Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Most már megértem, hogy ezen a meccsen miért merték Villa-t kezdetni.
-
KisTücsök
addikt
Bazeg Villa, bent láttam.
Na, ez már tényleg bent van.
-
atish15
aktív tag
Hogy áll a meccs srácok?
-
baluka26
veterán
Bárki, aki megveszi Villat nagyon szarul fog járni.
Erre kioszt egy pazar gólpasszt.
De fincsi mozdulat volt Torres fiam.
-
viharhozo
addikt
Eles a meccs, muszaj volt megtaposni a tahiti kapust.
-
atish15
aktív tag
Melyik csatorna adja a meccset?
-
NyxNyxNyx
addikt
Tiszta Chelsea ez a Spanyol "b".
-
Tibi, te töltöttél fel olasz japán meccset ma hd-ben?
-
fatal`
titán
-
Mastre
tag
Biztos, én vagyok az analfabéta, de nekem a telesport.hu a Fábryt adja.
A meccset hol lehet elérni?hunfatal:
Nálam itt a Fábry megy -
ronson
őstag
Ez a Vahirua nagy spíler a Tahitiaknál.
-
baluka26
veterán
Torres, Mata assziszt. Így jó.
-
baluka26
veterán
Nincs kommentátor. Fuk yea.
-
Tibiajax
nagyúr
ehhehe, jó fejek ezek a tahitiak
spanyolok nyakába akaszt mindegyik játékosuk egy kis füzért, a kézfogás mellett
-
ronson
őstag
válasz
baluka26 #20269 üzenetére
Akkor te kő Chelseas vagy. Helyes.
Nekem akkor volt szimpatikus nagyon a Chelsea, amikor Vialli volt a játékos-edző.
Viszonylag kuriózum egy nagyobb csapatnál. Sokszor becserélte saját magát.MikE008
Az Arsenalról csak annyit, hogy szoktam is mondani, számomra a legszebb játékot mint klubcsapat, ők tudták mutatni, Ljungbergel és Henryval.
baluka26
Te hány éves vagy? Logikusan 31-re tippelek.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #20266 üzenetére
Nem olyan nagy dolog szerintem. Csak ők egy más típusai a szurkolóknak. Nem a klubnak szurkolnak, hanem a játékukat szeretik. Barcelonának se azért van annyi szurkolója, mert csak a dicsőséget akarnák bezsebelni ("tisztelet" a kivételnek), hanem simán ha megy nekik a játék elképesztőt tudnak alkotni. Ennyi, nekik a szép játék kell, ahhoz tudnak kötődni. Apa is ilyen.
Teljesen megértem őket, de utálom ha osztják az észt.
Még mindig jobbak, mint egy valaha volt, mára már lesüllyedt topcsapat szurkolói, akik még mindig a tabella tetején érzik magukat (Arsenal
)
-
ronson
őstag
Braziliába is kellesz minimum 500e, hanem 1m katona és rendőr a VB-re, hogy rend legyen. Nem beszélve arról, hogy valószinüsíthetők elég nagy tüntetések a VB idejére.
Ilyen országban megalománnak tűnik szerintem VB-t rendezni, ahol millió egy jobb helye van a pénznek. Nem beszélve arról, hogy akkora a korrupció, hogy kizárólag az elit réteg javára válik és az ország csak veszteséget "profitál" belőle.
-
Integra
titán
az espn szerint szinte már fix, hogy thiago megy a manu-ba
-
ronson
őstag
Egyébként nincs bajom a Chelsea-vel, az igazi szurkolóinak igencsak felemelő érzés lehetett, hogy 50 év után megszerezte a csapatuk a második bajnoki címét.
Meg volt interjú olyan City szurkolókkal, akik kiszurkolták a stadionban a 2 bajnoki cím közötti nem kevés időt.
Olyan ez mint itthon, nekem elég ha egyszer az életemben bajnok lesz a Diósgyőr.
-
7600 GS
addikt
Várjuk.
-
Tibiajax
nagyúr
az Torricelli jobboldalt?..
-
bence188
tag
Spanyol - tahiti meccset nem adja egy magyar csatorna se?
-
Ps Vita
őstag
-
baluka26
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #20240 üzenetére
hát ez így szívás...
trmarkt 64%-ot ír
Remélem eladják Cazorlát, hogy legyen rá pénzNem lenne semmi baj, ha a kibaszott City nem gazdagodott volna meg...
Egészséges harc lett volna, most meg 7 csapat van, akik simán BL szereplők lehetnének. Ebből 1-nek semmi esélye. Háromnak meg bizonytalan a helyzete.
-
Integra
titán
higuain megállapodott az arsenal-lal, 26 milla ojró, heti 150ezer oljrót fog keresni.
egy hét múlva kiderül, hogy a hsv megszerezte e santa cruz-t, úgy tűnik jól állunk.
capello nem lesz ancelotti utódja, visszautasította az ajánlatot.
-
ronson
őstag
Lehet, hogy Neymarnak nem kellesz vetélkednie Messivel:
Messinek bíróság elé kell állnia
Integra
Ezt még nem olvastam, hogy bíróság elé is kell állnia. Azt hittem simán eltusolják.
-
salival
aktív tag
válasz
baluka26 #20217 üzenetére
Nagy balfasz lenne a Chelsea ha elengedné ezt a hármast. Mikelt mondjuk középszerűnek tartom a PL-ben és szerintem Murinho Essient fogja favorizálni (bár ő sem lesz fiatalabb). Luizt se tartom olyan nagyra mint a sajtó, de Matát elengedni az évszázad baklövése lenne. Jelenleg a PL legjobb támadó középpályása, a Chelsea legjobbja.
(Mondjuk ha a poolnak nem jönne össze a Mkhitaryan üzlet és Mata megunná az állandó trófeanyerést akkor jöhetne hozzánk)
(#20218) KisTücsök: Balukától idéztem.
-
vans?
őstag
-
baluka26
veterán
válasz
salival #20214 üzenetére
A hírek alapján se Mata, se Luiz nem kell Mounak. Ezek után lehet bármi a véleményem. Raul Meireles is nagyszerű volt, mégis olcsóbban adták el, mint ahogy vették. Nevetséges a játékospolitika megint...
Bár érdekes, hogy Konföderációs-kupa alatt tárgyalgatna, én ezt nem hiszem, 2017-ig van szerződése kacsaszerű. Egyelőre.
A hírben meg az sántít, hogy addig nem beszélhet a játékossal egy klub sem, amíg a jelenlegi csapatával nem egyezett meg......
-
viharhozo
addikt
válasz
ronson #20205 üzenetére
Alaban egyelore nagyon latszik, h kozeppalyasbol vedlett vissza vedove, nem veletlenul eroltetik az o oldalat a Bayern ellen. Persze ezt kompenzalja, h tamadasban meg erosebb. Viszont a kozeppalyan nem nagyon lesz helye, a szelso vedo meg a modern labdarugas igazi hianyposztja, aki kicsit is jo benne, az ott marad.
Integra: olvastad, h az Imtech kilep a Hamburg mogul? Szopas.
-
KisTücsök
addikt
Ajjajjaj. Ez most meglepett. (a nem Chelsea fanoknak nem kell beszarniuk) Why?!
_____________Drogbát kirabolták egy hotelben. 7500 eurója bánta. Bár csak lopás volt inkább, nem rablás.
_____________Lesz Neymar vs Messi barátai sörmeccs. Várom.
-
KisTücsök
addikt
M1 miért nem ismétli a meccseket?
-
baluka26
veterán
Luiz törött orral játszotta végig (a védelem legjobbjaként) a tegnapi meccset. XD
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #20179 üzenetére
Ismerős a story
Én is kamiont pakoltam tavaly, csak le. Több, mint 2 és fél órát csúsztunk a végén, mert a gyárban dolgozóknak akik adták az utasításokat, műszakváltás volt. Az első magasan leszarta hol tart a munka, mert ugye nem őt fogják számon kérni a végén. Kb. a felét szedtük le vele, mint kellett volna. Azt aki váltotta meg egy "kissé" szenilis öreg koma volt, na vele már haladtunk úgy-ahogy. Mondta mindig, hogy hova pakoljuk és olyan hülyeségeket mondott/csinált, kis híján megőrültem. Mondom neki, hogy ez így nem lesz jó, erre ő vállat von csinálja tovább. A végén újra kellett békázni 20 raklapot. (+ 1 óra)
Na azóta inkább nem dolgozok ilyen helyen. Inkább marad a szokásos nyári életmód: alvás, kondi, foci/strand, ivás, alvás. A kukoricás az viszont fasza volt tavalyelőtt.
-
Ps Vita
őstag
válasz
bandus #20198 üzenetére
Isco nagyon nagy fogás lenne,én nagyon sokat láttok abban a srácban
Más: kiváncsi vagyok Guardiola mit fog kezdeni Alabával,remélem feljebb fogja tolni,válogatottban is nagyon komoly meccseket szokott lenyomni a középpályán,minden tulajdonsága megvan hozzá(meg alapból az a posztja...)és még rohadt fiatal
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés