- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én egy zseni vagyok biggrin.gif
Adva volt a régebbi ajtó modellem, amit elkezdtem mappolni, vigyázva arra, hogy a vetítési magasság ugyanaz legyen... Ez azt jelentette, hogy az apróbb részeknél face kijelöl, planar mapping (ez hotkeyre lett téve), katt a node-jára, és beállítani a szélességet és hosszúságot 2.2-re mindkettőnél... Ez persze lassú volt nagyon... Utána mindnél 2.2 helyett 1-es értéket adtam meg (nagyobbak lettek a minták rajta, de mindegy...), tehát közelebbről vetítettem rá a face-ekre a képet. Ezt most továbbfejlesztettem. Írtam egy scriptet, hogy tegyen rá egy planar map-ot a kijelölt face-ekre, és állítsa alapból át a kellő értékeket 1-re. Viszont hiányosak a MEL ismereteim, így a script csak a Doorframe objekt planarMapping1 node-ján műxik. A következő planar mapping pedig már planarMapping2 lenne, így ezen már nem megy. Továbbfejlesztettem a scriptet, hogy mindig töröljön history-t, miután mappolta, így mindig planarMapping1 node jön létre. Ez már jó is lett volna, csak végeredményként mindig az objekt lett kijelölve, objekt módban, így mindig vissza kellett állni face jelölő módba (jobb klikk->faces). Lusta voltam, így mégtovább fejlődött a script, mostmár vissza is áll face módra. Tehát most a mappolás így megy: kijelölöm a face-eket, amit mappolni akarok, és n gomb. utána jelölöm a következőt, és n gomb... smile.gif egy régebben 1-2 órás feladatnál bonyolultabb modellt most mappoltam be 10 perc alatt (azaz most lettek újraosztva az UV-k, majd ezeket még formába is kell önteni, és elrendezgetni, de ezeket már csak akkor, ha mindenre ki lett osztva az UV)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Éjszakai műszak
- Revolut
- További aktív témák...
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest