Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
baluka26 #20496 üzenetére
(a 2. videón, a követő kameraállásból jól látható, kipördülés után valszeg oldalról kapta az ütést...)
Dempsey átvette az amatőrök közötti vezetést.
(egy grész klinikát nem láttam még. tényleg nem. a south parkban fikázták, így tudom, hogy nem szabad, mert gyíkság.) -
szab.tam
nagyúr
válasz
baluka26 #20496 üzenetére
uhh. de jó hogy mondtad. teljesen elfelejtettem. és most itt az éjszakai szakasz.
éppen egy cockpites tv cam-re kapcsoltam oda.
csodálatos.
én pc-n is csak az autós játékokat tolom.
kössz, hogy utaltál rá, ezt fogom nézni.(az előbb említett kameraállásból beugrott a shift2 éjszakai nordschleife-i versenye, amit 3 kijelzővel szoktam játszani - @ softth) - remélhetőleg 1x készítenek ilyen grafikát realisztikusabb, pl. simbin fizikával...
1x talán lesz már gtr3....felment a pulzusom.
-
szab.tam
nagyúr
spanyol - olasz???
imádni fogom.8 sárga, 2-3 piros, össz. kb. 9 perc hosszabbítás.
és a legjobb női mellékszereplőnek járó oszkárt is elviszi majd valamelyik... -
baluka26
veterán
Egyébként a Grace klinikás Dempsey és Del Piero közös csapata vezet az amatőrök között Le Mans-ban.
Most fog Dempsey becsüccsenni -
fatal`
titán
válasz
baluka26 #20494 üzenetére
Na majd a következő kézimeccsen jobban figyelem. Az is lehet, hogy TV-ben nem hallani mindig rendesen, meccsen kint még nem voltam.
A passzívnál még az is probléma, hogy meccsen belül másképp értékelik. Egyik csapat 2 percig támad, másik 15 másodpercig. Ha jól emlékszem a férfi bl döntőn is volt ilyen. De faszság az is, hogy a szabályok nagyrésze nagyon nem egzakt. Egyik bíró így értelmezi a belül védekezést, a másik amúgy, a harmadik még nem is hallott a szabályról, továbbengedi az összeset.
-
baluka26
veterán
válasz
fatal` #20493 üzenetére
Én meg 2003 óta minden hazai (mostanában már idegenben is) Tatabánya meccsen kint vagyok, nézek minden BL-t és válogatottat. Ha nem tudod miről van szó nem igazán észrevehető, hogy rásípolás, vagy csak simán gól. De pl. ha lökik átlövőt vagy beálló befordul gyakran előfordul. Olyan gyorsan történik minden, hogy tökmindegy, a kapus úgyse tud reagálni a sípra.
Támadóidő +1. Passzív fasság. Főleg, hogy vannak bírók, akiknél ez két passzt jelent, van akinél hét passzt, van akinél 5 másodpercet. Fasság az egész.
-
fatal`
titán
válasz
baluka26 #20483 üzenetére
Majd az A is kap 4 gólt, mint az EB-n a döntőben.
(#20478) baluka26: Én ilyet még egyszer sem láttam, pedig az összes válogatott meccset nézem + a BL-t és néha NB1-et is. Ettől még persze lehet, hogy igazad van és a szabálykönyv lehetőséget ad rá. Tele van hülyeségekkel az egész, kezdve a passzívval, ami helyett szerintem rég be kellett volna vezetni a támadóidőt.
(#20490) MikE008: +1
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #20489 üzenetére
Olyan szokott lenni, mikor lefújják és valahogy bepattan és akkor jófejségből ráfúj még egyet a bíró, de ez nem jellemző. Én is járok Pick meccsekre néha.
Szerk.: Diákolimpián van ilyen 2 meccsenként, de NB1-ben én nem emlékszem konkrét esetre.
Szerk.2: Hát ha ennyire biztos vagy benne akkor érezd úgy. Szerintem nem szabályos és a kisebb téttel bíró meccseken csinálják, mert kibaszás, ha véletlen lefújja a bíró és így kompenzál. Szabálykönyvet mutatsz és bocsánatot kérek.
Mostanában keveset nézek, de 1-2 éve minden meccsen kint voltam, mert volt ingyenes jegyem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #20478 üzenetére
Basszus én kézilabdázok, ha nem is magas szinten.... Mindig visszafújják, ha sípszó után van gól. Amikor a beálló beküzdi magát, akkor ha belövi gól, ha nem akkor sípszó 7-es.
Kosárlabdában van olyan, hogy ha eldobta a labdát a játékos és sípszó van, akkor megadják + 1 büntető.
-
Ps Vita
őstag
Fasza kis meccs ,4-2
-
Integra
titán
végre hullanak az olaszok
-
baluka26
veterán
Ezt a Madridban tanulta ez az idegbeteg állat Pepétől. Piros.
-
Csabee.
nagyúr
Jó kis meccs
-
KisTücsök
addikt
Biztos sípolt.
De akkor miért? tizi miatt? szabad kifele? Ott Baloval volt valami. Akárhogy is, ha sípolt, nem szabadott volna megadnia.
Vagy most tizit akart fújni, de látta, hogy gól és inkább megadta?
-
Integra
titán
jó lesz ez a neymar bugris a barcában
-
Richard!
addikt
Ez meg mi a f@szom volt?
-
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #20462 üzenetére
Igen, lásd eggyel alatti hsz-em.
Sumákol a bíró, még mielőtt Chiellinihez ment volna labda szájában volt a síp, szerintem sípolt.
-
fatal`
titán
Most megadták a gólt? Mert én füttyszót hallottam már előtte.
Ezekszerint meg. Ez nagyon érdekes, mert szerintem lefújta a bíró.
-
baluka26
veterán
Akció elején látszik, ahogy Buffon bal oldalról fut be. Vajon hol járt?
Aki Chiellinit így meg tudja verni, az gólt érdemel.
Láttátok most Neymar góljának ismétlésénél, hogy Buffon egyből bocsánatot kért a faltól?
-
KisTücsök
addikt
Neymar csak bevágta a szokásost. Közben asszem eldőlt.
Na, miért is kéne ide megváltó ember?
-
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #20458 üzenetére
Oda kisebb eséllyel lehet belőni. Azért állítom a rövidre a falat, és kínálom fel a hosszút, hogy ha odajön, lehúzom. Ha a rövidre betekeri úgy, hogy nem érsz oda, ügyes volt.
-
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #20456 üzenetére
Mennyire érzed kapushibának?
-
Integra
titán
neymar, ennyi
-
baluka26
veterán
Mindent visszavonok Buffonról.
Egy ilyen szabarúgást normális kapus kifejel a faszba.
Süti, vélemény? -
fatal`
titán
Ott van pupákok!
Bár szerintem nem kicsi kapushiba volt.
-
baluka26
veterán
BALOTELLI, atyavilág.
-
cyberkind
félisten
Hoppá 1-1 és nem les góllal mint a Brazilok !
Forza Italia !
-
fatal`
titán
Nem hiszem el ezt a szar mákos olasz "focit"...
-
baluka26
veterán
Most, hogy szóbahozta Jenci, szerintem les volt a fejesnél. Dante előrébb volt szerintem is, én egyből mondtam, hogy les. Meg is lepődtem.
Bebaszta.
-
Ps Vita
őstag
Picit elszakadok a meccstől:
Amúgy akik pár hónapja úgy gondolták,hogy Guardiola a legbiztosabb helyet választotta,azok még mindig így gondolják?napfénysüti: Engem csak az idegesít,hogy ha oda igazolt volna,akkor már le lenne szopkodva a két gólja miatt a Madridi berkekben,így meg folyamatosan szidják,meg találják ki az új kifogásokat
Danteeeeeeeeee
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
baluka26 #20424 üzenetére
mert egy buzi védekező, mákos bagázs volt mindig is
baggio, meg a 98-as vieri-del piero páros volt az összvissz jó dolog, amit élveztem életemben tőlük
védekeznek,védekeznek, mert azt rohadtul értik, aztán a végén találnak majd egy mák gólt, ha meg nem, majd a tizenegyesekkel nyernek
a senkiházi rossi óta családi örökség az olaszok megvetése nálunkmod. na ezaz, jóvan, 1-0
-
baluka26
veterán
Rossz irányba halad ez a meccs.
-
Tibiajax
nagyúr
fú de utálom ezeket az olaszokat, még mindig
-
baluka26
veterán
Stadion felső karéja erősen foghíjas.
-
cyberkind
félisten
Na mi van a nagy a Nyemarkával ?
Csődöt mondott szegényke ?Forza Italia !
-
Ps Vita
őstag
Csak én vettem észre a braziloknál a sok elkésett,értelmetlen és sunyi odalépést(nem csak ezen a meccsen)?
-
baluka26
veterán
Megint meg vannak marva a braziliérók
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem a Japán- Mexikó meccsre gondolhatottNa nem akkor, de azért azt is lehet nézni ha fos a meccs
-
KisTücsök
addikt
Ma brazil - olasz.
Kíváncsi leszek...
-
baluka26
veterán
Olvastam valahol, hogy revizionálva lesz a tétlen les szabály.
-
salival
aktív tag
válasz
baluka26 #20406 üzenetére
Nem. A 35m az kimondhatatlanul magas ár, a 18 meg csak simán magas. Nehogy már 10m-nál többet érjen egy olyan játékos, aki bár viszonylag fiatal, de rengeteget sérült, alulmotivált, kicsapongó életű, egydimenziós a játéka, kiszámítható, eredményes csak akkor lehet ha csapatot építesz köré (ezt csinálják éppen a WHU-nál) és már nagycsapatnál is megbukott.
-
salival
aktív tag
válasz
baluka26 #20401 üzenetére
Pl. Carroll nem a pénz miatt jött poolba, mennie kellett, pedig imádta a klubját. Konkrétan a Newcastle nem tudott ellenállni már a 35m-nak. (asszem a 30m-t még elutasították)
Az más kérdés hogy AC most már maradni és bizonyítani akart, de tiszta mindenkinek hogy Rodgers nem bírja.
A cikk megint butaságokat ír azzal, hogy nehéz lesz eladni. Egyrészt már eladták, másrészt sikerült magasan áron felül 18m-ért megválni tőle. -
7600 GS
addikt
válasz
NyxNyxNyx #20400 üzenetére
Ráadásul Európa és Világbajnok, amit valószínűleg annak is köszönhet, hogy a Real Madrid futballistája. Amúgy az idei szezonra hogy raknád össze a keretet? Kiket igazolnál még Perez helyében?
A másik meg az, hogy pl. Kaká azért maradt még itt, mert egyrészt úgy érzi, hogy adós maradt még és törleszteni szeretne, és az új edzőre is vár. Ha Ancelotti jön, márpedig jönni fog, akkor az neki is jót fog tenni, feltéve hogy marad. Hargreaves meg rengeteget volt sérült önhibáján kívül.
-
baluka26
veterán
Elnézést a Poolos kollega úrtól, de Luis Alberto hivatalos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Egyedi ékszerdobozka