Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen videókártyát?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz
bandus #20198 üzenetére
Olyan értelemben nincsen gond már jó ideje az utánpótlással, hogy minőségi játékosok jönnek ki onnan. A jelenlegi helyzetben sajnos kevés játékos tudja beverekedni magát a kezdő tizenegybe. Azt is teljesen irreális elvárni, hogy csupa saját neveléssel álljon ki a csapat. Illetve meg lehet csinálni, csak nem a BL-ben, hanem mondjuk egy Osasuna ellen.
-
válasz
Tibiajax #20197 üzenetére
monjduk azt sajnos el kell ismerni, hogy az utóbbi időben C-n kívül senki nem itt éli meg karriere csúcsát
de nem baj, talán most szép lassan sikerül felnőni a barca mellé a saját nevelésű játékosokat illetően, és végre lesz egy igazán jó, fiatal csapatunk. kíváncsi vagyok carvajal mit tud, meg nacho ha több lehetőséget kap. varane már többször is bizonyított, morata pedig csak úgy ragyog most a válogatottban, kis szerencsével és a vezetőség megfelelő hozzáállásával lehet egy új raúlunk
ha pedig még iscot is sikerülne megcsípni, akkor bármi lehetne szerintem. főleg, ha marad így a barca védelem
-
válasz
baluka26 #20184 üzenetére
szerintem is, nem értem miért mondja ezt a tisztelt kolléga
kurvajó ez a brazil válogatott, neymar msotani két megmozdulása, főleg a gólpassz előtti csel meg zseniális, nekem bizony fáj a szívem, hogy nem a realt választotta, szerintem simán képes lesz elhalványítani messit is.
7600:
annyit fogadj meg, ha felvesznek egyetemre, akkor ne vállalj el ilyen rissz-rossz melókat, csak is olyat, ami szakmába vág, hiába fizet kevesebbet. hosszú távon sokkal jobban kifizetődik
giigz:
20 mp -
Integra
titán
szegény japók
sajnálom őket
-
7600 GS
addikt
válasz
Napfénysüti #20181 üzenetére
Aha, diákmeló. Duvenbeck-nél tolom az ipart. Annyit kell erről a cégről tudni, hogy itt Kecskeméten ő a Merci gyári beszállítója, szinte az összes cuccot ami kell az autókba innen hordják át a gyárba, ami kb. 2 kilométerrel van arrébb. Láttam itt már sokféle alkatrészt (lökhárítók, első-hátsó rugóstagok, szélvédők, stb.), én konkrétan abroncsokat pakolok le a kamionról, ahogy már említettem. De oda kell figyelni, hogy mindig a DOT szám legyen kifelé, különben ha egyet is rosszul pakol fel az ember, akkor küldik vissza az egész kalodát. Mert arra ugye már nincsen esze a tisztelt Merci gyári munkásnak, hogy megfordítsa a rosszul bepakolt abroncsot...
Szóval így megy ez. A fizetésre nem panaszkodom, zsebpénznek elég bőségesen. Bár örülnék, ha a munkaközvetítő kicsit kevesebbet akasztana le a fizunkból. Meg ha a tegnapi malőr miatt kárpótolnának minket.
-
homeless09
őstag
- Fabregas pótolná Paul Scholest a középpályán, nála komplexebb játékos, igaz, talán nem ütközik annyit, mint Scholes – vélte Moyes. – S bár azt hallani, hogy Fabregas sem hagyná ott az FC Barcelonát, szerintem igen, otthagyná. Most azt ismételgeti, hogy marad, mert ez a kötelessége…
Moyes úgy következtet, hogy mivel a Barcelona kifizetett 50 millió fontot a brazil Neymarért, világos, hogy egalizálni akar.
- A Fabregasért tőlünk várható 40 millió font elgondolkodtatja majd a katalán vezetőket.
-
baluka26
veterán
Hihetetlen bazmeg, hogy ennek a retkes M1-nek fontosabb adni a hadneminősítsem Fábry 2011-es felvételét a meccsnél......
-
baluka26
veterán
válasz
homeless09 #20182 üzenetére
Jó gólt lőtt, de én Okazakit jobbnak olvastam ma reggel.
Japók összeszedhetnék magukat jövőre, mert ez egy jó kis gárda.Honda tizije nem volt tizi, viszont az öngól előtt kézzel vitte be (talán Rossi) a labdát.
Balo fog kihagyni tizenegyest valaha?
7600: Csak karakter van a brazil válogatottban. Hulk, Neymar, Oscar, Moura, Gustavo, Luiz, Silva, Alves, Marcelo...
-
KisTücsök
addikt
Na, fasza...
Ezért imádom a hajnali meccseket.
-
homeless09
őstag
Az éjjeli meccs legjobbjának Shinji Kagawa-t választották.
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
Hihetetlen, hogy a torna eddigi legjobb meccséről sikerült lemaradnom. Mondjuk annyira fáradt voltam már meló után hogy inkább lefeküdtem.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
homeless09 #20173 üzenetére
'szalka mindig feléled.
sajnálom a japánokat.az olaszokat egyszerűen le kell volna mosniuk.
teljesen más volt a motivációs látvány. -
homeless09
őstag
Na a semmiből 4-3.
-
szab.tam
nagyúr
brazil közönség ollézik a japánoknak.
szép.nem kicsit drukkolok a japánoknak.
hát bazz...
igazságtalanság.de még lehet 4:5, amit az előbb jósoltam.
van idő.****
az idáigi legjobb meccs a tornán.
-
cyberkind
félisten
Gyerünk olaszok győzni kell !
-
szab.tam
nagyúr
balotelli remélem kihagyja
nem hagyta....
szerintem most beindítják a torpedókat.
4:5 lesz a vége...
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #20168 üzenetére
Na összehozták a Japánok...
Úristen mi van itt
-
homeless09
őstag
Na majdnem 2-2
-
válasz
bagyulajuve #20136 üzenetére
valami jutub összefoglaló van már a meccsről?
-
fatal`
titán
Jó kis meccs (első 20 perc megint lemaradt), hajrá Japán!
-
Ps Vita
őstag
Na,2-1
-
Integra
titán
de rossi-ra meg ki figyel?
-
szab.tam
nagyúr
én a holnapi légkondi fertőtlenítés előtti nagy takartíásban elfeljtettem a 2. meccset. még jó hogy idejöttem, és írtátok.
és most mentem csak oda.
0:2
ez kész. imádom. -
Eastman
addikt
Azt a ráfordulásos japán góóólt!
-
Integra
titán
kagawaaaaaaaaaaaaaaaaa
lefocizzák az olaszokat -
Ps Vita
őstag
Na hajrá japók,hajrá Honda
-
Integra
titán
pont hazaértem a digó-japó meccsre
na, egy kis honda póver
-
7600 GS
addikt
válasz
Ps Vita #20148 üzenetére
Nem attól lesz valaki karakter, hogy a legújabb Nike vagy Adidas cipőben focizik. Roniék sem huszonpár éves korukban lettek akkora legendák, amilyennek ma tartjuk őket. Ez egy hosszú út vége, teli munkával, küzdéssel, szenvedéssel.
Ne rontsd el a kedvem b+ így este, olyan jókedvűen jöttem haza a munkából.
-
7600 GS
addikt
válasz
Ps Vita #20143 üzenetére
Az említett 3 játékoshoz képest ő is karakter lenne
? Komolyan? Ne viccelj. Majd az lehet, de egyelőre nem az. Vagy akkor én is karakter vagyok , mert hétfőn a teremben mindenki agyon szopatok a szélen aztán ott gól.
Cyberkind: Nem meggyőzőek. Legalábbis nekem nem. Ha a spanyolokkal összekerülnek akkor pedig tudjuk, hogy mi lesz a vége.
-
7600 GS
addikt
4 óriási gond van ezzel a brazil válogatással:
1.: Nincsen igazi karakter ebben a csapatban, RC-Dinho-Roni idejében ez bőven megvolt
2.: Komolyabb válogatott ellen még nem láthattuk őket jól játszani
3.: Nincsen arca a csapatnak
4: A védelem sokkal veretesebb, mint a támadó szekcióEzt a tornát a spanyolok fogják nyerni, erre nagyobb összeget tennék.
-
vans?
őstag
Bajban vagyok, mert nagyon birom Neymart, viszont ugye Barcas lett. Ilyenkor mi van?
-
Ps Vita
őstag
Neymar
-
DopeBob
addikt
Az ilyenekert siman kioszthatnanak utolag is buntetest...
-
Tibiajax
nagyúr
német kommentátor:
"ekkbál....Hálk." -
baluka26
veterán
-
fatal`
titán
Remélem brazil - spanyol döntő lesz.
-
baluka26
veterán
Lassan be kell vallani, hogy Neymar igencsak jó lehet Európában is.
-
Tom5
addikt
khm...lehet tehetséges ez a Nejmar gyerek?
-
fatal`
titán
Ba***meg, én meg azt hittem ma nincs meccs, így lemaradtam az első negyed óráról
-
baluka26
veterán
Micsoda meccs, micsoda brazilok...
-
baluka26
veterán
Nejmárdzsúniór.
-
baluka26
veterán
Atyavilág, mi van ezekkel a brazilokkal?!
-
KisTücsök
addikt
A Mazacarrle kivégez mindenkit.
-
IreN!CuS
őstag
-
homeless09
őstag
És bumm így lett a Chocapic.
-
Ps Vita
őstag
Gomez ügynöke megerősítette,hogy a Juve és a Fiorentina is nagyon érdeklődik a csatár iránt
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest