Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

hát a pörgés leállt valahol 9 óra tájékán, az második .NET előadás közepén... És még utána volt egy majd 2 órás Számítógépi grafika, amit esküszöm, ha nem mayáznék vagy 2-3 éve, akkor egy büdös kukkot nem értenék belőle... De így nem gond :D (és tényleg érdekes dolgokról volt most is szó, konkrétan láthatóságról és algoritmusairól, pl backface culling, festő algoritmus, ZBuffer algoritmus (játékok használják), scanline (amit a MAX is használ) algoritmus, Warnock (amit pedig a maya és a Mental Ray). Ezek előnyei és hátrányai, milyen problémák vannak, hogy oldja meg a gép, stb...
    A végén még nem is voltam fáradt... Ráadásul az egyetem bejáratánál ingyen Sport Kextrém csokikat osztogattak (mindenkinek 3-3-at :D), így boldogan jöttem vissza a koliba... 13:00-tól az Infó tanszék előtt Szoftvertechnológia csoportmegbeszélés (a csoportunk neve Reboot :D), és az első határidőre leadandó dolgok elosztása, utána 14:00 után megbeszélés a megrendelővel, hogy mit is akar tőlem :D Ja és utána spagettit főzünk, meg maya-zok (tegnap már maya-ztam egy kicsit, de nem linkeltem képet, mert még nem volt olyan :D)

Új hozzászólás Aktív témák