Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
Abidal pedig a Monaco-é.
-
Ps Vita
őstag
Mario Gomez a Fiorentina játékosa.
-
7600 GS
addikt
-
TommyGun
őstag
válasz
nextman #21591 üzenetére
Kroos 6 gól 8 assist
Götze 10 gól 9 assist
Nyílván ebből nem lehet mindent levonni, de kroos a fél szezont kihagyta, Én egyelőre nem tartom többre Götzét, kicsit túl van hypolva ő szerinte, aláírom hogy komoly jövő állhat elötte, de kroos már bizonyított és megállta a helyét középen, nem is akárhogy. Én nem vagyok benne biztos hogy Götze automatikusan átveszi a pozicióját. És szerintem Götze kroos nem azaonos játékstílus. -
nextman
aktív tag
-
Ps Vita
őstag
válasz
nextman #21591 üzenetére
Reus meg Götze egészen más játékos mint Kroos
Ők sokkal támadóbb felfogásúabbak,gyorsabbak
Kroos meg jobban szervezi a játékot,jobban védekezik,nem nagyon lehet őket összehasonlítani szvsz
Mind a három óriási tehetség
Müller meg már azért többet bizonyított hármuknál,ő már nem csak tehetségLehet meglepődsz de szerintem idén a Subotic-Dante páros volt a legjobb a Buliban,nem Hummels éve volt...
Amúgy BVB fan vagy? -
nextman
aktív tag
válasz
TommyGun #21589 üzenetére
Kroos szerintem gyengebb, mint G. vagy R.
Ribery meg a multA belso vedelem is jobb, ebben a szezonban ez nem jott ki, mert a Dortmund bealdozta a bundesliga-t a BL kedveert, ezert becsusztak gyengus meccsek. Amugy Badstuber is gyengebb szerintem, mint Hummels vagy Subotic.
De Salinak van igaza, majd Bajner megmutatja Europanak. -
-
TommyGun
őstag
válasz
nextman #21588 üzenetére
Nézd nálunk Ribery Kroos a tengely elöl. Azért ezzel nem ért fel szerintem Reus Götze, aláírom hogy ők a jövő. A védőket írtam is, hogy nem a legjobbak, de idén mégis sokkal jobban teljesítettek, ami nyilván Dante + Martineznek is köszönhető volt. Boateng Nálunk sem került be, folyamatosan BVadstuber és dante voltak a kezdők, de mivel sérülések is voltak...Mondjuk a Dortmundban is simán lett vólna kezdő ha Subi vagy Hummels lesérül, Santananál egy fokkal erősebb védő szerintem.
-
TommyGun
őstag
válasz
nextman #21585 üzenetére
Melyik részen érzed erősebbnek a Dortmundot? Most leveszem a bajor szemellenzőt és elárulom hogy én kifejezetten bírom a Dortmundot, Szépen játszanak, ha nem a Bayern ellen játszottak nekik szurkoltam de Kb minden poszton erősebb játékosaink vannak, kivéve a belső védők, bár idén a belső védőink is jobban teljesítettek mint a sárgák. Leitner még fiatal, lehet belőle vki
Mindenesetre az tény hogy idén a padunk is írtó erős, és ennek is köszönhető hogy nem fáradtunk el. -
TommyGun
őstag
Lassan kinevelhetne a Bundásliga egy rendes Német bal/jobb hátvád páros a válogatottba, Lahm se lesz már fiatalabb. Schmelzer meg nem rossz de nem túl meggyőző.
-
-
Enzolord
addikt
válasz
Cece04 #21573 üzenetére
Az a baj, hogy sajnos manapság már ez nyom a legkevesebbet a latba..
Minden tisztelet a kivétel focistáknak, de sajnos igen elk..vult a többség... A pénzt választják a foci helyett, vagy ami megengedhetőbb, bár nekem ez sem egészen szimpatikus, a remélt sikereket a klubhűség helyett...
Ha az Arsenal nem nyer semmit 2 éven belül, Wilshere is átértékeli, mint RVP...(#21574) hunfatal Nem mindig értem a Barca átigazolási politikáját (sem) van még pár ilyen csapat..
United védőket igazol mostanság, mikor a középpálya meg a szélek a hiányhelyek..
Nani nem képes konstans jó teljesítményre, Young meg Valencia nem United szintű...
Erre igazolunk védőket, meg még védőket, Fabio elmegy kölcsönbe, helyette igazolunk egy Holland Dzsudzsákot... -
7600 GS
addikt
Te is tévúton jársz.
Továbbra sem arról szólt a vita, hogy ki a jobb csapat, véletlen sem. Azt próbáltam itt kifejteni most már bánatomra, hogy az elmúlt években sok olyan nagyobb presztízzsel bíró meccs volt döntő pillanatokban, ahol a tiki-taka megbukott. És az eredmények alatt nem a kupákra kell gondolni, hanem az egymás elleni meccsekre. Nincsen szó semmiféle kompenzálásról itt, egy Clasicó-ra akkor is rápörögve fut ki egy csapat ha top formában van. A Bayern pedig nem mérföldekkel jobb a Dortmund-nál, hanem éppen egy kicsivel.
-
k!nG
aktív tag
válasz
Enzolord #21572 üzenetére
En orulnek neki. Bar, ha Thiagora sincs szuksege Tito-nak Wilsherrel mit fog csinalni.
21560:
"Több olyan eredmény született az elmúlt 2 évben, ami elég táptalajt biztosít ehhez a kijelentéshez."
Az, hogy szereny 13 ponttal nyertuk a bajnoksagot? Vagy az hogy az Atletico vert meg titeket a kupaban? Szerintem a Real mar a bajnoksag elejen lathatoan borzalmas teljesitmenyt nyujtott es azzal probaltak kompenzalni ezt, hogy a Classicokra osszekaptak magukat es ki tudtak harcolni dontetleneket vagy gyozelmet, de ettol meg nem jobb csapat.
Azt se felejtsuk el, hogy a Dortmund, hogyan gazolt az a Madridon azontul, hogy a Bayern merfoldekkel jobb csapat nala. -
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #21560 üzenetére
Ész érvekkel és tényekkel meggyőzhető vagyok. Az F1-es topikban kb. 2 emberrel van összetűzésem, de ebből a kettőből eggyel gyak. senki sem foglalkozik már. A másik meg csak személyeskedi tud.
Nem tudsz meggyőzni, hogy a Real jobb, mint Barca, és hogy miattuk leáldozott volna a Barca-focinak. A Bayern jó példa, a Chelsea sem. Ha még a brazilokat írod, azt mondom oké, de nekik otthon nyerni kell. Akármilyen foci ellen.
-
KisTücsök
addikt
válasz
venember83 #21570 üzenetére
Fene tudja. Én pedig azt hittem, tuti megy az Arsenalba.
-
KisTücsök
addikt
Az Arsenal meg bejelntkezett Suarezért állítólag. Higuain szerződtetésére egyre kevesebb az esély.
-
TommyGun
őstag
A Barcába Rúnit teljesen véletlenül se tudnám elképzelni, totálisan nem passzol a spanyolokhoz...
-
7600 GS
addikt
Mai sport.es címlap: Manchester lehet a barca számára a megoldás: Rooney érkezne Thiago Alcántara + 30 millió euróért, Villa pedig menne oda 25 millióért.
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #21555 üzenetére
Amíg még nem húzom fel magamat túlságosan, addig próbálok válaszolni.
Több olyan eredmény született az elmúlt 2 évben, ami elég táptalajt biztosít ehhez a kijelentéshez. Ettől függetlenül lehet, hogy valamit kitalálnak jövőre és tripláznak, sosem lehet tudni. De jelenleg a Bayern-t érzem Európa legjobb csapatának.
Pont neked nem kéne beszélned nagyképűsködésről, mert amit csinálsz az F1 topikban, ha valaki eltérő véleményen van veled szemben, az nagyon sok ember szemében vérlázító. De -megfigyeléseim szerint- nem csak ott játszod ezt el. Sokszor lekezelően, lenézően beszélsz más emberekkel. Nem tudom, hogy mi olyat írhattam az F1-es topikban, ami megsértette lelked világát.
Én mindig próbálom a tiszteletet megadni a másik félnek, még ha az nem is adja meg. Persze nekem is vannak nagyon szar napjaim, akkor csak tényleg kötekedni tudok és rosszakaratú vagyok. Ilyenkor jobb felfüggeszteni a fórumozást egy darabig.
Ha akarsz írni a továbbiakban akkor azt inkább privátban.
-
Ps Vita
őstag
A tiki-taka szerintem se halott,csak egy kis hullámvölgybe került szvsz
-
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #21554 üzenetére
Csak szeretnéd látni, hogy a tikitaka halott. Én is rohadtul szeretném, de attól, mert a Chelsea egy csak erre felépített taktikával tudott nyerni, meg mert a München idén kb. mindenkit hülyére vert volna, még messze nem tartunk ott.
Mostanában kurvára magabiztos vagy itt is, meg F1-es topikban is. Mire fel ez a nagyképűség:?
-
7600 GS
addikt
válasz
fatal` #21546 üzenetére
Az a gond, hogy a tiki-takának lefőtt a kávé. Real Madrid, Bayern München, Chelsea...
Ez a fajta játék nem tud annyira megújulni és változni, mint a többi felfogás. És az említett csapatokon kívül a többiek is kezdik már érteni ennek a játéknak a lényegét és azt, hogy hogyan kell ellene játszani. Elengedik Thiagot, aki sokkal jobban tudná helyettesíteni Xavit, mert ezek szerint csak Titoék nem látják, hogy ez az ember már közel sem tud annyit hozzátenni a játékhoz, mint 2-3-4 évvel ezelőtt. Továbbá ez a keret főként a tiki-takára alkalmas, amit tovább szerintem nem játszhatnak ahhoz, hogy ismét sikeresek legyenek.
Nagyon izgi lesz az új szezon, telis tele erős csapatokkal. Várom.
-
Integra
titán
válasz
fatal` #21546 üzenetére
a nagyok alapvetően beálltak a kontrára, és ezzel kezdődött a barca jelenlegi taktikájának bukása, ami oda fajult, hogy jött az überbayern és konkrétan szétszedte a barcát. mivel? az agresszivitással. egyet gondolunk, ez a baj, túl sok a taktika, túl kevés az agresszió, a pressing. a sok passz nem egyenlő a pressing-gel. és hiába van meg a barcának bármelyik csapat ellen a legnagyobb bunkerfocival szemben is az a 3-4-5 zseniális szétpasszolása, láttuk, a stressz alat alig megy be ilyenkor valami, ami vereséghez vezet.. az alig futó meg védekező kontrabunkerfoci meg aztán simán lefutja ilyenkor a gyatra védelmet is és voila, gól van.
úgy tűnik ezt tito is megérezte és érti is már, a változások tekintetében történnek a káder kialakításakor. silva ha meglesz hátul, talán piké is erőre kap, néha puli is besegít és akkor még akár legjobb 4 közé is jók leszünk a cl-be. de a többi csapat is bitangul erősnek tűnik.
ami pedig még aggaszt, az a xavi iniesta duó. valamit kezdeni kell velük, mert befásultak. irányítók mindketten, kell a friss gondolat, az agresszió nagyon, mert hiába elől messi, neymar, villa, oda kell jusson a ladba.. és alapvetően picik mindketten. -
fatal`
titán
válasz
Integra #21545 üzenetére
Nem a tikitakával van baj, ha azt jól játsszák bárkit megvernek. A baj az, hogy teljesen eltűnt a letámadás és a gyorsaság. Csigalassú és hátrapasszos foci kevés a nagyok ellen. Persze ettől még a játék lehetne kicsit direktebb, kiváncsi leszek a következő szezonra. Meg persze jó lenne már igazolni végre egy védőt...
-
Integra
titán
válasz
Ps Vita #21544 üzenetére
+++++
esküszöm ez egy meglepően korrekt és kritikus cikk.
neymar-t szerintem jól látja, de ami számomra fontos, hogy igenis felhívja a figyelmet arra, hogy mi a barcelona gyengesége és min kell változtatni, továbbá arra is, hogy ne barcásítsák el a srácot, hanem a barca legyen rugalmasabb és változtasson a jelenlegi fociján. mert a tikitakitukitiktukbaszomfoci megbukott már a nagyok ellen. agresszívabbnak kell lenni, bevállalósabbnak, merészebbnek.
jó gyerek lesz ez a neymár zsunior nagyon, csak a védelmen kell hegeszteni még és jöhet a cl -
Ps Vita
őstag
-
k!nG
aktív tag
Ps Vita: Isco, Saviola, Toulalan, Joaquin, Lugano, Santa Cruz, Demichelis, Onyewu. Csak ennyi a sok kozul.
-
Integra
titán
válasz
Ps Vita #21532 üzenetére
éredkes, mert pont djoko volt az, aki sokkal felszabadultabban, jobban pörög. ellenben a második szett végét egyszerűen eldobta a szerb, nem is értem, állandóan a bíróval foglalkozott és szétesett fejben, kb alig várta, hogy lemenjen a pályáról pihenni.
murray meg csöndben játszik kőkeményen és olyan ászokat szór, hogy félelmetes. most pedig elvette az adogatását is. nagyon az angolnak áll a zászló, sokkal jobban egyben van fejben és fizikailag is bírja. lendl meg már kész van teljesen a lelátón -
Integra
titán
remélem nézitek a murray - djoko döntőt.. parádé..
elképesztő fizikai teljesítmény amit művelnek -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
homeless09 #21526 üzenetére
Álmodnia szabad azzal még nincs baj.
-
Enzolord
addikt
válasz
homeless09 #21526 üzenetére
Dobtam rájuk egy visszahívós sms-t...
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #21518 üzenetére
Remélem is, hogy már hétfőn bemutatják nálunk, és bízom benne, hogy ő tud lenni a következő Scholes, mert amíg nincs középpályánk, addig nincs sok keresnivalónk az elitben, pedig oda tartozunk, akkor is ,ha elment a Mester...
Nani elvileg megy a Roma-ba, a másik két szélsőnk is mehet a levesbe, oda is kellene igazolni..
Bale és C. Ronaldo pont megfelelne, azt hiszem, ezt is kérem karácsonyra.. -
7600 GS
addikt
válasz
Integra #21520 üzenetére
Igazából nem is ez a legfőbb gond (bár nem mondom, sajnos ilyen szempontból hülye vagyok, mert valamilyen szinten hiszek az ilyen dolgokban), hanem az, hogy Ibra már kezd úgymond leépülni, öregszik. A Barca elleni meccseken ha volt három értelmes mozdulata akkor sokat mondok. Ide egy fullos Benzema kell.
baluka: Nem kell a Chelsea-be csatár most szvsz. Bár Suarez-t rebesgetik.
Tibi: Nem gond, egyáltalán nem. Csak akkor engem se hurrogjatok le ha mondjuk valami olyasmit írok a Barca-ról amivel ti esetleg nem értetek egyet.
-
7600 GS
addikt
válasz
Napfénysüti #21518 üzenetére
Ilyen tekintetben egy az egyben Quaresma-hoz hasonlít.
Ibra jönne Madridba ha Cavani-t leigazolja a PSG, de a Chelsea is szeretné leigazolni Zlatan-t.
-
7600 GS
addikt
válasz
Tibiajax #21507 üzenetére
Ha poénnak írtad akkor oké. egyébként pedig beindult a lollerkopter.
Gondolom a barcások 90%-a azért sír, mert nem kár érte, hogy elmegy Manchesterbe. Thiago a saját generációjában az egyik legnagyobb tehetség, Jesé,Delofeu,Morata,Suso, Isco mellett.
Aki nem volt rendben fejben az Dos Santos, kevered vele.
-
Integra
titán
silva a marca-ban: barcelonába akarok menni.
-
Enzolord
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
jajj ez a kurva uborkaszezon.. belerokkanok
espn classion megy legalább jó kis válogatás az elmult 20év legszebb európai góljairól
Gazza gólja még mindig odabasz.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
homeless09 #21508 üzenetére
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #21505 üzenetére
Honnan van az aláírásod?
-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09 #21503 üzenetére
Kik vannak még tervbe véve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!