Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos emlékszem rád, online emberekre csak hosszas beszélgetések után emlékszem...
Nekem csak két vizsgám maradt augusztusra, és sajna csak egy sikerült eddig... Szóval a top amit most elérhetek 12 kredit

Csapnivalóan megy eddig az egyetem
tán 19, 14, 17, és most max 12 kredit... (legalábbis ha jól emlékszem, de az tuti, hogy nem voltam soha 20 kredit felett)
Köv félévben biztos az anál 2, meg a fizika, ezekből státuszos leszek... Mondhatnám, hogy neki kell állni jobban tanulni, de az az igazság, hogy most sem tanulok keveset ezekre a cuccokra, csak pechesnek tartom magam (pl fizikából most 30 feladatból tudtam pöccre 22-24-et, és naná, hogy a maradékból kaptam a 4 feladatból 3-at... Ráadásul mivel egyidőben volt az Anál 2 alpót és a Fizika alpót, és a fizikát sokkal jobban vágtam, így beáldoztam az anál 2-met is emiatt... Digitális rendszerekből nem fértünk be a terembe előadások során, így esélytelen volt letenni... az OS-t hálistennek sikerült letennem, maradt a makroökonómia és az adatstruktúrák és algoritmusok augusztusra...)
No ma nem kaptok képet, mert amihez csak hozzákezdtem a lovagon, az csapnivalóan sikerült
majd holnap tiszta fejjel 
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tán 19, 14, 17, és most max 12 kredit... (legalábbis ha jól emlékszem, de az tuti, hogy nem voltam soha 20 kredit felett)