Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
modflow #20296 üzenetére
Mondjuk ezt a kihúzást a konnektorból nem értem. Az miért jó? Csomó jó dologtól elesel. Nemcsak az instant ontól, de attól is, hogy a játékok és a rendszer automatikusan frissítsen, aztán majd megy az anyázás, ha bekapcsolod, hogy a "szar Xbox rendszert frissít, a szar Xbox a játékomra amivel játszani szeretnék egy 50 gigás frissítést akar leszedni."
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Pickle Rick #20290 üzenetére
Volt már írva (de mivel sok az üzenet, így hamar elkopnak a tippek
), de többségünknek segített, ha Instant-On módban kikapcsolt állapotban töltöttük a játékokat. Nekem se tölt sehova semmit, csak kikapcsolás után, Instant On üzemmódban.
-
törölt tag
válasz
Pickle Rick #20282 üzenetére
Nekem tegnap 500 Kb/s körülre leesett folyamatosan, néha 200-300 Mb-et is mutatott pillanatokra, aztán megint az 500 Kb...
Talán 2 nap alatt felfrissítí az előre letöltött játékokat, mert szinte az összesre jött 10-20-60 GB-os SX javítás, szóval részben fölös volt One X-en töltögetni külső adattárolóra, mert eltérő verziót használnak a gépek. -
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Letoltessel csak nalam vannak tovabbra is gondok? Wifin van osszedugva. 1000es Telekom net. AP 10cm-re boxtol. Letoltes 21 Mbps. Ha tesztet nyomom 260 Mbps...
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #20278 üzenetére
Engem főleg az érdekel. Ha a tv foglalt, akkor tableten vagy laptopon tudnék játszani, illetve van olyan játék (körökre osztott, izometrikus RPG), amit így szívesebben játszanék. Azt hittem pc-re nincs ilyen.
-
a.sebi
őstag
Na lefrissítettem a B9 lg oledemet az uj szoftverre . Ugyan az az állapot , kezdek gyanakodni hogy valamelyik hardver szar !
-
EmThor
addikt
Osszeraktam SS-t is végre.
Elinditottam Shadow of War-t. Remekul fut.
Sajnos nincs quality vagy performance opcio mert az a One x jatekok kivaltsaga volt, a series s pedig a One s sorozat jatekait tudja BC-ben futtatni. Ettol eltekintve tokeletesen fut.A venti azt sem tudom, megy-e a gépben, annyira halk!
Oda kellett raknom a fülem mellé, akkor se nagyon hallottam semmit. Próbáltam telefonnal bevilágítani forog-e a venti.
A meleget viszont okádja, jobban melegszik jóval, kézrátételes érzékeléssel, mint az X. -
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #20273 üzenetére
Win10-en van streaming?
Tabletre is? -
modflow
veterán
Az most komoly, hogy KV-nál megvásárolva az XSX-t potom 200k-ért 0, azaz nulla hűségpontot kaptam?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bad Pritt #20264 üzenetére
Itt minden olyan cikkben amelyikben az aktuális új játékokat jelentik be, amik érkezni fognak:
[link] , a lap alján.Pl. ebben
Leaving Soon
Leaving October 30
After Party (Console)
LEGO Star Wars III (Console)
Rise & Shine (Console)
Tacoma (Console & PC)
The Lord of the Rings: Adventure Card Game (Console & PC)
The Red Strings Club (PC) -
gutkeled
tag
válasz
Ghostman78 #20259 üzenetére
Itt kell regisztrálni a gépet és látni fogod a rendes garanciaidőt. (Ha erre gondoltál...)
-
Bad Pritt
félisten
Azt valahol meg lehet nézni, hogy mit szedtek ki mostanában Game Pass-ból? Volt egy World of Warships pakk, ami eskü úgy rémlik, bent volt pár hete, de most pénzért lehet csak venni...
-
Wesder
titán
HDMI-CEC
Ha kellene valakinek.General -> TV & Display -> Device Control -> HDMI-CEC
-
Konzolvilágnál vásárolt gép 2021.11 hóig érvényes ?!
Webes hosszabbítás van ? -
HagaNRG
őstag
Miskolci helyzetjelentés.
-
Soldierj6
újonc
Első benyomások : eszméletlen !! Nekem 360 volt anno ,(az első szériás )... Most ps4 pro -ról váltottam xsx-re és hát kipróbáltam a gears 5-t. Elotte én csak az 1-2t toltam. Leesett az állam , nagyon szép , és még ez csak egy tavalyi előző genes játék . Mi lesz itt jövőre ...
-
30z.Samu
félisten
Ha valakit érdekli esetleg, hogy a PS Gold füles működik Xbox-szal, nem.
-
RudY
addikt
Most majdnem beírtam, hogy mehetne összefoglalóba, de most látom, hogy már nincs is topikgazdánk.
Xbox Series X | S – GYIK -
Scholes9
nagyúr
Azt lehet már tudni, hogy a megjelenésekor mennyivel lesz jobb/több a Cyberpunk XSX-en, mint XOX-on? Tudom, hogy az “igazi” patch majd csak jövőre jön előbbire.
-
-
modflow
veterán
Ha megnyomom a kontroller középső gombját, majd konzol kikapcsolása. Akkor az kikapcsol?
Csak mert a lemez benne még vígan pörög, nem hagyja abba....
Ráadásul ha bekapcsolom, 2 pillanat után ott a home screen.
Ez mi ez?
-
HUmenetke
tag
Boderlands 3-mat próbálta valaki series s-en? PS4-en játszottam, de nem veszem meg megint, ha nem jelentős a javulás
-
GalaHU
addikt
válasz
Ghostman78 #20238 üzenetére
Ha akarsz 120hz-et (és vinné is a TV-d) akkor elkerülhetetlen...
-
30z.Samu
félisten
válasz
bulikavagyok #20237 üzenetére
Én is most tudtam meg ebben a pillanatban.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bulikavagyok #20237 üzenetére
Egyébként köszi. Monopoly -t behúztam.
-
One X-ről mentem át Series X-re, a falra konzolra,fel van dobva az oled úgy, hogy a kábelek be vannak húzva falsík mögé, ezért kissé körülményes lenne a hdmi kábel csere tévé és xbox között.
Kérdés , hogy az "ultra speed" feliratú kábel használata mindenképp szükséges, vagy jó a One X hdmi kábel is ?
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
bulikavagyok #20233 üzenetére
Találó...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bulikavagyok #20233 üzenetére
Nekem feleségem van...
-
Szerk.: Sry, nem válasznak szántam.
-
JenciHUN
aktív tag
SX-en más is találkozott azzal, hogy energy saving modeban a “shut down” nem teljesen állítja le a konzolt? Ugyanúgy 1 másodperc alatt bejelentkeztet ha megnyomom a kontrolleren az xbox logot.
Egyedül csak a “Full shut down” opcióval kapcsol ki teljesen a Settings-en belül.Ez normalis? Lehet én nem tudom jól, ha igen, bocsánat.
-
ρσгτσ
addikt
Itt a füstös Xbox trükkje....volt már?
-
30z.Samu
félisten
válasz
craftsman01 #20222 üzenetére
Még.
-
Scholes9
nagyúr
Bordelands 3 úgy fut, mint az álom SX-en
Na meg persze brutal gyorsan betölt.
wesder: igen tudom, de nagyon jó így már -
negyven2
veterán
És ott van a Tetris Effect: Connected is! És azt mondom, hogy akinek pl az Ori audiovizualitása bejön, az mindéképpen próbálja ki! Igazából elég kipróbálni az első pályát. Ajánlott hozzá egy jó füles, vagy hangrendszer, plusz a kontroller rezgést is érdemes bekapcsolni hozzá (már akinek ki van kapcsolva).
Ahogy olvasom HDR TV-n a legmeggyőzőbb (HDR nélkül is az!), de igazából VR-ban a legjobb (de az nincs Xbox-on). Úgyhogy aki teheti próbálja ki, mert igazából egy Tetris játék, de úgy megcsinálva, hogy nemhiába lett sok helyen 2018 egyik év játéka! 4.8Gb SX-en. -
Tuomas
addikt
Ha a kontrollerbe headset van bedugva a tv nem némul el?
Ezt valahol be tudom állítani esetleg? -
Bep
őstag
Na mivel nekem még nem adta hozzá az EA idejét a GPU-hoz, gondoltam csevegek egyet.
Látta ő is, hogy nem volt a hátralévő idő még hozzáadva, továbbította az "offline" csapatnak, majd, ha végeztek ír egy emailt, a megadott címemre. -
negyven2
veterán
válasz
Zoleee83 #20207 üzenetére
Nem teljesen, de igen. Azoknak akik még a kibővített karakterkészlett előtti időkben váltották át a nevüket (talán tavaly jött be ez), az autógenerált névről, azoknak elvileg megengedi a rendszer, hogy ismét ingyen váltsanak egyszer. Legalábbis nekem engedné, pedig egyszer már váltottam. Pontosabban egyszer 2010-ben a generáltról ingyen, és 13-14-ben pedig 990 Ft-ért a régiről a mostanira. Most pedig ismét lenne lehetőségen (igaz most már csak max. 12 karakter lehet). Vagyis elvileg azoknak akiknek régebbi a nevük azoknak megadhatja az ingyenes váltást.
wesder: Pedig a tavalyi bevezetéskor nyilatkoztak arról, hogy a játéktámogatás is hónapokon belül itt lesz.
-
30z.Samu
félisten
válasz
#98320896 #20212 üzenetére
Na ugye, fog ez menni.
Ajánlom a Rime-ot még, meg az Unravel-t.
Más:
Devil May Cry 5 SE: PS5 vs Xbox Series X - The First Next-Gen Performance Face-Off
-
batai15
félisten
Játékos listát nem akar valaki csinálni ?
Annyira pörög a topik hogy ezek felett elsiklunk .
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezünkben a Honor Magic V5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest