Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Én látok különbséget, de őszintén szólva annyira nem izgat már. Lehet a korral jár, vagy azzal hogy már közel sem játszom annyit, mint előtte. Vagy nem vagyok rá annyira érzékeny, nem tudom, én csak élvezni szeretném a játékokat, azért veszek konzolt. Ha annyira érdekelnének a részletek (textúra, felbontás, élsimítás stb), akkor még mindig PC-znék. Ettől függetlenül persze nincs kizárva hogy később lecserélem az S-t egy X-re, majd meglátjuk.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Baltazár123 #22291 üzenetére
És ezek után mondja valaki hogy nincs nagy különbség a gépek között...
Nagyon kellett ez a generáció váltás, sokat fejlődtek a játékok, és még mennyit fognak.
Köszi a linkeket! -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Baltazár123 #22291 üzenetére
És még mennyi minden változott. Árnyékok is sokkal jobbak lettek. Várom már az új forzát.
-
Baltazár123
őstag
Nézzétek meg ezt srácot, igen alapos grafikai összehasonlító videói vannak. one,onex,ss,sx és pc,
Pl FH4-ben a felbontás teszt, nagyon jól látszik, az erdőt amikor összehasonlítja 7:50-nél, jól látszanak a felbontás különbségek a fák lombjainál.
Ez az FH4 összehasonlítás, de a srác csinált hasonló videót másik játékokkal is.
[link]
Valhalla grafikai összehasonlítás
[link] -
Vasy09
őstag
Köszi neked is a leírást! Nekem is pont azért tetszene jobban, mert semmi extra dolog nem kell hozzá, csak párosítom, és már megy is!
Ugyanakkor az Astro is jónak tűnik! Csak nem tudom, hogy abból pl mindegyik jó, vagy csak az, ami boxhoz van, mert láttam olyat, amit boxhoz ajánlanak meg olyat is, amit meg PS-hez!
Neked amúgy nem volt akkor olyan bajod, hogy eldobálta a kapcsolatot játék közben? -
Wesder
titán
válasz
akooos #22282 üzenetére
Szerintem ez annyira nem fontos, persze tudom az okàt, de a màsodik rész szempontjàból nem sokat ad hozzà, tényleg csak egy összekötőkapocs, az egy meg a kettő között. Ha semmit sem tudtam volna az első részről, és úgy jàtszottam volna végig a TWOTW-t, akkor is úgy éreztem volna, hogy egy kerek egész történetet kaptam.
-
Z0zo
csendes tag
válasz
Vasy09 #22265 üzenetére
Szia, nekem bő fél éve van Arctis 9x, és nagyon szeretem, zsír a hangja, a mikrofonja, és az akksija is sokáig bírja. Nálam One X-en is, meg most SX-en is betonstabil, sose dobta le a gép, illetve bluetoothon is sokat használtam telón, ott se volt vele gond, és a két kapcsolatot egyszerre is tudja. Ráadásul nem kell hozzá semmilyen adapter, illetve nekem nagyon kényelmes 🙂 Astroval viszont nincsen semmilyen tapasztalatom.
-
rdt89
addikt
válasz
l.skywalker #22258 üzenetére
Mikortól elérhető? Vagy csak én bambultam el a kiírást a videón?
-
Wesder
titán
válasz
Hapcimalac #22276 üzenetére
Szerintem elkezdheted. Én sem vittem végig az első rész, csak kb a feléig.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Steve1207 #22148 üzenetére
Nekem a Valhalla csinálta a kikapcsolást .Vinyóról lett átmásolva, szerintem ott akadt össze valami.
Letöröltem és újra felraktam, azóta nem volt fagyásom. Kop-kop.Ahogy olvastam sima és az XS verziónál kavar be valami. Az a biztos, ha újra letöltjük a játékot, nem pedig másoljuk.
-
Wesder
titán
válasz
Hapcimalac #22272 üzenetére
A màsodik rész könnyebb, sokkal szebb, rengeteget fejlődött az első részhez képest, és szerencsére nem feltétlen igényli az első rész történéseit. Metroidvania, tehàt bizonyos helyekre csak bizonyos képesség megszerzése utàn tudsz csak eljutni.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Hapcimalac #22272 üzenetére
Metroidvania, ezek ilyenek
-
Chaser
legenda
válasz
Wesder #22268 üzenetére
na végre egy normális játék
feltettem, elindítottam, ez benne van az 5%-ban amire nem azt mondtam kalap sz@r ( :
lehet tényleg csak kiégtem már a gamekből, de ennél valahogy nem volt illúzió romboló valóságot erősen imitálni akaró-de nem tudó grafika, bamba, kifejezéstelen "emberek" pofázmánya, és pofázása, soha véget nem érő átvezető animációk..ez 20 éve is volt, és akkor is béna volt :d
ez meg nem akar több lenni annál ami, sokat még nem toltam vele, de legalább tényleg szórakoztatott, nem bosszantott -
l.skywalker
Topikgazda
Ilyen lesz/lehet az xCloud for PC link
-
AMD Power
titán
válasz
Ctrl+Alt~Del #22231 üzenetére
Ha kész vagyok az Athemel akkor én is neki esek.
-
Madwe
nagyúr
válasz
craftsman01 #22246 üzenetére
Ha te tetted be azt a képet, az nem tudom hol poén. De azt megadom, h az aláírásodat egész más megvilágításba helyezte
-
craftsman01
senior tag
Bassz poén, nekem S-van. Haver küldte találta neten.De tudom PC világ.
-
negyven2
veterán
válasz
Zoleee83 #22236 üzenetére
Összeesküvés hívők most mondhatják azt, hogy azért rakták ki ezt a videót, hogy itt is legyen egy olyan hiszti, mint a Halo Infinite estében. Vagyis legyen kézzel fogható (szememmel látható) bizonyíték arra, hogy miért is tolják el megint a megjelenést vagy egy évvel
Senki ne vegye ezt komolyan!
-
CoolMan
MODERÁTOR
Nyugalom Uraim!
-
kazuma921
aktív tag
Nekem tetszik a Cyberpunk gameplay, engem úgyis a Cyberpunk világ totális romlottsága, és a játékmenet érdekel.
Az elvárásom XSX-re hogy legyen stabil (ahogy láttam ez 30 FPS lesz sajnos, de az alá ne nagyon ugráljon már, mint a One X esetében.). A grafikán látszik hogy előző genes cucc (nem XSX/PS5), de ez annyira nem érdekel. Az artwork számomra fontosabb, mint a grafika. Szerintem jó lesz. Jah, és ne legyen bugos se.
Ennyi delay után..
-
Zoleee83
addikt
válasz
negyven2 #22215 üzenetére
Hát végig sem néztem, pedig nagyon fel vagyok hype-olva emiatt a játék miatt, de most azt mondom inkább tolnák el megint egy fél évvel...
A karakter animáció néhány helyen olyan mintha X360/PS3 idejében készült volna.
Millió FPS drop van, helyenként olyan sok, hogy szinte szaggat, és nem is folyamatos, és mindezt XSX-el... Most már értem miért tolták el 4 alkalommal is. Nagyon sz@r állapotban van ez a játék... -
válasz
Baltazár123 #22087 üzenetére
Egészen elképesztő hogy ennyire olcsón ennyire megközelíti az sx-et.
-
zozika84
őstag
Hivjanak mar az Euronics-bol , hogy megvan a gep, martagyf*szt kapookkkk
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Nyomom ezt a Gears Tacticst es nagyon tactcik
A legkönnyebb fokozaton játszom, mert béna vagyok a stratégiákhoz, soha nem kedveltem, nem is próbálkoztam ilyen jatekmenettel.
Jól lehet benne haladni, az alapokat szeretnem megtanulni, kellemes szórakozást nyújt. Nincs túlbonyolítva, klasszul nez ki, es 100% Gears-hangulat (a harmadik részéig szerettem). -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bad Pritt #22222 üzenetére
https://majornelson.com/2020/11/16/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-188/
Tedd sorrendbe "Content type" szerint. És az "Add-on"-ok a DLC-k.
-
tutis
őstag
Itt valami érdekes probléma van, mert nem tudok se freemailes, se gmailes címmel regisztrálni játékon kersztül, de továbbmegyek, mobilon se tudok egyik mail címre se regisztrációt megadni. Találkozott már valaki hasonló problémával? Nem értem, mobilon semmi köze a konzolhoz, szóval ez most érdekes probléma amit nem tudom hogy oldal meg, de így nem tudok multizni EA játékkal
-
zotyi8
tag
Pc és SS között hogyan tudnám összehozni a játékot a gyerekkel? Van több coop játék mindkét gépen. Csináltam neki MS fiókot de nem tudom összehozni az online játékot.
Gondolom azért mert csak nekem van GPU és az Ő MS profilja nem tud online lenni. -
bagyulajuve
addikt
volt aki MK11-et rendlet KV-nál? nekem nem szóltak, hogy megérkezett pedig előrendeltem
-
-
Bad Pritt
félisten
DLC-ket gyakran szoktak leárazni a store-ban? Sajna ez az XB Deals oldal nem listázza őket, csak a tényleges játékokat...
-
Bep
őstag
Megfigyeltem egy kis szoftveres bakit. Bármely felvétel (pl. képernyőkép) beállításoknál úgy állítom be, hogy mellőzze az egyből feltöltést, minden kikapcsolás után visszaáll arra, hogy automatán feltöltse a tartalmat és el is kezdi feltölteni.
-
powerup2
addikt
válasz
bulikavagyok #22208 üzenetére
Én most a konzolvilágnál adtam le rendelést kiváncsi leszek mikor vehetem át
-
Vasy09
őstag
Vezeték nélküli fülhallgatóból ki milyet használ? Mondtátok itt az Arctis9-et! Megy gond nélkül a XSX-el is? Mondjuk nem épp olcsó, de tetszik és ha jó és működik rendesen a hang és mikrofon is XSX-el, akkor lehet elgondolkodnék rajta!
-
negyven2
veterán
-
Scarletiel
senior tag
válasz
frankdelgado #22210 üzenetére
Igen még én se kaptam semmi választ, hogy érkezett-e, kapok-e a héten vagy bárakármi. Majd egyszer jön gondolom, azért ha holnapig nem jeleznek felhívom őket, hogy mi újság van.
-
30z.Samu
félisten
Köszi! Szerintem a két Dragon Ball-t be is zsákolom első körben.
Szerk.: Ja hogy már csak két napig tart, az fasza, én meg dolgozom este 7-ig és csak csütörtökön leszek szabad. Pénz meg most nincs a kártyámon, akkor majd máskor.
(#22209) Alexios: SS-ből szinte biztos, hogy van, SX-ből nem tudom.
-
batai15
félisten
tegnap csapatni akartank sógorral egy kis közös versenyt. a mapon láttuk is egymást , illetve a világban is , de amikor ugyan arra a versenyre akartunk menni konvoly keretein belül azt írta várakozás a szerverre, aztán semmi egy idő után vissza dobott.
-
frankdelgado
őstag
válasz
bulikavagyok #22208 üzenetére
Gyakorlatilag meg szàllitàs alatt kategoriàban vannak mèg mindig...
-
válasz
30z.Samu #22205 üzenetére
Én a valamelyik Konzolvilág üzletben próbálkoznék első körben. Elvileg tegnap kaptak gépeket.
-
powerup2
addikt
Budapesten konzolt hol lehet beszerezni úgy értem ahol van ? vagy ha nincs melyik kereskedőnél lesz leghamarabb ?
-
Bep
őstag
Heti occsó:
-
pzstm
titán
válasz
Baltazár123 #22201 üzenetére
természetesen gondolom magyar idő szrint...ha meg egyik "as-a-Service" játékban valami kritikus hiba/glitch kerül bele akkor egy hétig ne is tudják kijavítani.
Jó ötlet, sok app store működik úgy, hogy egy héten egyszer van frissítés összes apphoz, gondolva logikusan a terheléselosztásra, cirtical bugfixekre és határidőkre....
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alkoholista nevelde
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest