Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
FollowTheORI
nagyúr
Pont ez a baj, hogy ha millió féle felbontásod és arányaid vannak, akkor azokra mind külön algoritmus kellhet pl az ilyen DSR vagy checkerboard megoldásokhoz.
A játéktér, a fov meg minden mást variálni kéne mellé, ami befolyásolja azt is mit kell renderelned, mennyit látsz belőle...
Ráadásul a DSR is pont a másik vége a dolognak... nagyon jó lenne, ha a render meg a megjelenítő felbontás is összevissza változhatna egymáshoz képest, na erre lőj be fix 60fps-t.Nem azt mondom, hogy lehetetlen, csak épp lehet túl sok plusz meló lenne még ezekre is figyelni, miközben örülnek, ha hozzák a stabil teljesítményt mondjuk 4K60-ra.
Nem véletlen volt a PS5 prezibe is emlegetve, hogy mennyire fontos a kiszámíthatóság egy platformon, mindig minden ugyanúgy kell fusson mindenkinél... mert minden egyes nanométert kicentizhetnek arra a fejlesztők. Ha beleteszel túl sok varianciát és ez miatt lesz összevissza inkonzisztens teljesítményed attól függően épp mire van kötve a konzol, stb... az nem előnyös nekik. Vagy épp nem lenne fair, ha egyesek többet látnának nagyobb fov miatt... ha meg nincs fov változtatva mellé, akkor meg csak torz kép lenne. stb stb
-
Carlos Padre
veterán
válasz
FollowTheORI #2796 üzenetére
Pedig mivel a PC-s tábort célozzák az új géppel szerintem lesz benne 1440p és valami szélesvásznú felbontás is.
-
KRoy19
őstag
válasz
hombre[EU] #2797 üzenetére
Ezért mondom azt, hogy nem verziók kellenének, hanem konkrét felbontások. (zárójelbe mellé lehetne írni, hogy performance, optimized, vagy quality azoknak akik nincsenek annyira otthon a felbontások világában.)
FollowTheORI
Nem hinném, hogy minden felbontásra külön kell optimalizálni, tekintve, hogy a dynamic resolution is automatikusan váltogat több féle felbontás közt..oriic
21:9-nél is létezik pár féle felbontás. Ezért mondom, hogy kéne, hogy számítson a felbontás és kéne adni lehetőséget a finomhangolásra, de lehet, hogy én látom rosszul -
oriic
HÁZIGAZDA
"Mert azért valljuk be elég sokféle felbontású kijelző létezik "
Ez nem igazán számít most sem és a későbbiekben sem fog szerintem. Ha lesz is állítási lehetőség, akkor max annyi, mint most néhány Xbox One X címnél, hogy 4k vagy 1080p.
Én inkább tartanám fontosabbnak például a 21:9-es és társai támogatását, de erről gyanúsan hallgat mindenki.
-
KRoy19
őstag
válasz
hombre[EU] #2793 üzenetére
Az oké, csak szerintem lényegesen jobb lenne, ha konkrét felbontást lehetne állítani, nem pedig választani 2 esetleg 3 mód közül.
Mert azért valljuk be elég sokféle felbontású kijelző létezik és tök jó lenne, ha be lehetne állítani a render resolution-t az éppen használt kijelző natív felbontására.
-
KRoy19
őstag
Üdv!
Lenne egy kérdésem.
Szerintetek lehetséges lesz az új kondzolokon manuálisan állítani a render resolutiont?
Szerintem tök jó lenne, mert akkor a felhasználó el tudná dönteni, hogy több fps-t (multi shootereknél jól jön) vagy jobb látványt szeretne.Elméletileg technikai akadája nem lenne, mivel a jelenleg alkalmazott dynamic resolution is gyakorlatilag a render resolution-t állítgatja le-föl a stabilabb fps elérése érdekében.
A jelenlegi generációnál megértem, hogy nem tették ezt lehetővé, mert olyan gyenge cpu van a gépekben, hogy ez az opció sok vizet nem zavart volna.
Ellenben most elég bivaly cpu lesz az új konzolokban, szóval lenne értelme lehetővé tenni szvsz. -
frankdelgado
őstag
válasz
FollowTheORI #2785 üzenetére
Detto. Nekem a px5 van ugyanígy és így a box és a ps is gond nélkül megyen
. Mondjuk nem lenne egy nagyon hülye ütlet, ha usb-s cuccot is lehetne használni, ha már majdnem pc....
-
Carlos Padre
veterán
PS5: 10 Reasons You Should Be WORRIED
Lehetne vele vitatkozni, de inkább csak itt hagyom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Beniii06 #2786 üzenetére
Igen, de ez megint olyan döntés, hogy mindenki fizesse meg, vagy csak azok, akiknek szüksége van rá. A konzol végső ára ilyen dolgokon múlik. Emlékezzünk anno az xbox 360 olcsóbb volt mint a ps3, DE az alapgépben nem volt hdd és wifi, külön kellett megvenni, úgy meg már drágább lett, mint a Ps3 amiben alapból benne volt minden. Az új box jóval drágábbnak tűnik, mint a ps5, szóval nagyon játszani kell ezekkel a kis trükkökkel.
-
Beniii06
addikt
válasz
l.skywalker #2780 üzenetére
Érdekes, mert a leaked prototípuson volt optikai hang kimenet: [link]
Infra port alatt az értendő, hogy nem lesz külső IR csatlakoztatható hozzá vagy nem lesz képes infrán bekapcsolni a tv-t pl, mint ahogy a One tudta?
HDMI in és One guide ért annyira nem kár, volt szerencsém kipróbálni.
-
Beniii06
addikt
válasz
Carlos Padre #2784 üzenetére
Azért én nem bántam, hogy az one S-en volt, simán tudtam úgy használni a fejhallgatómat, hogy a box usb-ről kapta a tápot és optikán a hangot.
Most az "egyszerű" átalakító 5-10 ezer lenne, ha hdmi ről szeretném levenni a hangot és mondjuk nem PCM-et szeretnék.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Ha a TV-n van optikai kimenet akkor még nem rip nekem a tvre van kötve az RS175 mert azzal mozizok is.
Meg ugye ha két konzolod van amugyse dugdosod ide-oda.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #2783 üzenetére
Hát igen. Ekkora volumenben minden kis változás hatalmas költségvonzattal jár, teljesen érthető, hogy ott spórolnak, ahol tudnak és a nem igazán lényeges dolgokat elhagyják. Ezek nélkül is elég drága lesz a gép és nem igazán létszükséglet egyik sem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #2782 üzenetére
Ezt sem tudtam, hogy slim-en nincs
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Hát, spdif már a slim ps4en sincs és nem dőlt össze a világ. Persze jó ha van, de egy egyszerű átalakítóval meg lehet oldani.
-
válasz
Ez tényleg gáz.
Viszont nem minden wireless headset lesz felejtős. Például a SS A 9X menni fog így is, mert ahhoz nem kell optikai kimenet.
Plusz talán ezek a dolgok még változhatnak. Nem hiszem, h már gyártásban van a konzol. -
l.skywalker
Topikgazda
Windowscentral most szedte össze, hogy mi az ami a One-ban van és az XsX-ben nem lesz:
• HDMI In csatlakozó
• Infravörös port
• SPDIF csatlakozó (wireless headset RIP)
• One-GuideKilesznek páran.
De most komolyan, mibe kerülne egy normális audio kimenetet rárakni?
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #2775 üzenetére
Bocs, megzavart, hogy local coop játékot kérdezett, de azt nem írtál
-
l.skywalker
Topikgazda
Én értettem, hogy vicc vót'
De tényleg nekem teljes homály a PS kínálata
-
bandi0000
nagyúr
válasz
l.skywalker #2769 üzenetére
Nekem amik eddig kihagyhatatlanok voltak: Bloodberne, Detroit became human, Beyound Two Souls, ezen kívül a többi is tetszett nagyon, de ezek kizárólagosan, első azért mert nem annyira könnyű, a többi meg a sztori miatt
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #2771 üzenetére
Vagy mondjuk komolyan kérdezte?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #2769 üzenetére
Mire ez a hangnem 'ombre? ;)
Érthető ha nem vagy képben, Xbox oldalon szeretnek nem tudomást venni olyan dolgokról, amik a másik oldalon nincsenek, tipikusan ilyen a VR és az egyre szaporodó partijátékaik, így nem is találkozhattál velük. Viszont bevallottan ezekre gyúrnak rá a ps5el. -
F.B.I.
veterán
Mire végzünk ezzel a vírus dologgal, az euró 400, a dollár 380 lesz?
Akkor már nem lesz mindegy, hogy 500 vagy 600 euró/dollár a gép.
Bár ez csak itthon, a xaros forint fizetésünkkel lesz érdekes. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #2768 üzenetére
Nyugodtan beszélhetünk róla, lévén én nem ismerem a PS kínálatát. Melyikek azok a local coop PS játékok amiket muszáj kipróbálnia egy játékosnak?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #2767 üzenetére
Ami már ezért is érdekes, mert a Nintendo az egész bizniszét erre építi. (és a Sony is tolja nagyon, de erről itt nem beszélünk)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #2766 üzenetére
Családokban ahol csak 1 konzol van ott sokat megy a couch coop. Nálunk a 360 Kinect és pár One-os játék emiatt van fenntartva. De tény, hogy mikor meglátom egy játékban, hogy csak online coop van benne mindig fogom a fejem
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #2765 üzenetére
Egyébként mennyire gyorsan kikopott a gamingbōl ez a fizikai rész. Minden digitális meg online, nem járnak át egymáshoz couch-gamelni, nem cserélgetnek játékokat stb. Az én ismerettségi körömben még mindig megy,ezért is tudunk költséghatékonyan friss címekkel játszani, de mindenki a felhō felé veszi az irányt. Ismernek ma olyat,hogy lan-party?!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #2764 üzenetére
Igen, ezt egyszer beszéltük, hogy akkor az MS olyan dolgokat adott elő, amik most simán részei az alap szolgáltatásnak, de akkor még a játékos bázis nem volt erre vevő
-
-
l.skywalker
Topikgazda
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #2759 üzenetére
A kinect miatt volt drágább, nem? Passzolom, akkor még nem követtem, csak olvastam vhol. Az, hogy mellette még gyengébb is volt...csak hab a tortán
-
NyMRooD
őstag
válasz
l.skywalker #2759 üzenetére
Én emlékeim szerint, mind a két dologért ment a sírás, "miért kell kifizetni a kinect-et amikor nem is használom" és hogy "miért került többe amikor gyengébb", de szerintem nem ezek a "sikertelenség" (mert 40 millió eladott konzolt nem neveznék annak) fő okai, mert gyorsan lereagálta az MS, inkább a rossz kommunikáció.
-
Beniii06
addikt
válasz
hombre[EU] #2747 üzenetére
Játékok boxra?
Úgy érted Ray Tracing a Dashboard-ra? -
frankdelgado
őstag
válasz
HunChris #2756 üzenetére
jó persze, de ha nem kell a ps, attol még nem azt fogom megvenni, csak azért, mert olcsóbb. akkor inkább kivárok. Persze nem tunni milyen gazdasági megszorítások lesznek, de van egy olyan gyanúm, h nem a konzolok ára lesz a legnagyobb probléma..... Én karácsonyi vásárlással nem is számolok. Majd jövő tavasszal esetleg.
-
mike1334
veterán
válasz
frankdelgado #2753 üzenetére
Nem az a 100 dollár számít...de ha úgy nézed, hogy 400 vs 500 vagy 500 vs 600...úgy már számíthat. Az xbox a rajtot ebben a generációban részben a drága és kötelező kinect miatt bukta.
-
frankdelgado
őstag
válasz
mike1334 #2751 üzenetére
Engem nem fog az ár befolyásolni, mennyi lesz a különbség? 100 dolcsi? Sokkal inkábba hardver megbízhatóság, plusz a játékfelhozatal. Aki meg ps maki, az az marad tövábbra is. A boxosok meg boxosok maradnak. Aki meg megszállott az vesz mindent. Én eleve akkor fogok beszállni, ha már tesztelték előttem mind a kettő és lesz egy jó beszámításos akció. Mert eladni nem nagyon lehet majd a jelenlegi cuccokat....
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #2748 üzenetére
Új lapokkal indulhatnak,mert eddig nagyon erōs kezdésnek tūnik. Jó lenne,ha nem csak a 20éves franchise-okkal hakniznának. Most kell megújulni
frankdelgado nekem eddig a FMotorsport infói tetszenek. Jó ötletekkel promózták eddig
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #2748 üzenetére
Szvsz, ha idén lesz a rajt, akkor az ár fog dönteni. Szinte biztos, hogy a gazdaság beleáll a talajba, mint a gerely, és nem csak itthon. Vagy nem lesz igazi rajt nagy számokkal, csak szerény eladásokkal. De persze remélem tévedek
(Az idei negyedéves jutalmaimról én már gondolatban lemondtam....) -
frankdelgado
őstag
válasz
Én mondjuk jelentős mértékben rá vagyok cuppanva az ms flight szimulátorra....azért ez befolyásolhat a döntésben.
-
FollowTheORI
nagyúr
Nem tudom miről beszéltek, köztudott hogy Xbox-ra nincs is játék, tökmindegy milyen erős... csak egy techdemo.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bízom benne, hogy a nagy csend az Xbox Games Studios pár tagja körül legalább olyan kellemes meglepetést eredményez, mint az XsX. Ja és persze legyen kellemes meglepetés az ára is a gépnek
-
frankdelgado
őstag
válasz
l.skywalker #2744 üzenetére
Én bevallom töredelmesen, hogy foggalmam sincs mik ezek az rdna, meg memóriaelérés, meg az egész hóbelevanc. Látni szeretném a gépeket, a játékfelhozatalt. Remélem lesz erőm, h megálljam az előrendelést és legalább a teszteket lássam, h ki mit tud. Meg remélem nem b@sz meg a korona, mert akkor meg mindegy...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #2740 üzenetére
Én már ezzel is úgy vagyok, mint a koronavírussal. Már a fülemen folyik ki a sok tipp, elemzés és miegymás. A végét várom. Amikor bejelentik fizikai valójukban, játékokkal, árral. Addig ez az egész még mindig csak számok sokasága.
-
3L1T3
addikt
válasz
bandi0000 #2742 üzenetére
Szerintem nincs rossz kérdés.
Bolttól függetlenül 2013 azért teljesen más volt konzol megjelenés szempontjából mint a következő. Azóta PS4 is más EU raktárból érkezik (Prága). Ha lesz is hasonló megoldás az csak gyártói engedéllyel. De még annyira messze van a hivatalos launch, hogy sok a kérdés.
- Hány régióban fog megjelenni az új gép (XONE ugye 23 országos volt, most World Wide lesz nagy valószínűséggel)
- Adott régió hány gépet fog kapni.
- Milyen előrendelői akciók lesznek (gépbeszámítás?!)
Viszont nem elrugaszkodott gondolat főleg, ha kevés gépet fog kapni a mi régiónk. Cyberpunk 2077 gyűjtői kiadásnál is az előleg befizetés forgalmazói és gyártói döntés volt, nem üzlet specifikus.
-
bandi0000
nagyúr
Bocs hogy direkt neked címzem, de igazából kb globális kérdés is lehet mert nem emlékszek rà...
Egyik konzolboltba a megjelenés elött lehetett venni.előrendelői kártyát a PS4 re, én nem day1 vettem, ezért érdekelne, hogy ennek volt értelme? Mármint akkora volt a kereslet, hogy akik nem vettek ilyen kártyát az csak 1-2 héttel később tudta megvenni?
-
3L1T3
addikt
Közben hadd ajánljam figyelmetekbe a XSX Facebook csoportot ahova megpróbálunk minden valós infót összegyűjteni amit eddig hallottunk. Nem az elvakult 12 éveseknek , sokkal inkább az érdemi vásárlóknak, jövőbeli tulajoknak szól a csoport.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #2739 üzenetére
Félreértés, én minden érdekes cikket belinkelek mint információ forrás, vagy érdekesség oldalfüggetlenül ami kapcsolódik a témához.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #2738 üzenetére
Nem, szerintem nem érted. Én szerintem csak jó konzol létezik, nincs jobb vagy rosszabb. De tudom, azért linkeled ezeket ide, mert máshova nem tudsz kommentelni. Szóval csak nyugodtan, megbeszéljük amit beküldesz.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #2737 üzenetére
Tudom.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #2736 üzenetére
Engem mondjuk nem izgat a különbség köztük.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Carlos Padre #2729 üzenetére
Nincs az ilyenekre valami OFF topik?
-
mike1334
veterán
válasz
Elolvasod mielőtt linkeled? Ennek a "cikknek" semmi értelme.
-
icemad
nagyúr
válasz
Ritka egy semmitmondó cikk...
-
Carlos Padre
veterán
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #2724 üzenetére
Ezért írtam, hogy akkor megadnak minimális dolgokat. Pl. hogy csak olyan SSD-re lehet telepíteni akinek az olvasási sebessége 500MB/S (vagy akár a 2.4GB/S).
Kérdés, hogy ezt bevallják-e a kiadók/fejlesztők (ha fejlődést akarunk, akkor muszáj lesz). -
válasz
hombre[EU] #2724 üzenetére
PC-n évek óta elég fájdalmas HDD-ről játszani, one X-en is ezt utálom a legjobban, ezért is aggattam rá egy 2TB SSD-t. Csak azt bánom hogy nem lehetett gyárilag SSD-vel szerelt boxot kapni, vagy hogy nem olyan könnyű benne kicserélni mint PS4-en.
Szóval szerintem is simán bele lehet tenni a speckókba hogy bocs, de ez csak SSD-vel fog menni.
-
negyven2
veterán
válasz
l.skywalker #2722 üzenetére
Alapvetően ahogy olvasgattam ezen témákban, abból nekem az jött le, hogy a 4K/8K viszonyaltban sokkal nehezebb észrevenni a különbséget, javulást, mint 1080p/4K tekintetéébe. Vagyis egy 4K-s tartamalom sokkal jobban mutattat egy 8K-s kijelzőn, mint egy 1080p 4K-s kijelzőn.
Egyébként a mostani Pro/X gépek, csak másodsorban szólt a 4K-s felbontásnak (kommunikáció, marketing szinten persze ez volt a legfontosabb), hanem inkább az erősebb GPU által a fejlesztöknek adott plusz lehetőségekről szolt. Amivel viszont annyira nem tudtak élni az alapgépek miatt. Itt főleg a GPU-ra írt tehermentesítő megoldásokra gondolok, amiket a Pro/X gépeken sokkal könnyeben meg tudtak tenni.
Egyébként az sX/PS5 exkluzívok tekintetében a SSD közti különbség mellet a két cég az exkluzívokhoz való hozzáállása is különbség lesz. Ugye tudjuk, hogy a Sony nem igazán tervezi kiadni az exclusive játékait PC-re, szemben a MS-el. Ezért elviekben ők exkluzívok tekintetében, tényleg ki tudják majd használni az SSD brutális teljesítményét. MS oldalon viszont ott van az, hogy mivel a játékok jönnek PC-re is, ezért azoknál már az alap tervezéskor ugyan-úgy számításba kell venni a fejlesztöknek azt, hogy ennek a játéknak bizony futni kell majd akár olyan PC-n is amiben a játék majd HDD-röl fut (rosszabb esetben akár laptop HDD-röl). Persze megcsinálhatják azt, hogy csak olyan háttértárra lehessen telepíteni a játékokat, ami megfelel egy bizonyos minimális kritériumoknak, de nem hinném, hogy ezt meglépik.
És ugyan ez vonatkozik a multiplatform fejlesztőkre is, hiszen hiába vannak most tárhely tekintetében, hatalmas előnyben, az érkező konzolok, a PC-vel szemeben (és most tekintsünk el attól, hogy PC-n is vannak olyanok akik már most ilyen legalább gyors SSD-t használnak, azért a nagy többség még most is HDD-re rakja a játékait).
Persze ez az eset csak akkor áll fent, ha ténylég ki akarják aknázni a sX-ben lévő SSD által adott előnyöket.
-
l.skywalker
Topikgazda
Mind a Pro és az X is létjogosult koncepció volt, szerintem sokkal indokoltabb volt a bevezetésük a 4K meg az egyebek miatt, mint jelen állás szerint egy 2-3 év múlva esedékes félgenerációs ugrás. Az X erejét nem használták ki a fejlesztők csak 2 év után. A hardver kiadóknak sokkal jobban kell a fejlesztők irányába a lehetőségeket csatornázni és akkor a félgenerációs konzolok csak maximum felbontás miatt jöhetnek szóba. A 8K-s kijelzők elterjedésétől is függ persze, mert lassan nem lesz az emberi agy elég, hogy észrevegye a különbséget 4K és 8K között
-
bandi0000
nagyúr
Jó csak pont az optimalizàlás miatt menne az egész a levesbe, ha most azt mondják van 10 tflops vga, akkor kiadnak egy 15 tflopsosat annak aki többre vágyik, de akkor legyen 5 tflops is annak aki kevesebbet akar, éd akkor rögtön van 3 féle hw, és 3 évente még ki kellene adni erősebb vga-t, nem lenne az a fejlesztőcsapat aki ezt bevàllalnà, vqgy ha igen, akkor majd a legerősebbre optimalizálnak, és többin úgy megy ahogy
-
icemad
nagyúr
-
3L1T3
addikt
Mondtam a józan ész azt diktálja, hogy PS fanboy legyek mert a Spider-Man és a God of War ebben a genben is olyan élményt adott amit más nem, és tette ezt lokalizálva ami egy tök jó dolog.
Ugyanakkor az Xbox rendszere csak ha kapok egy achivementet és maga a kommunikáció és az, hogy belátták hülyék voltak egyszerűen nem enged.Pedig több xbox konzolomat adtam el eddig mint PS-t. De ha választanom kellene, hogy melyiken tudok önfeledtebben játszani az valahogy mindig az Xbox lesz.
-
3L1T3
addikt
Láttam PS5 topikban a gondolatmenetedet. Azért mindenféleképp várjuk meg az tis, hogy az MS saját stúdiói min dolgoznak. Van aki már lassan 4 éve főz valamit a konyhán és még egy kép se szivárgott ki. Azon kívül, hogy olyan veterán játékfejlesztők szegődtek oda akik a szakma krémjei. Ha valami hulladékon dolgoznának kétlem, hogy kis pénzért átmentek volna "levezetni"
XSX tudatosan 2018 óta építve van, nem hiába nem lett semmi bejelentve, még a Forzát is eltolták szándékosan. Azt gondolom, hogy azok az emberek aki azt gondolják az XSX is olyan szerény felhozatallal érkezik mint az XONE (megjelenéskor több XONE ex volt mint PS4) azok tévednek.
- Obsidian a semmiből hozott kiadó nélkül, tőke nélkül egy The Outher World játékot.
- Ninja Theory előző genben a krém volt Enslaved? Mai napig nagy kedvencem és a DMC remake is jó volt szerintem. Közel 20 ember dobta össze a Hellbalde-et, most meg több mint 100-an vannak új iroda stb.
Azt kell megérteni, hogy a felvásárlásokkal tőke került ezekhez a csapatokhoz és megosztott, megosztható fejlesztői kultúra, és minden technológia.
-
Def26
félisten
-
törölt tag
én leginkább egy játékfejlesztô véleményét olvasnám az eddig bejelentett teraflopsokról, órajelekrôl és ssd sebességrôl.
-
Carlos Padre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest