Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

válasz Redneck #120083 üzenetére

Egy éve én is ugyanezt mondtam, magával ragadó a helyszín meg minden fityfene mindig, de nem éreztem. A Code Vein nekem sokat számított, hogy úgy voltam vele, akkor kezdjük az alapoktól és a könnyebbekkel, ott valamennyire kiűztem azt a pár rossz beidegződést, amit a "rohanok, ütök kettőt, győztem" csőjátékokból megszoktunk és megtanultam azért, hogy ne rohanjunk ajtóstól a házba és védekezzünk azért egyet, kettőt (főleg időzítésben). Amit csak félig viszek, azóta arra is rámondanám azóta, hogy csúcs játék, mert nagyobb élményt ad így is, mint a sok tucatcím.

(#120072) beyruth82: egyébként nézd meg, hogy mennyire jól haladtál ahhoz képest, mint kora este vagy előtte. Ma már ugyanezt pár körből le tudnád hozni (nekem volt, hogy ami nem ment az elejében órákig az másnap meg egyből meglett pár próbából), holott tegnap mennyi óra belement. Szimplán szokod a stílust és fejlődsz, később ez lesz hasznos.
    Az viszont kizökent mindig, ha mást elkezdek játszani közben és újra kell tanulnom az irányítást.

Új hozzászólás Aktív témák