Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
PappZ75
tag
Sziasztok!
Karácsonyra vettem kisfiamnak egy Series X-et. Jelenleg egy Xbox ONE van.
A kérdésem az lenne, hogy XBOX store-ból vásárolt játékokat hogy tudom mindkét gépre egyszerre feltenni (azaz ha fent van az egyiken a másikra is fel tudjam tenni)? Egy időben nem akarunk vele játszani, de ne keljen egyiket kikapcsolni és be a másikat....Eddig inkább saját profilomba vettem a játékokat a kisfiam profilja benne van a családi profilban, azaz össze is van kötve. Nos az új XBOX-nál már azt szeretném, hogy ő legyen a tulaj, és én a "vendég" és a játékokat is már inkább az ő nevében venném meg. De a lényeg az lenne, hogy akár én akár ő veszi meg ha kompatibilis a játék mindkettőre feltehessem.
Az XBOX ONE-on természetesen mindkettönk profilja fent van és attól füg ki játszik (99%-ban ő) használhatja most is a játékokat. Persze van már jó pár amit az ő nevében vettem már. Lényeg hogy oldajam meg akár ő akár én veszem meg menjen mindkét XBOX-on majd?
Az is kérdés hogy az új gépet miként tudom a másik mellé beregisztrálni, de hondolom ott anyi hogy belépek a profilokkal és hozzá csatlakoztatom őket az új géphez.
Elnézést nem vagyok XBOX guru, lehet ez magától értetődik ha közös a család fent lehet mindkét gépen egyszerre bárki is vette, de ugye nem karácsonykor akarok ezzel ügyetlenkedni.
Válaszuokat előre is köszönöm.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
l.skywalker #100105 üzenetére
Jó kis ajándék.Köszönjük!
-
Som@
őstag
Sziasztok.
Akinek esetleg érdekes lehet, most 99.999 Forint a series S a Média Marktban..😉
-
pourri
aktív tag
Ha en is kozbeszolhatok elmondom a velemenyemet.
En mindig felneztem azokra a gamerekre akik egy souls jatekot is be tudtak fejezni, en anno a Dark Soulssal probalkoztam, de korulbelul az elso tizedeben a jateknak feladtam. Nekem ez a tipusu mufaj nem jelent kikapcsolodast, mindenki szamara mas tipusu jatek adja a szorakozast ami igazabol a jatek celja. En nekem a tortenetkozpontu majdnemhogy interaktiv film tipusu jatekok jelentik a kikapcsolodast egy hosszu munkas nap utan, de emiatt nem szolom meg azokat akiknek nem, megtudom erteni akinek nem ez tetszik, vagy esetleg pont azok a jatekok a szerelmei ami nagy koncentraciot igenyel, es komoly harcrendszerrel rendelkeznek. Ez szamomra nem szorakozas, hanem kinzas, marcsak azert is mert nagyon ugyetlennek tartom magam, es nincs idegem minden kis szozsmoszre odafigyelni, nem tudom azt elerni, hogy egy pillanatra se lankadjon a figyelmem, pedig az ilyen tipusu jatekok megkovetelik ezt. Pont ezert jatszom Fifa-val is csak reszegen vagy barati tarsasagban fun-bol, és pont ezért inditok minden jatekban sztori mod nehezseget vagy easy-t, vagy pont ezert nem inditok el egy ER-t, mert tudom nem az en mufajom. De ez a jatek erdemeibol egyszeruen semmit nem von le, sot mi tobb nem nevezem perverzionak akinek ez jon be. Ugyhogy ertsuk meg valakinek ez, valakinek az. Egy tabor vagyunk az a lenyeg. Mindenkinek szep napot.
(Bocsi az ekezet hianya miatt, sajnos most csak angol billentyu van a birtokomban.) -
darkstreet89
tag
válasz
Na erre be nevezek, egy k*** jó karácsonyi ajándék lenne számomra.
Köszönjük a felajánlást.
-
válasz
Wesder #100182 üzenetére
Azért az se szubjektív, hogy a souls játekok nehezek a nem soulslike játékokhoz képest. A harcok hosszúságának ideje, nehézsege, elhalálozások száma mind azt mutatja, hogy nehezebb és nagyobb koncentrációt, figyelmet és gyakorlást igényel mint egy "hagyományos" játék. A hobbi vagy hétvégi gamerek nagyobbik része nehéznek fogja titulálni es nem fog vele játszani a kipróbáláson túl.
-
Wesder
titán
válasz
persil #100181 üzenetére
Nem is neked magyarázom konkrétan, csak szerintem az hogy a souls játékok szabályainak nem betartása jobban büntet, ezáltal a játékos nehéznek titulálja a játékot, szerintem nem szubjektív.
FIFA-ban is rugdoshatom a gólokat a saját kapumba, aztán panaszkodhatok hogy nehéz benne nyerni.
-
-
Wesder
titán
-
banderasz77
addikt
Hol tudnék most utazva beszerezni jóárasított Fifa 23 Ultimate-et?
-
Moby
veterán
válasz
Zsolty20 #100164 üzenetére
Jó hosszan kifejtetted, hogy a játék a hibás azért, mert béna vagy
Nem, ez sajnos nem a játék hibája. Ráadásul az ER olyanra lett szabva, hogy tényleg bárki végig tudja vinni. És rengetegen végig is vitték, jóval többen, mint bármelyik korábbi from játékot.
Ez egy jó játék. Git gud. -
ƵøŁĭ
veterán
Kontrollerbe bedugtam a fejhallgatómat de nincs mikrofon. Nincs valami megoldás rá? (kábel)
-
sith7
félisten
köszi a választ mindenkinek
Döglött Róka
Mivel évek óta ismersz, tudod milyen ember vagyok, milyen az életem, hogyan tudom az időmet beosztani munka, család, szabadidő tekintetében, így igazad van....
...
..
.ja, nem
-
Zsolty20
senior tag
Úgy érzem bele kell pofátlankodnom az Elden Ring istenítésébe. Az ER NEM játék, az ER egy halál tábor, ahova azért térsz be, hogy minél változatosabb módon meghalj és van akinek ez adja az élvezeti faktort. Ez egyfajta perverzió, s bizony ilyen is létezik. Én is kipróbáltam, s rá kellett jönnöm, hogy ezek a termékek, nem normál, halandó embernek valók. A játék általában vezet valahova, történik valami, sőt mi több oktat is olykor. Ezzel szemben az ER mit ad? Szép.
Természetesen minden játéknak van hibája, azonban ez a termék egy hiba amiben alig van játék. S igen, kicsit haragszom a készítőkre, mert vártam a játékot, jó lett volna, ha jól megcsinálják, de nem jött össze.
Így szóltam.
Szerintem! -
pimpi001
tag
Haller skacok. Hol érdemes xbox live gold-ot venni? Csak most vettem a boxot es a kölyöknek elég hogy tudjon minecraftozni a haverjaival. Koszi a valaszokat
-
ƵøŁĭ
veterán
-
sNk77
aktív tag
válasz
sith7 #100115 üzenetére
Érezd magad megtisztelve, már GOTY-ről beszélünk!
Én minden egyes forintot szívesen fizettem ki a collectorsért. Ami azért furcsa mert életemben nem játszottam souls játékkal, valamit jól csináltak a megjelenés előtt. Nem vagyunk egyformák, mi órákat tudtunk róla beszélni haverokkal, munkahelyen is kollégákkal. Hogy mi merre hány méter lehet, nem ment a net túrása. Inkább csak tényleg a jóízű beszélgetések róla és kipróbálgattuk magunknak otthon, hogy igaza volt a Bélának az xy dologgal kapcsolatban? Vagy éppen valaki segített, hogy erre kell menni vagy ezt kell csinálni, vagy máshogy is lehet csinálni. Mennyivel jobb volt régen amikor még nem volt mihez nyúlni, magadnak/magatoknak kellett rájönni a dolgokra..
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Kis idő után újra nyeregben, van GamePass.....
Üdv mindenkinek.... -
válasz
Wesder #100152 üzenetére
Sajnos a te példádból nem lehet általános következtetest levonni.Nyilván sokkal ügyesebb vagy mint én. Én a remnantot végig se bírtam vinni. Még a division 1-et vagy a deathloopot is nehezen sok elhalálozással játszottam ki pedig azok nem soulslike játékok. Lehet rosszul csinálok valamit, nem birom a kudarcot vagy hamar feladom de hát sajnos ilyen vagyok. Inkább elkerülöm azokat a játékokat amiknél esélyes, hogy csak szenvednék és nem szórakoznék
-
Wesder
titán
válasz
beyruth82 #100151 üzenetére
"Semmi szórakoztatót nem látok abban, hogy a leggagyibb ellenfélnél is 10x-15x meghalok mire tovabb jutok a fő bossoknál meg hetekre, honapokra vagy örökre elakadok."
Ezt én se találnám szórakoztatónak, ezért sem halok meg a leggagyibb ellenfeleknél 10-15x.
A többit meg max csak szimplán behaluzzátok, mert egyik soulsjáték sem ennyire nehéz, csak úgy akarjátok játszani, ahogy nem kéne.
Nincs ezzel persze semmi baj. Én is csak az Elden Ringet tudtam ezrezni, azóta más Souls játékot még csak végig se vittem.
-
válasz
sith7 #100132 üzenetére
Nyugi nem vagy egyedül ezzel. Én is kerülöm a souls like játekokat. Nekem túl nehezek. Semmi szórakoztatót nem látok abban, hogy a leggagyibb ellenfélnél is 10x-15x meghalok mire tovabb jutok a fő bossoknál meg hetekre, honapokra vagy örökre elakadok. Valaki szeret extrem kihívasokat a játékokban. Én nem. Azt szeretem ha könnyedén, jól szórakozva és ügyesnek érezve magam tudok haladni max 1-2 elhalalozással. Ezert is játszok mindennel ahol lehet állítani easy fokozaton. Annyiban előrelátóbb voltam mint te, hogy a game pass keretében próbáltam ki souls like játékot, nem pedig megvettem és rájöttem nekem ezek nem valók.
-
matex
aktív tag
válasz
sNk77 #100134 üzenetére
Ha van még mivel játszanod, akkor a helyedben én még várnék, mert 2995.- szokott lenni Complete Edition, hosszú idő után csak most adják ennyiért. Megjött hozzá az ingyenes update, amit így az új vásárlók fizetnek meg.
-
persil
nagyúr
-
urbi73
senior tag
Majd jövőre jönnek az UE-5-ös játékok ami már fotórealisztikus grafikával készülnek . [link]
AC-Odyssey egyik legszebb játék jelenleg ami elérhető x-re. -
sith7
félisten
válasz
persil #100135 üzenetére
& Mephike
Igen, közben rájöttem , hogy nem nekem való
Gondolkodtam, hogy indítok egy közelharcos szamurájt, hátha azzal nagyobb az élményfaktorNa, most akkor hogy is van ez ?
"soha egy pillanatig sem ereztem, hogy barmit meg kellene neznem neten."
"mindegyiknél játékuknál elő kell kerüljön idővel a wiki vagy a Youtube." -
Steve1207
veterán
válasz
sNk77 #100139 üzenetére
Baromira egyszerű amúgy, keress yt-on egy 4k gameplayt-t úgyis agyon van ott is tömörítve, dobd ki a tv-re. Elmegy kb? ok, akkor jó lesz. Ez a screen se szörnyű azért 2m-ről, mert nem egy mai játékról beszélünk csak kapott hq textúrákat meg 60 fps-t, most hogy egy-egy elem nem úgy illeszkedik meg ilyen nagyításban csúnya, hát ez van.
Amúgy ott van pass-ban az Odyssey meg Origins is, lassan esélyes a Valhalla is szerintem (kékeknél most kerül majd ki, gondolom itt meg majd jön), szóval az ember pénze se bánja igazán. De szerintem is teljesen korrektek nyílt világú játékoknak még így pár év után is.
-
sNk77
aktív tag
válasz
persil #100122 üzenetére
De itt már nem erről van szó, te is látod ezen a képen és nem túlzok szerintem amikor azt állítom, hogy hasonló képek tárulnak elém. Ha PC-n csutkán is vannak ilyenek akkor elengedem és túl magasan lehet a mércém.. De nem megy, vegyük az Elden Ringet. Abban is voltak ekkora távolságok emlékeim szerint és azért ilyenek nem voltak. Van pár év előnye mondjuk.
Városban nekem is ilyen, ott nem mondhatom, hogy csúnya vagy egy part közelében ahol pont megy le a nap. Vagy az erdőben ahogy átszűrődik a napfény a lombok között.
-
Mephike
őstag
válasz
sith7 #100132 üzenetére
Nem akarom a játékot védeni, de ez várható/tudható volt, hogy ilyen lesz. Minden Souls játékban ez a varázslók sorsa és mindegyiknél játékuknál elő kell kerüljön idővel a wiki vagy a Youtube.
A képlet egyszerű, nem neked valók a Fromsoftware játékai, de szerintem ezt már Te is összeraktad.
Sosem kedveltem az olyan játékokat, ahol nagy szemű, Japán, miniszoknyás kislányok kaszabolnak gigászi kardokkal, eszmbe nem jutna még csak bottal sem megpiszkálni őket (bocs ha ez valakit bánt), de ha mégis vennék egyet, azt csak lemezen, hogyha mégsem jönne be, akkor tovább tudjam adni minimális veszteséggel. -
persil
nagyúr
válasz
sith7 #100132 üzenetére
Hat en egyik souls-t sem igy jatszottam, soha egy pillanatig sem ereztem, hogy barmit meg kellene neznem neten.
Sokadik vegigjatszasnal vettem elo a guide-okat csak.
Szimplan nem neked valo ezek szerint, minden rosszindulat nelkul. Van ilyen, en sem ulok le szimulatorozni, nem a vilagom, ez ilyen egyszeru.
Sajnos ezek szerint ez neked tanulopenz volt."Ez a játék minden, csak nem önfeledt kikapcsolódás/szórakozás."
Neked. Ezt tedd hozza. Nekem minden perce az volt, ahogy az elozo From cimeknek is. -
sNk77
aktív tag
válasz
Steve1207 #100118 üzenetére
Igazad van, utána néztem mi a különbség. A Complete-hez adják a két kiegészítőjét is! De, hogy ilyeneket miért nem tüntetnek fel a store-ban én nem is értem, ül előtte a paraszt és annyit lát az egyik drágább, de miért?...És akkor guglizzak utána.. Most én azt nem tudom, hogy 1800 forintot megér-e pluszba a két kieg, de gyanítom igen.
-
sNk77
aktív tag
válasz
Roland861010 #100128 üzenetére
Grafikára vonatkozó beállítások nincsenek, én nem találtam. Elvileg egy Series X-es kép mert a Series X reddit-ről van, de csinálhatok neked hasonlót, csak fogalmam sincs, hogy kell ide varázsolni a képet.
-
sith7
félisten
válasz
Mephike #100117 üzenetére
& Roland861010
Az igaz, hogy sose játszottam még souls játékkal, egy idő után az ember megszokta, hogy minden fűszáltól meg lehet halni, de az számomra nem jó játék, amit csak úgy lehet eredményesen játszani, hogy egyik kezedben a kontroller, a másikkal meg a pc - t ütöd, nézed a wiki - t, a wiki térképet, meg a Youtube videókat, hogy merre KELL menni, mit KELL mindenképpen megszerezni, hogy tovább tudj menni, hogy akivel 6 órával ezelőtt találkoztál az miért mondta azt amit mondott, mágus karakternek is kell kard, mert nincs annyi manna, hogy mindenkit varázslattal le tudj győzni stb.
30 percben van tiszta 10 perc játék, 20 perc fórum/wiki/YT, ... nekem ehhez nincs se időm, se türelmem , se energiám egész napi munka/rohangálás után
Ez a játék minden, csak nem önfeledt kikapcsolódás/szórakozás. -
vg
addikt
-
persil
nagyúr
válasz
sNk77 #100109 üzenetére
Textura betoltesi gondok miatt nem lesz csunya egy amugy nagyon szep jatek, hanem a fejleszto egy hanyag rohadek.
En egyebkent nem vettem eszre ilyesmit a jatekban, pedig en is utalom a pop in-t.
"max grafikán tolja 4k-ban PC-n..."
Olyan borzadvany sok kulonbseg nincs egyebkent az emlitett jateknal, nehogy azt hidd.
Nagyitoval allokepen eszreveszed, de jatek kozben max. az ilyen elhanyagolhato szarsagok, hogy az 50 meterre levo bokor egy hangyafasznyit elesebb. -
sNk77
aktív tag
válasz
Norb79 #100112 üzenetére
X, hát ilyesmiket látok én is: Egy kép redditről
. Most erre mindent mondhatok, de azt véletlenül sem, hogy a legszebb játékok közül van és így már érthetitek miért volt az a véleményem. Pl. a Callisto szebb volt, nem épphogy. Persze nem ekkora területekkel dolgozott. De ne érts félre értelek, azért is írtam már az első hsz.-ben, hogy SX-en, gondoltam, hogy csak nem bír vele. Vagy esetleg nem foglalkoztak vele elegedet, hogy ne nézzen ki így X-en ahogy a képen pl.
-
consono
nagyúr
válasz
Wow! Erre benevezek, én PC-N toltam, de sokkal jobb lenne konzolon, nagyban
-
Steve1207
veterán
válasz
sNk77 #100111 üzenetére
Hivatalosan mindegyik verzió megkapta Series konzolon. Itt is volt, akinek a sima verzió volt, el kellett indítani, magához tért a játék és telepített az updatet. (Amúgy meg elméletileg csak a bővítmények alatt be kell kapcsolni és szedi egyből az update-et). Mint ár, hát a fene tudja, CDPR lehet most nem nagyon megy 40-50% alá a játékainál majd, ettől függetlenül én sokallom érte a 9e-et nextgen ide, nextgen oda, mert adták olcsóbban. De megfigyelhető, hogy nem mindig a legolcsóbb árakat kapják a játékok és majd következőleg kapja ismét az olcsóbat.
(Nálam 5e a játékok lélektani ára, odaírhatnak 99%-os akciót is, ha drágább marad
ha valami baromi nagy cím és élek halok érte, akkor elmegyek 8-10e-ig, de itt kifújt. Pörög a pass, meg mindig van mivel játszogatni, de úgyis szimulátorozok a legtöbbször az utóbbi időben, abból meg az a pár cím már megvan.)
(#100105) l.skywalker: Na ez aztán!
-
Mephike
őstag
válasz
Ez biza jó cucc, köszi a lehetőséget!
-
válasz
huhh, ez nagyon jóóó
köszi a felajánlást és a szervezést!
-
cactuar
senior tag
válasz
Ez már döfi! Szép karácsonyi ajándék lesz valakinek
(Nekem már megvan PS-re, szóval ezt most kihagyom) -
Norb79
őstag
válasz
sNk77 #100109 üzenetére
Series S-en vagy Series X-en nézted? Nekem ez pl nem derült ki.
Series S-en el tudom hinni, hogy véleményes, ott nem a one x patches grafikát látod.
Meg ugye fogalmi dolgokat sem érdemes keverni. Az hogy 2 méterre jelenik meg a kő, az nem szépség, hanem teljesítmény kérdés. Lehet vmi szép, de low performance és fordítva, de akár lehet csúnya és low performance, vagy szép és jó is.
Te a szépet kritizáltad, nos erre mondták többen, hogy nem igaz. Ez szubjektív dolog, de és nyilván mindenki mást lát szépnek, de ha az én szubjektív véleményem is kérdeznéd, akkor szerintem sincs igazad ebben. Az egyik legszebb játék series x-en.
És mondom mindezt úgy, hogy lepörgettem maxos grafikával 4k-ban pc-n is. Sőt ps5-ön is lepörgettem, ott pl elég sokat omlott össze, ami szintén performance dolog, nem szépség, de ott pl még gyengébb ilyen szempontból, felbontás is alacsonyabb, de mégis szép ott is. -
sNk77
aktív tag
válasz
consono #100100 üzenetére
+Steve1207
Biztos? Complete edition-be találtam olyat, hogy free next-gen update, a simában viszont nem és talán csak ennyi is a különbség a kettő között, meg durván 2 ezer forint. Már majdnem megvettem, de aztán olvastam, hogy biztos lesz olcsóbb is.
A Valhallát is megfogom, most a Ragnarokkal tök olcsó + a season pass is -50%. Ezek így jó áron vannak? Vagy ezek ilyen ünnepi "leárazások"?
Ha azt nézzük mennyibe kerülnek akció nélkül eléggé megéri.
-
válasz
Jó anyag.
-
sNk77
aktív tag
válasz
persil #100098 üzenetére
Igazatok van és valószínűleg velem van a baj. De azért elég sokszor zavaróan akkor tölt csak be a textúra amikor már telibe oda fordítom a kamerát vagy konkrétan előttem 2 méterre vált formát a szikla, stb., ezzel kezdhetnének valamit. Videókban szebbnek tűnik, mind1 tényleg nálam lesz gond fejben. Meg hajlamos vagyok elfelejteni, hogy akinél nagyon-nagyon szép az max grafikán tolja 4k-ban PC-n...
-
Zoolee19
senior tag
válasz
csuvicsuva #100087 üzenetére
Igazából nem vagyok Argentína szurkoló, se Francia.
Amikor Brazíliát ki ejtette Horváth,onnantól kezdve nem néztem.
De az egész vb érdekes volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Nézd micsoda nyeremény
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Gyaaa.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyereményjáték!
Egy
ELDEN RING
Xbox One/Series kódértJelentkezni lehet:
→ ITT ←
Jelentkezési határidő:
2022. december 24. 20:00
Sok sikert!
Szabályok:
Jelentkezni lehet érvényes regisztrációval és
min. 50 hozzászóllással a Series One/Series topikokból -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #99969 üzenetére
Nyereményjáték!
EREDMÉNYHÍRDETÉS
a(z)
1 hónapos Game Pass Ultimate
kódot
Nyerte:
Bigmasterl
Gratulálunk! -
Steve1207
veterán
válasz
consono #100100 üzenetére
A sima verzió is megkapta a frissítést. Amúgy nem tudom mennyire érdemes most beruházni rá és mennyire lesz ez a tendencia, de a korábbi folyamatos 80%-os akciók helyett most csak 40%-ot kapott. Én biztos nem rohannék érte 9e-ért, kap még nagyobb akciót úgyis, csak a patch megjelenése miatt rátoltak épphogy valamicskét jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest