Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
Volt, amíg sznúker vb volt.
A tenisz kurva unalmas szerintem. Mellesleg borzalmasan fájdalmas sport lehet, mindig ordibálnak a bácsikIntegra: A legmagyarabb dolog a magyarokról beszélni tudom, de a magyar nép valóban ilyen.
Csak nálunk még van óriási rosszindulatúság egymás iránt sajnos. -
kukinyo
addikt
-
Integra
titán
az volt már hogy neymar a barca-ba megy? offisöl
védők még nincsenek, az nem kell.. -
pohár
félisten
-
Ps Vita
őstag
Tegnapi adásról:
"Nyilasi Tibi mint egy gyakorló buddhista, első következtetésként levonta, hogy amit tavaly elvette a sors a Bayerntől és Robbentől, azt visszaadta, amit a Malaga ellen a BVB-nek adott, azt meg elvette. Mert ez az élet körforgása, az igazság és rend. Vagy valami ilyesmi. Remélem a következő adásban egy püspök, egy rabbi és Paulo Coelho együtt fogják elemezni a meccset."
-
Ps Vita
őstag
válasz
baluka26 #18185 üzenetére
Nem a körülményrekre gondoltam,hanem,hogy ugyanúgy a sors iróniája nyilvánult meg
Amúgy ha megnézed nem makk volt,mert ha a védő nem ér bele akkor is eljut Robbenhez,és teljesen tudatos volt
De GS jól írja,volt ott védelmi hiba rendesen,de igazából az egész meccsen borzalmas volt Hummels,ellenben Suboticcsal
-
szab.tam
nagyúr
válasz
homeless09 #18177 üzenetére
-
Ps Vita
őstag
válasz
baluka26 #18179 üzenetére
Persze,de ezt a meccset Martinenez (is) nyerte meg,Schweinin látszott,hogy kurvára parázok ,hogy mégegyszer elvesztik a döntőt,egyik legszarabb meccsét hozta le idén,Martinez meg az egyik legjobbat
Amúgy ez a Robben gól olyasmi mint Torresé a Barca ellenJa és most,hogy volt dolga Neuer se volt rossz,mondom ő akkor szar,ha 1-2 kapura lővés van a meccsen
Sajnos Lewa jönni fog
-
Andris837
senior tag
-
Ps Vita
őstag
Amúgy nálatok ki lett a MOTM?
Nálam Martinez,valami hihetetlen jó volt tegnap -
baluka26
veterán
válasz
Mondd, hogy nincs igaza.
Ps Vita: Ha valaki ad egy gólpasszt és lő egy gólt, valószínű ő lesz a motm.
-
pohár
félisten
válasz
neeee
-
Ps Vita
őstag
Najó fiúk nem kell itt nyafogni:
Ribéry,Dante és Lewa is pirosat érdemelt,a Bayern meg BL-t -
baluka26
veterán
Aki erre azt mondja, hogy nem azonnal piros...
-
baluka26
veterán
Megnéztem Dante esetét is, sima sárga, az első szabálytalanságát láttam, ott ígéretes helyzetben lépett ki a BVB játékos. Komoly játékvezetői hiba.
Lewa taposásáról videó valaki?
-
KisTücsök
addikt
Chelsea - City 3 - 5
-
lajafix
addikt
válasz
homeless09 #18161 üzenetére
így kell nyugdíjba menni. Már csak a Stuttgart ronthat némit rajtuk, de kétlem.
-
homeless09
őstag
Egyébként annyira sajnálom Juppot....
-
homeless09
őstag
Én fogadtam meccs előtt 200 Ft-al, hogy 2-1re nyer a Bayern, és nyertem 900-at.
(sörök ára visszajött). És ilyenkor nem merem sose megrakni egy fogadóirodánál sem, pedig 7-es odds volt erre.
-
lajafix
addikt
a dortmundnak az elején kellett volna dűlőre vinnie, utána megbosszulta magát a kihagyott helyzetek. jó csapat , győzhettek is volna, rajtuk múlott, de így sincs nincs okuk panaszra. buktam rajtuk 100 forintot.
Tényleg jó meccs volt.
Robben klasszissá érett. Épp ideje volt.
-
KisTücsök
addikt
Lewa is megy a Bayernbe? Hmm...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Rypejakten #18153 üzenetére
-
ronson
őstag
válasz
baluka26 #18152 üzenetére
Ha bármit is felróhatnak BVB szurkolók a meccsel kapcsoltban, az az hogy a csapatuk nem rúgott akció gólt a meccsen.
Ennyi.
Te vagy az ökör barátom, mert ha észre vetted volna, akkor tudnád, hogy a játék vezetés egy elég szubjektív dolog addig, amíg nem néznek vissza minden szabálytalanságot, gólt vagy meg nem adott gólt videón több kamera állásból.
-
Rypejakten
addikt
sracok, bl dontot Durerbol kell nezni legkozelebb is, ami hangulatot csinaltak a Bayernes sracok.
-
baluka26
veterán
válasz
ronson #18149 üzenetére
Csibészebb könyöklés?
Kívánok neked pár ilyen csibészes könyöklést. Attól mert Bayernbuzi vagy nem kell feltétlenül ökörnek lenni.Mondom, hogy csak első félidőt láttam, nem tudsz olvasni?....
Játékvezető ne mérlegeljen, nem piaci árus. Járjon el a szabályok szerint, védje a játékosok testi épségét, és védje a stílust, ennyit várok el.
-
salival
aktív tag
Riberynek piros járt volna, Dantének 2. sárga, Lewának szintén sárga a cipőtaposásért. De összességében megérdemelte a Bayern, de nagyon sajnálom a Dortmundot.
Subotic mentése pedig az év mentése nálam védőtől. Fél percig nem hittem el hogy beérte.
-
ronson
őstag
válasz
baluka26 #18148 üzenetére
És amikor Lewa alattomosom még taposott egyet Boateng bokáján?
Gondolom azt nem is láttad, sőt egyenese meg se történt.Be is baszna amúgy ha egy egy csibészebb könyöklésért piros járna.
Ha csak gyűlöletből tudsz gondolkozni inkább ne írj ide.Teljesen jól mérlegelt a játékvezető minden esetben.
-
-
ronson
őstag
válasz
-HajTömeg- #18142 üzenetére
Götze keresett 5-öt. Szerintem még Lewandowskinak és Reus-nak lehet hasonló fizetése.
-
-HajTömeg-
őstag
-
ronson
őstag
válasz
-HajTömeg- #18139 üzenetére
Csurran cseppen, csak a fizetésekkel nagyságrendi gondok vannak.
Minimum duplájára kellene emelni őket, hogy egyáltalán tárgyalási alap legyen, kb. 15-20 európai klub által kifizetendő fizetések mellett. -
szab.tam
nagyúr
---------
megint hülyeséget beszéltem.
-
ronson
őstag
válasz
IreN!CuS #18134 üzenetére
Ezt a Dortmundot nem fogják tudni egyben tartani.
Annó nem kellett volna csődközelbe kormányozni a csapatot.Szerintem egy csapatni játékost ki kell árulniuk, hogy anyagilag is erős, folyamatosan az elitben tartható csapatot építsenek.
Egyébként szerintem elég alacsonyak lehetnek a fizu a Dortmundnál.
Szerintem 5 játékosnál nincs több a csapatban aki többet kereshet Dzsudzsáknál.
De lehet sokat mondtam.Ez a modern futball szegénységi bizonyítványa.
-
IreN!CuS
őstag
Grat mindkét csapatnak ,jó döntő volt.Sajnálom a Dortmundot de hát ez van. Bírónak két nagy hibája volt...szerintem egyértelmű.
Remélem jövőre nagyjából egyben tudják tartani a Dortmundot. -
Tomi0703
addikt
Nem értem miért veszik el ilyenkor a képet (de, amúgy igen
). Szívesebben nézném az ünneplést mint a pofázást hallgatni.
-
szab.tam
nagyúr
(#18114) 7600 GS
(#18116) ronson
(#18119) -HajTömeg-****
dormundnak drukkoltam, de ez akkor is így volt rendjén.
viszont néztem a díszpáholyt. viktort sehol nem láttam. irgumburgum.
-
cyberkind
félisten
Ahogy nézem az örömünneplést, eszembe jut hogy mikor fogom a Real Madrid-ot újra a csúcson látni ?
Ha így haladunk nem ma !Hoppá : A 2012/2013as Bajnokok Ligája kiírás gólkirálya: CRISTIANO RONALDO!!!!!!
Ennyi -
Ps Vita
őstag
Ez egy kibaszottul megérdemelt BL-győzelem volt,úgy un block
-
shteer
titán
válasz
-HajTömeg- #18112 üzenetére
Csatornainfo mi ir?
Akkor az sd -
fatal`
titán
válasz
-HajTömeg- #18112 üzenetére
A logon HD felirat van akkor is, ha a sport1 csak sdben jön (diginél szintén)...
Volt kódolatlan hét itt, egyformán jó volt mindkét HD adás, valószínűleg a sport1-re nincs HD előfizetésed, vagy nem oda kapcsoltál.
-
ronson
őstag
Shaqiri hátán Koszovói zászló
-
-HajTömeg-
őstag
Nektek a Sport1 HD adása olyan minőségű,mint a digisporté?
Mert nálam a Sport1-é pocsék, a Digié kiváló, közben mindkettő azt írja HD. -
shteer
titán
Nem volt ez rossz meccs
Elso 3D-s merkozesnek elment
-
MPowerPH
félisten
válasz
7600 GS #18104 üzenetére
Szerintem iszonyatosan rossz meccs volt. És nem azzal van a baj, ahogy a gólt kapták, hanem azzal, hogy nem volt támadójáték. Lewan kívül nincs csatár, ő meg ált. egy kutyaütő... Ahogy Hummels is. Götze hiánya sajnos nagyon érződött, hiányzott Reus mellől. Ő szépen nyugodtan végignézte a meccset a lelátóról.
-
KisTücsök
addikt
Megérdemelte már a Bayern, grat!
Bayern - Chelsea szuperkupa döntő lesz!
-
Ps Vita
őstag
Mia san mia
-
7600 GS
addikt
Hát, kár érte.
Tiszta szívemből tudtam szurkolni ennek a Dortmundnak, de hülye hibából kapták ezt a Robben gólt. Ennek ellenére élvezetes meccs volt.
-
Sdi
addikt
-
cyberkind
félisten
BAYERN TRIPLA LESZ !
Remélem nem kapnak ki !
Ez igen, nem gondoltam volna !
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia