Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
Az FTC különösen a ZeniMax, a Bethesda Softworks videojáték-kiadó anyavállalatának tavalyi felvásárlását rótta fel a Microsoftnak. Az üzlet megkötése után a Microsoft számos Bethesda-játékcímet tett exkluzívvá a saját platformjára, "annak ellenére, hogy az európai trösztellenes hatóságoknak biztosítékot adott arra vonatkozóan, hogy nem törekszik arra, hogy visszatartsa a játékokat a rivális konzoloktól" - áll az FTC közleményében.
Mit tett exkluzívvá?
Egy játék rémlik, most ugye nem arra megy a sírás?Gondolom a SOny se önszántából tolja most PC re a játékokat, hanem hogy megmutassa, ő milyen jó fej és törődik a játékosokkal.
-
icemad
nagyúr
válasz
soundsonic #99297 üzenetére
Semmi gond, azért vagyunk itt, hogy segítsünk.
-
Steve1207
veterán
válasz
soundsonic #99293 üzenetére
Várj pár órát és megjavul. Most járt le az előző, majd átáll, de nekem olyan is rémlik, hogy központilag az us időt nézik azért vannak ilyen kavarodások (igaz már az is átállt). Másik kavarodás opció meg pont az, ha konzolon intézi az ember, nem az accountja alól böngészőben. Ott nézd az accountod alatt, hogy mi van, ha azt írja van akkor "lesz". Konzolnak se árt egy teljes restart, hogy magához térjen (mint pl játékvásárláskor se mindig listázza órákig, pedig ott van és csak egy újraindítás kell neki).
Duplán nem tudja levonni, ha meg valami galiba lenne majd a support hétfőn intézi, ha egyáltalán szükség lesz ilyesmire, de szerintem ez csak ideiglenes ilyenkor és nem kell aggódni. -
icemad
nagyúr
válasz
soundsonic #99293 üzenetére
Próbáld meg PC-n, az előfizetések kezelésénél megnézni, hogy mi a helyzet. Vasárnap egyébként elég nyögvenyelős a banki rendszer. Lehet, hogy valahol elakadt a pénzed és inkább holnap kellene ezzel foglalkozni.
-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Bár ritkán játszom, de van gpu előfizetésem. December10 lejártt és ma reggel 11én le is vonta az összeget. A lejárati dátum továbbra is 10. A kártyámról levonta , de most nyomtam egy sub cancel-t a jövő hónapra. A 11i subra meg azt írja függőben és bár az összeg eltűnt a kkártyámról most mégsincs aktív GPUm. Karácsonyi sopping előtt nem örülnék a dupla terhelésnek.
-
Bilux
veterán
válasz
ricshard444 #99266 üzenetére
Ugyanez van nálam is dolby atmos alatt félóránként óránként és olyankor a soundbar is újra ki írja hogy dolby atmos. De ez már a kezdetektől fogva van. Pedig ez a 4. Xbox-om
-
bandi0000
nagyúr
válasz
ricshard444 #99270 üzenetére
Nàlam szinte minden indításnál eljátsza, hogy bevillan a kép, hdr-t kiírja, és elmegy a hang 1s-re
Nagyon ritkàn meg mondjuk akár percenként is, ekkor az újraindítás helyreràntja ...
De az előző sex-m is ezt csinálta, szal ez ilyen, cec meg már 1 hónapja nem megy
-
X@b3e
addikt
Sziasztok!
Ezt [link] meg tudom venni három betűssel?
1350 Ft-ot megérne.. -
Steve1207
veterán
A balra tekerésnél szerintem is súrlódik valami benne, nyiszorgós a hangja. Középen nagy sebességnél ezzel jár a fogaskerekes technika amúgy, ffb lyuk van, lötyögősnek érzed a fogaskerekek miatt abban a pozícióban. Ez szerintem elviselhető kezdőként, egyrészt, mert olcsó és bevált technika, másrészt a legtöbb pálya úgyis technikásabb inkább, de nagy sebességnél azért zavarhatja az embert (Monza, Nordschleife egy-egy szakasza pl.). Viszont ettől nem darabos a mozgás, olyan 2-3 mm lehet ez jobbra és balra középállásnál.
-
footy
addikt
Sziasztok!
hasznaltan vettem egy Logitech G920-at es van nehany dolog ami feltunt, de nem tudom hogy hiba-e vagy nem. (elotte nem probaltam ilyen kormanyt)
- Bekapcsolasnal mikor balra teker mintha nyiszogna (VIDEO)
- Leginkabb Forzaban erzem nagysebessegnel torteno kormanyzasnal kulonosen kozeptajon(egyenes haladasnal) darabos, mintha kicsit akadna, vagy csak a fogaskerekek miatt? (tudom hogy nem szijjas a kormany)
- mintha kozepen lenne egy kb "centis" holtjatekEzek normalisak, vagy hibas a kormany?
koszi -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Keresek játékos társakat WarZonera. Szeretném kipróbálni milyen lehet normális csapatmunkával, mikrofonnal. Más játék is képbe jöhet természetesen.
-
consono
nagyúr
válasz
csuvicsuva #99277 üzenetére
Biztosan arra gondolt
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7 #99271 üzenetére
Ok. De viszont nekem maga a játék, a környezet nagyon bejön.
-
törölt tag
4K 120Hz-cel tudod teljesen lefedni az összes játék összes módját, de szerintem ez tv méretben még mindig olcsóbb. Viszont egyre jellemzőbb, hogy ~4K 60 fps és 30 fps között lehet választani. Szóval azt sem lenne haszontalan tudni, hogy milyen játékokkal játszanál, mert Forza Horizon esetén 4K 60Hz-es monitorral jársz a legjobban, Cod esetén inkább 1440p 120Hz lenne ideális, ha mindenképpen monitorhoz ragaszkodnál. A freesync/VRR az alap.
Monitor esetén nagyon fontos! Legyen jack kimenet rajta, mert nincs optikai kimenet a gépen, és csak "hangleválasztó" kütyüvel lehet hangot csiholni (vagy kontroller jack csatlakozója).
-
S@c@
őstag
Milyen monitort erdemes vasarolni series xhez?
-
scream24
senior tag
válasz
ricshard444 #99268 üzenetére
Tudom bagatel, de fejhalgatón jó? Vagy ott is eltűnik a hang?
-
icemad
nagyúr
válasz
ricshard444 #99266 üzenetére
Ehhez a teljes rendszert ismerni kellene. Tv, erősítő, xbox stb. típusa. Összeköttetés típusa, tv és xbox között (gondolom ez hdmi) , és tv meg az erősítő között. (gondolom a tv van összekötve az erősítővel, mivel xboxon nincs optikai kimenet.)
-
ricshard444
veterán
Aki talalkozott mar a pillanatokra eltuno hanggal az tud valami tippet adni mi okozhatja?
2 tv-n is ugyanaz volt, optikan es hdmin keresztul is. Jatek kozben gyakran elmegy a hang egy kis szemvillanasnyi idore. Az ujrainditas es a teljes leallitas nem segit.
-
Bep
őstag
válasz
csuvicsuva #99262 üzenetére
És, ha szerencséje volt ott, tényleg lány volt
-
darkstreet89
tag
-
scream24
senior tag
válasz
hombre[EU] #99257 üzenetére
De jó, hogy nekem csak 65-ös a tv.
-
AMD Power
titán
Az AC Origins is nagyon jó volt. De ez az Odyssey valami eszméletlen. Annyira beszippantott mint egy thaiföldi masszor lány.
-
szucsinka
őstag
válasz
hombre[EU] #99257 üzenetére
X lesz😃
-
pzstm
titán
Today we launched patches for all console versions of TCP with bug fixes and improvements, including enabling ray-traced reflections on Xbox Series X. We are working daily on optimizations for all platforms and are listening to your feedback. Thanks for your patience.
Callisto protocol
-
válasz
Redneck #99221 üzenetére
Ez nem az ingyenesség ára, a Warzone előző részében sem tudtad a játékban kikapcsolni a crossplay-t csak rendszerszinten de akkor nem találtál meccset szinte soha.
Úgy tudom most már a Modern Warfare II multiban sem lehet kikapcsolni legalább is a megjelenéskor és az azt követő hetekben nem lehetett ami igen csak idegesítő volt!
Playstation-ön-en ki lehet kapcsolni mindkét játékban tehát rád van bízva, hogy vársz minimálisan több időt a matchmaking-re és akkor nem kell a pc-sekkel együtt játszanod.
Nem értem Xbox-on ezt miért nem lehet választhatóvá tenni és a játékosra bízni a döntést, nem ráerőltetni valamit amit nem szeretne. -
szucsinka
őstag
válasz
Döglött Róka #99247 üzenetére
75 coll
2,5 méter kbKöszi mindenkinek a válaszokat
-
NoMagix
addikt
válasz
szucsinka #99239 üzenetére
Nagyon jó kis gép, van itthon X és S is, nem mondom hogy nincs difi egy X + oled tv és egy S + 4K lcd között, de szépen mennek rajta a játékok, Forza különösen szépen mutat.
A játékok mérete kisebb az S-nél, annyira nem vészes az a tárhely!
Koca játékosnak kiváló lehet. -
thedivision2
aktív tag
válasz
szucsinka #99239 üzenetére
Ha megelégszel az alacsony felbontású textúrákkal és az átlagban 1080p felbontással, akkor tetszeni fog. Viszont, ha egy kicsit is igényesebb játékhoz vagy szokva, akkor nem fog tetszeni. Ha megengedheted magadnak, akkor SX, az említett játékok is sokkal szebbek rajta.
-
csabi0805
senior tag
Engem a Forza zavar hogy semmit nem tudunk róla pedig tavaszra lett ígérve.
Volt a nyáron egy bemutató azóta mély hallgatás van.
Pont gondolkoztam én is erről a dologról a The game awards után amikor megláttam hogy semmi Xbox nincs,hogy vagy direkt csinálják ezt a titkolózást vagy kábitják az embereket.
Persze azt várom az egyik legjobban. -
parandroid
félisten
válasz
szucsinka #99245 üzenetére
Ha telik rá, akkor az x-et vedd. Meg ha nem csak hetente 2x kapcsolod be. Szebb, gyorsabb, nagyobb felbontás, időtállóbb, nagyobb tárhely, szóval ha nem vág földhöz az ára, és nem minél olcsóbban akarod megúszni, akkor inkább Series X. Amúgy néha játszani a Series S is elég. Nem fog rajta akadni semmi, vagy nem kell órákat várni a betöltésre, ha ilyesmire gondoltál.
p
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #99235 üzenetére
Öhm... szerintem olvasd el újra, mit jelent a szalmabábérvelés.
Azért hoztam fel, mert elkezdtél totál más dolgokról beszélni, egy más téma wiki oldalát linkelted, ami amúgy vicces módon még akár meg is feleltethető a Halo-ra és utána még nekem volt szekunder szégyenem, amiért a saját válladat kezdted veregetni, hogy mennyire odamondtad.
Vágom, kötözködni kell, hisz többször bizonyítottad, hogy ez az itteni létezésed alapja, csak vicces, hogy pont azt a kommentet szemelted ki és nem tudod elengedni.De figyu, adok házi feladatot a hétvégére: keressünk rá arra, hogy best casual fps multi, ugye ez volt az eredeti kifejezés, amibe belekötöttél és nézzük meg hányszor merül fel a Halo neve a különböző listákon, Redditen az ajánlásokban és hányszor mondjuk az Arma, Insurgency, Hell Let Loose, Ready or Not, Squad vagy hasonlók.
Így talán érteni fogod, mi a különbség egy casual fps meg egy hardcore fps között, akár van competitive scene, akár nincs. -
icemad
nagyúr
válasz
szucsinka #99245 üzenetére
Azt kalkuláld bele, hogy a series s 512 GB tárhelyéből kb. 380 GB elérhető játékok telepítésére. Egyébként vállalható a grafika is 4k tévén, főleg ennyi pénzért. Sógorom pár hete vett, főleg Fifázni és gta onlinehoz. Én azt mondom, hogy ha anyagilag megengedheted magadnak, akkor series x. Ha meg nem, akkor a series s is jó lesz.
-
szucsinka
őstag
válasz
parandroid #99243 üzenetére
Hát hogy felskalazott 4k mennyivel rosszabb pl mikor érné meg X et venni?
-
scream24
senior tag
-
Steve1207
veterán
Fallen Order Deluxe upgrade behúzható ultimate-tel.
-
szucsinka
őstag
elnézést a láma kérdésért de a
Series S mennyire ajánlott lightos játékra 4k tv-n? FIFA Forza stb ? -
Mephike
őstag
válasz
Döglött Róka #99236 üzenetére
Saját véleményem, hogy mindenre nem jó a gamepass. Nálam is van 2 évre előfizettem, de nem érzem úgy, hogy mindent megoldana.
Jogos a fanyalgás, hogy egy shown, amire az MS odaadja a saját színháztermét, legalább 1-2 játékkal bejelentkezzenek. Nem azt várom, hogy totálisan új címmel, de legalább az érkező Starfieldről egy rövid videó mehetett volna.Az excluzivitásnak nálam nem az a lényege, hogy "jajj de jó a másik csapat nem játszhat vele", hanem általában egy garancia, hogy minőségi játékot fogok kapni, kevés buggal, jó játékmenettel. Ez szerintem szintén jogos elvárás, hogy legyenek játékok, amire azt mondhatja az adott csapat, hogy ez a mi "gyerekünk". Oké, hogy lesz... majd...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Farkassacred #99233 üzenetére
majd megszokod
errefelé úgy megy,hogy minden évben megy az ígérgetés aztán 3 évente össze jön egy komolyabb esztendō. statisztika alapján jövōre már sikerülhet
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred #99233 üzenetére
Nem baj, dehogyis. Csak nem ertem mit is varunk. Mar mind a 3 ceg sajat rendezvenyen jelenti be az uj hypeolni valo "majdegyszer" cimeit. Pont ezert lep meg a fanyalgas.
Meg lehet ez a sajat hulyesegem, de engem ez az exkluzivosdi miota rendesen porog a gamepass mar nem nagyon mozgat.
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #99231 üzenetére
Ha te ezt itt most komolyan kérdezted, akkor felesleges is megvitatni.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Döglött Róka #99231 üzenetére
Megvettük az új generációs konzoljukat. Kérdem én, ekkora baj, ha az ember várna is tőlük végre valamit
Eladni nem fogom, most is épp azon játszok a Sleeping Dogs-al. Reménykedek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #99224 üzenetére
Elolvastam, de várj, küldök egyet cserébe én is, idevág.
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #99228 üzenetére
Itt azzal van a baj hogy a következő 6 hónapra kb 6 játék van betárazva, (ha nem több) és ezekből 2-nek van megjelenési dátuma. (AoE II és Ghostwire Tokyo)
-
Bep
őstag
válasz
Döglött Róka #99228 üzenetére
Hogy jön ide, hogy exkluzív valami?
Letojom, felőlem akár az FM is megjelenhetne minden platformra. -
Döglött Róka
veterán
Doktor ur a f*szt :D Ha van mivel jatszanod es elvezed akkor minek fanyalogni?
Szvsz ez az egesz exkluziv nyuglodes ami megy nagyon vicces. Annyira mas strategiat tol mindket ceg hogy teljesen felesleges exkluzivokon porogni szerintem. Ott a game pass, annyi cucc van rajta hogy lehetetlen kovetni. Ha netalantan beesik egy Xbox exkluziv cim akkor hurra, vagy jo lesz vagy nezek valami mast.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
csuvicsuva #99187 üzenetére
-
Bep
őstag
válasz
Döglött Róka #99225 üzenetére
Perr pill. CP2077 (újra), F1 22', ACC, emellett PUBG.
Mit szűrt le doktor úr?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Fox Mulder #99217 üzenetére
Mondjuk ennek nem sok értelme van, ez az ingyenesség ára? Szerencsére a battle royale nem érdekel, csak a DMZ mód miatt szedem le. BR-ben nem mennék egeresek ellen, pedig nem vagyok rossz kontival.
IntelKiller7:
Én kinyomtam BF-ben de pár másodperc alatt, mindig talált eddig szervert. Remélem a hardcore módban is könnyen találok. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #99219 üzenetére
De, csak mindenki crossplay-el tolja.
Ha meg kinyomod ugy jarsz mint szegeny Bul a BF 2042-vel. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fox Mulder #99217 üzenetére
Rendszer szinten ki lehet kapcsolni, csak akkor a matchmaking ideje nagyon megnő.
-
-
Marcsello31
őstag
Szia! Megvolt a gond! Igen a https kellett neki. Már mindent megnéztem a routerben nem azzal volt a gond. Kíváncsi vagyok hogy milyen programok futtathatók így alatta. Mivel hivatalos a dolog. Nyugodtan nèzegethetem. Megnézem a retroarchot dosboxot kodit ès a többit. Gondolom ez egy egyszeri kifizetès volt. 5000ft kereken.
pár kedvenc játèkot tutira lefuttatok alatta
.most amúgy is szar a netem.
-
Steve1207
veterán
válasz
Marcsello31 #99214 üzenetére
Csak annyit találtam, hogy https-t kell írni elé és ez sokaknak megoldja. Ha akkor se megy akkor meg wifin kell csatlakozni (vagy lan-on), gondolom úgy kell csatlakoznia, mint az adott pc-nek az adott hálózathoz. De van pár fórum, akiknek ugyanez a baja, szóval ha nem oldja meg sima hálózati gond. Ez a kettő megoldás általában ahogy nézem.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene, be aktiváltam ki fizettem a rendes dev mód aktiválást, a programot letöltöttem beállítottam, majd a kód beállítása után miután kifizettem a dolgot, devmódba állt a konzol, de hiába kap ipcímet, a gépet valamiért böngészőn keresztül nem érem el, router beállítás gond lehet? Vagy mit kellene még beállítani? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!Szeretnék kérni egy kis segítséget, Series X, alvó állapotban nem tölti le a játékokat, One Xnél nem volt ilyen problémám, mit kell beállítani hogy alvó, kikapcsolt állapotban is letöltse a játékokat?
-
Redneck
nagyúr
A google azt írja, a Warzone 2.0 full crossplay. Tényleg tudnék játszani PS4 Pro haverommal? Vagy az XSX csak PS5 ellen mehet?
Eddig sosem tetszett, de tegnap haver mutatott valami DMZ módot, ahol squadban kell menni, és vannak NPC-k is.
-
Wesder
titán
válasz
everest140 #99207 üzenetére
Ahogy jelenleg állnak a dolgok, nem.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #99204 üzenetére
Csodálatos... Lesz Hades 2, azt jobban várom.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #99200 üzenetére
Dehogynem, pont erre vártunk hogy 4x adják le a Samsumg + Xbox reklámot, és mást ne is mutassanak. Na jó, volt Party Animals, ami funnak néz ki, de ez kb már megint a lélegeztetőgép üzemmód, mint amiben az Xbox One alatt üzemeltek.
-
Bep
őstag
válasz
Wesder #99186 üzenetére
Én is kicsit bele csömörlöttem az MS-be ebből a szempontból. Nem is követek semmi ilyen hírt. Tök fölösleges. Nagy hangzatos szavak/mondatok, amik csak üres pr szöveg. Majd jön.... Huuuuu, amikor jönni fog.... Jujjj, majd most ám.... aztán mindig kopp, az évek meg múlnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest