Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Integra #21074 üzenetére
Nekem ez a Villa Tottenham kapcsolat még mindig gyanús. A tulajdonos miért adna ki 10 millió fölötti pénzt egy olyan játékosra, akiben még max 2-3 év van és már most se nagy szám. Tegyük hozzá talán klubrekord fizetéssel (117ezer euró hetente )... + még rinyás is, hergelné a csapatot
Nekem ez nem logikus, pedig minden döntését értem Levy-nek, ha nem is szeretem az összeset. Talán AVB akarhatja? vagy lealkudta 5 millióra
Özil nem megy el, miért tenné? talán a Dortmundba megérné neki, de ők nem engedhetik meg maguknak.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #21076 üzenetére
..és állítólag új stadionról is pusmognak
-
-
baluka26
veterán
Bruma a PSV-ban, de benne van a Chelsea visszavásárlási opció.
-
ronson
őstag
Szép lett az új mezünk.
Ezzel az öt játékossal ha normális állapotban lesznek, még bajnoknak is lehet lenni.
-
atish15
aktív tag
válasz
venember83 #21080 üzenetére
Köszönöm. Közben én is utána néztem kicsit. A hivatalos bejelentés jövőhétre várható. Kíváncsian várom hogy ebből mi sül ki.
-
ronson
őstag
válasz
littlelion21 #21066 üzenetére
Lehmann nagy statisztikus volt. '97-ben a Schalke-Inter UEFA kupa döntőn is a statisztikái alapján védett.
-
Integra
titán
válasz
sőt, már van újabb pletyka is
most, hogy tevez out, jöhet gomez, 23.5 millát adna a city érte -
7600 GS
addikt
-
atish15
aktív tag
válasz
Hol olvastad?
-
Integra
titán
goal szerint villa megegyezett a tottenham-mel, már csak a két klubnak kell ugyanezt tenni.
és egy vad vad vad pletyka, az 'as' úgy tudja, hogy özil sem érzi jól magát már a madridban, a bayern és a dortmund is vigyeli és készek ajánlatot tenni
-
Integra
titán
válasz
Ps Vita #21071 üzenetére
na most ne sértődj meg, de minden bayern írásodban benne van, hogy bayern a világ leglegleg klubja, a világ leglegleg edzőjével, az összes döntés hiperszuperleglegleg, és igaz, hogy csak 11-en lehetnek a pályán, de mégis mindenkire számít, a másik 30 játékosra. ja, a padon max. nekem ez már irreális eufória, főleg a rengeteg tapsikolós szmájlival egybekötve. valakivel valaki beszél és már tapsikolós szmájli van, mert bayern..
jupp-nál meg nem érezte senki, hogy számít rájuk vagy mi? .... -
baluka26
veterán
válasz
venember83 #21067 üzenetére
Ha lábfejjel rúgja valaki, csak erre támaszkodhatsz. Ha viszont belsővel, akkor a boka mindent elárul.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #21065 üzenetére
Szerintem mindenkinek megvan, hogy hova rúgja a legjobban, hogyan rúgja legszívesebben, ezért ez statisztikailag szvsz nem rossz kiindulási pont. Nem tuti, de a semminél több.
-
littlelion21
addikt
válasz
venember83 #21062 üzenetére
Bizony, még 2006-ban volt: [link]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Lehetséges hogy egyes rúgóknál megvan hogy hova rúgják de szerintem ez nem jó dolog pont azért amiért említetted. Viszont ez szerintem nem a kapus nagyságát mutatja hanem a rúgó szegényes repertoárját. Vagy akkor fixen rúgja oda ahol nem lehet elérni.
-
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #21061 üzenetére
Ha az oldalhálóba rúgja az ember nincs kapus, aki kifogja.
-
atish15
aktív tag
válasz
Meg volt talán egy bl meccs is de részletekre nem emlékszem csak hogy a cserekapus mondta hogy kinél hova ugorjon és bejött.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #21061 üzenetére
Pedig anno emlékszem olyan világbajnokságra, ahol a német kapusnak ki volt írva statisztikaszerűen, hogy melyik játékos hova szokta rúgni...
-
Napfénysüti
nagyúr
-
fatal`
titán
válasz
homeless09 #21058 üzenetére
Az angol bírók is szarok, az olaszokat nem tudom, utálom az olasz focit.
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #21047 üzenetére
micsoda baromság
-
fatal`
titán
válasz
"Azt javaslom, hogy a következő szezonban, a játékvezetők a kieséses szakaszban a legjobb ligákból legyenek"
Ja mert a spanyol bírók, meg a német Stark annyira jók
-
Enzolord
addikt
válasz
homeless09 #21053 üzenetére
Simán hozták volna a K*csög játékvztő nélkül..
-
Ps Vita
őstag
Csak én nem értem,hogy tegnap hogy lehetett Casillas a meccs legjobbja?
Nem tudom,hogy kinek adtam volna,de szerintem egyik kapus se hozott le olyan teljesítményt,hogy ők kapjá
-
7600 GS
addikt
válasz
Tényleg szívvel játszottak csak nem idén hanem még 2003-ban.
Napfénysüti: Azért abban megegyezhetünk, hogy vannak olyan kapusok akik az átlagnál jobban érzik és hárítják a büntetőket. És láttam már jó pár olyan büntetőt is, ami igen csak sarokra volt rúgva és mégis kiszedték valahogy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Integra #21045 üzenetére
Így van. A 11-esek hárítása leginkább a mázlifaktoron múlik. Egy jól rúgott bűntetőt ember nem szedi ki legyen az Buffon, Casillas, Neuer vagy akárki. Ha meg rosszul rúgják még én is kifghatom. Persze ha mákja van a rúgónak és a kapus másik irányba megy akkor még egy gyenge büntetőből is lehet gól.
-
Ps Vita
őstag
válasz
Ez mikor nyilatkozat?
Amúgy Guardiola nagyon sokat beszélget edzésen Højbjerg-gel,ez nagyon jó jel,az a srác félelmetes tehetség
Ribéryvel meg arról beszélgetett,hogy szeretne-e középen játszani -
atish15
aktív tag
válasz
Szvsz azzal még nem feltétlenül küszöbölik ki a problémát. És mondjuk példának Kassait azért írnák le mert nem tudom hanyadik helyezésű ligában vezet.
-
homeless09
őstag
Pep Guardiola:
"Azt javaslom, hogy a következő szezonban, a játékvezetők a kieséses szakaszban a legjobb ligákból legyenek - Mindannyian látták, mi történt tavaly a Manchester Uniteddel. Ez egy borzasztó dolog. A United megérdemelte, hogy elérje az elődöntőbe jutást legalább. Ők játszottak igazán szívvel. Hihetetlenek voltak. " -
atish15
aktív tag
Nem sokat láttam a tegnapi meccsből de másfajta olasz válogatottat láttam tegnap este. Dinamikus sok passzos ügyes kreativ játékot láttam de ahogy irtátok fentebb valószinü hogy a spanyolok sem vették olyan komolyan a dolgot. Én az első félidőből cirka 25-30 percet láttam nem volt rossz. Mondjuk azt nem értettem hogy volt két olasz helyzet hogy miért akartak a földről gólt fejelni lehet rúgni kellett volna. Na mindegy.
-
7600 GS
addikt
válasz
Integra #21038 üzenetére
Igazából valahol megértem, hogy miért csak ennyit tudtak magukból kiadni a játékosok, hiszen egy baromi hosszú szezonon vannak túl, sok meccsel és stresszel a hátuk mögött. A hosszabbítás viszont nagyon élvezetes volt.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egy fillért nem raktam volna arra, hogy sem Casillas, sem Buffon nem hárít egy tizenegyest sem, elvégre mégis csak a két (szerintem) legnagyobb tizi gyilkosról beszélünk (+Cech).
Ez pedig nekem a hét képe.
-
Integra
titán
a tegnapi meccs után azt hittem, csak jobb lesz a mai, de tévedtem, legalja 90 perc volt, de valami gyalázat... szerencsére a hosszabbítás és a tizik megmentették az estét.
-
Ps Vita
őstag
Na,a mai meccsről eszembe jutott,hogy szerintem amiben tényleg a világ legjobbja Neuer az a tizenegyesek,azokat félelmetesen érzi
Ebben szvsz tényleg nincs nála jobb a top kapusok közt se,ahogy a legjobb lővő meg szvsz Balo -
szab.tam
nagyúr
válasz
Csabee. #21033 üzenetére
kis türelem, és kezdődik az nb1 újra.
ott nem lesznek jobbak.
de azért nézni fogom. jó mazópista vagyok.****
(#21034) MikE008
tényleg unalmas, amikor újból és újból elővesszük a kommentátorokat.
én ifjabb jenciben még mindig bízom.
de azt veszem észre, hogy üres frázisokkal kezd dobálózni, mint egy totál kezdő. és azokat is többször erőltetetten, helytelenül. kevés az eredeti, szellemes beszólása.
többször félrenéz dolgokat, és egyre sablonosabb. uncsi. ez van.
össznépileg egyre kevésbé szeresssük őtetet.... -
NyxNyxNyx
addikt
Knézy már felidegesített. Nem számoltam, de ötször tuti elmondta, hogy XY "kicselezte magát". Ebből talán 1 ha jogos volt.
-
fatal`
titán
Remélem a döntő értékelhető meccs lesz.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
homeless09 #21030 üzenetére
Én is. Bizonytalan volt ott hezitált!
balf@sz..
-
homeless09
őstag
Már mikor neki futott láttam, hogy ellövi a faszba....
-
fatal`
titán
Holnap reggelig fogják rúgdosni a büntetőket
Vagy mégsem?
-
KisTücsök
addikt
Ez az Mata.
-
fatal`
titán
válasz
homeless09 #21024 üzenetére
Szerencsére a Hold helyett a kapuba rúgta
-
venember83
nagyúr
Vagyont tettem volna arra, hogy Gio kihagyja...
-
szab.tam
nagyúr
teljesen meg vagyok hatódva. azt hittem, szétrúgják, szétszínészkedik a meccset.
de semmi ilyen.olasz focit utálom a legjobban a világon. de végig, és most a tizik alatt is nekik drukkolok.
**
ramos kihagyja.
de nem....pirlo búcsúdráma?
de ő sem.hihetetlen koncentráltak.
**
most már a jobb alsóra kéne a kapusoknak vetődniük.
-
fatal`
titán
Remélem Ramos nem rúg tizit
-
KisTücsök
addikt
Ini micsoda levétel...
Navas meg miért nem Matanak tette vissza? De egy csomószor vissza tehette volna Matanak, ő mindig üresen marad a tizenhatoson belül.
-
homeless09
őstag
Buffon majdnem belepkézte...
-
Csabee.
nagyúr
Nálam nagyon csúszik a hang. Nálatok nem??
-
Csabee.
nagyúr
Ritka szar meccs szerintem..
-
KisTücsök
addikt
Ezt majd vissza kell nézzem. Elsőre kb hozzá sem ért.
-
ronson
őstag
Hányingerem van az ilyen spanyol fan stúdió figuráktól. Ha a spanyolok ne adj isten nem állnak nyerésre, akkor az csak azért lehet, mert ők teljesítenek alul és nem az ellenfél jó.
Knézy is "Nem az a gólgazdag játékot játsszák amit eddig láttunk" hát a k anyját, azt játsszák a spanyolok amit hagynak nekik.
-
KisTücsök
addikt
Facebookon láttam egy képet valamelyik tippmixes oldalon. Csávó 100k-t tett a brazil meg spanyol győzelemre. Na, ő most lehet tökön szúrta magát.
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #21005 üzenetére
Egy Milan focista halt meg, csak a nevét nem tudom sajnos.
-
venember83
nagyúr
Mi indokolja a fekete karszalagot?
-
KisTücsök
addikt
Bazeg ez tizikkel fog eldőlni. És megnyerik az olaszok. Akkor tökön szúrom magam.
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #21000 üzenetére
Külön kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!