Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Gyengébbik lábbal.
-
ronson
őstag
válasz
homeless09 #18692 üzenetére
Azért azt szögezzük le, hogy a Concacaf zónában viszonylag könnyű ellenfelek vannak.
-
homeless09
őstag
Javier Hernández Balcázar: 32 gól 47 meccs alatt a válogatottban.
Lionel Messi: 32 gól 79 meccs alatt a válogatottban. -
ronson
őstag
Ha valaki tud jó minőségű streamet a Német Kupa döntőre, dobjon már egy pü-t.
Köszönöm.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #18688 üzenetére
Most általánosságban volt szó. Most ha a Monacoba ment volna Falcao helyett, sokkal kevesebb embernek lenne szimpatikus a játékosállományuk. Mellesleg nekem most bejön ez a Monaco. Valdez amúgy nem tudom mit akar... Majd jól bevásárolnak egy kapust Monacoban és akkor nem tudom hova megy. Júlio César-ral mi a helyzet? Marad a QPR-ben? vele jól járnának
Realhoz: De Ronaldonak nagyon sok fanja van. Más eset. Ő inkább vonzza a szurkolókat a stílusával.
Pepével igazad van.
-
ronson
őstag
Szerintem meg tartani kell az 50 misis árat. A real ki tudja pengetni és ki is fogja.
-
salival
aktív tag
Ha már el akarja hagyni Angliát és a Real is akarja, akkor húzzuk le őket nagyon, mert állítólag volt egy 20m+callejon ajánat, ami több mint nevetséges. Borini+2m=CR?
-
7600 GS
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
ohohho, Kaladze és barátai vs classic milan meccs van
lol roque junior hogy néz ki
-
Integra
titán
diego lopez lesérült, nem játszik az osasuna ellen.
mit csinál a girnyó erre? kibaszta iker-t a keretből is és a harmadik kapus, adan fog védeni és a negyedik kapus ül a kispadon. -
Richard!
addikt
válasz
homeless09 #18652 üzenetére
Csak szeretne maradni.De a klub nem biztos h ragaszkodni fog hozzá....
-
Sickboy25
addikt
-
7600 GS
addikt
Ismert az Osasuna elleni keret:
Kapusok: Adán, Jesús.
Védők: Carvalho, Albiol, Arbeloa, Nacho, Fabinho, Llorente.
Középpályások: Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María, Omar.
Támadok: Higuaín, Benzema, Morata.OMG
-
Sickboy25
addikt
Nah ma egy jó kis Fradi meccs Győrben... Lassan elhúzok melóból és melegítek az estére
-
baluka26
veterán
Kanta végre valahára bekerült a válogatott keretbe.
-
Integra
titán
válasz
forrás?
-
venember83
nagyúr
válasz
Legalább megmarad az izgalomfaktor.
-
homeless09
őstag
Valdes marad a Bárkánál még 1 évig...
-
baluka26
veterán
Hasselbaink is megkezdi edzőként a munkáját az Antwerp-nél
-
KisTücsök
addikt
Ennél jobb úgysem lesz soha, senkiről... Megunhatatlan.
Hmm... Eddig csak C-t figyeltem, de a háttérben Falcao és Neymar is komoly.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem bejön az a rikító címer az alján. Idén kicsit sportosabbra, lazábbra vették a figurát.
Ps Vita: Nem vagyok benne biztos én se, de mindenki könnyekkel küszködik, Messinek meg az arcán az tükröződik, hogy rohadtul elege van és máshol akar lenni. Vagy egy kis gonoszság, irigység.
Nyilván ez hülyeség, így jött ki a kép.
-
cyberkind
félisten
Úgy tűnik hogy Heynckess lesz a Real menedzsere mégiscsak !
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
homeless09 #18635 üzenetére
így jobb..
-
Ps Vita
őstag
Az megvan, hogy Neymarnak hétfőn lesz bemutatása Barcelonában?
Neki nem kellett szombat délutántól otthon készülnie?
Ez szerintem gusztustalan kivételezés
A Bayern braziljainak nem engedik meg,hogy szombat helyett vasárnap érjenek az edzőtáborba,a kis Neymart meg elengedik hétfőn...
-
homeless09
őstag
-
salival
aktív tag
Akit érdekel a Suarez sztori:
Tegnap valami uru rádiónak nyilatkozott. Elmondta hogy mennyire zavarja hogy az angol média nagyságrendekkel többet foglalkozik a balhéival, mint a teljesítményével és családja sem érzi emiatt jól magát. Mindemellett imádja a poolt, mert mindig támogatták. A Madridot is mindig szerette, már Hollandiában nyilatkozott olyasmit, hogy szeretne egyszer ott játszani. Ára 40-45mŁ ha eladják, viszont csak akkor adja el a klub, ha tényleg nagyon menni akar.
-Suárez "I said to its difficult to say no to Madrid & its normal,but i have not spoken with Real madrid, neither with Liverpool re transfer"
-Contrary to Marca's report, There is NO agreement between Luis Suárez and Real Madrid.
-Madrid president Florentino Pérez "Suárez is a great player and I am sure all in the world would want him. I like him & others too,but it does not always fit"
-Luis Suarez's agent Pere Guardiola has told Sky Sports that Suarez remains happy at Liverpool and has no plans to leave in this transfer window. (mondjuk ez a szokásos ügynök duma)
-
Ps Vita
őstag
Na Højbjerg betalált,nagyon tehetséges srác,és elvileg Guardola figyelmét nagyon nagyon felkeltette,Scholl(most ő az amatőrök edzője) azt mondta róla még soha nem látott ilyen tehetséges srácot
Picit Fellaini stílusú a játéka,remélem kihasználjákBaluka:
-
gyuromoj
veterán
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #18612 üzenetére
Pont ezért tetszik nekem a Bernabeu. Nagynak nagy stadion, de jellegét tekintve eléggé zárt, és olyan erőd-szerű. A Barca stadion pont ezért nem tetszik, mert túlságosan nyitott.
Apropó, volt anno tervben, hogy a Battersea erőmű lesz a Chelsea stadionja. Erről nincsen valami újabb fejlemény?
-
gyuromoj
veterán
Pipi Estrada (Punto Pelota egyik szerkesztője) szerint a Német kupadöntő után jelenthetik be Heynckes Real Madridba igazolását. Állitólag a német edző kérte hogy a döntő után legyen bejelentés mert csak a mérkőzésre koncentrál és a Bayernnel szeretné megnyerni a harmadik kupáját is ebben a szezonban.
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #18609 üzenetére
Pedig egyébként szép stadion lenne, az atmoszférája is rendben van. Kicsit emlékeztet a Bernabeura a formavilágát illetően,
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #18609 üzenetére
Oké, ha te mondod elhiszem
Tibcsi, ide nézz, ki fogja hülyére verni a csapatodat augusztus első napján
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #18607 üzenetére
A San Siro miért nem jó stadion?
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #18604 üzenetére
Minek egy ilyen jelenleg harmatgyenge csapatnak külön stadion? Alig szoktak kijárni a meccseikre, konganak a lelátók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SzoftverPremium.hu