Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #3892 üzenetére
De mi a fszért vàrt bàrki is 1stparty címeket, mikor többször el lett mondva hogy itt 2020-ban érkező 3rdparty jàtékok lesznek és a 1stparty majd júliusban lesz?
Egyetlen dolog amibe bele lehet kötni az hogy gameplayeket vàrtak és nem gameplay trailereket.
Az a baj hogy túl sokat vàrtak az Inside-től és megették a maszlagot. Hàt így jàrtak.Akkor lesz gond, ha a júliusi 1rstparty is ilyrn minőségi lesz.
-
Crytek
nagyúr
Egyébként ez a Brightot nem tudom a MS miért "kapta" fel ennyire menő ez az 1 órás game?
Pedig látszólag egy Shadow Warrior szebb kivitelben.. -
NyMRooD
őstag
válasz
turikoczka #3887 üzenetére
"A nagy Xbox 20/20 prezentáció egy teljesen vállalható, érdekes bemutató volt. A baj csak az, hogy mindenki sokkal többet várt az új konzol játékait beharangozó műsortól. Az esemény gigantikus durranása elvileg a nemrég bejelentett Assassin's Creed Valhalla játékmenet trailere kellett volna, hogy legyen, de nem valószínű, hogy a játék tényleg ilyen filmszerű lesz." - Ebből mi az ami nem igaz vagy esetleg elfogult? Még egy bekezdéssel később leírja, hogy sokan vártak nagy first-party címeket és azért csalódottak, amúgy meg ír pár sort a bemutatott játékokról meg a Smart Delivery-t dicséri, max a cím ami gáz.
-
Def26
félisten
válasz
elolvastam, de csak tényeket írt. Semmi "indexes szintet" nem látok
-
Beniii06
addikt
válasz
Őket nem fizette le az MS vagy a cikk írója a másik oldalt jobban kedveli, lényegtelen. Az ilyen cikk a cím elolvasása után úgyis bezárásra kerül, nem azért mert az egyik jobb a másiknál konzolok közül, hanem mert #masterrace.
-
Beniii06
addikt
válasz
FollowTheORI #3875 üzenetére
Pont ez a megtévesztő, hogy nem, mert azok PC-re is megjelennek, bár ezen feleslegesnek tartom vitatkozni, fentebb már letisztáztuk. Olvasd vissza azt a hsz-t, amire válaszoltam és hogy ott mit ír a fogalom a "Console Exclusive"-ra.
-
turikoczka
aktív tag
Azért az Index hozza a szintet, hogy ha videojátékokól (vagy film/sorozatokról) van szó
[link] -
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #3883 üzenetére
Mondom konzol only SX (késōbb esetleg PS5, sikertōl függ), aztán év végén Steam-GOG
csak windowsra készítik jelenleg
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezt mi sem tudhatjuk. Bármi lehetséges. És mivel tegnap hivatalosan egy szó sem szólt arról, hogy ezek mennyire lesznek és milyen formában exkluzívok az is lehet, hogy amit ma beszélgettünk mind kacsa, mert pár hét múlva bedobja a PS és a Steam és minden PC-s store is, hogy náluk is érkezik
-
Crytek
nagyúr
Scorn-al kapcsolatban:
Pár magyar oldal nem tudom miért de így hivatkozik rá: "Kezdetben a játék Xbox Series X-exkluzív lesz" Mi az hogy kezdetben? Tehát akkor mégse hagyja ki a One és a One x konzolokat csak később jön rá vagy a magyar oldalak valamit félre fordíthattak?
-
hombre[EU]
veterán
Hát ezek után (ha tényleg ez lesz a szitu) az a minimum
-
KRoy19
őstag
válasz
hombre[EU] #3867 üzenetére
Azért remélem lesz benne 60fps opció nem natív 4k mellett.
-
3L1T3
addikt
"Ha nem mondtunk volna előre semmit, és csak simán bemutattuk volna a májusi Inside Xbox show-t, mint tettük azt az előző hónapban, úgy sejtem, hogy másmilyenek lettek volna a reakciók. Egyértelműen rossz elvárásokat gerjesztettünk, és ez a mi sarunk. Hálás vagyok a visszajelzésekért, biztosíthatlak titeket, hogy tanulni fogunk belőlük" - reagált Greenberg a reakciókra.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #3869 üzenetére
Nekem ebbōl csak az jön le,hogy nem tudnak mit kezdeni 16szállal...persze 4magon 5ghz mellett jó lesz
ne mondják nekem,hogy reconstructed 4K mellett egy ilyen ow játéknál lehetetlen
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Itt jön az hogy ez még a jelen generációra készül
-
keIdor
titán
válasz
-
hombre[EU]
veterán
AC Valhalla: se raytracing, se 4K@60fps? [link] Ubisoft engineering ftw
-
NyMRooD
őstag
válasz
l.skywalker #3864 üzenetére
Sok minden nem úgy történt ahogy az előzetes információk alapján kellett volna, de hát van ilyen, nagy hype-ot akartak, össze is jött, csak emiatt sok a csalódott emberke, de majd kinövik, szvsz jó indítás volt, ha ezt a színvonalat tartják a kövi hónapokban is, akkor jár a pacsi az MS-nek.
-
NyMRooD
őstag
és (#3858) l.skywalker ezért nem értettem ezt: "Launches Day One on Xbox Series X"
Ha az XSX startjára gondolnak, akkor elvileg a tegnap bemutatott játékokból mind elérhető lesz rögtön, viszont ha a játékéra akkor meg nem igaz mert japánban már elérhető, de akkor gondolom a játék nyugati startját értik ezalatt. "elvileg a tegnap bemutatott játékokból mind elérhető lesz rögtön" -> emiatt érdekelt a dolog, ez a rész nekem nem tiszta teljesen (igaz csak annyit mondtak, hogy ezek mind 2020-ban jönnek).(#3861) pzstm: értem, azt hittem azokon kívül van még más is. Ezzel a négyel, meg az esetlegesen Scarlet Nexus-al jó vásárt csinált az MS, mind jól néztek ki.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #3858 üzenetére
És itt nincs más csak Xbox logo:
https://en.bandainamcoent.eu/scarlet-nexus/scarlet-nexus -
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker #3853 üzenetére
" De pl. ezer és ezer olyan játék van, ami pedig PC viszonylatban Platform Exclusive, mert konzolokon nem jelent meg."
Egyetértek, aki csak kizárólag konzolon játszik, az elég sok jó dologról lemaradt. Elég a másik topikban említett NOLF vagy OFF-ban említett fps multi Post Scriptum/Hell Let Loose és akkor a rengeteg rajongói mod, ami sokszor kitesz egy külön komplett játékot, nem is említve.
"ha most érdel téged egy PS exkluzív játék, akkor játszani csak PS-en tudsz vele."
Jelenleg igen, de amint elérhető lesz a PSNow itthon is, ez változni fog, azt szintén nem fogja tudni az ember Boxon "játszani" / használni, ahhoz is PC kell.
Ha az MS legyártana egy olyan "konzolt", amire dual bootba desktop OS is felmenne rá, az lenne az igazi nagy durranás, mert jelenleg a BC sem teljesen Backward Compatibility, nem futtatható rajta az összes 360/classic játék és akkor a többi még hol van. Ha egy RetroArch-ot fel lehetne tenni rá (SX), akkor már jelentősen nőnének az eladások, ilyet a konkurencia sem tudna. Talán majd a "next-next gen" fogja tudni ezt, hátha.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
NyMRooD #3856 üzenetére
Ezeket mondják Xbox konzol exkluzívoknak:
The Medium
Scorn
Call of the Sea
The AscentA Yakuza meg eddig csak japánban jelent meg PS4-re, szerintem ott csak annyi volt a lényeg, hogy Xbox-on is megjelenik majd Day1 amikor "nyugaton" megjelenik PC-re és PS-re, tehát nem lesz PS konzol exkluzív Japánon kívül.
-
NyMRooD
őstag
Mik lettek xbox ex címek a tegnapiak közül?
Mondjuk ezt a Yakuzás dolgot nem igazán értem a Series X megjelenésekor lesz rögtön elérhető (mert Japánban már ps4-re megjelent)? Nem úgy volt, hogy tegnapról (1-2 kivétellel) minden megjelenik az sx rajtjáig one-ra és az sx indulásakor rögtön elérhetőek lesznek arra is?
"Ráadásul ment itt a hiszti hogy jaaaj, X-re is kijönnek a játékok minek Series X (első két évben döntő többségével így lesz, de mint kiderült tegnap már láttunk kettőt aminél nem" - Ez csak a first-party játékokra jelentették ki nem?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #3854 üzenetére
Én most is tudok Androidon vagy iOS-en Xbox játékokkal játszani, de ott a szerver vagy a saját Xbox-om vagy xCloud esetében egy Xbox-okkal telepakolt Data Center
Szóva' ne zavarj össze
-
hombre[EU]
veterán
És mi lesz,ha bejön a stream és pl. LG TV appjából is indíthatok egy timed console actual platform probably exclusive játékot?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Beniii06 #3851 üzenetére
Nincs forrás, ezt jelenti a konzol exkluzív. Anno én is végigmentem ennek az értelmezésén és eléggé félreérthető, mert olyan mintha azt jelentené, hogy: exkluzív konzolokon. De nem, hanem azt jelenti, hogy egy konzol fajtán exkluzív. Fogalmi szinten hülyén van így leírva, de reprezentatív példával könnyebb:
God of War - PS4 exkluzív
Detroit: Become Human - PS4 konzol exkluzív, mert PC-n is elérhető (Epic exkluzív)
Forza Horizon 4 - Xbox One konzol exkluzív, mert PC-n is elérhető (Xbox PC exkluzív)
Animal Crossing: New horizons - Nintendo Switch exclusiveAzt kérlek most ne vedd figyelembe, hogy a nextgen konzolokon is lehet, hogy elérhetőek lesznek ezek a játékok és akkor megint ugrik a fogalom, mert csak szemléltetni akartam.
És látod annyira hülye fogalom, hogy én is rosszul használom, amikor "konzol" helyett "platform"-ot írok. Az RDR2 viszont egy olyan fogalom ami nincs is a felsorolásomba, mert az meg Timed Platform Exclusive, mert csak konzolokon volt elérhető egy darabig, PC-re jött kis később. De pl. ezer és ezer olyan játék van, ami pedig PC viszonylatban Platform Exclusive, mert konzolokon nem jelent meg.
A márkaháború nem volt pontos példa a PC-s launcherekkel, kábé azt akartam vele szemléltetni, hogy ha most érdel téged egy PS exkluzív játék, akkor játszani csak PS-en tudsz vele. Ha PC-n érdekel mondjuk a Beyond: Two Souls, akkor csak Epic-en tudsz játszani vele. A fenti játékok nagy valószínűség szerint pedig csak az MS Store-ban lesznek elérhetőek, habár bevallom nem tudom, hogy az hogy működik, hogy letöltöd-e a fájlokat is vagy csak telepít és futtat?
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker #3850 üzenetére
Forrás?
Console Exclusive - Konzol exkluzív
Amikor PC-n és adott konzolon jelenik csak meg,Ez tetszik, de valahogy ellentmondásosnak tűnik a neve alapján. Egy-egy példával szemléltetve lehet jobban megtudnák különböztetni az emberek.
Timed Console Exclusive Pubg
PC VR Exclusive HL Alyx
Azért így is lehet kétes értelmű a "platform" szó miatt, én azt konzolokra értem, de valaki más értheti azon belül is xbox vs ps vs nintendo-ra. Én az rdr2-t pl a Timed Actual Exclusive ba sorolnám."Mondhatni a Steam vs. Epic csata egyfajta PC-s magán "márkaháború" mint ami zajlik konzol fronton az Xbox vs. PS között."
Azért az jelentős különbség, hogy PC-n ez a "márkaháború" maximum elvi korlátot jelent, de ott a lehetőség, hogy 5 perc alatt regisztrációval/kliens telepítéssel tudj játszani, addig a konzol exkluzivitásnál kell venned +100k-ért egy komplett másik gépet, hogy eltudd indítani a játékot.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Neoteric #3849 üzenetére
Több féle fogalom létezik az exkluzivitáson belül:
Actual Exclusive - Ténylegesen exkluzív
Amikor egy platformon jelenik meg és csak azon lesz elérhető végestelen végigTimed Actual Exclusive - Időszakosan ténylegesen exkluzív
Amikor egy meghatározott (vagy előre meg nem határozott) ideig csak egy bizonyos platformon elérhetőConsole Exclusive - Konzol exkluzív
Amikor PC-n és adott konzolon jelenik csak meg, de egyidőben (!!) és más konzolokon nem.Timed Console Exclusive - Időszakosan konzol exkluzív
A fenti csak előre meghatározott (vagy meg nem határozott) ideig nem jelenik meg más konzolokonPC VR Exclusive - PC VR exkluzív
Azok a VR játékok amik nem jelentek meg PSVR-reEzekkel jó tisztában lenni, főleg, amikor az MS is belekezd ilyen játékok bemutatásába és amikor PC-re is megjelennek a PS játékok.
Amit te mondasz, hogy MS exkluzív legyen a neve, nem állná meg a helyét, mert PC-n ugyanúgy a Live szolgáltatás alatt lesznek elérhetőek. Amikor régen MX exkluzív volt valami, akkor megkaptad CD-n és csak Windows oprendszerű gépen lehetett futtatni. Na az volt MS exkluzív, de azóta jött a launcherek világa. PC-n belül is létezik egy exkluzivitási világ, a launcherek között. Steam, Epic, Uplay, Rockstar stb... itt ugyanígy az Xbox-nak is van saját "launcher"-e és ott csak azok a játékok futnak, amiket az MS store-ban veszel meg vagy amik a GamePass-ban vannak.
Én egyetlen olyan "launcher"-ről tudok, ami DRM mentes játékok futtatását engedi, a GOG Galaxy, a többi mind valamilyen szolgáltatáshoz köti a dolgot.
Mondhatni a Steam vs. Epic csata egyfajta PC-s magán "márkaháború" mint ami zajlik konzol fronton az Xbox vs. PS között.
-
pzstm
titán
Azért az megvan, hogy a tegnap bemutatott játékok jó része Xbox exkluzív lesz? (konzol és PC, PC-n is Xbox a szolgáltatás neve még mielőtt valaki hisztizne miatta)
Stuff that went a bit under the radar.
- "The Medium" by Bloober Team is an Xbox console exclusive. Raytracing on XSX. Launching on Game Pass
- "Scorn" is an Xbox console exclusive. Launching on Game Pass
- "Call of the Sea" is an Xbox console exclusive. Launching on Game Pass
- "The Ascent" is an Xbox console exclusive
- Yakuza: Like a Dragon Launches Day One on Xbox Series X
- The website of "Scarlett Nexus" by Bandai Namco somehow only shows Xbox logos
- "Dirt 5" will have a 120fps mode on Xbox Series XIt seems like "Second Extinction" by Avalanche, an 3 player co-op shooter featuring mutated dinosaurs, is an Xbox console exclusive as well. The official press release says: "Second Extinction is currently in development for Xbox Series X, Xbox One and PC"
Bloober Team on The Medium (Xbox, PC, Game Pass): "The Medium is our largest & most ambitious project to date. Being able to work with the Xbox Series X – with 4K resolution, ray-tracing technology & SSD for a seamless experience without loading screens – has enabled our vision."
Ráadásul ment itt a hiszti hogy jaaaj, X-re is kijönnek a játékok minek Series X (első két évben döntő többségével így lesz, de mint kiderült tegnap már láttunk kettőt aminél nem:
Something that got lost a bit in today's busy news cycle 2 games from Inside Xbox, Scorn and The Medium are both next-gen / PC only (no cross-gen) and also console exclusive to Xbox Series X Pretty interesting info and surprised that wasn't highlighted more
-
negyven2
veterán
Egyébként érdekes, hogy ebből a felsorolásból hiányzik a Rockstar Games. Meet hiába tartozik a Take-Two Interactive alá, mindig is saját maga adta kia játékait. Viszont másik kettő Take-Two cég ott van a listán, a 2K és a Private Division...
Lehet, hogy semmit nem jelent, de azért érdekes. Valószínűleg azért nincs ott mert hivatalosan nincs fejlesztés alatti játékokuk amit be szeretnének jelenteni.
Vagy pedig az érkező játékaik PS5 exclusive-ok lesznek
-
Crytek
nagyúr
válasz
FollowTheORI #3832 üzenetére
Az lesz ha egyszer végre kész lesz....
-
FollowTheORI
nagyúr
Ahogy nézem elég sok játék lesz Smart Delivery opcióval, szóval nyomják rendesen.
A Scorn az valami nagyon beteg játéknak néz ki.
-
Maxxy10
addikt
Na megnéztem én is.
Újabb több száz óra játékot látok magam előtt -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #3829 üzenetére
Ez volt az előzetes info.
-
hombre[EU]
veterán
-
T.Peter
őstag
válasz
Neoteric #3822 üzenetére
Pont nem erdekel a 120fps, nem lesz tole jobb egyik jatek sem, ha nem kompetitiv.
4k 60fps legyen meg drop-ok nelkul es koltsek el a maradek erot jatekmechanikara, animaciora cpu oldalon, gpu oldalon meg orulnek, ha nem lightmap-et es/vagy ocsmany arnyekokat hasznalnanak. A Lod distance es popping, texturak minosege is ugorhatna egy szintet, mert van honnan. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #3825 üzenetére
Infinite szerintem már így hamarabb elkészül, hogy MS is besegít. Alap játékot most megvettem Steamre, megnézem mozgás közben milyen, mert tetszik.
-
hombre[EU]
veterán
Ez a BrightMemory trailer kb az a látvány,amit majd elhoz egy random AAA thirdparty majd 2-3év múlva. ITT tart most a srác szóval elég optimista a trailer
-
Wesder
titán
Kivàncsi leszek mi lesz majd júniusban.
-
törölt tag
Monitorból létezik már ilyen?
Idáig nem találkoztam 32" 4K 120Hz-es példánnyal hmdi 2.1 bemenettel.
X-hez is úgy vettem a monitort, hogy jó legyen a pc-hez (4K 60 Hz freesync), de egyelőre vállalható méretben nem létezik 4K 120 Hz-es tudomásom szerint (a 2 kábeles nem számít, Series X-en 1 kimenet lesz). -
NyMRooD
őstag
válasz
negyven2 #3816 üzenetére
Na ez már az az EA akit mind ismerünk
Gondolom mivel az új gen előtt jön ki, féltek, hogy akik az elején váltanak azok nem fogják megvenni és mivel sokan smart-delivery-znek tudták, hogy népharag lesz ha pénzbe kerül mind a két verzió, csak ezért csinálják. Amúgy aki április elsején venné meg, az a BC miatt miért ne választhatná a one-os verziót (ami addigra már olcsóbb lehet), mivel fog az xsx verzió többet tudni? Az x-nek hála most nem mondhatják, hogy az új engine-t nem bírja az előző gen, nem hiszem, hogy nagy grafikai különbség lesz.
-
T.Peter
őstag
Ha ebbol az lesz, hogy a legtobben csak annyit tesznek hozza a series x verziohoz, hogy 4k 120 fps, akkor semmi ertelme nem lesz. Fele aron one x-szel meglesz a 4k 60fps. Jo, tudom, toltesi ido.
Grafikai szempontbol ez a bemutato siralmas volt. Lehetett volna one x is kiirva a videok aljan. -
pzstm
titán
Random kerdes:
Varhato 120Hz-es Oled 4K TV?
-
42861
senior tag
Bright Memory Infinite-et és a Second Extinction-t már most imádom. Tegnapra kell!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #3804 üzenetére
Dafuq. Első 120FPS játék confirmed.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker #3804 üzenetére
akkor jól.
Igazából ami nagyon tetszett hogy tök érdekes és változatos címeket láttam, simán a legtöbbre azt mondtam hogy ezt megnézem
-
turikoczka
aktív tag
Vége is az újdonságoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest