Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj79
senior tag
Alzánál megint olcsóbbak a kontrollerek, az electric volt, shock blue és a pulse red 19160-ra jön ki.
-
Roland861010
veterán
Reggelt.
Nincs Érd vagy környékén valaki akinek van lemezes Elden Ring játéka kipróbálásra?Még mielőtt meg venném. Ez lenne az első ilyen stílusú játékom és nagyon tartok tőle viszont nagyon is mozgatja a fantáziám...
-
Bogyi007
veterán
Meg persze csillámf**zláma...
-
Oistrakh1
tag
Nem tudom mennyire jó hely ez de ha valaki esetleg Hell let loose-al játszik örülnék ha felvenne gt: xXOistrakhXx
-
l.skywalker
Topikgazda
A VPN említése - amennyiben a régiós korlátozások kijátszásával kapcsolatban kerül szóba -
TILOS!
Kérlek ezt vegyétek figyelembe! -
thedivision2
aktív tag
válasz
Roland861010 #99372 üzenetére
November 16 óta játszható, én most hagytam abba mára...
-
tippm86
tag
válasz
IntelKiller7 #99371 üzenetére
Gondolom V.. szóra gondolsz.
Már olvastam róla, de még nem használtam.
Az csak aktiválásnál kell vagy minden indításnál? -
Roland861010
veterán
válasz
IntelKiller7 #99371 üzenetére
De lehet telefonon is.
Sikerült Török goldot váltanom meg 1 hónap ultimatet 15300Ft-ban ...
Így 2024.01.ig aktív..Addig nem lesz meg a series X-em.
-
Roland861010
veterán
Helló
A warzone 2.0 még nem játszható? -
tippm86
tag
Sziasztok!
Valaki le tudná nekem írni, hogy mire kell figyelni digitális játék vásárlásnál.
Van valami buktatója ha a hardveraprón veszek egy játék kulcsot? -
Zebu
addikt
válasz
csuvicsuva #99365 üzenetére
Furcsa. Valamit variáltam a hdmi-cec-el. Nem kellene hogy hatással legyen rá, de most visszaállitottam.
emlékszem amikor a series s megjelent, akkor nálam a forza 4-ben a menüben megállt és kikapcsolt a kontroller ha usb eszköz volt rádugva. Aztán idővel meggyógyult.
icemad: király! Nem gáz a dolog, csak meglepett.
-
icemad
nagyúr
Nekem is series x van c9-el. Nálam is előfordul, bár az utóbbi pár hónapban nem vettem észre. Nem jöttem rá, hogy pontosan mitől lehet, de tippem van. Nálam akkor fordul elő, ha sokat megy a tv. Pl: megnézünk 2 filmet, és utána xboxnál már előjön ez. Ha csak simán az xboxot indítom, akkor nem jön elő.
Szóval én az LG beépített védelmére tippelek, de nem tudom pontosan melyik csinálhat ilyet.
Pixel eltolás elméletileg nem. (de gyakorlatilag lehet, hogy mégis ez, mert ilyenkor a kép csúszik, ezt meg úgy érzékelheti az xbox, hogy változott a felbontás.)
Pixel frissítés meg kikapcsolt kijelzőnél fut, ráadásul nem egy pillanatra, hanem minimum percekig. Szóval azt kizárnám. -
csuvicsuva
addikt
-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker #99363 üzenetére
Igen én is arra gyanakodtam, de akkor eddig nem csinált ilyet? Érdekes…
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Tegnap óta azt vettem észre, ha pl elkezdek játszani a halo infinite-tel, akkor a kezdés után pár perccel játék közben kb 1mp-re elmegy a tv képe feketébe és visszatér. Utána többet nem fordul elő, csak első indítás után. Mintha tegnap a mortal kombat 11-el is lett volna ez. Eddig nem csinálta. Gyári hdmi 2.1 kábel, tv pedig c9pla oled, 120hz-re állitva. Series S-en nem volt ilyen, meg igazából az X-en sem tegnapig.
tapasztaltatok már ilyet?
-
Mephike
őstag
válasz
l.skywalker #99353 üzenetére
Egyre erősebb a késztetés, hogy ismét elővegyem majd ezt a játékot!
-
Roland861010
veterán
Helló,
Még lehet váltani a goldot?
Kaptam megint 1 eurós ultimatet mint vissza térő. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Wesder #99357 üzenetére
Három éve kezdődött: Xbox One - GAMEPOD.hu Hozzászólások
-
AssAssynn
addikt
válasz
csuvicsuva #99340 üzenetére
Jöhet.
-
AssAssynn
addikt
válasz
l.skywalker #99338 üzenetére
Úúúú, marha nagy köszi!
Mikor megláttam a lehetőséget, mondom ezt de mennyire élném, az összes felkínált játékból eddig ez tetszett legjobban, erre megnyertem!
Hála és köszönet a felajánlónak, és minden érintettnek! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
#95712068 #99351 üzenetére
Vannak még támogatott vezeték nélküli fülesek:
Best Xbox Series X/S Gaming Headsets for 2022 - IGN -
l.skywalker
Topikgazda
Witcher 3 | Next-gen update list of changes
• Added ray traced global illumination and ambient occlusion.
• Additionally, PC players with compatible hardware have an additional option to turn on ray traced reflections and shadows.
• Added various mods and mod-inspired content to the game to improve visuals and overall game quality. We’ve included some community-made favorites in addition to our own modifications in areas such as environment and cutscene improvements, realistic pavements, and many decoration upgrades.Community-made and community-inspired mods include:
• The Witcher 3 HD Reworked Project by HalkHogan
• HD Monsters Reworked by Denroth
• Immersive Real-time Cutscenes by teiji25
• Nitpicker's Patch by chuckcash
• World Map Fixes by Terg500• Upscaled texture to 4K for various characters, including Geralt, Yennefer, Triss, Ciri, Eredin and more.
• All main characters, including Geralt, now cast high-resolution self-shadowing even outside cutscenes. Additionally, hair clipping through armor as well as some other armor-clipping issues have been fixed.Environmental improvements:
• Added a new weather type – "Gray Sky"
• Updated sky textures
• Vegetation and water improvements
• Various mesh improvements
• Improved some select VFX
• Updated global environmental lighting• Added AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) 2.1
• Added photo mode, allowing players to take stunning pictures within the world of The Witcher 3.
• Added the option to pause the game during cutscenes.
• Added an alternative camera option that's closer to the player's character and that reacts more dynamically to combat and movement. You can find this new setting in Options → Gameplay under Exploration, Combat, and Horseback Camera Distance.Next-Gen Console-Specifc
• Improved the overall quality of graphics on next-gen consoles. Including enhanced textures, improved fidelity, shadow quality, greater draw distances and crowd density.
• Ray Tracing Mode — provides ray-traced global illumination and ambient occlusion with dynamic resolution scaling targeting 30 FPS for PlayStation 5 and Xbox Series X.
• Performance Mode — ensures smoother gameplay targeting 60 FPS with dynamic resolution scaling for PlayStation 5 and Xbox Series X.
• The Xbox Series S version has no ray-tracing features. Quality Mode provides increased resolution and better image fidelity targeting 30 FPS, whereas Performance Mode targets 60 FPS and prioritizes smoother gameplay over visual quality.
• Implemented the use of adaptive triggers and haptic feedback on PS5 DualSense controllers.
• Added Activity Cards for PS5. -
válasz
Gratula!
-
törölt tag
válasz
Apucy01 #99349 üzenetére
USB Type-C kábelt gyárilag nem adnak hozzá, de szerintem mindenkinek van otthon pár darab, ma már nehéz nem ilyen csatlakozóval rendelkező telefont vagy bármit venni.
Nekem a telefonhoz, az Elite 2 kontrollerhez és a gyári ms wireless headset-hez is ilyet adtak.#99350 l.skywalker
A gyári vezetéknélküli fejhallgató azért nem egy olcsó darab (~40e), és az akkuidő eléggé harmatos.
Vagy már támogat 3rd party madzagmentes fejest is? -
Apucy01
őstag
Köszönöm!
Hát ez igen szomorú, ha már bill+egér müködik akkor a headset is müködhetne.. hiába na ez az MS
"illetve talán ha kábelre dugod a kontrollert"
a csomagban nem volt olyan kábel külön kell venni ha igen hol? mondom teljesen kezdő vagyok beüzemelve is csak a két ünnep között lesz mert akkor jön a fiam.
-
törölt tag
válasz
Apucy01 #99347 üzenetére
Usb-st nem támogat a konzol, ne kérdezd a tiltás okát egy módosított win10 rendszeren
Gyári wireless-t tudnám csak ajánlani ebben az esetben, illetve talán ha kábelre dugod a kontrollert, akkor nem megy el "alvó módba", mert amúgy erre szoktak még panaszkodni. Klavi+egér esetén kontrollerből nyerve a hangot x idő után kikapcsol a kontroller, és ezzel együtt a hang is elmegy. -
Apucy01
őstag
Sziasztok!
Totál uj vagyok konzol téren. A fiamnak vettem egy xbox Series s t
az lenne a kérdésem hogy usb headset müködik e vele? Az tiszta sor hogy pc s bill és egér igen, csak a headsetet nem tudom azt szeretné ha a Kontroller teljesen használaton kívül lenne.köszönöm a segítséget.
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek nincs kedve Warzone 2.0-ra BR-ben játszogatni? -
Agent_007
tag
válasz
l.skywalker #99339 üzenetére
Alig pár hete csatlakoztam a csoporthoz, de emelem a kalapom, mert ez a "Nyereményjáték!" nagyon korrekt dolog.
Köszönet innen is a felajánlásokért még úgyis, hogy nem pályázok egyre sem.
(Bízom benne, hogy jó helyre kerülnek a nyereménykódok és sok órát tol majd bele a játékokba minden nyertes.) -
Agent_007
tag
válasz
csuvicsuva #99331 üzenetére
Jobb vagy mint Csárli!
-
persil
nagyúr
válasz
Na, ez most kell.
-
törölt tag
válasz
Amúgy kik a felajánlók? Sekiro-nál is lemaradt.
#99342 l.skywalker
Úgy már értem. -
csuvicsuva
addikt
válasz
Gratula a nyertesnek (fenekes poén most elmarad
)!
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték!
Egy
Mafia: Trilogy
Xbox One/Series kódért
Jelentkezni lehet:
→ ITT ←Jelentkezési határidő:
2022. december 14. 20:00Sok sikert!
Szabályok:
érvényes regisztrációval és min. 50 hozzászóllással az adott topikokban
összesen (Xbox One, Xbox Series) lehet jelentkezni! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #99120 üzenetére
Nyereményjáték!
EREDMÉNYHÍRDETÉS
a
Sekiro™: Shadows Die Twice - GOTY Edition
Xbox One/Series kódot
Nyerte:
AssAssynn
Gratulálunk! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #99335 üzenetére
Báh' totál elfelejtettem. Máris sorsolom...
-
válasz
csuvicsuva #99335 üzenetére
Pontosan, ezért is mindig törölve lett az eredményhirdetés
Amúgy good luck -
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #99120 üzenetére
Mester, nem akarlak szekírozni, de már tűkön ülünk.
Mindig engem dob nyertesnek a gép, azért csúszik az eredményhirdetés?
-
válasz
A vizilovas g*chi jó.
-
persil
nagyúr
válasz
Na menje' haza magadnak...
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva #99329 üzenetére
That's the spirit!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva #99325 üzenetére
Persze, meg vízilovak
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #99325 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
csuvicsuva #99323 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
Bad Pritt #99312 üzenetére
Nanà hogy indul megjelenéskor.Ja nem, mert elfelejtettem előtölteni, akkor majd holnap.
Kicsit az Oddworld: Stranger's Wrath jut róla eszembe, bár ott ugye nem beszéltek a fegyverek, hanem különféle állatok voltak a töltények. Ha az esetleg valakit érdekel, akkor a HD kiadás fent van Store-ban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
persil #99316 üzenetére
Hát figy, ufo gyerekeket lehet benne gyilkolni, szóval szerintem ez egy must play.
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt #99314 üzenetére
"Bár őszintén szólva szerintem egy középszerű játék lesz, amit a morbid humor visz el a hátán."
Sanszos. Bar a humor meg megint olyan a jatekokban, amivel nagyon konnyu atesni a lo tuloldalara es megrekedni egy "fingos-baszos" szinten, ami csak 80 IQ alatt ertekelheto. Remeljuk nem igy lesz.
Rick and morty-t meg eletemben nem neztem, szoval lehet ezert is nem fogott meg az egesz cucc eddig.
Bar, ha pass-ben nyit, lehet belenezek en is, aztan ki tudja. -
Bad Pritt
félisten
High On Life-ot valaki kezdi rajtam kívül premiernapon?
-
l.skywalker
Topikgazda
Közvetlenül te ebből a régióból sehogy sem fogod tudni megvenni. Vannak olyan oldalak, ahol voltak fent gift kódok, de most a giftelést is kiherélte az MS a török és az argentín store-ban, így nagy kérdés, hogy maradt-e még bárkinek ebből kódja.
Én a helyedben megpróbálnám esetleg az Xbox Now discord-ján, ott vannak traderek, de nyilván nem ennyiért fogják adni:
Cheap Xbox Games - Worldwide Price Comparison | Xbox-Now -
X@b3e
addikt
Ez annyira nem egyszerű. mint gondoltam, a hárombetűs ellenére is jelzi, hogy a régió különböző (érdekes módon a kártyaadatokra és a címre nem panaszkodik)
Költözés megoldást jelenthet, vagy az sem, és engedjem el inkább?
Valaki tapasztalt szaki segítségét kérném
(akár privátban is)
-
Steve1207
veterán
-
D1L1ZS
őstag
Tegnap meg akartam változtatni az xbox becenevem, de végül nem tettem meg, mert 2k magyar forintba került volna!
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
keresek egy kontrollerszervizt, ami valahol újlipótvárosban található. van egy elvált gumiborításos+driftelős elite series 1-es, amit meg kellene csináltatnom - nem az enyém, azért kérdezem, mert nem tudom újra elkérni az útbaigazítást.
-
Wesder
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest