Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bazsi1987 #58494 üzenetére
Én a Game Pass -ban is találok olyat, amit érdekel. Meg mellette vásárolgatok is.
Előfordulhat, hogy valakinek nem jön be a Game Pass felhozatal. Akkor mérlegelni kell, hogy inkább PS -t, vagy havi előfizetés helyett inkább játékokat vesz akciósan. A fent említettek között simán vannak olyanok, amik 50-100 órára, vagy akár ennél is többre leköthetik az embert.
-
Wesder
titán
Ezt a hónapot amúgy sem tudnà überelni semmivel a Microsoft, hisz GamePass for PC-be érkezik a Microsoft Solitaire Collection.
-
-
hadam98
senior tag
válasz
Wesder #58488 üzenetére
Én olyanokkal szeretnék játszani mint a Assasins Creed, Far Cry, Call of Duty meg stb. magasabb költségvetésű játékok nem ilyen indie dolgok ilyenek nekem nem tetszettek és komolyabb játék elég régóta nem jött bele ez a hónap számomra pedig rettentő gyenge. Max Psycho 2 ki próbálom és ennyi.
-
LeventeV
senior tag
válasz
IntelKiller7 #58479 üzenetére
Pont most nézegettem a Dirt Rally 2 árakat, de így akkor várok még kicsit
Azt lehet tudni, hogy az alap verziók kerülnek-e be vagy DLC-vel együtt?
-
Zsinder
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #58487 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7 #58479 üzenetére
Mondjuk az első Dirt Rally -n kívül mindegyik meg van.
Igaz, hogy amiből volt, abból a legnagyobb csomag jött. EA Play -be meg gondolom az alap verziók jönnek majd.
-
hadam98
senior tag
válasz
IntelKiller7 #58462 üzenetére
Ez nagyon gyenge felhozatal…
-
hombre[EU]
veterán
válasz
ez az, rougelike-ok jöhetnek párosával is
-
zkxdn
őstag
Shimmer Up Your Controller Collection with the Aqua Shift Special Edition : [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #58298 üzenetére
Xbox Game Pass
Elhagyó a konzol
Augusztus 8.
• Grand Theft Auto V
Augusztus 15.
• Darksiders Genesis
• Final Fantasy VII
• Don't Starve: Giant Edition
• Train Sim World 2020 -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Wreckfest - Tournament Update August 2021
Carmageddon -
ρσгτσ
addikt
válasz
Na Bad Pritt, most jön Game Pass -ba a Curse of the Dead Gods.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Art of Rally
-
pzstm
titán
válasz
tuti gáz vagyok de engem az art of rally is érdekel
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
soundsonic #58461 üzenetére
Nem sok esély van rá, hogy jön Xbox-ra, szóval nem kell visszamondani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pár éve próbáltam utoljára, amikor volt PC-m és találtam neten egy helyet, ahol orosz vagy koreai kliens volt angol felirattal patchelve rajongók által. Jó volt, brutál jól nézett ki, de az hogy csak VPN-nel lehetett tolni nekem problémás volt, így 1-2 nap után töröltem.
-
ρσгτσ
addikt
Köszi mindenkinek.
prokxy:
Én nem nagyon találtam hasonló játékot a Diablo -hoz, csak magát a Diablo -t. Legalábbis szűken értelmezve. Persze vannak alternatívák, hasonló megoldások, de nekem egyik sem jött be igazán.Talán a Path of Exile, ami minőségi. Viszont sokkal komplexebb is, mint a Diablo. Egyes dolgok szerintem túl is vannak tolva...de jó játék.
Első nekifutásra lehet nem mindenkinek jön be, mert nem vezeti annyira a kezed, illetve felépítésében is más.
-
Wesder
titán
Outer Worlds 4+millió példànyban kelt el eddig.
-
prokxy
veterán
Lehet rossz gameplay-t nézek, de elmondanátok pls, hogy ebben a Death's door-ban mi a jó?
Tök üresek a pályák, nincs semmi skill, fegyver az ütögetésen és íjon kívül, loot sincs, rombolás sem. Nem Dio3-at várok, csak nem vágom mi viszi el ezt a hátán? A zene?
Gondoltam vmi H&S-re, de ez nem igazán az. De majd innen válogatok. Mit ajánlotok, ami igazi D3-hoz hasonló? link -
NvidiaRTX
őstag
Nemrég megemlítettem a Far Cry FPS boost dolgot és írtátok hogy már elérhető mindegyikhez.
Nem tudom, hogy minden játékban így működik-e az FPS Boost de ez valami kriminálisan sz@r.
Fallout 4-el próbáltam meg ezt a semmirevaló fícsört, persze előtte nélküle.
A játék tök szép még mai szemmel is de látom hogy nem igazán van meg a 60FPS.
Na mondom bekapcsolom ezt az FPS Boost-ot és hát...
Elkapott a hányinger amikor megláttam azt a lebutított grafikát, hát valami förtelem komolyan.
Én nem tom hogy gondolták ezt de mintha full LOW-ra tette volna a játék grafikáját.
Itt nincs mese trükközni kell.
Keresgéltem egy kicsit a mod-ok között és találtam egy 720P 60FPS nevű modot.
Mondom mit veszíthetek kipróbálom.
Azóta a játék tökéletesen fut 60FPS-el GRAFIKAI BUTÍTÁS NÉLKÜL!
Igaz, hogy 720p-be de hála a TV-m kiváló felbontás skálázásának szinte tű éles a kép.
Tehát összegezzük egy random noname 1kb-os mod megoldotta azt amit a GYÁRI képkockanövelő fícsör nem tudott.
Gratulálok Májkroszoft, csak így tovább.
Anno emlékszem az Nvidia is eljátszotta ezt az "optimalizáló" driverekkel, hogy úgy növelte a játék FPS számát, hogy butított a grafikán. -
Bad Pritt
félisten
Az idei játékidőm legjobb 20 órája volt az a játék, megér minden centet.
Amúgy most le volt árazva a Curse of the Dead Gods, na ez is simán ott van mellette overall minőségben, csak nem sztoriközpontú, hanem szimpla roguelike.
Ja meg bár nem kérdezted, de a Death's Door fejlesztőinek előző játéka, a Titan Souls bent van GP-ben, azt is érdemes kipróbálni, egy egyszerű boss run játék, de nagyon jó a gameplay.
-
ρσгτσ
addikt
Death's Door -ról gondolom továbbra is pozitívak a vélemények? Így is, hogy páran már túl vannak a végigjátszáson? Mert akkor megveszem. Sok jót írtatok róla.
-
lmno
őstag
válasz
Czimby #58407 üzenetére
Mivel ez egy konzol, ezért igen, másnál is.
Sőt a DF videója alapján S-en néhol jobban fut, mert kisebb a felbontás és alacsonyabb a részletesség.
Most ugyanazt eljátsszák, mint amikor a PS4 Pro kijött, és feleslegesen erőltették a nagy felbontást, aminek az lett az eredménye, hogy a sima PS4-en jobban futott 1-2 játék. -
LeventeV
senior tag
Olvastam pár topiklakó tollából, hogy Series S-ről váltottak Series X-re és nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy vajon mekkora lenne a különbség. PS5 a fő konzolom, Xbox-ot csak az exkluzívok mellé vettem. Végül adódott a lehetőség, hogy előfizetés mellé beszerezzem a Series X-et, és az S is hamar új gazdára talált.
Tegnap kipróbáltam a Forza Horizon 4-et és a Motorsport 7-et és azt kell mondjam, hogy látványos a különbség és abszolút nem bántam meg a váltást, főleg így készülékrészletre, ami nem is terhelte meg egyből a pénztárcát.
Annyit talán még érdemes hozzátenni, hogy egy LG CX OLED TV-t használok és kb 1-1.5 méterre ülök tőle és a Series S kicsit homályos volt így. Még sikerült kipróbálni a Series S-t egy 55 inches QLED TV-n is 2.5 méteres távolságról és ott az összkép sokkal jobb volt.
Összességében azt mondanám, hogy a Series S is egy remek konzol és abszolút van létjogosultsága (legalábbis így a generáció első évében még úgy tűnik), viszont ha van lehetőség X-et venni, még ha nem is elsődleges konzolnak, abszolút megéri.
-
mettek
addikt
válasz
Bad Pritt #58433 üzenetére
A battlefield multiplatform, azt a kontroller miatt nyomom a boxon, söt az új bf-et is erre rendeltem elő. A Horizont meg nyomtam anno pc-n, ugyhogy ezt most itt tudom folytatni. Playstation-ön lenyomtam mult honapban a Ratchetet de azon kívül nincs semmi ami érdekelne rajta...
És mondom mégegyszer. Nagyon hiányzonak nekem az elite kontroller funkciói a dualsenseből.
-
-
mettek
addikt
Nem tudom normális e de mióta megvan a series X (kb 2-3 hete) azóta csak az megy. A playstation 5-öt szinte be sem kapcsoltam. Jöttek ugye jó játékok a game passba illetve a battlefueldet 5öt és a Horizont pörgetem.
Hozzá tartozik hogy nagyon bejött az elite kontroller is és amikor a ps kontrollert fogom kézbe nagyon hiányzik a hátsó kar meg az állítható ravasz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ProEvoFan #58416 üzenetére
Én javaslom mindenkinek, hogy ezt az @_XboxNews Twitter fiókot hanyagolja. Én már rég letiltottam őket. Ez egy abszolút unofficial fiók, semmi köze a hivatalos Xbox csatornákhoz és rémesen sok pontatlanságokt közölnek. De a logó és a név miatt nagyon sokan követik őket.
-
balazs025
senior tag
válasz
tisztelturam #58425 üzenetére
Valószínűleg, akkor nálunk valamiért (talán egyelőre) nem akciós (nem mindig egyeznek meg az akciók 100%-ban). Érdemes lehet megvenni a us storeban, ott csak $3.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
l.skywalker #58424 üzenetére
A witcher 2 mennyibe kerül? Mert nekem nem jön be a linkje. Nem a régi marketplacen pedig teljes áron van.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Augusztus 10. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Ultimate Game Sale
*Az Ultimate Game Sale augusztus 6-ig tart. -
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy Call of Duty Black Ops Cold War Series X verziót. Ha jól emlékszem ez a cross gen bundle. Na már most ez magyar store-ban akciós. 12 körül van most azt hiszem ötödikéig. Van olyan store/régió ahonnan olcsóbban be lehet húzni? Valaki írta feljebb a Witcher 3-at egy ezresért. Magyar store-ban az is 3000 körül van most nálam akcióval. Honnan érdemes ezeket beszerezni?
-
Vater
csendes tag
Takaritas kozben talalt kodok, hasznalja fel akit erdekel. UK marketplace, nem tudom hogy mukoknek-e meg
XBL gold 1 month: GMYRC-J2GYV-D697H-646TJ-PG37Z
Game pass 1 month: WX3VX-PC2HC-MRWDQ-FHDYR-TQ29Z
Game pass 1 month: Q24JX-JDXJY-W7FY6-T76C3-QPX7Z
XBL gold 1 month: J977B-4TN93-877MV-87R2H-DRRFF
XBL gold 3 month: YBM6N-H8G36-TRJBC-QDJXK-8QJYR
Game pass 1 month: XWTRV K6QFP F77JM RHGMD C27CZ -
Steve1207
veterán
Na megnéztem a Remnantot, érdekes ez a megvalósítás, de nem rossz amúgy. Kicsit olyan sivárnak és hiányosnak érzem eddig a játékot valamiért, sima tps-nek meg soulsnak is kevésnek tűnik (meg az ui, menürendszer is olyan fapados érzetű). Ebben csak annyi soulsos van, hogy ha megölnek újra a checkpoint és át kell mennem a világon, meg lesznek táposabb boss-ok és annyi? De el se veszítek semmit, amit gyűjtöttem, hogy újra felvegyem a halál pontján? Ezen kívül eddig teljesen elmenne más kategóriának.
A harcrendszer tetszetős, a karakter generátorral abból a kevés lehetőségből is találtam tetszetőset (ami nekem ritka), az viszont nem tetszik, hogy a karakterem nem beszél a párbeszédek alatt, igazán lökhettek volna alá szöveget. Na majd meglátjuk, lehet csak a kezdetekben vártam volna többet, úgy rémlett, hogy ez ilyen húdecsúcs játéknak lett beharangozva.(#58409) wesder: ammá' aztán nem kevés!
-
Czimby
addikt
Series X-en másnál is meg-meg röccen a Flight Szimulátor nagyvárosok fölött?
New York, San Francisco amiket néztem és ha nézelődök a kamerával azért akadozik... -
fabokf
tag
holnap, ha reggel hazaesek, megnézem, el tudom-e még indítani... anno PC-n monkkal végigvittem a kampányt de utána csak piszmogtam a szezonok során
úgyhogy kifejezetten üdítő volt ez a 2 óra ma, amit crusaderrel beleraktam (roppant igényes a kontrolleres irányítása...eskü, titkon azt hittem, macerásabb lesz de nem
)...ha meg már nem fog futni, max megvesszem majd akcióban egyszer...addig jó lesz a Torchlight 3 is
-
Madoc
veterán
válasz
tisztelturam #58398 üzenetére
Nekem még ott van. Kár mert 15-ös szintig jutottam. Életemben nem diabloztam
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
tisztelturam #58398 üzenetére
Ilyenkor orulok az 1000/1000-nek. 12 perc alatt lehuzta.
telefonos approl meg telepitheto. Bar mar mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 512Gb / 1Tb
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest