Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
Ha haverom ma hoz németből egy bontatlan gépet, arra a micro gari simán él itthon is nem?
Köszi! -
pzstm
titán
válasz
Bluverkill #22876 üzenetére
erről már volt szó talán egyszer, és épp azért is van RAW I/O kiemelve elvileg. MS biztosra akart menni, hogy ne köthessenek belé
-
hadam98
senior tag
Jók Store-on ezek a Black Friday leárazások.
-
Sefneni
őstag
Srácok, azzal mit tudok csinálni, ha párom profilján van a GPU, de a BF V nem engedi, hogy multizzak?
Azt írja hogy a program trial verziójával nem elérhető a multi. Nem úgy volt, hogy az EA Play GPU-ba vonásával minden dolog megosztódik?
-
Astor22
tag
Sziasztok , az előbb sokkot kaptam , bekapcsoltam a kontrollerrel az Xbox ss-et és nem reagált semmire , oda mentem a konzolhoz és bekapcsoltam , arra reagált de pár másodpercre rá kikapcsolt , utána megint próbálkoztam a bekapcsolásával azóta rendesen megy . Szerintetek jelezhet e valami problémát ? Eddig semmi ilyesmivel nem találkoztam .
-
-FLY->
őstag
Mert ugye valós felhasználásra nem 1:1 skálázódik egy szintetikus teszthez képest az SSD sebessége. Nekem, mint műszaki végzettségűnek, összességében jobb megoldásnak tűnik egy szabványos csatlakozó, egy lapra integrált megoldásnál. Sony címek nyilván kiszorítják belőle, amit csak tudnak (machinálnak a fájlméretekkel, stb), de ezek lesznek a ritkább esetek.
-
-
Norb79
őstag
válasz
hyggelig #22881 üzenetére
Nekem nem volt one és a ~300 x360 játékom közül se játszottam végig még kb 200at. Viszont van goldom és így havi 2 ingyen játékom x1re mióta világ a világ, plusz GPU, benne az eaplay-el. Asszem 500 olyan játékot ajánlott fel az xsx letöltésre bekapcsoláskor amivel nem játszottam Xboxon, ha levonom azokat amik megvoltak pc-n vagy gpuból tudom pc-n játszani akkor is 3-400 között vagyunk még vastagon. Majd biztos veszek vmikor játékot Xboxra is, de az szerintem a 3000-s évek elején lesz vmikor. Vagy a közepén.
PC-n ennél sokkal rosszabb a helyzet, ott emiatt már évek óta nem veszek évi 1-2 nagyon kívánatos játéknál többet, bár újabban azok is inkább dlc/kiegészítő-k a meglévő kedvencekhez. Komoly spórolásban vagyok ezen a fronton az elmúlt években az az megelőző évtizedekhez képest! -
boost
veterán
válasz
hyggelig #22881 üzenetére
Igen, ezek az akciók nem tipikusan nekünk jók, hanem a cégnek. Emberek többsége szerintem olyan játékot vesz meg ilyenkor, féláron, amit amúgy nem tett volna. Steam sales-ek is ilyenek voltak. Nekem is lenne most egy három elemu listám, de szerintem egyet se játszanék 1-2 óránál tovább, mert annyira nem érdekel.. ezért sem vettem meg teljes áron.
-
Zebu
addikt
válasz
l.skywalker #22868 üzenetére
A Fallen Order is bekerült 1 éven belül. Az pedig sikeres volt. Kérdés miket hoznak ki, lesz e valami promo, vagy kell a több ember az EA playbe
-
boost
veterán
Jó lenne behúzni pár BF címet, de így is van még befejezetlen játék. Megfogadtam, hogy játékot csak akkor veszek, ha el is akarok vele kezdeni játszani.
Most XBoxon még RDR2 mászkálás, gyűjtögetés van, PS-en meg Persona 5R. Egyik se az a ma este befejezem kategória.
-
pzstm
titán
-
-FLY->
őstag
Ez jó hír (df féle fps nácik hogy néznek már be ilyet...). Teljesen partiban van a két gép.
"Loading times are better on PS5 (by tenths of a second). I have detected that in some areas, the drawing distance in modeling is slightly higher on PS5 and, on the other hand, there are some more shadows in the distance on Xbox."
Ilyeneket jó olvasni.
-
gutkeled
tag
Vodafone otthoni előfizetéshez lehet venni új Xboxot. Nekem azt mutatja, hogy mindkét verzió van nekik raktáron. Ha keres még valaki. A pontos részleteket, feltételeket nem tudom.
https://www.upc.hu/webshop/lakossagi/keszulekek/?F1n=ESZK_KTIP&F1v=J%C3%A1t%C3%A9kkonzol
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #22870 üzenetére
Jaja, lejött az emoji-ból.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
30z.Samu #22869 üzenetére
Vicceltem
Nekem van lemezmeghajtó a One X-emben, van itthon kb. 5 darab lemezem de még nem bontottam ki őket a fóliából sem
Alapvetően Xbox-ra több lehetőség van, ha valaki olcsón akar megúszni egy játékot. Talán túl sok lehetőség is, nálam a játék vásárlás és katagolizálás már egy külön játék
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #22867 üzenetére
Hát hova tegyem be meghajtó híján?
Egyébként eddig különösebben nem hiányzik, ha onnan telepíteném a játékot az is egy idő lenne + elkezdené szedni az aktuális patch-et, az is egy jó idő. Így meg kapásból a legfrissebbet szedi le, cserébe nyilván nem tudom továbbadni a játékot ha végigjátszom/megunom. De hát valamit valamiért, viszont ha valakivel Home-olsz és mindkettőtöket érdekel az adott game, akkor fele annyiért megveszed, úgy annyira nem fáj.
-
NemMo
őstag
A star wars squadron megéri 8 ezerért?
-
craftsman01
senior tag
válasz
IntelKiller7 #22862 üzenetére
Miért lenne az,2020 van a lemez csak plussz szemét.
-
30z.Samu
félisten
válasz
IntelKiller7 #22862 üzenetére
Igazából nem létfontosságú a GTA sem, GP-ben van miből válogatni bőven. Csak ez amolyan "kötelező" darab, mint a San Adreas vagy a Doom. Legalábbis nálam, ha platformot váltok, akkor alap, hogy idővel megveszem, olyan nincs hogy nincs meg.
Ha nem tudnék arról, hogy bejelentették next-gen gépekre, már venném is, de így ezt most kihagyom.
-
30z.Samu
félisten
válasz
IntelKiller7 #22860 üzenetére
Az nálam nem játszik, S-em van.
-
Steve1207
veterán
US store-on hogy lehetséges a vásárlás, ha már említve volt épp? (Nem találtam az összefoglalóban se itt, se a One-nál)
-
Chaser
legenda
válasz
Steve1207 #22845 üzenetére
soha nem adtam 20e ft-ot egy játékért, és soha nem is fogok
de ha adnék, akkor inkább adnám azért a 10 órásért ami elejétől végéig maximálisan leköt, minthogy adjak olyan 20-30 órásért ami ismétli önmagát, és a fele átvezető animáció üveges tekintetű emberkékkel - én ha filmet akarok nézni akkor filmet indítok el ( : - csakhogy a kedves fejlesztők elmondhassák a 20-30 óra játékidőt...
speciel a doomban voltak gyűjthető dolgok, sőt, azokkal lehet átmenni az origi talán 1993-as doom pályákra egy-egy pálya erejéig, na erre azt mondom hatalmas poén
lehet azért jönnek be a pörgős játékok mert azokon szocializálódtam, de könyvnél sem szeretem ha untat, jf. cooper "nagy indiánykönyvét" már gyerekként többször elolvastam, cirka 1000 oldal és kis karakterekkel ( : de az nem untatott és bármikor elolvasnám újra
sajnos a legtöbb játék futószalagon készül ma már, ahogy a filmek is, hatalmas business lett, én ezt látom -
Wesder
titán
válasz
Zoleee83 #22846 üzenetére
Dead Space 750ft. Megérős ez is.
Szerk.
A Shadow of th TR DE 4.5k-ért az a teljes pack.Szerk.2
Benne, de 750ft-ért szerintem megéri behúzni. A polcon elfér.Szerk.3
A Controlon kívül màst nem talàltam. (Ez is csak az X|S verzió miatt) Ami akciós az vagy megvan, vagy nem érdekel. -
Zoleee83
addikt
válasz
Steve1207 #22845 üzenetére
Igen valóban, köszi hogy szólsz a Shadow of TR-t benéztem..
Amit eddig kinéztem:
Rayman legends - 1k - kedves kis platformer
Control Ulti. Edit - 6k -végre komplett csomagban a teljes story
The Witcher 2 - 1k - X360 BC cím
GTA5 - 4.7k - megvan PS4-re, PC-re, boxra még nincs...De vissza kellene fogni , mert kicsit megszaladt az idei konzolköltés.
@wesder - de a Dead Space nem benne van GPU-ban, vagy EA-ben? valami rémlik.
-
Steve1207
veterán
válasz
l.skywalker #22785 üzenetére
Na igen, azzal nincs is gond, megvan mindkét oldalnak az előnye, csak a G5-ért mindenki odavan és nem értem mire fel
(#22839) Chaser: én úgy vagyok vele, hogy legyen tartalom egy játékban, ami minimum 20 óra. Felépülhet szépen az egész, ha a harmadától kezd csak beindulni az se vész. Plusz az apró gyűjthető nyavaják is legyenek értelmesek, kihívást jelentők, hogy teljes időbe beleszaladjon akár 60-70 óra is.
Én sajnálnám a 20e-et ilyen 10 órás játékokért.(#22840) Zoleee83: Shadow 4,5e sajna, az csak a kieg csomag
Viszont tényleg vannak jó ajánlatok:
Naruto Ninja Storm-ok 2e/rész, bundle 6e a négy résszel
Raccoon City Edition - Resi 2, 3, Resistance - 10e
SpongeBob SquarePants - 7e
MK11 - 6e
GRID Ultimate Edition - 4e
DEAD OR ALIVE 6 - 4e / DE - 5eGyerkőcösöknek van pár lego játék jó áron, valamint, ami még szemet szúrt:
Nickelodeon: Kart Racers - 1e
The Disney Afternoon Collection - 1,5e -
Chaser
legenda
válasz
Steve1207 #22784 üzenetére
na ez az, nem vagyunk egyformák
részemről legyen ütős, de nem kell 20-30-40 óra játékidő, főleg azért nem, mert úgyis csak "összehányják" és ismétlik magukat
rage2 volt erre "remek" példa, elején nagyon tetszett, aztán egy idő után azt látom mindig ugyanazt akarja megcsináltatni minimális módosításokkal, meg is kapta a szokásos uninst jutalmat ( :
doom 2016 jó példa az ellenkezőjére
ott lehet gyakni, nem hatalmas a sztori, de szinte elejétől végéig pörög, nem akar húúúúú de realisztikus lenni, de a pokol feelingjét azt brutál módon hozza
vannak benne poénok, kb 10 óra játékidő, azt bármikor végigtolnám
gears5-öt akkor ha fizetnének érte, és nem keveset..
anthemmel repkedtem 1-2 órát, anno amikor először láttam azt hittem ez is 5 perc után uninstot kap, de nem, vasember in mission bumblebee jelmezben ((( :
talán ez volt az első anomália - már ha az -, kiléptem a menübe, mikor visszaléptem úgy indult a játék mintha előtte nem játszottam volna vele, és az utolsó pálya legelejétől indult
mást még nem sikerült eddig észrevenni
valaki séta szimulátornak hívta a sony üdvöskéit, én se tudnám jobban megfogalmazni, na azok szinte teljesen hidegen hagynak -
prokxy
veterán
Van boxon olyan, mint PS-en, hogy nézek egy játékot a store-ban vagy akár a sajátjaim közt és nézhetek arról stream-et? Csak 1-et dob fel általában, amit vki feltöltött, az max pár perc.
-
EmThor
addikt
válasz
EmThor #22829 üzenetére
Maneater 9e
Nfs heat deluxe 7.8e
Dirt rally 2.0 goty 5.7e
Wolfenstein youngblood 2.8e
Crash team racing 4e
Jurrasic world evolution 3e
Andromeda 1.4e
Shadow of the tomb raider def. ed. 4.5e
Hunt showdown 4.8e
Borderlands 3 7.4e
Watch dogs legion 16e
Bf v definitive 7.6e
Control ultimate 6e (ehhez jar majd az x|s upgrade)
Amalur fate edition 12.6e
Wasteland 3 12e
New super lucky 10e
Pathfinder kingmaker 10e
Doom slayers coll. 3e
Desperados 3 16.7e
Resident evil 3 6.4e
Moons of madness 5e
Two point hospital 6.2e
Arise 3.5e
Valkyria 4 complete 5e
Kingdom come royal 5.6e
Bloodstained 5.4e
Ace attorney trilogy 4.5e
OPERENCIA 4.160ft
Crackdown 3 5e
Resident evil 2 deluxe 6e
Rdr2 8.5e
Prey digital deluxe 3.5e
Bioware bundle 3e
Torment 2eTeljesség igénye nélkül
-
EmThor
addikt
Black friday akciok a store-on??
Fifa 21 13190ft pl.
Mortal xi 6e
Mafia remaster 10e
Avengers 10e
Squadrons 8.4e
Sniper elite v2 remaster 4.8e
Crysis remaster 6.7e
Crash 4 13.6e
Diablo eternal coll. 7e -
Bilux
veterán
Használ valaki elite kontroller series 2-t?
-
pzstm
titán
-
Zoleee83
addikt
Friss Cyberpunk kontentek'.
A keddi szánalmasan sz@r gameplay videó után ezek alapján ismét kedvet kaptam hozzá.
Gondolkodom egy előrendelésen, de olyan határozatlan vagyok, vagy mégsem?Cyberpunk 2077 — Official Trailer — Johnny Silverhand
Cyberpunk 2077 — Official Gameplay Trailer
Cyberpunk 2077 — Behind the Scenes: Score and Soundtrack
Cyberpunk 2077 — Behind the Scenes: JALI -
Dreimus
senior tag
válasz
Gsx-rr #22819 üzenetére
120Hz-es videó jelet nem támogatja, így hiába jobb a panel, sajna 1080p 60Hz a max. 50/60 Hz és 100/120 Hz, csak a PAL/NTSC miatt más.
-
Wesder
titán
Hitman 2 alapkiadàs kapott egy 80%-os kedvezményt a Store-ban, ha valakit érdekel.
-
mcwolf79
veterán
Arra valami tipp, hogy SX-en indítva a HALO MCC-t miért nem indul el a Reach? OneX-en nem volt vele gond, itt a Store-ba terelne mikor el akarnàm indítani.
-
Zebu
addikt
Gyerekek ez a Monster Hunter world mekkora egy pixelhalmaz. Gondoltam kipróbálom a ONE S után a Series S-en is, de ugyanolyan homályos pixel parádé. Remélem kap valami patchet. One X-en is ilyen csúnya volt?
-
HUmenetke
tag
válasz
IntelKiller7 #22797 üzenetére
Oh, köszi
-
Gsx-rr
veterán
Akinek csak 1080p-s megjelenitoje van annal a menuben van nyoma a 120hz-nek?
Nalam csak 50hz opcio van.
Azt olvastam a varoable refresh rate-et kellene bekapcsolni de nalam nem elerheto -
havast
aktív tag
Valakinek esetleg van tuti tippje hol tudnék leakasztani a polcról egy Series X masinát? Vagy lekéstem, elment a hajó?
Békéscsabai vagyok, itteni Media Markt kifogyott.
-
Wesder
titán
Végigszenvedtem a Crash 4-et.
Egyszerre imàdom, és utàlom.
Imàdom mert Crash, a gyerekkorom egyik darabkàja.
Rengeteget tudott fejlődni az elődökhöz képest, nagyon jó újítàsokat vittek a jàtékba, mint pl Quantum Maszkok, falon futàs, kötélhinta, új jàtszható karakterek, stb.Nagyon jól àll neki a 60fps az N.Sane Trilogy 30fps-éhez képest.
A rajzolata is sokkal jobb, hogy ilyen rajzfilmszerű lett. A zenéket több tesztben negatívumként hoztàk fel, szerintem hozza azt amit kell.A Story ott folytatódik, ahol a 98-as Crash 3 véget ért, és egész ügyesen tudtàk folytatni.
Ami miatt utàlom és egy darabig biztos nem fogok jàtszani vele, az a nehézség. Ha az N.Sane Trilogy-ra azt mondtad hogy nehéz, akkor inkàbb rà se néz erre a jàtékra és kerüld el jó meszzire. Persze ha szeretnél làbon kihordani egy agyvérzést akkor tehetsz vele egy próbàt.
Crash fanatikusoknak és mazochistàknak különösen ajàlott.
-
zotyi8
tag
Valaki segítene összehozni egy home-olást?
Ott kezdődik, hogy nem tudok kilépni a saját profilomból -
tutis
őstag
válasz
Dawide@axele #22750 üzenetére
Nézd meg a runmus füleseket, ott van jack 7.1, ami xbox kompatibilis, és árban belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest