Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
prokxy #58798 üzenetére
Ez így érdekes. Pont amikor válaszolni akartam, akkor láttam már szerkesztettél.
Így a bétát is bukod, mert ahhoz kellene a letöltés.
ProEvoFan:
Nem hiszem. Így, hogy már a béta sem fog csúszni. Csak szokásos módon sz@r a kommunikáció náluk...Szerk.:
prokxy:
Igen, MS -től vásárolva már aktív lesz az előtöltés, de csak pár 100 megás fájlokat szed le.Gondolom a Diablo 3 is elérhető lesz onnantól. Nem tudom pontosan, mert nekem már meg van, ezért nem azt a csomagot vettem...de több mint sanszos.
-
prokxy
veterán
Ha ma megveszem a Dio Prime Evil collection-t xbox storeból hivatalosan, akkor most kapom meg a kódot és tudok játszani a D3-mal?
Csak mert MTC game-n megvettem, a kódot meg release-kor küldik. FAIL.
Szóval erre figyeljetek.szerk: vártam-vártam a mailt, supporttal beszéltem és sajna ez van. Ilyenkor ugye úszik a béta + D3 játék is, hiába van kifizetve. De visszautalják a zseton 3-5 napon belül. Szóval nem para, csak ott 15e, amúgy meg 21.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lastmohican2 #58794 üzenetére
Nem klasszikus god mód lesz. Bár nem tudom hol olvastál róla és mennyit írtak le.
A god mód 20% bejövő sebzés csökkentést ad majd, ami minden halál után 2% -kal növekszik. Maximum 80% -ig.
Ki/be kapcsolható menet közben, de a megszerzett százalék maradni fog azon a szinten, ahol állsz vele.
-
lastmohican2
tag
válasz
Wesder #58750 üzenetére
Most kétely merült fel, hogy belekezdjek-e a Hades-ba. Nem játszottam egyikkel sem még, de a kettő közül talán a Hades az ami a videók, tesztek alapján jobban bejönne. Valami olyasmit is olvastam, hogy van benne egy God mode, ami ha túl bénának találtatuk a játékban akkor egy kis segítséget nyújthat, hogy átvészeljük a nehezét, avagy belelendüljünk a játékba. Nem vagyok egy feladós típus, s nem szoktam félbehagyni játékokat így többnyire olyanokba kezdek bele, melyek teljesíthetőek is. Ez a hsz-ed viszont lehet elriaszt a játéktól.
-
modflow
veterán
válasz
icemad #58788 üzenetére
Igen, XH90-em van. Legújabb februári szoftverrel.
Itt sem jutottam előrre, még külföldi fórumokon sem.
Itt azt írják a tv hibája, más meg hogy az XSX hibája, mert LG-n is ez van.Én csak úgy próbáltam, hogy képet XSX-en beraktam 4K/120-ra, a hangot Atmos-ra.
Ezután bármit indítok (Fifa 21, Division...) akad a hang. -
icemad
nagyúr
válasz
modflow #58784 üzenetére
Ha jól emlékszem neked valamelyik újabb szériás Sony 9000-es tévéd van. Állítólag az újabb szoftverekben javítottak ezen valamennyit. Gondolom a szoftver frissítésen már túl vagy. Próbáld meg a Sony LCD tv topikot, lehet, hogy csak valamilyen beállítás kérdése.
Egyébként melyik játékot próbálod?(nézegettem én is az újabb erősítőket, yamahát /onkyot, de kicsit húztam a számat az árcédula láttán.
)
-
modflow
veterán
válasz
parandroid #58786 üzenetére
Igen, 4K, 120 Hz HDR, DV-t nem igen kezel egyik mostani AVR se...
-
modflow
veterán
"Ha a TV-re nyomod az X-et HDMI-n, onnan soha nem fog atmos kijönni"
Hogy ne jönne! eARC már van.
Most is jön, 60 Hz alatt jó is, de 120 Hz alatt rossz. Viszont az erősítőm 4K/ 120 Hz-et nem tud, ezért muszáj direktbe rákötni TV-re.
Ami nekem megoldásnak tűnik, az csak egy új, még nem is kapható erősítő, amiben jó is a HDMI 2.1, nem úgy, mint a tavalyi szériában....
Csak az meg elég nagy lóvé, gondolom egy Onkyo TX-NR7100 nem két forint lesz... -
42861
senior tag
válasz
modflow #58718 üzenetére
Ha modernebb házimozi erősítőd van, ami tud atmost, akkor abba csatlakoztasd az X-et HDMI-vel, és az erősítő kimenetével csatlakozz a TV bemenetére, szintén HDMI-vel. Ha a TV-re nyomod az X-et HDMI-n, onnan soha nem fog atmos kijönni. Optikai kevés hozzá, HDMI kimenet meg nincs a TV-ken.
-
ρσгτσ
addikt
Az biztos, hogy ez a csoki nyomokban mogyorót tartalmaz.
Viszont Nexon. Szóval van rá sansz, hogy korrekt cucc lesz. Én kedvelem őket. Igaz, inkább a mobil vonalon. Darkness Rises például (szerintem) az egyik legjobb mobiljáték.
Inkább valami hasonlót szeretnék tőlük (/rajtuk keresztül) látni konzolon...de ez is megteszi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Project Magnum Gameplay Trailer 4K | New Third-Person “Looter Shooter” for PC & Consoles
Outriders érzésem van.
-
everest140
tag
válasz
Zolka25 #58767 üzenetére
Az FS sajnos nálam is fagyogat időnként. Ma kidobott az xbox menübe 2 órája tartó repülésemnél ok nélkül, tegnap is valahogy másfél órás utamnál. Olyat is csinált ma többször is, hogy miközben a loading screen töltött, akkor dobott ki a játék. Durva fagyás sosem volt, mindig csak a kidobálások. Jöhetne erre a problémára javítás.
-
Elderath
addikt
huh ez a back 4 blood igen jó lett. Alig bírtam abbahagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7 #58772 üzenetére
Mert kell hozzá Warner fiók, utána ad Xbox kódokat.
Más:
Iron Harvest konzolos rövid gameplay
Megjelenés valamikor év végén.
-
Bazsi1987
őstag
Van valakinek felesleges Back 4 Blood béta kulcsa?
-
Helmoras
őstag
válasz
ProEvoFan #58754 üzenetére
Nem kell félni tőle, tetszeni fog.
Nekem a Nioh volt olyan hogy( ne kérdezd miert) hetekig az első pályán szenvedtem, akár a bloodborneban, de amint ráéreztem, egyik kedvencem lett, ugyan ez a hades, pc "vegigvittem" parszor nem igazán végig, aki natszotta erti aki nem annak nem fontos, de mar ott is kontrollerrel nyomtam, szoval ugy voltam vele ez jo lesz konzolon es felre is raktam.
-
ρσгτσ
addikt
Többen vagyunk itt, akik megjelenés óta, tehát ~9 hónapja használunk SX -et. Tele lenne már vele a fórum, ha ilyen problémák lennének.
Továbbra sem a konzollal van a probléma a fenti játék esetében sem. Azért annál komolyabb teljesítményt igénylő játékok is gond nélkül elfutnak crash, fagyás, kikapcsolás nélkül.
-
krx21
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #58746 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem a gép melegszik túl, nem azért fagy. Már írtam, hogy én véletlenül a szellőzőt letakarva játszottam már többször is Gears 5, FH4, Wolfeinstein 2. Több óra után sem fagyott le egyik sem.
Nevezhetném hő tesztnek, de sajnos vagy 2-3x is elfelejtettem levenni a porvédőmet… -
-
Peat76
őstag
válasz
NvidiaRTX #58746 üzenetére
Nekem 1 hónapja van meg a Series X, de eddig nem volt fagyás..
Sok játékkal játszom, felváltva, Gears 5, FH4, Fallen Order, Doom Eternal....stb...
Csak egy tapasztalat, amikor igazán megy a gép...pl.FH4..néha csak úgy kíváncsiságból néha fölé rakom a kezem...érezhetőn szinte forró levegő a távozik, PS-nél is szoktam nézegetni pl..Rift Apart...kevésbé jön ilyen hő, nem nagy a különbség, de van..
Lehet abban valami amit mondasz, de csak tudták a mérnökök mit raknak össze..🤣🤣🤣🤣 X360 után ugye..😂
Ha meg ilyen gond van, lenne szoftveresen adnak a ventinek kicsit több kakaót... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Helmoras
őstag
válasz
ProEvoFan #58738 üzenetére
Emlékszem sokat voltál aktív annó a D3 topicban is.
Mi szeretjük az ilyen játékokat
Nem teljesen tudom aki szenved miért szenved, gyakorolni kell kicsit, kiteolni, dodgeolni célozni, a játék nem nehéz.
Akinek tetszik, de nem megy azt javaslom próbálja majd meg a hadest, az a játék szépen oktat erre a fajta játékstilusra amire itt szukseg van, utana ez is menni fog.(hozzateszem a hades egy naaagyon jo jatek)
Van aki a bugokra van kiakadva 3* töltottem ujra a jatekot bug miatt kb plusz 10 perc, teljesen vallalhato...Nagyon hianyzik az a feeling ami a diablo 3 start koruli nehany hetre volt jellemzo, (pedig mostani contenthez kepest a fele volt a jatek) nem tudom megmagyarazni igazabol, azota minden hasonlo jateknak neki ugrok hatha... Talan a 4 majd egyszer...
-
NvidiaRTX
őstag
Ma a Bioshock 2 Remastered megint megölte a Series X-emet és ahogy nézem ez nem egyedi eset: [link] [link]
Ahogy itt írva van én is arra gyanítok, hogy a csendesség a stabilitás rovására fog menni.
Nem hiába visított anno a PS4 Pro ott hallottam hogy dolgozik a ventilátor itt meg semmi.
Csendes az Xbox valóban de vajon ez a gyenge szellőcske mennyire fog jót tenni hosszútávon a hűtetlen hardvernek?
Sztem itt az élő példa hogy rendes hűtés híján egyszerűen bekékhalálozik a rendszer mert túlmelegszik a cucc.
Kíváncsi leszek ha jönnek a valódi nextgen géjmek akkor mi lesz.
Ahogy a linkelt problémánál, nekem is ugyan úgy csak az autómentéstől lehet utána folytatni a játékot én meg nem fogok újra játszani órákat.
A kövi kérdés biztos az lenne miért játszok ilyen régi géjmekkel?
Mert még mindig jobbak mint a sok új szemét azért.
A Necromunda Hired Gun sem való konzolra, ott is megvezettek a gémpléj videók, könnyűnek tűnt a gém. Annak lehet könnyű aki világ életében konzolon tolta...
Amik jók lesznek ebben az évben talán olyan 5 játék azt kifújt meg PS-en is.
Szal ja így jártam. Tudom tudom nektek még nem volt semmi gondotok vele, igaz nem is tótátok ezzel a játékkal. Nekem sem volt eddig semmi panaszom nyugi.
De most van és ahogy ismerem a Májkrofost nem is fog rá megoldás érkezni ha meg érkezik is megoldják teljesítmény visszavétellel. XD
Na jó hétvégét. -
br4adam
aktív tag
Valaki rendelt mostanában Alzáról Series X-et? Mennyi idő volt kb. amire megkapta?
-
lastmohican2
tag
Végeztem Kasuga san kalandjaival. Első Yakuza játék, amit kipróbáltam, s nem bántam meg. Egész jól sikerült, (bár néha számomra már túl sok volt a sztori, beszéd, átvezető), ezt bizonyítja, hogy ez a második játék, mely átlépte a 100 órás határt. A True Final Millenium Tower azért okozott nehézséget, de ma ez is ki lett pipálva, negyedik nekifutásra.
Az új Yakuza játék nem tudom mennyiben különbözik a Like a Dragontól (ha jól tudom, nem körökre osztott harcrendszer van benne), ha jön GP-be biztos annak is nekifutok. Bár, ha ugynaz a fejlesztő brigád, lehet meg is veszem, mert megérdemlik.
-
Helmoras
őstag
Nálam is lement az Ascent, tetszett, vannak hibái, de a hangulat a zene nagyon klassz, pár sidequest van hátra. Nem próbáltam mindent, a pókokat használtam tömegre és bossra, a többi cucc élettöltés, a rakétavetőt és a shotit maxoltam ki, szinte végig ezekkel mentem. A készítők nagy ziccereket hagytak ki a játékban szerintem, a karakter részletesebb moddolása a cyber dolgok akár több féle ruha vagy azok moddolása meg persze fegyverek moddolása, klassz lett volna, több féle/tulajdonságú ellenfél lehetne, viszont nekem nagyon tetszik az ai ahogy jön rád és mozogni kell dodgeolni kell, volt pár szitu amit sokszor kezdtem újra ;) nálam 8/10 várom lesz e hozzá plusz content
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Riders Republic BETA
Augusztus 23-25.
Itt lehet rá jelentkezni. -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
NJanika
aktív tag
válasz
Elderath #58725 üzenetére
Ez nem jön GP-be ?
..................................
Nem győzött meg senki az Ascent-el kapcsolatban . Indokolatlanul nehéz. Most, hogy már van 3 fokozat így sincs semmi különbség . Ugyanakkora szintű ellenfeleket dobott be és a sebzés sem változott. Szerintem ennek még kell egy kis idő . Sok sok patch és talán később játszható lesz. Nem hinném, hogy velem van a baj. Pár száz játékokot már kijátszottam. COD , MW,BO pl ritka, ha FFA vagy TD nem a legjobb helyek egyikén vagyok. -
Elderath
addikt
valaki előrendelte back 4 bloodot? Elvileg az kap friend kódot, ha van esetleg valakinek felesleges kódja azt elfogadnám
-
NemMo
őstag
Teljesen ráfüggtem a gamepass által a rainbow six siege-re. Pc-n is megvan 1000 éve, de ott nem igazán tudtam érvényesülni egérrel az egeresek ellen kb 2x indítottam el a játékot a vásárlás után. Box-on viszont egész jól megy. Nem fog készülni második rész vajon?
-
mcwolf79
veterán
válasz
PiszokAlfréd #58703 üzenetére
A trailer - ben nem F-14 volt , hanem F-18-as.
-
-
Elderath
addikt
Ebbe az ascentbe össze vissza van a nehézség. Néha olyan nehéz, hogy a tököm leszakad, máskor meg sétagalopp. Szerintem ez is tuti bugos. A scaling tuti el van cseszve solo játéknál
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #58711 üzenetére
De ennél már tapasztalt voltál és amint láttad, hogy még elérhetetlen, gyorsan kerestél más elfoglaltságot.
Mondjuk egy összeszedettebb játékot...
-
hombre[EU]
veterán
ez az ascent megint megsz*patott
go to stimtown...tudhattam volna
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #58709 üzenetére
Ugyanez, többször is, gyakorlatilag one-shot kill voltam neki.
-
lmno
őstag
válasz
PiszokAlfréd #58703 üzenetére
Ingyenes Top Gun expansion lesz asszem valamikor ősszel.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Láttam valahol, hogy a Flight simhez készül dlc-ként F14 Tomcat is. Szerintetek ez bekerül gamepassba is, vagy csak megvenni lehet?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #58700 üzenetére
De amúgy a saját turret friendly fire létezhet, hogy bugos? Vagy direkt van az, hogy egy sortűzből meghalsz 320 hp-ról is lila páncélokkal, ha eltalál?
Mert az ellenségekbe közel sem sebzett akkorát, mint belém.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest