoszinuleg jovore oket is sikerul potolni majd. -
Ps Vita
őstag
válasz
baluka26 #19274 üzenetére
Ha nem baj belinkelem,ha esetleg más is mobilról van
Amúgy nagyon bejön nekem,sokkal jobban mint a hazai,csodaszép
-
baluka26
veterán
Na, Chelsea idegen is turheto lett. Valaki rakjon be kepet, mobilrol vagyok.
-
Integra
titán
válasz
DopeBob #19271 üzenetére
szvsz teljesen rosszul látod.
nem hagy el semmilyen süllyedő hajót - ez rosszindulat még feltételezni is. arról van szó, hogy a bayern jelenleg minden játékos álma németországban, főleg pep érkezése óta. ez ilyen egyszerű. továbbá a bayern sokszorta több pénzzel rendelkezik és kilóra megvehet és meg is vesz bárkit, nem érdekli őket semmi, etika pedig a legkevésbé.
ezek után kiárusításról beszélni egy vicc, nem tudnak mit tenni. egyet tudnak, brutális kivásárlási árakat építenek a szerződésekbe, más nem marad. és még így is kivásárolják őket, de legalább bőven marad pénz a dortmund-nál is arra, hogy újabb tehetségeket hozzanak a csapatba. akkor árusítanának ki, ha csőd szélén állna a klub. ilyenről szó sincsen. egyszerűen kénytelenek eladni. lewa-ért már max 25 millát kaphatnak, de inkább 20 lesz az, mert 2014 végén lejár a szerződése. így kénytelenek eladni, ha pénzt akarnak még látni belőle.
azt pedig végképp nem értem, miért ne lehetnének egy évvel később is a cl-ben... -
DopeBob
addikt
válasz
Ps Vita #19270 üzenetére
gondolom úgy gondolja, hogy "még időben el kell hagyni a süllyedő hajót...". Nem hiszem, hogy jövőre is BL esélyes lesz a BVB, a Bayern viszont simán. Minek maradna olyan klubban, ahol évente kiárusítják a legjobbakat aztán kezdenek építkezni előröl? Én meg tudom érteni, bár nyilván a másik oldala meg szomorú
-
baluka26
veterán
válasz
bandus #19266 üzenetére
Gomis Lyon focista.
Stabilan 10-15 gól környékén lövöldözni Ligue1-ben és francia válogatottnak lenni nem átlagos dolog. Jó lenne itthonra is több ilyen átlagos focista.Erről az Aubemeyang gyerekről tud valaki valamit? Ligue 1 második legjobb góllövőjének lenni nem annyira gyengusz teljesítmény.
viharhozo: Nem igen van szükségük szerintem egy ilyen szintű csatárra, amikor van egy Kießling. De Bruyne meg megy kölibe, ő hasonló szintű, mint Schürrle.
-
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #19263 üzenetére
Persze
Kanta játszik, már miatta érdemes lesz. -
Napfénysüti
nagyúr
Nézi valaki ma ezt a csodálatos barátságos válogatott meccset?
Közben rájöttem a liverpooli mez lényegére! Az ellenfél amint meglátja vagy röhögő- vagy sírógörcsöt kap és ezt ki tudják majd használni. Csak aztán nehogy a saját csapattársaikat megpillantva ők is így járjanak.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Gomis nagyon gyenge. Nem értem Baluka mit lát benne? persze most jön az, hogy lő egy gólt
-
Integra
titán
schürrle 20 milláért a chelsea játékosa, 5 évre ír alá, most jött ki a cikk, ballack búcsú meccse után völler és mou megegyezett. majd holnap kiderül, ha megerősítik hivatalosan is.
torres-ről semmi info
-
cyberkind
félisten
Ez az, CR már árulja a házát, mégis lelép ?
De csodás lenne, de legalább tutira jönne Bale !
(#19254) MikE008
Legalább ennyi örömük legyen ! -
Integra
titán
és kikapcsolják a közvetítést amikor éppen körbe sétál a stadionban, agyam eldobom....
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok! Pesten hol találok "kihalt" foci pályát? szeretek kapura lövöldözni, egyesültbe nem játszottam, de azért az u18-as mezőny már nagyon erős, freestyle vonal meg az említett kapura bombázás érdekel mozgás gyanánt. Ha tudtok valami pályát ami üres írjatok létszíves.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Sztbeni #19243 üzenetére
Magyar cikk is van róla. Elképesztő
-
salival
aktív tag
-
Sztbeni
őstag
Craiovai stadiontervek. Na, ha ezt megépítik, leszopom magam, komolyan mondom
-
baluka26
veterán
válasz
Integra #19241 üzenetére
Akkor nekem lesz sírás
Ballack nekem tényleg az, aki örök kedvenc marad...még 2002-es vb-ről, amikor elkezdtem focit nézni, miatta szerettem a Bayern-t, és amikor a Chelsea-be igazolt az volt egy igazi katarzis. Máig nem tudom felfogni, miért nem hosszabbítottak vele.
Az élet igazságtalansága, hogy se nem nyert EB-t, VB-t, BL-t, ha valaki, ő megérdemelte volna mindet... -
Integra
titán
na, pont a bevonulásra nyomtam be a tévét
gyorsan, hol a sör?! -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #19227 üzenetére
Jó kis játékos az biztos. Többre volt hivatott, mint az Anzhi.
Ma meg Uruguay - Franciaország. Jó kis meccs lesz. Mivel minden arra utal, hogy 0-0 lesz (előző 4 meccsük 0-0), gólparádéra számítok.
7600 GS: Jó, de akkor legyen 4-3, mert az Uruk-ra fogadtam
Lőjenek 4 védhetetlen bombagólt, hogy Lloris, se égjen.
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #19225 üzenetére
Azért egy sufni Mancini után biztos pozitív változást hoz.
Májki: Azért ezekért nem olyan sok ez. Willian szerintem egy top játékos.
-
KisTücsök
addikt
válasz
homeless09 #19219 üzenetére
Jaj anyám.
"Egybehangzó brit sajtóhírek szerint a Manchester City megegyezett a Sahtar Doneckkel Fernandinho átigazolásával kapcsolatban. A brazil középpályás állítólag 40 millió euróért hagyja ott az ukrán csapatot angol kérőjéért."
Pellegrinivel nagyon erős lesz ez a City, attól félek.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #19219 üzenetére
Ez még sokkal jobb XDXDXDXDXXDX
-
baluka26
veterán
A liverpooli mez a mémgyárat is beindította
-
baluka26
veterán
Navas állítólag madridi ajánlatot utasított vissza a Cityért.
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
Jajj, mennyi rengeteg név, ami az általam imádott Nationalelf karakterét adta...
-
Integra
titán
fener megszerezte bruno alves-t, 5 milla
mi van a jeep szerződéssel?!
-
ronson
őstag
válasz
viharhozo #19204 üzenetére
Valami ilyesmi rémlett nekem is, azt tudom hogy jogilag nem feltétlen az a nevelő klub ahol elkezdett valaki focizni, ami ugye számít ilyen átigazolási díj részesedés, meg egyéb dolgok miatt.
Egyébként olyan szinten érthető, mert itthon is elszipkázzák az akadémiák a tehetséges gyerekeket a kisebb kluboktól.
-
-
viharhozo
addikt
válasz
ronson #19203 üzenetére
Ez nem igy mukodik, az UEFA szabalyozza. Az a sajat nevelesu jatekos, aki 15 es 21 eves kora kozt legalabb harom evet lehuz az adott orszagban egy klubnal (lehet megszakitasokkal is, es termeszetesen a fiokcsapat is szamit). A dolog azert erdekes, mert az europai kupakban indulo csapatok 25-os kereteben legalabb 8 sajat nevelesu jatekos kell legyen.
Ennek megfeleloen Alaba a Bayern sajat nevelesu jatekosa.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #19191 üzenetére
én azt csodálom, Hamsikot meg Joveticet hogy nem környékezik meg a nagycsapatok?.. vagyis, nem hallunk ilyen híreket..
én ezt furcsállom. Remek játékosok
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával