Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát a pörgés leállt valahol 9 óra tájékán, az második .NET előadás közepén... És még utána volt egy majd 2 órás Számítógépi grafika, amit esküszöm, ha nem mayáznék vagy 2-3 éve, akkor egy büdös kukkot nem értenék belőle... De így nem gond
(és tényleg érdekes dolgokról volt most is szó, konkrétan láthatóságról és algoritmusairól, pl backface culling, festő algoritmus, ZBuffer algoritmus (játékok használják), scanline (amit a MAX is használ) algoritmus, Warnock (amit pedig a maya és a Mental Ray). Ezek előnyei és hátrányai, milyen problémák vannak, hogy oldja meg a gép, stb...
A végén még nem is voltam fáradt... Ráadásul az egyetem bejáratánál ingyen Sport Kextrém csokikat osztogattak (mindenkinek 3-3-at
), így boldogan jöttem vissza a koliba... 13:00-tól az Infó tanszék előtt Szoftvertechnológia csoportmegbeszélés (a csoportunk neve Reboot
), és az első határidőre leadandó dolgok elosztása, utána 14:00 után megbeszélés a megrendelővel, hogy mit is akar tőlem
Ja és utána spagettit főzünk, meg maya-zok (tegnap már maya-ztam egy kicsit, de nem linkeltem képet, mert még nem volt olyan
)
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(és tényleg érdekes dolgokról volt most is szó, konkrétan láthatóságról és algoritmusairól, pl backface culling, festő algoritmus, ZBuffer algoritmus (játékok használják), scanline (amit a MAX is használ) algoritmus, Warnock (amit pedig a maya és a Mental Ray). Ezek előnyei és hátrányai, milyen problémák vannak, hogy oldja meg a gép, stb...