Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
Alexios #22696 üzenetére
Igen, a saját címeket, kiegészülve a Bethesdával direkt nem írtam, mert az evidens.
És nincsenek ubi játékok, ez így van, de ugye ez a kérdés: hogy ha komolyan gondolják, akkor szerintem szélesíteniük kellene még tovább a kínálatot.
Bár ez nem lesz annyira egyszerű, mert a kiadóknak nem biztos, hogy megérné. -
Alexios
veterán
válasz
Tuomas #22694 üzenetére
Bármi megtörténhet, de szerintem az a cél, hogy végre elkezdjenek készülni a saját játékok, és azzal tudják feltölteni, nem is beszélve a későbbi bethesdás játékokról.
Jelenleg egyetlen assassin's creed játék sincs game pass-ban, szóval nem hinném hogy az ubisoft játékokra nagyon számítani kéne a közeljövőben. -
Tuomas
addikt
Egy érdekes gondolatmenetet dobok be.
Az MS ugye a Gamepass tartja a fő irányvonalnak, nagy húzás volt már az is, hogy az eaplay is bekerült.
Vajon hosszabb távon, szerintetek a jelenlegi generációban még mennyit fognak rajta tolni, akár azokkal is, hogy a nagyobb 3rd party címek is viszonylag hamar (mondjuk megjelenéstől számított 1 éven belül) bekerüljenek? Példának okáért Ubisoft címek, Szerintetek várható ez? -
NyMRooD
őstag
válasz
Bluverkill #22473 üzenetére
Milyen funkciókra gondolsz? Tudtommal semmi extra nincs a 12-15%-os plusz erőhöz viszonyítva.
Amúgy érdekes, hogy bár PS devkit volt előbb, MS gyártásban mégis beelőzte Sony-t rendesen.
-
Wesder
titán
válasz
IntelKiller7 #22676 üzenetére
-
rdt89
addikt
Milyen érdekes, hogy a konzol 2022 december 27ig garanciás, a kontroller meg azzal a szűk 1 évével is, november 9-ig 2021. Ez azért szemét dolog, mert leghamarabb is 10-én lehetett hozzájutni a géphez. Na mindegy, hát ha kibír 2 évet is.
boost:
jó az az 1 nap nem oszt, nem szoroz, de érted azért a kontroller se egy olcsó mulatság és az hamarabb le szokott feküdni, mint a konzol. Nekem a 7 év alatt a sima One 7 kontrollert emésztett fel. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
ClydeBeka2 #22675 üzenetére
Ez mi a jó isten.
-
30z.Samu
félisten
Még mindig nem regisztráltam be a gépet, gondoltam akkor most megteszem, szépen felléptem az oldalra, erre meglepődve látom hogy ott virít az Xbox Series S, csak meg kellett erősítsem hogy ezzel a címmel tényleg beléptem egy gépen. És már szépen ki is írja hogy 22 decemberéig garis, GG MS.
-
Solten
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz
ClydeBeka2 #22666 üzenetére
[link] ez esetleg? tölt is. Én ilyet vettem, eddig jó.
-
Solten
őstag
válasz
ClydeBeka2 #22666 üzenetére
Hello, nem vagom Magyarorszagrol honnan, de egy ilyen: [link] ?
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Rendeltem 2. kontrollert az XSX mellé, és szeretnék egy tartó a 2 kontrollerhez, mert azért mégiscsak jobban nézne ki, minthogy lerakom az asztalra/polcra.Tudnátok ajánlani, honnan érdemes beszerezni ?
-
Chaser
legenda
válasz
Wesder #22649 üzenetére
tegnap meglepődtem hogy nem reagál az egérre, böngészőnél azért "elvárható" lenne már ennél a gennél, ha játéknál nem is
nem mintha használni akarnám, csak megnéztemSolten
elsőre a "tizenkét majom" ugrott be, de ez csak 5 ( : - az mekkora film, nálam legalábbis -szerk:
az se rossz ( : rég láttam, olyan "mély nyomot" nem is hagyott bennem -
Tuomas
addikt
-
chipesz
őstag
válasz
Csigavair #22653 üzenetére
Nyilván nem nehéz, de nem prioritás. Billentyűzetet egyébként támogatja, de nem sokra mész vele, ha a kurzort a kontrollerrel kell irányítani. Nagyon rég frissült utoljára, és használatra nem ajánlott. Esetleg ha valamit meg akarsz nézni a neten és nincs semmi más körülötted amin megtehetnéd. De hát erre meg elég kicsi esély van.
Nagyjából a tudása annyi mint egy okostévés böngészőnek, de ennél még az is jobb, hisz ott az egér is támogatott. -
Solten
őstag
Na, filmesztetak?
-
Csigavair
tag
Buta kérdés: Series X-ben van web browser? És ha igen támogatja az egér bill kombót?
-
Chaser
legenda
bazzz, a szívem megállt :d 18e-ből nagyon csúnyán berúgok
pár régebbi ac-t megvettem azasszonynak' anno, de azokat is instant gamingről, walhalla majd akkor ha bekerül gp-be, vagy ha majd apróért adják azt is
most ahogy nézem a gp és ea play kínálatot, azért van szépen értelmesnek tűnő dolog benne, és "benne van az árban" :desetleg valaki nézte már a doom 2016/eternalt megy-e billzet+egérrel? ha nem mennek feleslegesen nem tölteném le őket
-
Gsx-rr
veterán
Megvan az XSS. Kerdes,hogy nalam a falban bent van a regi One S Hdmi kabele. Eleg az vagy jobb lenne az uj gyari?
-
HUmenetke
tag
Megnéztem a DF Assassin's Creed Valhalla összehasonlító videóját, azt kell, hogy mondjam, grafikailag az SS verzió párban van a nagy gépekkel.
A 60fps hiánya megbocsáthatatlan, de tisztán látszik, hogy elbírta volna a kis masina.
-
Chaser
legenda
"és néha azt veszem észre magamon, hogy játék közben egyik kezemmel a telefont babrálom.
"
ilyenkor nyomom az uninst gombotmondjuk telefon nem kell hozzá, anélkül is rájövök ha valami nem köt le
szerk:
Bad Pritt
te nem érted én mit mondtam...
a tényeket nem befolyásolják az egyéni tényezők, azért tények
az hogy egyéni tényezők alapján ki mit és hogy választ, az egy teljesen más történet -
rdt89
addikt
Engem nem zavar ha a gép nem tudja a 60fps-t, a másik táboré meg igen. Na bumm, az jobban zavar, hogy a Valhalla-ba beleöltem 10 órát és nem tud megfogni és ott tartani a képernyő előtt és néha azt veszem észre magamon, hogy játék közben egyik kezemmel a telefont babrálom.
A Tetris-be (ami k.rva jó), már 15 órát beleöltem, pedig 3 napja van a gépen a Gears 5 és társaival, valami hihetetlen élmény.
-
GEIL
addikt
válasz
l.skywalker #22630 üzenetére
-
válasz
l.skywalker #22630 üzenetére
Már késő!
-
l.skywalker
Topikgazda
PC vs. konzol dolgot azért ne tuljátok nagyon túl.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
-FLY-> #22627 üzenetére
Ha nem vagy insider tag, akkor legközelebb decemberben:
https://support.xbox.com/hu-HU/help/hardware-network/settings-updates/whats-new-xbox-one-system-updates -
GEIL
addikt
válasz
Alexios #22626 üzenetére
Igen...ez is igaz...ez játékfüggő is lehet.
De a konzol árának akkor is a duplája (ha nem is mindig a 3x-os) érték az a PC is.
Konzolon játszani kompromisszumos, de kényelmes....most 2020-at írunk és a PC-s vga-k közül most jelent meg a második generáció az RTX-es kártyák közül a 2. (3070, 3080, 3090) széria....azok teljesitménye már a jövőbe mutat és azokkal a jelenlegi csúcs konzolok már nem tudnak versenyezni látványban.
A konzolok mindig a megjelenéskor mutatnak picit "túl" az aktuális PC-ken.....de azok rohamos fejlődése miatt a konzoloknak jön majd (2-3 év mulva ? ) egy "erősebb" változata is...hogy kb tartani lehessen a tempót....stb. -
-FLY->
őstag
FW update mikor lesz, tudható?
-
Alexios
veterán
Ez ebben a formában amúgy nem igaz, érdemes megnézni a watch dogs legions DF tesztet, ahol pont hogy egy 2060s tudja futtatni ugyan azt a beállítást, főleg RTX-el. RT nélkül amúgy biztos gyorsabb, meg lesznek optimalizálások, stb, de messze nem kell 700ezres gép ugyanazért a szintért. Illetve PC-n nincs általában dinamikus felbontás, stb, amivel a konzolok még tudnak játszani.
Ami nem is gond, szerintem ettől függetlenül 185k-ért az XSX/PS5 verhetetlen ár/érték bajnok, csak azért túlzásokba sem kell esni. -
l.skywalker
Topikgazda
az OFF gombot ne felejtsük már el használni!
-
parandroid
félisten
válasz
Chaser #22618 üzenetére
Boxon hogy lenne már gond vele? Természetesen PC. Háttérben futó ez-az, memóriakésleltetés, driverproblémák... olyan kéthetente előjön valami. Én is csak XO-n játszom, talán egyszer fagyott le a két év alatt, pedig belement 1000+ óra. Eszemben nem lenne PC-n szívatni magam vele.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a rengeteg panasz alapján tényleg elég háklis a PC-port.
p
-
-FLY->
őstag
Nekem 2060S van a gépemben, de én már túl kényelmes vagyok ehhez, szeretem a gondtalanságot, konzol által nettósított játékidőt, meg a vezérlését, szolgáltatásokat. Multizgatunk néha haverokkal pc-ről, kapálózok az asztalon, de nekem ez enny (komoly összegeket már régóta nem forgatok bele, konzolom meg amúgy is volt szinte mindig, már vagy 2X éve). Bár mondjuk, azaz érzés már sosem jön vissza, mikor a halo-nál keresgettük az állunkat, nem hittük el, hogy ez tényleg valami tudja futtatni, vagy az első mgs élmény ps-en.
-
Zoleee83
addikt
Ne is mondd! Csomószor megállok Gears-ben is megnézni 1-1 tócsát, hátteret, vagy a ForzaH4-ben a naplementét, a felhőket, az autón a tükröződést, sarat, brutáljól néz ki..
És nem , nem akarok soha többet szívni az állandó alaplap+cpu+gpu+ram+driver cserélgetéssel, meg szórakozni a beállításokkal hogy most ez jól fut, vagy mit kapcsoljak ki-vagy be..
Beteszem a lemezt, vagy letöltöm (mobilról) a játékot, leülök és szórakozok! That's All!@Bad Pritt - Csak nem a Csokifaló került elő megint? Tippelek csak.
-
Chaser
legenda
válasz
parandroid #22616 üzenetére
pc vagy box?
nálam egyiknél se lép ki, akadozás sincs
3070-nél tudtam tearinget okozni, mindig úgy tesztelem hogy belezúgok 200-zal valamibe, ha tearing probléma van az kidobja ( : az is ha fák alatt rongyol az ember és napsütés van, hirtelen megállásnál "megtörik" az árnyék
kopp-kopp, nekem se amd, se nv, se box-szal nem volt gondom kb egyik játéknál sem
horizon 4, motosportot nem szeretemszerk:
Bad Pritt
jájjjj' :d
továbbra is tények, nem arról van szó kinek mi fontos
ezek a tények akkor is maradnak ha neked csak a teljesítmény fontos, és akkor is ha nem számít vagy számít a pénz, stb
részemről azért lőttem le a gammmer' pc-t, mert fentebb mondtam, rohaggyon' rájuk, nehogymár én érezzem magam megtisztelve, hogy az eleve drága sz@rjukat megvehetem, jah nem, mert még úgy sincs, csak behazudják
sajnos öreg vagyok bohócnak és vanak elveim, és nagyon nem szeretem amikor hülyének néznek
de így megvan a mini gammer gép, nem kell foglalkoznom azzal hogy lesz kvázi néma, mennyit fogyaszt, és ahhoz képest még "apróért" is volt
ettől független pc az lehet lesz, épp a fentebbi gyakorlati példa, mert videót vágni konzollal nehéz -
Bad Pritt
félisten
válasz
Chaser #22610 üzenetére
Milyen szempontból?
Arról volt szó, hogy a PC-sek győzködik a másikat, hogy az jobb, meg szebb, a konzolosok meg jönnek az ár-érték aránnyal. Örülök tényleg, hogy tudatos vásárló vagy, és ebben a topikban látom, hogy sokan ugyanígy gondolkodnak, de nagyon sokan sajnos nem és minden, amit itt leírtál, lényegtelen infó számukra, mert az egyetlen lényeges dolog: PC-n szebb. Pont. #22588-as kommentedben ezt írtad:
sokkal jobb megjelenítésre képes a pc ha belelapátolja az ember a pénzt
de a végeredmény 2-3x annyiba kerül
a fogyasztás is többszöröse
Számodra a második harmadik sora a mérvadó, míg másoknak olyan szinten lényegtelen, hogy sokszor nem is foglalkoznak vele (a harmadik sorral egyáltalán). De amúgy csak nézz be a Series X Gamepod tesztjének a topikjába, az egyik kolléga ottani ámokfutása tök jó példa erre és abszolút nem egyedi eset az ő hozzáállása.
De ez a jelenség nem hardver specifikus, az egész társadalmunk arra van berendezkedve, hogy ne objektív, ár-érték arány szerint meghozott döntéseket hozzon. -
GEIL
addikt
Egyetértek..... A SeriesX és PS5 által elénk tett RTX-effektes minőség 4K felbontásban még egy 6-700 ezres Pc-nek is a torkán akadna....főleg hogy egy RTX2060 vga-s konfig a belépőszint, de az is max 25-45 fps-sel döcögne, vagy annyival se....úgyhogy az új konzolok bitangjók lettek ár/érték arányban......még akkor is, ha sok PC-s mondja hogy a konzolos RTX az kompromisszumos és a PC-s RTX látványnak csak a 70-75 %-a esetleg a
"konzolos RTX"........de így is nagyon jól néz ki...és stabil fps értékek mellett tudják ezt a konzolok. -
Chaser
legenda
válasz
30z.Samu #22612 üzenetére
de én nem is akarok meggyőzni senkit
ezek tények
innentől meg a kedves user azt csinál amit akár a saját pénzével
de ha hasonlítgatunk az minimum sánta, hogy csak a teljesítményt nézzük, és konkrétan zőccség', amikor valaki benyögi hogy a pc erősebb..olyan nincs hogy pc, a pc komponensekből áll össze, és mindnek van egy ára...kb mintha aktuális lenne mondjuk 7 konzol genenként, és akkor benyögné a konzolos hogy a konzol jobb, csak mondjuk a beugró 50e ft lenne, a "teteje" meg 400e -
30z.Samu
félisten
válasz
Chaser #22610 üzenetére
Tudod mi a gond ezzel? Hogy aki megrögzött, azt nem fogod gyakorlati példákkal meggyőzni. Mondjuk 4 évvel ezelőtt engem sem tudtál volna meggyőzni hogy ár/érték arányban miért lenne jobb nekem egy konzol gaming-re.
(#22611) HUmenetke: Miért nem füstöl? Fejlesztői lustaság?
-
Chaser
legenda
válasz
Bad Pritt #22606 üzenetére
az ebből a szempontból teljesen lényegtelen
egy gyakorlati példa:
ha akarok egy _viszonylag_ kis térfogatú gépet - 12 liter -, ami kvázi néma, _valamennyire_ játszani is lehessen vele, ez történik:
jonsbo c2 házikó - ebbe már lehet keskeny matx lapot tenni -
egy olcsó beugró lap: b550m s2h
egy beugró cpu: ryzen 3100 - finomhangolással, ami plusz "munka", jó fogyasztást lehet vele kihozni -
lp bq! hűtő, aminél kapásból lehet ventit cserélni
2x8gb ram
1tb nvme ssd
a legerősebb passzív vga ami 75w-nál megáll, kalmx 1650
és egy táp, ami 10dB alatt van és minőségi, pl fractal ion
két darab extra halk venti - egy a cpu-ra, egy alulra -
250e ft
és még egy w10
ez hangban hoz sx szintet, téfogatban még mindig nagyobb, erőben pedig sokkal kevesebb, fogyasztása ideális esetben ugyanakkora
bármilyen kraftosabb vga-val már hangosabb lesz, és nyilván többet is eszik, pl 2060 itx kártyák - mondjuk a hangosabb enyhe, mert porszív kategória -, és + 50e ft
az igaz, hogy komponensenként mondjuk sokkal több lesz a gar mint sx-re, de az is igaz, véletlen se kell 4k@60ban gondolkodni -
Ettől drágább gépem van, de az a játék nálam sem tudja kimaxolva a 60fps-t. Nem a gépen múlik. Szerintem nincs olyan gép a piacon amivel az a játék hozni tudná ezt a teljesítményt.
Mondjuk van a beállításokban egy olyan funkció (extra details) amit ha felhúzok maxra akkor néha még 30fps alá is benéz a képfrissítés.Lifer092: Szerintem egy gamer PC - konzol összehasonlításból nagyon nehezen jöhet ki a PC győztesként. Sokkal észszerűbb választás a konzol, főleg így a generáció elején.
-
Chaser
legenda
válasz
Bad Pritt #22600 üzenetére
ez nem győzködés, egyszerű matek
nem kérdés hogy jobb _lehet_ a pc, kérdés milyen felárral, mekkora többlet fogyasztással, hányszor akkora térfogattal, mennyivel hangosabban
ebben semmi extra nincs így, ha csak a nettó teljesítményt nézzük jobb lesz egy 600e-s pc
ha minden mást nézünk, abban pedig orbitális módon rosszabb
ezek tények
- más kérdés, hogy a pc-t _lehet_ másra is használni, fps-hez jobb, meg persze lehet tolni rá a warezt is ezerrel, ami sokaknál a legnagyobb házóerő, csak azt "elfelejtik" mellétenni -- -
Golyo69
senior tag
Nalam a XSX-en Forzas anomalian kívül ( nem érzéklete a kontrollert) semmi nem jelentkezett. Amit azóta sikerült úgy megoldani, hogy megcsereltem a külső vinyom (SSD) es az USB hub portot. minden ok azóta is.
Próbáltam par játékot minden roccenes nélkül ment.
Jelenleg COD Cold War amivel többet játszom Full HD 120 hz-en monitoron es nekem Nagyon bejott így.Szoval jo cucc ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alkoholista nevelde
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest