- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi erősítő építése
- Autós kamerák
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Egyetértek, bár én a saját HP-nál másfélszer több kiosztott sebzésnél szoktam elégedett lenni a saját teljesítményemmel.
XP-nél meg azt vettem észre, hogy sokkal többre tartja a rendszer, ha csapattársak sebzik az ellent, akit te spot-olsz. Tegnap E50-nel alig 1,5k sebzést osztottam ki, de a csapattársak még 3,5k-t bevertek, mire kilőttek. Messze a legtöbb XP-t kaptam a csatában, kb.15-20%-kal többet, mint a szám szerint kb. ugyanennyi saját sebzést kiosztó csapattárs. Nem beszélve arról, hogy spot-olt sebzésnél a töltényre se nekem kell költeni.
Nagyon jó az új statisztika csaták végén, az utóbbi idők legértelmesebb fejlesztése volt ezt beletenni.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest