Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDMI topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
consono
üzenetére
EZ az eset; chapter 5, elállják az utunkat és egy istenért nem mennek félre. Páran írták, hogy végül sikerült egy mászkálós trükkel arrébb lökdösni őket, de nekünk nem sikerült, pedig sokat próbálkoztunk....
-
axlfsi
veterán
válasz
HKorn
üzenetére
Akinek sikerül végigvinnie, az szerencsésnek mondhatja magát; sajnos van a játékban egy gamebreaking bug és a mai napig nincs patchelve (a thread amúgy tele van ezekkel az esetekkel)... És elvileg nincs rá megoldás, kezdheted előről (egy beragadás ajtónál)... Szégyen, hogy ezzel nem kezdtek semmit, azóta (a játék kezdete) sem.
-
axlfsi
veterán
válasz
Gergosz2
üzenetére
Jól tudod. Egyébként 5Ghz-cen kommunikál. Egy teljesen saját (zárt) kommunikációs csatorna, amit erre talált ki anno a MS.
"Xbox Wireless is a wireless protocol similar to Wi-Fi Direct that allows supported Xbox controllers and accessories to connect to devices seamlessly. The protocol creates a direct 5GHz Wi-Fi connection between your controller and console without needing adapters or cables."
What is Xbox Wireless? Everything you need to know | KnowTechie
Szerencsére egyes gyártóknak kiadták a kódot, akik ügyesen tudták is használni... Pl. a Steelseries Arctic 9X fejese natívan, azaz a MS wireless protokollt használja a csatlakozáshoz (... És gondolom van még más gyártó is így ezzel, ezt nem tudom).
Ui.: mellesleg vegyesek ezzel kapcsolatban a tapasztalataim, mindenesetre közel sem hibátlan egyáltalán; nálam alkalmanként elég instabil volt a kapcsolat, sajnos elég érzékeny a környezetében lévő egyéb hálózatok "zajára".
-
axlfsi
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
LOL
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
A Deku Deals oldala sem rossz és ha csak a kedvezmény mértéke a fontos, akkor használható, de csak úgy, ha átrakod az országot valami másra, mint HU, ugyanis a HU boltot nem támogatja (és ha HU-n hagyod, csak a Nintendo árakat hozza, de pl AR-re rakva már látod - igaz, az adott országnak megfelelő pénznemben).
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Persze! Igazából van több is, de talán a legjobb (és amelyik ismeri a HU boltot is), az az xbdeals.net
-
axlfsi
veterán
Ismertek esetleg olyan oldalt, ahol ezt a listát a kedvezmény mértéke alapján is sorrendbe lehet tenni? ... brutál nagy, egyelőr még be se töltötte az egészet, pedig már negyed órája kattintgatom az alján a "továbbiak betöltése" gombot
OK, találtam!
-
axlfsi
veterán
Tudsz esetleg beszerzesi forrast? (az sem baj, ha Ali, csak gyarihoz kozeli, vagyis inkabb, azt meghalado minosegi alkatreszre lenne szuksegem ... koztudott, hogy az Elite 2-nel az MS sajnos gyenge minosegu alkatreszeket hasznalt (onhibajan kivul nem tudhatta, hogy a beszallito szar vagy tudta es celzott koltseghatekonysagi okkal tortent mindez - azt hiszem nem derult ki).
Tobb is cserelve lett nekem gariba, a legutolsonal mar nem vittem vissza, mert honapokig be sem kapcsoltam... Az LB/RB gombokkal van gondom, ahhoz keresek jo minosegu mikorkapcsolot (szaktudas es felszereltseg megvan, szakmam mondhatni).Koszi (vagy aki tud, barki forrast, annak is
) -
axlfsi
veterán
válasz
Alarikman
üzenetére
Nemtom mennyire gyenge, soha nem volt vele dolgom. De az XSX és PS5 mellett megtartottuk az XO-t és egy csomó (!) játékot simán játszunk azon, kb észre sem venni, hogy prev-gen (régebbi játékokat, GTA5, Mass Effectek, srb).
(Hogy a két X360-ról már ne is beszéljek - LIPS powa! 🤘😎) -
axlfsi
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Hmm, ...nem próbáltam, de elhiszem... akkor bugos (ez is).
-
axlfsi
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hol ott? Én Magyarországról a Beta appban elérhető Store modul alatt már látom, telepíthető... szerintem Neked is kellene látni.
-
axlfsi
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
axlfsi
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem akarom ellőni a poént a végével kapcsolatban, ... de nekem egy 2.5 órás Nessaj vagy VR vod is elég volt belőle
(nem egy nagy durranás, de nem vagyunk egyformák
) -
axlfsi
veterán
válasz
eL Geri
üzenetére
... gondolom azért mondod ezt, mert láttad már, hogy néz ki az RDR1, ugye? ... nekem van 360-om is és (az én szememnek legalábbis), abszolút játszható kategória, egyáltalán nem csúnya (de az RDR2 sem mai játék, ahogy a GTA5 sem és azok is rendkívúl időtállóak ilyen értelemben).
-
axlfsi
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Szerintem mindegy melyiket veszed, sok helyen nem is mutatnak a kettő között különbséget.
Minenesetre, a Flux a sárga, a sima Kaleid pedig az RGB (a fotókon; egyébkénmt a Flux is tud RGB-t). ... nekem utóbbi van (nem a Flux), ugyanúgy hall-os, stb... nagyon baba, meg vagyok vele elégedve. -
axlfsi
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hupszika, bazz, akkor benéztem!

-
axlfsi
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
... ööö, na várjunk egy kicsit; az OW2 nem az Overwatch 2?
-
axlfsi
veterán
válasz
Oistrakh1
üzenetére
Sziasztok!
Apropó, nem úgy volt, hogy az Arc Raiders 1stDay GP lesz?
Na, nem mintha sok lenne az a 15k érte, mert elég fun, főleg, ha foglalkoznak vele a továbbiakban is és jönnek tartalmak (láttam milestoneokat, elvileg lesznek tartalmak), de emlékeim szerint az volt az ígéret, hogy GP-os lesz(?) -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Attól félek elkéstem már ezzel, de a remény hal megy utoljára; tud valaki esetleg nekem priviben küldeni egy BF6 early acces kódot?!
Hálásan megköszönném!
-
axlfsi
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Megjelenéstől vagy 3 évig, gyakorlatilag heti 5 napot legalább, este 8-9-től, hajnali 3, volt, hogy 6ig, klánban, elég durván ráfüggtünk, más ekkor nem is ment (érthető okokból
).
Ma is játszanám, hogy nem baszták volna el, egyre jobban és jobban a PvP részét... pedig az az, ami a legnagyobb fun.#143834Redneck CoD (Warzone), PUBG, stb jó játékok, de szintén nem hasonlítható Division-höz. Szerintem nincs baj itt a sok speckó, a skillek, specializációk, egyebekkel, csak egyrészt egyáltalán nincs megtervezve a balansz, másrészt egy gearelés, azaz a gear fejlesztése időhöz, rengeteg időhöz van kötve és ha nem grindelsz rendszeresen (=naponta), akkor le fogsz maradni és ezáltal a másik játékos, aki pedig grindelt, többet és jobbat tud fejleszteni a gearjén. Ez nonszensz egy PvP stílusú játékban, mert olyan szinten elhúz egyik játékos a másiktól, hogy azt "öröm nézni". Szerintem legalábbis ilyen mértékű egyenlőtlenségeket nem lehet belevinni... Kár érte, mert szerintem bizonyos szempontból minden idők egyik legjobb játéka.
-
axlfsi
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Az a baj, hogy az erosebbik modell is csak picit kevesebb (gyengebb), mint az Ally X (prociban mas, de az a gyakorlatban szinte ki sem jon, ahogy nezegettem...).
... es az Ally X azert jocsak olcsobb a 400k-tol
Na, de kellenek még tesztek és meglátjuk... (100-200k plusz es egy egesz elheto gamernotit is lehet venni mar - ok, az nem handheld, kicsit a kortet az almaval, de megis sokban ugyanaz vagy tobb is akar, egy kontrollerrel parositva). -
axlfsi
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Több ezer órám van benne, irigylem azt, akinek még nem volt meg ... legnagyobb sajnalatomra a PVP szet van cseszve, abszolut elrontottak, nem balanszoltak semmit es ugy mukodik, hogy ha nem jatszol az eleje ota, akkor egy senki vagy DZ-ben, mert rengeteget kell grindolni a sok upgrade miatt... ebben biztam, hogy esetleg helyrepofozzak, de nem tettek. Pedig mar az egesz banda lecserelodott egyik evben, stb ... de csak ezekkel a DLC-kel jonnek.
Ha egyszer lesz Div3, az remelem PvP-ben is hasznalhato lesz (sokan visszamennek inkabb az 1-be DZ-zni, mert meg az is jobb, mint a 2-es, de a PVE resze rohadt jo!).
Have fun!
-
axlfsi
veterán
válasz
pzstm
üzenetére
Igen, tűpontosan ez történhetett ... szerintem Redmondban tegnap este rajtam röhögött mindenki, mert még egy ekkora balfaszt nem láthattak, hogy kb. 3 órával az GPU-ba kerülése előtt, valaki költ erre (a kódot én is úgy vettem valakitől, valszeg szólhatott volna, de ez van, az én hibám alapvetően, nem kenhetem másra!).
-
axlfsi
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Ne szop@ss, hogy GPU-ba ma/holnap ingyen belekerül, én meg tegnap megvettem...

Ezt nem értem, kérem valaki homályosítson fel: GPU-m van, de mind az XBOX-on, mint weben is ÁRAT írt tegnap a FC25 játékhoz és meg tudtam vásárolni, ... most akkor ingyen jár az EA Play tagság GPU mellé vagy sem? Ha igen, abban benne van minden EA játék vagy nem és majd (egyszer...) jönnek és alapvetően csak a régi sz@arok vannak benne?
-
axlfsi
veterán
válasz
gianni85
üzenetére
Sziasztok!
Pont akartam kérdezni, hogy most végülis melyik a jobba; a sima a Flux vagy G7 HE?

Harmadik Elite 2 RB gombja fossa össze magát (pedig borzasztóan keveset játszom és nem vagyok idegbeteg, teljesen kultúrált módon nyomogatom és egyszerűen meghalnak az RB gombok).Apropó, azon túl, hogy behúzok egy GameSir-t szerintem, az RB cseréjére tudtok ajánlatni bevállt, jól működő mikrokapcsolót Ali-ról? (felszerelés, tudás megvan, van szakmai múltam, most már csak azért is megcsinálom magamnak, de én új Elite 2, hogy nem veszek többet, az hótziher!).
Köszi előre is a segítségeket!

ui.: végiolvastam itt, amit tudtam ebben a témában. Linkelve volt az elvileg full HALL-os konti, miközben korábban valaki olyat is írt, hogy csak a fehér G7 SE a full HALL-os (amit amúgy nem látok a hivatalos oldalon, ... hogy van akkor most ez is?
) -
axlfsi
veterán
válasz
Sefneni
üzenetére
Elég "epic", hogy pont a Bethesda tudja (írja) rosszul, de nagyon úgy tűnik, hogy erről egyszerűen csak lemaradtunk, mert már levették. Méghozzá azért, mert: "Fallout 76: Vault 33 Survival Kit (PC and Console) – valid until May 11 and redeem by May 18"
Hát ez van. Sajnálom, mert én sem figyeltem ... habár ezek a skinek már elég régóta hidegen hagynak minden játékban (kivéve ha az valami nude patch - mert az jöhet
). -
axlfsi
veterán
válasz
sith7
üzenetére
Így, közel 50 felé már én sem. Elvi és gyakorlati okai IS vannak (míg - szerintem - a konzolok egy men's cave ékkövei, a PC túl batrár oda, évente Xx100k fejlesztési költsségek, a kontroller szabadsága egy egér+billel szemben, ahol asztal kell, jó alátét, stb stb), DE(!) ... a kézikonzolok megjelenésével egy konzolosnak is ily módon összemosódhatnak végre a platformok (és nem csak egy csíter COD-os köthet már kontrollert a Zenjén keresztül a PC-jére).
Erősen nézegetem, mi is legyen a "hab a tortán" és egyelőre egy Rog Ally ami szinpatikus. -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Rég nem csináltam ilyet (de régen működött), viszont most nézem és jól látom, hogy a mobilos (Android) appban már nincs code redeem?
Köszi! -
axlfsi
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én azt olvastam, hogy ilyenkor ezen felhasználóknak adnak egy 80%-os kupont a következő generációs konzolhoz! Szerintem extrán fair tőlük, le a kalappal MS!!!
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Több is mint 20, mert én még akkor az Enternetnél dolgoztam és kellemesen el lehetett vele ütni az időt ügyeletben ... és ez 2001 vagy 2002 volt (?)
UI.: na, megnéztem, 2003-as megjelenés (az első)

-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Uhh, a jo oreg Crimsonland, de imadtam a 2000-es evek elejen (akkor meg PC-n is jatszottam).
Ra is csodalkoztam nemregiben a DI-ba jott egy season, aminek resze egy jatekmod ugyanezen a "survival" mechanikara epul (Survivors Bane, ... roppantmod elveztem!
Vampire Survivors megvan? Nem pont az amit keresel, de azert nagyon hasonlit, egy probat meger (mobilra is van es ott ingyenes, illetve benne a GP-ban).
-
axlfsi
veterán
OK, köszi srácok, .... később akkor ránézek az Unis fizikai kártyával a történetre (a két Outlast most nagyon jó áron van! MUST have!
) -
axlfsi
veterán
válasz
Pistu_
üzenetére
Egy haverom ott van az egyik (a legnagyobb) COD (Zen) script belső tesztelői között, sokat kommunikálnak dc-n. Állítása szerint sosem fogja tudni detektálni a konzol (hitelesen, bizonyítékokkal alátámasztva). PC-n is csak akkor és úgy, ha a hátterfolyamatok között fut kapcsolódó szolgáltatás vagy alkalmazás
Ez van... persze, várjuk ki a végét, de amennyire én belátok (műszerész szemmel), simán hiszem, hogy úgy tudják hw-esen emulálni, hogy undetected marad. Persze, ha akarják, már most megállapíthatják játékokon belül, hogy mely mozgások "nem emberiek" (ezeket sokszor szemmel is látni,... és most nem a pc-n futó cheat/hackekre gondolok, hanem "csak" egy zen-re, ami "csupán" egy szkriptelt gombkombinációl sorát emulálja a konzol felé...), de más kérdés, hogy ezzel "jogilag" mihez kezdhetnek. -
axlfsi
veterán
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Aaaaazzz de szép lesz, ha igaz lesz (és mekkora botrány is egyben!)... és nem csak a sok ZEN-es bohóc miatt, hanem azért vannak 3rd party kontik jócskán, melyek gondolom sehol nem licenceltek (pl. a méltán kedvelt Fusion Pro-k is gondom ...).
Nem akarom még mindig elhinni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
axlfsi
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
...egy pillanatra Season-t láttam a szemeim előtt és a sorozatra gondoltam
...azt várom amúgy, ha nem kaszálták el. -
axlfsi
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy korán abbahagyod ...
Ha nem akarod és "küzdenél" tovább mégis, akkor minél világosabb szoba és egészen halkan/hang nélkül (viszont igazából a játék lényegét veszíted el majd így...).
Aki fosós, szerintem erre is rá tud stresszelni (anno sok évvel ezelőtt legalábbis én az eredetit elég nyomasztónak éreztem
). -
axlfsi
veterán
válasz
SaGa59
üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
...és Nektek is, #119532AMD Power , #119537Döglött Róka
-
axlfsi
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sem Xim, sem a Zen (CronusMax) nem ad wh-t vagy hasonlót, ... arra fizetni kell napi több 10 dollárt és azt is csak PC-re (habár COD-ról tudom csak, de gondolom Apexet is törték).
Szóval, ezek a cuccok csak aim assistot és pár egyéb olyan extrát adnak, ami kvázi annyit csinál, amit te is megtudnál, ha villám újjaid lennének (hiszen csak a gomlenyomások vannak scriptelve). -
axlfsi
veterán
válasz
zbundy
üzenetére
Most nem akarom tetőzni az offot, álljon ez itt végszóra (hátha összejön
), de van ennél még cifrább is;
- programozó haverom (47) gyerekeinek tilos mindenféle social média, pedig egyik másik bőven 10+ (tiniédzser) korban van (neki sincs, megrögzött üldözési mániás), de mondhatnám azt is, hogy
- a rokonságban egyik családnál a két gyerek úgy nőtt fel, hogy édességet csak karácsonykor kaptak/ettek, azt is csak mutatóban (nem a középkorban, hanem, az elmúlt évtizedben és nem azért mert szegények - ellenkezőleg).Mondhatni, "minden gyerekkornak IS megvan a maga keresztje!"

#85405Döglött Róka
bocs, már megírtam, mire olvastalak (már nem törlöm, ha nem haragszol
) -
axlfsi
veterán
Ez azért tényleg jó lesz, ha majd ki is használják a fejlesztők!
-
axlfsi
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Hát ez nem tudom, de vettem belőlük hármat is 😎
Késő este megnézem neked... Egyébként jól szól, szeretem, kényelmes is (laptophoz használom perpill), de brutál bosszantó, hogy sehol nem látod a töltöttségi adatokat, egyszer csak, a vége felé pedig olyan hangerőn csippan hármat, hogy belefájdul a füled
(mintegy jelezvén, hogy már nincs sok hátra az akkuból) -
axlfsi
veterán
... nem olyan rossz ez a HALO filmsorozat, hmm, hmm.
Ha még soha nem játszottam HALO-val, de most ránéznék egyre, melyiket ajánlanátok? (annyi időm és kedvem nincs, hogy kipörgessem őket az elejétől!).
-
axlfsi
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Covid19 pont nem lecsengőben van, hanem ellenkezőleg, ... de hagyjuk, mert már ez is olyan téma lett, mint a politika

[link] (csak egy link, de tele az összes sajtó; Shanghai-t lezárták 5 napra, aki bújt aki nem, emberek bent ragadtak, van aki a munkahelyén, stb...). -
axlfsi
veterán
Kint a HALO sorozat első epizódja, ... valaki esetleg látta már? Milyen, nézhető?

-
axlfsi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ott nekem az utóbbi időben sosem volt gondom (de voltak játékok korábban, melyek nem voltak képések a háttérben frissülni sosem, ilyen volt a Division 2 pl., ... de az régen volt).
Mindegy, visszament a standby állapot, mert a jó kis, falusi 30meegabites betárcsázós netem nehezen bírkózik már ezekkel a modernkori ápdétekkel
-
axlfsi
veterán
Skacok! Nem úgy volt, hogy most már mehet a konzol energiatakarékos módba, mert úgy is bekapcsol, ha jön frissítés?
... 1-2 napja beállítottam úgy, erre most bekapcsolom este és elindul a 26GB-os CP2077 frissítés
-
axlfsi
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Meglepően szép a grafikája, élvezetes játékmenet, jó fegyverek, mozgás, csapatjátékra több variáció is; minden adott, nekem speciel be is jön, de... nagyon kiérződik a hátrány. Sajnos.

Az, hogy egy PC-s ennyivel többet lát be a játékból, az bődületesen sokat számít... na, majd talán a WZ2 (ha egyszer elkészül)
-
axlfsi
veterán
Na, még a végén előbb fogok mobilon WZ-ozni, mint konzolon (régen egy ideig toltam, de katasztroális hátrányban vagyunk ugyebár a FOV hiánya miatt...)
-
axlfsi
veterán
válasz
üzenetére
Mivel a kezdetek óta nekem bebugolt 1-es szinten a grapple, nem is nagyon izgatott, főleg, hogy ott volt a heripotter cucc, ... aztán persze az sem működik már, mert 2m után lezuhansz vele... Hát ez van, sajnálom. Remélem a DLC majd lesz annyira jó, hogy visszacsábítson mindezen "nerfek" ellenére, mert egyelőre totálisan kedvem vették. Még szerencse, hogy kijátszottam benne mindent, amit akartam (vajh a ki(gliccselt)maxolt blueprinteket nem veszik el?
) -
axlfsi
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Amíg nincs ott VRR, addig nem fognak tudni ilyen kompromisszumos beállításokat kínálni a fejlesztők. Evvan... Van PS-em is, de kb csak dísznek, mert minden szebb és jobb XSX-en. Ez van...
PS-re most sokkal jobban érvényes, mint valaha, hogy csak exkluzívokra, azt jónapot! -
axlfsi
veterán
válasz
mrThomi
üzenetére
Én is írtam neked, még a PS5 topikban... egyébként van DL2 topik is, jobban jársz ott ezekkel a kérdésekkel (habár már az sem igazán aktív; aki megvette az első napokban, az már kb ki is tolta. Nagyon leült a játék, én is max majd a DLC környéként veszem újra elő...).
-
axlfsi
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
LoL, ... szegény pées, azért rendesen szenvednek (szenvedünk: nekem is van). Majd, talán ha megjön a VRR, egy fokkal jobb lesz... de ez is vicc, h a Sony TV-men már fél éve VRR-ozok a boxszal, PS5 meg sehol ...
-
axlfsi
veterán
Az létezhet, hogy gondok vannak az Elden szervereivel?
... csak offline módban enged játszani, a 'Log in'-ra 'Network status check failed'-et kapok...
-
axlfsi
veterán
válasz
kirkri
üzenetére
Most nem azért és nem is a témához hozzászólva, de az engem tényleg érdekelne, hogy mikélnt fogod Te nem látni az Ő hozzászólásait, lévén Neki van prémium előfizetése, ami tartalmaz ilyen lehetőséget és nem Neked
(nincs terveben "glitchelnem ezzel a péhán", de tényleg kívi vagyok
) -
axlfsi
veterán
válasz
persil
üzenetére
Az amúgy megvan, hogy talán végre, 8+ év után a folytatás bejelentése után, talán meg is jelenik a játék?
Én nagyon élném, az elsőt szerettem és a trailer (és a zene) rohadtul hangulatos (még ha összeségében nincs is benne semmi extra, pláne a mai igények és felhozatal után).
Némiképp jó hír lehet talán, hogy ez már csak PC és nextgen konzolokra lesz (és így talán kompromisszummentesebb megjelenítéssel(?)).
Más egy éve futnak álláshirdetések, ahol konkrétan meg van jelölve a AAA Dead Island franchise...
Wiki szerint, idénre várható...Köszi, hogy felelevenítetted bennem, ma párszor meghallgattam a számot! ...
I'm the bomb and I'm 'bout to blow up
-
axlfsi
veterán
link
#dl2

A rengeteg bugtól függetlenül, beszippantott a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

rosszat linkeltem, ... később/este berakom, mire gondoltam pontosan
).

)

(nem egy nagy durranás, de nem vagyunk egyformák
... Sok-sok XSX játék helyett ezt játszanám újra, ha muszáj lenne valamit újrajátszani...

)