Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Mert nem érted, hogy ezeknek a cégeknek van egy stratégiájuk ami nem egy hétre/hónapra/évre szól, nem azt nézik, hogy +10 dollár 1 millió embertől az 10 millió most hanem azt, hogy 100 millió minusz tavalytól (amikor indult az epic store) évente mondjuk 5 évig az 1 milliárd plussz lehet utána évente, amikor már nem megy úgy a fortnite. Ugyan ezt csinálja most az MS a gamepass-al, adja akár veszteséggel is, cserébe pár év múlva meg adja majd rendes áron, de addigra lesz egy stabil felhasználói bázis, aki hajlandó lesz fizetni és ez csak a jéghegy teteje amit mi látunk józan paraszti ésszel, ki tudja milyen egyéb távlati terveik vannak vagy, hogy milyen alkukat kötnek a kiadókkal akik oda adják a játékaikat.
-
-
válasz
l.skywalker #5185 üzenetére
Szerintem esélytelen, de ez is csak egy vélemény.
Meg amúgy is megvettem már, szval nem ajánlom, h bekerüljön a a GP-ba!
-
Crytek
nagyúr
válasz
l.skywalker #5196 üzenetére
A Store-t nem tudom mi célt szolgál..de ezt már irtam fent is mert mióta az van pc-re egy fillért nem termelt epicnek azt holt biztos
-
Crytek
nagyúr
válasz
l.skywalker #5194 üzenetére
Tudom hogy hozza mivel az epiknek van a fortnite az UE ami hoz a pc game store pedig csak viszi a pénzt...
CptAdamica : Papíron van így maximum... 2 év alatt már kb a 12x vettem 300 ft-os korábban 200ft-os game pass-t illetve ultimate-et ebből 2x volt ami 3 hónapig tartott..Szóval a MS elég sokszor belövi ezt csak hogy tényleg használva legyen..
-
CptAdamica
veterán
Tudtommal az 1. hónap, vagy az első 3 hónap kerül 300 Ft-ba akciótól függően. Egyszerűen felhasználói tábor építés, nyilván nem marad mindenki előfizető, de sokat szereznek. Spotify-nak is van kismillió felhasználója, mégis tartanak időnként ingyenes próba hónapot. Ettől függetlenül az Epic mindenkit lefizetek és mindent pénzzel oldok meg stratégiája nekem sem szimpi és az sem, hogy ezzel kicsit ketté választják az amúgy sem túl acélos PC tábort.
-
F_Peter
őstag
A verzió : égetik a pénzt.
B verzió : így is nyereséget termel, csak nem ott ahol te keresed...de ezt már leírtam neked: 5Ft-ért is adhatja, akkor is tud pénzt termelni.Amúgy nem hinném hogy a CP-ről lenne szó, vagy ha igen akkor csak rövid ideig. Mondjuk a next gen első 2 hónapja és akkor az elejèn is buzdítanak a váltásra.
-
Alexios
veterán
A microsoftnak(és gondolom az epicnek) jelenleg a piaci részesedés növelése a cél. Biztos használnák most is, de egyfajta beetetési fázis megy most, majd később ha kellően sokan használják meg fogja érni nekik, ha emiatt vesznek boxot ps helyett pl, vagy hozzászoknak az epic storehoz és ott vásárolnak idővel játékokat.
-
Crytek
nagyúr
Mert én laikus szemmel sosem értem miért jó az egy cégnek ,hogy amit adhatna 60$-ért mert megvennék miért adja 300ft-ért... Próbálnám felfogni ,de egyszerűen nem megy ahogyan nem megy az epic esetében sem miért jó dollár csilliárdokat költeni lefizetgetésekre ingyen szórásokra ha nem jön vissza a storeba bevételi formában...
Ez a két cég számomra olyan mintha direkt veszteségre játszana ,hogy az adót ne kelljen befizetni hanem a bukás miatt csak leírni....
-
Crytek
nagyúr
válasz
Epicesedik a MS mindent és mindenkit lefizetnek csak hogy valakik használják a game pass-t? Ráadásul ami kb 2 havonta 300ft...ők tudják..
-
Wesder
titán
válasz
Vagy az AC WellHello.
-
l.skywalker
Topikgazda
[PLETYKA]
A 23-ai Show-n az MS be fog jelenteni egy kiemelet játékot ami kevéssel a megjelenés után jön a GamePass-ba.
Jeff Grubb a Cyberpunk2077-re gondol, ami esélyes, de persze lehet más is.
https://wccftech.com/major-third-party-xbox-game-pass-cyberpunk-2077/
-
Wesder
titán
-
hombre[EU]
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #5168 üzenetére
Majd addig még módosítja a listáját aszerint, hogy igaza legyen
-
negyven2
veterán
válasz
zozika84 #5151 üzenetére
Azért a Naughty Dog, meg a legtöbb PlayStation-ös stúdió, a kvázi felvásárlásuk előtt is elégé PlayStation közeli cégek voltak. Az ND az kb olyasmi mint MS-nél a Moon Studios.
De ott van a Playground Games is amit csak 2018-ban vett meg az MS, pedig Forza Horizon-on kívül mást nem csináltak.Vagyis egy esetleges WBIE megvásárlásra az kb. olyan történet lenne, mint pl. az Obsidian, vagy a Ninja Theory.
wesder: A Sony a Columbia Pictures-t vette meg még 1991-ben. A Universal amire te gondolsz az nem a filmes cég, hanem a Universal Interactive Studios volt, amit később Vivendi Games néven szűnt meg. És nem birtokolták a az ND-t hanem három játékra szóló szerződést ajánlott fel (ez volt a Crash Bandicoot) egy bizonyos Mark Cerny (igen az a Mark). Ugye a Vivendi Games megszűnt, és beleolvadt az Activion-be. Ezért vannak ott a Carsh jogok.
-
hombre[EU]
veterán
jeff grubb szerint ne várjuk az Initiative játékát az eventen [link]
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #5163 üzenetére
Hàt egy Gears 6 még biztos jön. Remélhetőleg lezàràsnak.
Halo-ból a MCC első részt próbàltam, de ha azt mondom egy ôra belemet, akkor lehet még túlzom is. Mindenesetre majd az Infinite-et megnézem, mert az ugye reboot lesz. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #5161 üzenetére
Vihették volna, mert se a Halo, se a Gears nem érdekel. Jó, a Gears,5-öt végigvittem mert ingyen volt, de amúgy nem jàtszottam volna vele.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #5159 üzenetére
Miért, aztokat a jàtékjogokat nem vették meg? Mondjuk az elég durva hogy ennek a 2 szériànak a sikerében a mostani 2 csapatnak semmi köze.
-
Wesder
titán
Azért remélem hogy 23.-àn, de legalàbb a hónapban kapunk egy Tell Me Why megjelenési dàtumot.
-
Crytek
nagyúr
válasz
soundsonic #5145 üzenetére
Már eleve ott bukta van, hogy xbox exklúziv nincs, MS exklúziv van mivel box+pc..Nagy rajongók ha ezt se tudják
-
Wesder
titán
válasz
zozika84 #5153 üzenetére
Màr csak azért is kérdem hogy ha a Sony akkor megvette a Universalt és így került hozzá a ND akkor most kb ugyan ez lenne a helyet.
Igazàból mindegy. A MS-nek annyi gyűlöletet sikerült felépítenie az Xbox-szal szemben ebben a generàcióban, hogy egy ideig tökmindegy mit csinàlnak az szar lesz.
-
NoMagix
addikt
válasz
hombre[EU] #5148 üzenetére
Sejtelmes!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csak valami random rajongoi csoport.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
szerinted ezt a táblázatot a ms állította össze? komolyan kérdezed?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
NyMRooD
őstag
válasz
negyven2 #5125 üzenetére
Ebből a felhozatalból szvsz a Microsoft, esetleg a Take Two lenne a legjobb (mondjuk utóbbi esetében lenne bőven dlc is), de remélem nem az EA/Activision fog nyerni. Kíváncsi vagyok, hogy esetleg nincs-e a képben más cég is, anyagilag (ha más nem hitelből) akár a CD Projeckt is beszálhatna, esetleg az Epic (bár bennük sem bízok) vagy a THQ Nord (bár nekik nem biztos, hogy lenne annyi).
-
negyven2
veterán
válasz
Beniii06 #5137 üzenetére
Pedig szerintem a Max Payne 3 egy baromi jó játék. Pont azért mert nem akart az lenni mint az 1-2 (és pont ezért utálják sokan), hanem inkább lett az adott kornak megfelelő. És ez alapján lehetne egy 3. rész a NOLF-ból is, vagyis meghagyni azért amiért szerettük, de mint játék egy ízig vérig modern logika alapján felépített lenne. vagy másképpen fogalmazva, húzzanak ezzel a címmel is egy God of War-at (2018). Ugyanis van rá példa nem is egy, ahol megoldották az evatizeddel későbbi folyatást, megújulást (pl. AC, amint szintén már nem neveznének AC-nek, de jót tett neki az Origins).
Ott van úgye a Half-Life is amit abban a formában már nem lehetne megcsinálni, folyatni, de mégis siker lett az Alyx (igaz itt a VR miatt is)De általában ezekre jönnek azok a kommentek, hogy ez a játék már csak címében ugyan az mint régen.
Azért be kell látni, hogy normális sztori FPS (cső) manapság már nincs nagyon, olyan meg főleg nincs aminek ilyen hangulata lenne (mint a NOLF).
-
Beniii06
addikt
válasz
negyven2 #5128 üzenetére
",de egy Xbox exclusive NOLF3/reboot-ért sokan ölnének)."
Én annak a pártján állok, hogy inkább ne legyen harmadik rész. Ha igazán kötekedni akarnék, akkor a harmadik a Contract Jack lenne és már az sem olyan. Ennyi év után tuti elrontanák és valami SFX tech demo-t csinálnának belőle, holott az eredeti lényegét az akkor újnak mondható és egyedi játékelemek adták + a fejlesztői humor + zene + hangulat.
Látod, hogy már sokan a töltőképernyőktől is rosszul lesznek, hát akkor az átugorható, de sztorihoz szorosan kapcsolódó 5 perces dialógus videóktól infarktust kapnának. Ha lenne "harmadik része", szerintem legalább annyi "szakadék" lenne közötte, mint pl a Max Payne 1-2 és 3(játszhatatlan kategória) között, Mafia 1-2 és 3 között(a három önmagában jó, ha nem hasonlítot az előzőekhez), Stronghold 1 + crusader és a crusader 2, 3 és még lehetne sorolni, milyen szériák lettek elrontva idővel. Szóval úgy is lehet érteni, hogy az a fajta játékmenet már kiment a divatból sajnos, pedig nagy kedvencem.
-
negyven2
veterán
Ahogy írtam, nem biztos, hogy a Warner által birtokolt képregényes, filmes jogokat is adják mellé. Max. a stúdiókat és az általuk birtokolt jogokat. A WB által birtokolt jogokat pedig (pl. DC, HP, LoTR, Lego), kiadják licencelhető formába.
Ugye alapvetően az ismertebb saját címeket is rendelkező stúdiói (tehát nem WB licence tartalmazó stúdióik) a Monolith Productions (Blood, F.E.A.R., NOLF) és a NetherRealm Studios
(MK), illetve ott lenne még a Rocksteady Studios, de ők eddig csak Batman játékokat csináltak. A többi studioja meg vagy mobil, vagy filmes licence alapján csináltak játékokat. Illetve ugye a TT Games akik a Lego játékokat csinálják. -
Bogyi007
veterán
A harmadik rész is elég jó volt de szerintem is a 4 rész volt a legjobb.
Sajnálom is eléggé hogy az nem lett BC cím...Premierkor vettem meg anno fémdobozos kiadásban. Ezen téren is nagyon jó vétel volt. Igényes kiadás volt. Rengeteget multiztwm vele, az akkori haveri körben. Szinte minden nap egész korrekt online versenyeket vívtunk benne.
-
EmThor
addikt
válasz
negyven2 #5125 üzenetére
Meg kellene venni a WB interactive-ot. Ezek kerültek ki alóluk:
Batman: Arkham series,F.E.A.R. series,Injustice series,Lego series,Middle-earth series,Mortal Kombat series,Scribblenauts series -
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Hát ha adják mellé a DC/Wizarding World/Middle Earth jogokat akkor miért ne... De már az is szép lenne, ha csak az így hozzájuk kerülő stúdiók által birtokolt címek is elég lenne (jó tudom, hogy a NOLF jogait senki se tudja, hogy hol vannak,de egy Xbox exclusive NOLF3/reboot-ért sokan ölnének).
Vagy egy Mortal Kombat vs. Killer Instinct???
-
Bluverkill
tag
Kiváncsi vagyok hogy vajon az AT&T tényleg eladja-e és ha igen vajon akkor kinek.
-
Bep
őstag
Illetve tegyük hozzá, hogy az FM7 multi része is egy nagy trágya. Egyetlen egy pályaversenyes játékkal sem tudja felvenni a harcot. Méltatlan a sorozathoz a multi része.
Ez a béta szabályváltozat az FM7 talán majd, de még ez is gyerek cipőben jár. De mondjuk legalább látszik az akarás.
-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU] #5114 üzenetére
Így van, köszi a fordítást!
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #5114 üzenetére
GT-ből àtvehetnék a karier módot. Szerettem. Főleg a jogsiszerzést.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kiemelt videósok és újságírók, infulululuencerek (
) lehetőséget kaptak, hogy 5-6 órát játszanak AC: Valhallával. Személyes gameplay videók és első beszámolók jönnek az embargó után, július 12-én.
-
3L1T3
addikt
De mivel te csak a 6 meg a 7-el játszottál és a sorozat legjobbnak kikiáltott 4. részével nem, így pont , hogy te nem tudod miért kell a reboot. A lényeg az , hogy semmit értsd SEMMIT nem fejlődött se nem változott a Motorsport széria az egész XONE érában. Az hogy bejöttek a tócsák, meg a viharok csak még komolytalanabbá tették az egészet.
Így, hogy van FH sorozat valószínűleg komolyabb lesz a FM széria.
-
-
3L1T3
addikt
Amiket én várok:
Perfect Dark
Fable
Halo
Forza MotorsportÉs a többi legyen meglepetés. Mondjuk tuti nem Fable IV és számozott FM jön. Mind a két cím reboot.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mobil flották
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest