Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
válasz
Menthirist
üzenetére
igazán köszönöm az ajánlatot mester
de nem szeretnélek lehúzni,meg asszem ahol vagyok ott meg tudom szerezni ami nagyonnagyon kell ,bár gnomon 3dsmax tutorokat pl nem láttam de annyi baj legyen
van megnézendő néhány óra tutorom aztán pedig egy pár hónap gyakorlás mire megint tutorra szánom magam de mindenekelőtt még egy újracsinálandó matek érettségi május 8-án asszem amire körülbelül lószart nem tanultam pedig ismétlés nélkül ezt is elkúrom mint a tavalyit(mert mint szüleink szokták volt mondani..a hármas az nem jegy...LOL dehogynem
csak középsuliban nem
) na szóval tényleg köszi az ajánlatot de valószínűleg ezzel nem élnék viszont respekt és písz;)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Deepcool Mystique 360 AIO hűtő
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Szép Gigabyte SuliGamer FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16GB/300-1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB gyári független 2027.10.27. gyártói jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de nem szeretnélek lehúzni,meg asszem ahol vagyok ott meg tudom szerezni ami nagyonnagyon kell ,bár gnomon 3dsmax tutorokat pl nem láttam de annyi baj legyen
van megnézendő néhány óra tutorom aztán pedig egy pár hónap gyakorlás mire megint tutorra szánom magam de mindenekelőtt még egy újracsinálandó matek érettségi május 8-án asszem amire körülbelül lószart nem tanultam pedig ismétlés nélkül ezt is elkúrom mint a tavalyit(mert mint szüleink szokták volt mondani..a hármas az nem jegy...LOL dehogynem
csak középsuliban nem
) na szóval tényleg köszi az ajánlatot de valószínűleg ezzel nem élnék viszont respekt és písz;)