-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Lasersailing #99797 üzenetére
Azért ért félre titeket, mert olyan ordas nagy baromságokat írtok, hogy nekem van szekunder szégyenérzetem. Ha valamit nem tudtok, inkább ne is irjatok semmit, mert ez (elméletileg) szakmai fórum. Még akkor is az, ha bármilyen random emailcímes emberke is írhat ide.
Csak pár dolgot tisztázzunk...
A live ingyenes! Mindig az volt!
A gold (!) előfizetés már fizetős, neki az kell!
És nem gamepass előfizetéssel hosszabbítható, hanem gamepass ultimate-tel!
A többi meg majdnem jó...[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz sasa1234567 #99798 üzenetére
Tanács az ez volt. Töltsétek le és játszátok úgy. Más megoldás nincs. Felhős játékhoz meg totál feleslegesen vettetek konzolt, mert random filléres vacak mobilon is megy. Úgy ahogy, de megy.
-
Lasersailing
senior tag
válasz Bobcat35 #99795 üzenetére
Szia,
félreértetted őt:
vegyél 12 hónap live-ot, utána 1 hónap game pass-t és lesz 13 hónap game pass-od. nekem pl. ~13 eFt-ért lett így 13 hónap game pass-omgame pass = sokszáz játék, mely lista folyamatosan változik (de akár egy évig is bent lehetnek játékok)
ezekkel játszhatsz online vagy offline is (ha előtte letöltöd), ezeket a játékokat nem kell megvenned, csak akkor ha szeretnél velük játszani azután, hogy kikerült az adott játék. (de addigra simán végigjátszható)(remélem pontosan írtam, de ha itt visszaolvasol, akkor meglesz a teljes pontos kép)
vagy b megoldás: ugyanezt hardveraprón található srác megcsinálja, nevet nem írhatok, de én olyannál csináltam, akinek 1300+ pozitív értékelése van, 0 negatív...
-
Bobcat35
csendes tag
válasz IntelKiller7 #99752 üzenetére
Köszi, de online nem akarok játszani, meg úgy elég drága lenne a 2 együtt, hol a legolcsóbb a game pass?
-
válasz sasa1234567 #99793 üzenetére
Miért nem töltitek le és játszátok a konzolon?
-
sasa1234567
csendes tag
Sos segítséget kérek! Fiam kapott egy xbox series s konzolt, mely egy acer full hd 75hz monitorral van összekötve. Felhőből játszana, de a s/x re optimalizált játékoknál a kép elég pacás, elmosódott texturájú. Xbox one-al nem volt ilyen probléma. Mi lehet a hiba? Próbáltunk ezt azt állítgatni de nem lett jobb.... Köszönöm előre is a segítséget, én nem nagyon értek a konzolokhoz.
-
homerhamm
addikt
válasz nincsnév007 #99785 üzenetére
Igen. Jó magyar karakter keresgetést.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Bad Pritt
félisten
-
nincsnév007
őstag
Watch Dogs legion - deluxe edition tartalmazza az alapjátékot is?
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
parandroid
félisten
válasz Lasersailing #99777 üzenetére
Ha jól értem, gyakorlatilag havidíjas, amíg tart az előfizud, válogathatsz sok dalból, ha lejár, akkor csak az marad, amit megvettél. Aztán lehet, hogy tévedek, csak beleolvastam, én sose használtam a programot.
A linkelt bundle, ha jól láttam, az alapjáték, + 1 havi előfizu, szóval egy hónapig táncikálhatnak dögivel, aztán meglátod, megújítod-e. Én amúgy inkább azt érzem pofátlanságnak, hogy egy előfizetéses szokgáltatáshoz az alap játékért is pénzt kérnek, ami önmagában nulla tartalom (illetve gondolom darabonként is vehetők a dalok, de mittudomén).
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Lasersailing
senior tag
válasz parandroid #99731 üzenetére
Köszönöm, valamiért nem gondoltam, hogy bele kellene ebbe is kattintani...
Viszont, ha a másikra kattintok, akkor ott meg még 40 dal elérhető, azaz így összesen 42 dal lesz 14eFt-ért. Az szerintem indulásnak "jó", ha meg nagyon tetszik gyerekeknek, akkor megveszem külön a sokszáz dalt.
Köszönöm a segítséget!!!
(bár pofátlanságnak tartom, hogy 42 dalért vegyem meg a szoftvert, majd ha más zenét is akarok, akkor még fizessek elő pluszba... Ha még az lenne, hogy zenestílusonként ilyen csomag, meg olyan csomag, akkor be tudnám magyarázni magamnak, hogy nem csak a lehúzásra mennek...)
-
válasz scream24 #99768 üzenetére
Szerintem itt a többség nem fog ezzel próbálkozni, mert vagy működik vagy nem. Ha jelenleg működik is, ki tudja, hogy meddig. Szóval elb@szol rá egy csomó pénzt, időt, energiát, és vagy jó vagy nem. Ez a megoldás tipikusan a szarnak egy pofont esete. Szvsz.
-
AssAssynn
őstag
válasz Steve1207 #99735 üzenetére
Köszi a választ.
Eszembe sem jutott más régiózni.
Idehaza el se indult hivatalosan? Hát az tény, hogy az xboxon nem nyílik meg az app, de böngészőből, minden magyarul sikerült belépnem.
Viszont nem látok napi kereséseket 162 pontért. Ezt te hol látod? Én eddig a https://rewards.bing.com/ oldalt néztem, de ott csak 5 tevékenység volt, fejenként 5 pontért, azóta semmi."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
tippm86
tag
válasz Roland861010 #99736 üzenetére
Én is tartottam tőle, de nem bántam meg hogy megvettem.
Nekem jobban bejön mint a Diablo 3, abban nagyot csalódtam.
Már nagyon várom a Diablo IV-et. -
scream24
senior tag
válasz Steve1207 #99767 üzenetére
Ez lenne a kisebbik probléma. De jó lenne tudni, hogy próbálta e valaki mostanában és működött is. Mert lényegesen olcsóbban lehetne bőviteni, ha szükséges, mint a hivatalos kártya, ami erősen túlárazott. szvsz.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Czimby
addikt
Anno kijatszottam az 1-2t, jó volt újra játszani őket.
Az 1.-et nagyon szépen rendbekapták grafikailag, a kettön is javítottak sokat, így az is elmegy mai szemmel is.
Viszont mindkettőn erződik, hogy a játékmenet nem a mai színvonal.
Nosztalgia faktor nagyon magas, jó móka mind a három, jók a storyk, autók. A háromban a zenék is.
De erződik rajtuk, hogy nem mai játékok.Szerintem megéri megvenni.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
scream24
senior tag
Sziasztok. Ezt esetleg próbálta valaki? Működik? Vagy azóta már "orvosolta" az ms ezt a lehetőséget? [tárhely bővítés
]Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Steve1207
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #99761 üzenetére
Szerk, mert most látom, hogy a Trilogy-ban benne van a Content Pack is a harmadik részhez (ami amúgy ingyenes a store-ban). Szóval teljes a harmadik részed.
[ Szerkesztve ]
.
-
persil
nagyúr
válasz elder troll #99762 üzenetére
Ez tetszett...
Kozben megoldodott, valami pillanatnyi elmezavar lehetett, mert ujra ranezve korlatlant mutatott. Most ujra belottem a 14-et, megvartam, amig "rendesen kiirja a beallitott erteket" es most jo. Bar letolteni le lehet barmit, ami abbol a szempontbol nem jo, hogy ha szeleburdi a gyerek es nem nezi a besorolast, akkor feleslegesen ul a gep elott 2 orat, mire letolt valamit, amivel nem is jatszhat. Tanulopenz, haha.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
elder troll
őstag
válasz persil #99760 üzenetére
Biztos tudja az xbox, hogy az apja már 10 évesen doom-mal játszott, így a gyerek 14 évesen már "túlkoros" hozzá. Vagy esetleg van a doom-nak textúra mod-ja, korlátozott fiókon szivárvány jön vér helyett az ellenfélből, bár az meg már 18+ lenne a mai felfogással
Amúgy nincs kontrollerhez kötve a fiókod esetleg?
Vagy gép restart?[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Másodiknál tartok, az első kettő egészen jól sikerült (Definitive), nem estem hasra, de korrektül nyúltak hozzá. Azt viszont nem tudom, hogy nekem is a Trilogy van, és létezik, hogy amikor a Trilogy kijött a Mafia 3 még nem volt Definitive, és emiatt abban csak a "fapad" van?
Én 10k alatt vettem, nekem annyit megért a Trilogy.Mert nagyon úgy fest, hogy külön meg kellene vennem a már kijött Mafia 3 Definitive-et , hogy teljes legyen a kép.
(Na meg a francot)Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
persil
nagyúr
Sracok, ha gyerek profiljan beallitok tartalomkorlatozast, az egesz pontosan, hogy valosul meg...?
Mert itt ulok a gep elott es barmit enged letolteni. Csak jatek inditaskor fog szolni, hogy hoppa haverom, ez neked nem valo?
Szrk.: Nem, akkor sem. Most direkt letoltottem a doom-ot, lazan elinditja, kerdes nelkul a 16+ jatekot ugy, hogy 14eves korra van beallitva a tartalomkorlatozas...
[ Szerkesztve ]
-
abteam2008
tag
A Resident Evil Village most 6995 HUF, érdemes megvenni? Mi a véleményetek?
Xbox Series X
-
pzstm
titán
Mafia Trilogy mennyire megérős? vannak gondok vele? Valaki esetleg letolta mindhárom részt?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Steve1207
veterán
válasz darkstreet89 #99749 üzenetére
Szerintem új kiadás lesz pluszba. Az Ultimate főként a hanganyagok miatt van kiadva (vagy zene vagy voice pack pluszba a Deluxe-hoz képest), az csak egy behúzó, hogy még valami apróságot mellédobnak. Érdemben nem szoktak Bandai-nál sok különbséget tenni a megjelenéskori nagyobb csomagok között. A Legendary-ban se lesznek benne a hanganyagok, külön lehet majd megvenni, ez alapján az Ultimate-ből se csinálnak Legendary-t.
FighterZ-nél is hiába volt 3 változat, az Ultimate csak a Fighterz Pass 1-et tartalamzta és egy anime music és voice pack-ot, annyi, hogy ott már nem hoztak új kiadást, pedig én is vártam volna egy "mindent bele bundle-t".
Hasonlóképp lehet majd a Kakarot-nál is megvenni külön a SP2-t, kivéve, aki nem most veszi a megjelenő legnagyobb csomagot. Legalábbis én így látom az eddigi felépítések alapján.
.
-
-
-
Bobcat35
csendes tag
Szeva! Xbox series S lesz karácsonyra a gyerekeknek, hol érdemes előfizetni?
Microsoft oldalán nézegettem, hogy havi 3000-be kerül a sima game pass, egyenlőre az is elég lenne a gyerekeknek...!? Wifi elég a letöltéshez? -
válasz koncsik #99744 üzenetére
Teszteld le másik szolgáltató netjével is. Pl mobiltelefon hotspot módban, a konzol meg arra a wifire állítva. Így szerintem kapásból kijön, hogy a net vagy a konzol a ludas. (persze a teszt idejére állítsd le a telepítéseket nehogy lekapja az egyenleged.
-
darkstreet89
tag
Jövő hónapban ugye jön a Dragon Ball Z: KAKAROT-nak next-gen frissítése. A kérdésem az, hogy aki rendelkezik az Ultimate kiadással az most "ingyen" kapja a Season Pass 2-t? Mert a videón lévő Legendary Edition van feltűntetve ( ott írja, hogy Season Pass 2 is jár mellé) , de gondolom az ULTIMATE kiadás lenne, vagy kap valami új kiadást?
-
Steve1207
veterán
válasz koncsik #99744 üzenetére
Nem találkoztam store hibával két év alatt, mident pikpak dobál. Esetleg a alkalmazásoknál nézd meg, hogy nincs-e frissítése és amiatt nem akarná betölteni a dolgokat, de eléggé esélytelennek gondolom. Rocket League store
Kb a top ingyenes első soraiban kellene amúgy mutatnia kapásból, ez elég népszerű.(#99738) Redneck: ott van 5e-ért a 2-3-Resistance együtt a Raccoon pack-ban.
[ Szerkesztve ]
.
-
persil
nagyúr
válasz parandroid #99745 üzenetére
Akkor hajra, az enyem is nagyon szerette, sokat nyomtuk ketten(is).
Minden centjet megeri, ha szereti valaki a sorozatot.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
parandroid
félisten
válasz vendingo #99742 üzenetére
Lányom miatt én is gondolkozom rajta, a 2-t szerette xboxon. Eddig nem akartam megvenni, mert valamikor volt epic store-ban ingyen, és mindketten behúztuk, de ennyiért lehet, hogy elférne a gyűjteményben.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MODERÁTOR
Valaki küldene nekem egy Rocket League linket a magyar Store-hoz?
Nagyon nem megy semmi, keresésre nem adja fel, ha az összes játékban keresem ABC sorrendben, akkor sem... A PS5-ről is rapszodikus a store, gyakran nem megy. Túl van terhelve vagy nálam van a baj? Router már újra lett indítva többször, az internet kapcsolat ellenőrzésnél rendben van minden, de ha a PSN-t ellenőrzöm közvetlenül, a store működéséhez hasonlóan legtöbbször nem megy.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
persil
nagyúr
válasz vendingo #99742 üzenetére
Mar regota nem csak, hogy jatszhato, hanem kozel tokeletes. Egyebkent az elejen is csak ilyen borzaszto komoly panaszok voltak, hogy 60 fps helyett 47-tel megy a jatek 1%-ban. 🤷
85% akcioban annak is megeri, aki nem szereti a mufajt.
Bitang jol nez ki, tokeletesen fut es egyebkent 10/10 jatek.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Borderlands 3 milyen? Korábban sok panasz volt rá, azóta javult a helyzet? -85% van rá, érdekelne a dolog, ha játszható.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Bad Pritt
félisten
Megkapta első leárazását az Elden Ring, 15K alatt van még 17 napig.
Pár ezressel olcsóbban elérhető a Dark Souls 3 teljes csomag, ha valaki minőségi boss harcokra vágyik inkább.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gaborino986
tag
válasz darkstreet89 #99739 üzenetére
Értem, köszönöm 🙂
-
darkstreet89
tag
válasz gaborino986 #99737 üzenetére
Szia! Ez a legolcsóbb szerintem jelenleg, viszont most a Series változat 6990Ft , én azt venném a helyedbe.
Redneck: Szerintem simán megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Resident Evil 3 megér 3 ruppót? A 2 remake PC-n nagyon tetszett, de a harmadikat leginkább lehúzták a tesztek.
Nem játszottam vele, és az eredetivel sem, de most gondolkozok hogy a 3 vagy a 7 legyen beszerezve.l.skywalker:
Köszönöm hogy ekkora közösség építő vagy, hatalmas tisztelet a felajánlásokért! Csak 1-2 címre jelentkezek, de tök jó hogy vannak ilyen arcok!darkstreet89:
Köszi, lehet behúzom. 3 rongy nem sok, még ha egyszer viszem is végig.
GTA V lett volna a másik kérdés. PC-n már eleget toltam, de mindig jó, ha egy frankó open-world cím kéznél van...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Nézem a karácsonyi leárazásokat, nemrég lett Series S konzolom, ami az első is egyben. 🙂
Game Pass-al nem rendelkezem és a GTA-val szemezgetek, viszont nem tudom, hogy ennél lehet olcsóbban is beszerezni, vagy ez most a legkedvezőbb ár?https://www.xbox.com/hu-hu/games/store/grand-theft-auto-v-premium-edition/c496clvxmjp8
Jól sejtem, hogy ezek nem Game Passos játékok?
Köszi -
Steve1207
veterán
válasz AssAssynn #99734 üzenetére
Teljesen mindegy minek nevezik, névváltoztatáskor ugyanúgy jogosult az ember tovább mindenre, max kitérnek, hogy változik a név. (Ha a gpu fölött is lesz "tudásban" csomag egyszer, akkor fordulhat elő, hogy a gpu szintűnek megfelelőt kapja "csak" az ember. De lehet ezzel se vacakolnának.)
Ellenben fölösleges más régiókban próbálkozni, míg idehaza nem indul el hivatalosan (egyrészt, mert sokan vannak és kevés esély, másrészt mert nem biztos, hogy érvényesek a nyereményjáték régiós feltételei, ha ezt is megkövetelik, arra kötelező, hogy legyen valami szabályzat mindig. (Ha meg globál van egy "jelentkező gyűjtő" és acc régiónként válogatnak nyertest ott, ahol él az adott ajánlat, akkor meg azt se érdemes váltogatni ide-oda a korábbi túl sok jelentkezőszám miatt, hanem maradni a hazainál).Hogyan lehet ezt gyorsan gyűjteni? - egyelőre csak a napi keresésekkel 162-t. Később majd, ha él a pass-os, akkor adott achik után is ad pár pontot, ha az a havi xy feladat vagy pl store-os vásárlások után párat.
Amúgy is csak a saját szolgáltatásba érdemes visszaszórni, mert ott jobb lesz az átváltási pont/Ft arány. Jelenleg közel 20e pontot nem ér meg egy 5e Ft-os adidas utalványt, mert az is kb 4 hónap folyamatos gyűjtés a keresős napi max pontokkal. Majd, ha felkerülnek az MS pontváltási árak, netalán elindítják az alkalmazást, onnantól lehet valamelyest hivatalosnak venni, hogy él a rendszer, még ha működik is pár dologra jelenleg.
.
-
AssAssynn
őstag
válasz Wesder #99732 üzenetére
Gondoltam. De, ha meg is nyerném, 5 év múlva megváltoztatnák az előfizetés nevét, és ugrana is a levesbe.
Attól még gondolom a pontokat valami hasznos célra is lehet használni, ezért is kérdezem."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
tippm86
tag
válasz Roland861010 #99711 üzenetére
Nekem meg van Series S-re, nekem bejött.
Anno nyomtam pc-n is régen, én nem csalódtam benne. -
parandroid
félisten
válasz Lasersailing #99729 üzenetére
Ott van a linkeden, hogy mit tartalmaz: az alapjátékot, meg egyhavi előfizetést. Ha az alapjátékra kattintasz, az írja is, hogy két (2, azaz kettő) dalt ad ingyen:
Description
Play two songs from Just Dance® for free! Discover our new player experience with "Sweet but Psycho" by Ava Max and "Dynamite" by BTS (방탄소년단).p
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Mondom rákeresek neten erre a pontos cuccra, erre látom, hogy 0 pontom van. Akkor ok mondom. Hogyan lehet ezt gyorsan gyűjteni? Lifetime GPU kéne mint állat.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Lasersailing
senior tag
válasz parandroid #99728 üzenetére
Én a 2023 as verziót néztem.
Ha jól értem abban (is) alapból van x db zene, csak az elofizetessel lesz még másik 700. Jól értem ?Pl. Ezt venném meg, de itt nem látok semmit, hogy hány zene van benne alapból...
-
parandroid
félisten
válasz Lasersailing #99727 üzenetére
Just Dance® Unlimited is an online streaming service that grants you access to a catalog of more than 700 tracks playable via Just Dance® 2022, and more than 400 tracks playable via Just Dance® 2021, Just Dance® 2020 and Just Dance® 2019, for the duration of your subscription. [link]
Azaz ez egy előfizetés, ami tartalmazza azokat a zenéket, amire táncikálhattok.
p
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Just dance 2023 esetén a month pass-ok mit jelentenek? biztos bennem van a hiba, de nem találom sehol...
Tippem: e nélkül itthon lehet vidáman játszani, de valami hálózatos egymás elleni játék nem megy?
(Karira venném gyerekeknek, de nem tudom, hogy a sima kell, vagy az ultimate verzió )(gondolom semmi köze hozzá, de game pass-om van)
-
elder troll
őstag
válasz parandroid #99720 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi az infót
Akkor a másodlagos fiókra csinálok olcsósított GPU előfizetést, és home-olom a Series S-re. -
Wesder
félisten
válasz parandroid #99720 üzenetére
Kipróbálni most is tudod, mivel ott a 10h trial.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #99710 üzenetére
A szövegkörnyezetböl szerintem kiderül, hogy nem ő fotózta (hiszen az volt a kérdése, hogy hol találja).
Szerintem olyan valaki tette fel ezt a képet, aki magyarul használja a gépet, és olyan országban lakik ahol működik a rewards app.
-
parandroid
félisten
válasz elder troll #99719 üzenetére
360 nem home-olható. Oda be kell jelentkezni. A Series S viszont nyilván lehet home, és akkor a 360-on nyugodtan bejelentkezhet.
Más téma: most jött szembe amazonon, NFS Unbound már kapott is egy 40%-os leárazást,
79,9949,99 Eur. Way to go, EA.
Persze ezt is sokallom érte, majd EA Playben kipróbálom.p
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
Nem tudom mennyire off a témakör, de alapvetően a fő fiók ide tartozik, így itt kérdezem:
szóval rokonnál van egy Series S és egy 360, home-olással tudják egy előfizetéssel használni mindkettőt? A fő fiók a Series S-t használja. Vagy csak fordítva működne? Akarok egy másodlagos fiókot csinálni nekik amúgy is, mert évek óta teli áron veszik a GPU-t. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Hexic hd-t szerettem volna letölteni Microsoftol Xboxon. Azt írja lépjek be, vagy hozzak létre egy fiókot, de ekkor is már be vagyok lépve. Másnál volt ilyen?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
válasz F_Peter #99714 üzenetére
Szerintem jót.
A Force Unleashed széria kimondottan élvezetes, a Darkness 1-2 meg olyan ritka madár az fps műfajban, mint kb a Metro széria.Nemcsak szuper a gunplay, kellően brutális a játék és a körítés, de kimondottan erős a sztori is. (a játékos egy maffia vezért alakít, aki elveszti a szerelmét, mellékesen démoni ereje van, és az egyetlen gyenge pontja a fény.) Ez már alapból ad egy kis érdekességet a játékhoz. A készítők remekül kombinálták a különböző mechanikákat. Pl fényben kb esélytelenek vagyunk bárkivel szemben, de, ha kilőjük a lámpákat...
Mivel eléggé régi címek, ezért a grafika nem fog letaglózni senkit, de érdemes kipróbálni annak, aki egy kis érdekességre (vagy fröcsögő vérre, leszakított testrészekre, stb.) vágyik. Nem néztem meg mennyibe kerül, mert nekem már régen megvannak, de ha pár száz forint, akkor ne hagyjátok ki.
Szerintem ezeket érdemes pótolni azoknak, akiknek kimaradt.Darkness 2 trailer videó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
Ma olcsón behúztam néhány játékot.
SW Force Unleashed 1-2, The Darkness 1-2, Sleeping Dogs DE!
Csupa Current Gen cím!
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
-
Roland861010
veterán
A diablo 2-öt próbálta valaki?
Mert nálunk a legolcsobb el is gondolkodtam rajta. -
.LnB
titán
Goldrush már megvan: [kép] , nem sok maradt hátra. Csak hát ott a teljes online rész is az 1000/1000-hez. Attól tartok. Már most 176 óránál tartok.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
D.Csaba
tag
válasz homerhamm #99692 üzenetére
Lehet. A fekete felső fedőt kell leszedni bicskával. oda kell betenni a lemezt képpel lefelé. Ha akad vagy nem megy így sem, zsírral kell megkenni, oposszum zsír a legjobb, egy évesnél fiatalabb kané. Ha elindult, akkor az IDDQD /IDKFA kódokkal végtelen lemez opció is elérhető, a postás hozza minden pénteken. Remélem, segítettem.
[ Szerkesztve ]
http://www.green6.hu
-
negyven2
veterán
válasz elder troll #99703 üzenetére
A kültéri koncert után, van a rész ahol az apja? mondta, hogy híres lett és ezért nincs már itt, utána meg van az, hogy ha városban minden TV-n az ő előadása van, folyamatosan. Ekkor kell odamenni az egyik kinti TV-hez, és végig nézni az előadását. A házban meg a TV-ben lévő reklám blokk-ot értem. Ugye elvileg ezt is úgy lehet elérni, hogy a házban folyamatosan last checkpoint nyomsz. Ugye ekkor minden betöltéskor, egy reklám megy a TV-ben, majd utána jön az aktuális film. Vagyis lehet egy ilyen esetben beadja oda is. Amúgy ha ekkor egy robot beszél, akkor azt érdemes végignézni, mert az is add egy achievement-et. “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
elder troll
őstag
-
negyven2
veterán
válasz elder troll #99701 üzenetére
Az az achievement-et akkor kapod meg, ha a látod az egyik kinti (de elvileg lehet a házban lévő is) TV-ben az előadását. [ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz negyven2 #99700 üzenetére
Az utolsó boss nekem is fura volt. Előtte még elmentem vásárolni, és vásárlás előtt fel lehetett venni a bounty küldetést, viszont vásárlás után egyből mentem oda az állandóan lábatlankodó haverhoz
Utána már nem engedte felvenni a bounty küldetést. Manual save nincs, szóval ezt nehéz kikerülni szerintem. Nekem egy acsi hiánya tűnt fel,(odaadta az utolsó fegyvert: lezduit). , de nem adta be. A végén visszamentem, márt hűlt helye volt a figurának, csak poszterek voltak a helyén. A poszterekből az jött át, hogyelvileg mi csináltunk sztárt a seggarcú dobosból már "sztár" lett belőle. [ Szerkesztve ]