Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Amúgy havi 899 Ft a Prime Video, amihez jár a Prime Gaming is (pluszban azt hiszem havi egy ingyenes sub is Twitch-hez). Ráadásul a csak 7. nap után vonja le a pénzt, vagyis ha 7 napon belül lemondjuk akkor nem kerül semmibe, és az ingyenes játékok is megmaradnak.
-
GoTReX
őstag
Van Xboxra egy Magyar nyelvű interaktív játék, mert rémlik hogy láttam valahol de nem emlékszem a címére. Life is Strange szerű. Keresem valakinek, de a műfaját sem tudom pontosan.
-
ρσгτσ
addikt
Fallout 76 (XBOX):
HTDTCQD6H2YXCXQG4YFJMWD3ZFallout 76 (PC):
VK4HF4K6M6HKC62PY79GG636ZFallout Tactics: Brotherhood of Steel
Game (GOG):
K7V8166025F8B682D7 -
ρσгτσ
addikt
válasz
Fox Mulder #128783 üzenetére
-
Ezek a kódok prime előfizetéshez járnak? Ha igen hol találom?
-
persil
nagyúr
Zikszbokszos senkinek nincs?
-
én is itt hagyok egy PC-s Fallout 76-ot:
3MMMFJYJKK33XYVVPR92GFC7Z -
JamesHun
addikt
HGD4YWRFXDPWV426H2XFWTRTZ
pc Fallout 76 -
skroy
senior tag
Fallout 76 (xbox) vihető:
QYVDHV2W3HY3PWM6P9J3XKFXZ -
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker #128773 üzenetére
Igen, igazatok van. Most néztem meg én is.
-
negyven2
veterán
PC-s Fallout 76 kódom nekem is van (PC-s MS Store-t már adták egyszer, tehát onnan az megvan).
-
homerhamm
addikt
válasz
Marcsello31 #128766 üzenetére
Az egy tök jó játék.
-
GoTReX
őstag
Az Exkluzívok hiánya miatt látom ezt a temetést máshol is?
-
Marcsello31
őstag
Nem halott a konzol, csak terápiás kezelésen van
.
-
DaVE-1
senior tag
Fallout 76 (xbox)
PG39Y6MT7JPK*CH2WW6C9QGRZ
*: Tolla van de nem madár , négy lába van de mégsem jár mi az? 7
-
GoTReX
őstag
Kiiratható Xboxal esetleg Tv-vel hogy aktuális frame amit látunk milyen felbontásban van? Esetleg Fps számot?
Tudom ez ebben a generációban akár dinamikusan változó is lehet.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #128752 üzenetére
Persze....
, itt mindig csak a "halott az Xbox " téma mehet!
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #128750 üzenetére
Nem biztos, hogy "csóró voltál" te. Csak lehet, hogy értelmesebb dolgokra költöttél mint én(mi?). Nekem a buli, csajok, gaming volt a lényeg.
(Elég idősek vagyunk már, és megtanultuk mostanra, hogy a rongyrázásnak a háttérben, amit senki sem lát, sokszor igen mocskos, szomorú oldala is van. Vagyis felénk ez rettentően jellemző. Hogy Land Rover-ben ülünk /én nem!/, de minden más rohad körülöttünk.
)
De ha mondjuk az a tornacipő egy Converse volt, akkor az nem túl jó befektetés. Sose vettem/vennék, tönkre megy az összes és túlárazott.
-
l.skywalker
Topikgazda
Én csóró is voltam, a legnagyobb értékem egy tornacipő volt, szóval nem állt fenn annak a veszélye, hogy bármilyen gaming hardvert vegyek. De nem sajnálom. Mikor a 4. gyerek született akkor "jöttem vissza" egy X360-al és nekem ez így utólag bevált. Kimaradt ~15 év, még mindig van mit bepótolni
-
.LnB
titán
válasz
icemad #128737 üzenetére
Az a te bajod, hogy ezeket nem tudtad mind, összemenedzselni.
Nekem sikerült, és k*rva jó évek voltak!Kellett teljesíteni a raideken, az asztaltársasággal a piáláskor, és hát... az ágyban.
Meló?! Persze volt az is, arra volt jó, hogy finanszírozni lehessen a dolgokat, meg fizetni a WoW havidíjat.
#128747parandroid
Akkor fejeztem be a WoW-ot, amikor megtudtuk, hogy jön a baba. 11 éve. És nagyon "okos voltam", mert váltottam egy "kevésbé időigényes" játékra. A Dota 2-re.Azt hittem az lazább játék. Aztán kiderült, hogy csöbörből-vödörbe esete volt.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #128722 üzenetére
Ez még nekem is necces. Pedig én mindig kardoskodok, hogy össze lehet bármit hasonlítani, bármivel.
-
parandroid
félisten
válasz
icemad #128737 üzenetére
Nekem úgy nettó 2-3 évet elvett az életemből. 8-10 évig toltam, a végén már nagyon lájtosan, ahogy próbáltam lejönni róla. A végén úgy sikerült, hogy minden játékra alkalmas gépet kihajítottam a házból, és vettem egy xbox one-t (a gyerekeknek akkor már volt 360-a). Ja, meg akkortájt jött a szabály, hogy heti bontásban max annyit játszom, amennyi óra aktív testmozgással telik. Eztúgy nagyjából azóta is tudom tartani.
Tavaly megint befizettem egy hónapot, szerencsére megállapítottam, hogy ez már nem az én játékom.
p
-
Wesder
titán
Spyro Reignited Trilogy has been added to the Microsoft Store for PC. A Game Pass release seems to be coming soon.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker #128739 üzenetére
20as eveiben az ember ne jatszon, en akkortajt koltoztem be a deak terre
Nagyon mas volt az erdeklodesem, foleg a merlin/west balkan/corvin teto kornyeken
-
blameMe
újonc
Fallout 76 kód (prime gaminghez járt):
MCJ39V74VXYMRRJYXWDK2X24Z -
GoTReX
őstag
Nem lehet boomer, a boomerek is már WoWoztak
-
Norb79
őstag
válasz
l.skywalker #128733 üzenetére
Amit nagyon várunk a gamepassba meg xboxra is.
-
Zó
aktív tag
válasz
Nekem nem jutott volna eszembe, de ha már rákérdezett, hogy a questek kapcsán hogyan aránylanak, válaszoltam (nem minthaa WoW-nak szakértője lennék, pár tucat órát töltöttem el aazzal is). Más műfaj nyilván, de őszintén szólva ez a része számomra tényleg annyira érdektelen volt, hogy nem segített rajta. És ebből a szempontból már érdekes lehet, ha mást is ez motivál vagy éppen demotivál.
-
GoTReX
őstag
válasz
l.skywalker #128728 üzenetére
Valóban csak kereteiben vannak hasonlóságok így 1 óra után. Kicsit Grindfest ez
-
GoTReX
őstag
válasz
hombre[EU] #128726 üzenetére
Teljesen igaz. Habár attól még lehet szerepjáték valami, hogy belső nézetes. Vagy talán egyik sem, hiszen nem körökre osztott
-
GoTReX
őstag
válasz
Az Etalon MMORPG. De nyilván köze sincs a kettőnek egymáshoz, de én mást nem ismerek tudod
-
persil
nagyúr
válasz
Mer' sok embernek a totalisan hibas berogzulese, hogy ha valami online, akkor mmorpg. 🤷
-
válasz
consono #128718 üzenetére
Nálam top 3-ban van a játék. 3x játszottam ki. Azóta se láttam olyan játékot amiben ennyire szabadon lehet dönteni sok dologban. Pl bármelyik főszereplőt megölheted benne, maximum akkor nem nyílnak meg azok a lehetőségek és küldetések amik azon a szálon indulnának. A világa, hangulata, zenéje is nagyon jó. Egyetlen gond volt vele már megjelenéskor is: a pocsék grafika. Már akkor is csúnyának számított a játék. Nem tudom next gen frissítéssel mennyire nyúlnak bele de az alapanyag is már annyira rossz grafika terén, hogy ebből szerintem csak egy remakkel tudnának minőséget csinálni. Van amin már a remasterelés se segít
-
homerhamm
addikt
-
negyven2
veterán
Április 25-én jön a Fallout 4, Series X|S Update-je!
Fallout 4 is Getting Free Updates -
Dinomano
őstag
válasz
GoTReX #128665 üzenetére
Én sohasem WOW-oztam, multiplayer játékok sem érdekelnek, de a Destiny franchise-t szeretem. Én pont a Halo vonal miatt figyeltem fel a játékra. (Halo fejlesztői csinálták a Destiny-t, szóval a hasonlóság nem véletlen.)
Nagy vonalakban jellemezve egy looter shooter, amiben tolhatod a single player szerű kampányokat és/vagy raid-eket. (Próbáltam anno a Borderlands-et is, de az nem jött be, ez viszont igen.) Van kipróbálható ingyenes verzió (különböző pályákat végig lehet játszani, mutat pár átvezetőt is; pici kostolót ad a sztoriból) , tégy vele egy próbát.
-
negyven2
veterán
-
GoTReX
őstag
Én anno mikor döntenem kellett a BattleFieldre szavaztam a CoD ellenében kamaszként. Jópár év eltelt azóta. Van valami rejtélyes erő amúgy ami fent tartja maxon az ezer éves részek árait is ennek a címnek?
Bármilyen sales van a COD kitart és pont 2,5x annyiba kerül, mint más hasonló cím
Nem vagyok spúr, de mintha a sors sem akarná hogy a COD 2 után megnézzek bármi mást is, ami nem a kőkorszakból maradt vissza CODéknál
-
Norb79
őstag
-
Norb79
őstag
Most jövök a pajtából, a kötelet már megcsomóztam, a kisszéket odakészítettem, mert ha tényleg igaz amit mondasz, hogy már holnaptól másodpercenként egy millió dollár lesz a gamepass, akkor inkább felkötöm magam.
De aztán gondoltam előtte utolsó esélyként még egyszer megkérdezem, hogy tényleg itt a világvége és semmi esélyünk nincs?! Biztos mind meghalunk?! -
smokin
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest