Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bici

félisten

válasz YODA mester #3541 üzenetére

Nos, megnéztem én is temp-ből, eg ykicsit lett csak jobb, videóba is átnyomtam, de az már nem adott hozzá.
    Nekem a következő észrevételeim vannak, bár az animációhoz még nem értek:
    Amikor körbefordul sztem túl sokat toporog. Nem feltétlenül sok a lépések száma (sztem eggyel kevesebb kell) inkább az látszik belőle számomra, hogy egyhelyben lép piciket.
    A másik, hogy ha figyelmesen megnézed a kard forgatását, akkor olyan érzésed támad, mintha egy nagy és nehéz pallost forgatna. Egy fénykard inkább pehelysúlyú, amit villámgyorsan lehet pörgetni.
    A harmadik dolog, amit észrevettem, hogy amikor elugrik, eleinte még jól veszi a lendületet, de aztán szinte páros lábbal ''repül fel''. Ha az egészet visszafele játszanánk le, akkor jó lenne földetérésnak, de elrugaszkodáskor szerintem szükségszerűen az egyik láb előrébb lenül, mint a másik. Persze ez csak akkor igaz, ha hagyományos mozgásban gondolkodunk. Ha a robot valami emberfeletti erővel rendelkezik, amivel bazi bagyot lehet ugrani, és nem az elrugaszkodásból nyeri a lendületet, hanem az Erőből, akkor persze más a helyzet. :)

Ezek a meglátásaim leginkább laikusként.

MET: Create Compound object - boolean - kijelölöd a két testet, és az A-B vagy B-A beállítás jó lesz. A MAX-ban a boolean szinte mindig úgy ''dolgozik'', hogy utána bőven van javítani való a modellen.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák