Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

a mai estét a kompozíció belövésével töltöttem. első látásra kb hasonlót tervezek, ha vasárnap még nem fogom utálni ha visszajöttem, akkor kb marad a kompozíció...
    kicsiben renderelve

és az előző kicsi render felnagyítva akkorára, amekkora a végleges lesz

A bevilágítás semmi mint látható, nem az volt a cél (szimpla aoc shader alacsony értékekkel), lámpa nincs, csak hdri kép van betéve szintén alacsony értékekkel...

a tervek: a felüljáró, amin a kocsi pont a leszakadásnál áll, törött zúzott lesz, kiálló acélrudakkal és 1-2 csővel + törmelék. a képen nehezen beazonosítható, de a motorháztető felett lévő kis darab a tartópillér egy részeként látható, ez a végleges verzióban remélem egy kissé elnagyolt kőszobor lesz, ami a hátán tartja a felüljárót. a képen ebből kb a romos feje + kicsit max a háta fog látszani. az út hátterében egy leszakadt útjelző tábla van, magára az útra max még törmelék kerül. lent az a csápos ufószerűség egy víztorony lesz, tövében pár tartállyal, körülöttük szerintem kerítéssel (bár nincs a képen). A nagy épület egy 10-12 emeletes panelház, félig romos lesz, a maradék része pedig megerősített (homokzsákok az erkélyeken és a lyukakon, pár felirat a falon és majd a buszon is, igazán a házat olyanná szeretném csinálni, mint egy állomás, ahonnan jó nagy terület megfigyelhető... a körülötte lévő nagy dobozok lerombolt házak lesznek. a kis dobozok a ház tövében ládák vagy törmelék, bármi... maga a föld és a környezet sivatagos jellegű lesz...

vélemények? szívesen veszek bármi kompozíciós észrevételt...

ui: elég kemény és hosszú feladat lesz befejezni mindent... :)

Új hozzászólás Aktív témák