- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
homeless09
őstag
Jelenleg az első 76os van rajta, a T40ről örökölte, T5 ös tankokat legtöbbször átviszi, viszont csak 110-120 at sebez.
-
Paul119
addikt
válasz
homeless09 #1697 üzenetére
kis tankokat tuti át viszi ha a gyenge helyekre célzol, nagyobbakat próbáld meg oldalról tier5 amcsi tdből csak t49et próbáltam akkori kvt simán át lőtte frontban
-
bullseye
addikt
válasz
homeless09 #1694 üzenetére
Próbáld ki a 105-öst HE-vel, sokan szeretik. Gyenge páncél ellen teljeset is sebezhet, jha átüti; erősebb ellen is akár 50%-ot, anélkül, hogy át kellene ütnie.
Nekem szinte soha nem jött be ilyen nagy sebzés HE-vel, és nemrég még gyengítették is a HE-t, úgyhogy én végül mindig visszaálltam AP-re.
-
törölt tag
válasz
homeless09 #1694 üzenetére
Már tényleg unalmas...Ha veszekedni akarnak,akkor intézzék privátban.
105-öst ajánlanám egyébként,lehet,hogy nem olyan pontos,de erősebb, (nincs sok eltérés a pontosság között)
-
homeless09
őstag
Véletlenül se válaszoljon senki a játékkal kapcsolatos kérdésekre, veszekedjetek tovább
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bullseye #1690 üzenetére
Mire gondolsz? A sebzés és az átütés fogalmak összekeverésére? Ez az apróság?
Szerintem nem gond, ha a WoT játékosok bármiben tévednek, hiszen ez csak egy játék. Az sem gond, ha ezen a fórumon valaki alapfogalmakat összekeveri, mert ahogy írtam átlagos emberek is képesek megtanulni ezt a játékot.Az viszont már elkondolkodtató, ha valaki olyan okosnak képzeli magát, hogy facepalmokat küldözget, vagy azt írja "tanulj meg játszani, addig kuss a neved", mert ebben a szituban nem árt, ha az átlagjátékosnál picit jobban ügyel az alapfogalmak nem összekeverésére.
Egyébként semmi rosszat nem írtam neki, nem minősítettem, csak egy tévédésére hívtam fel a figyelmet szerintem kulturált formáában, megadva az esély hogy maga korrigáljon.
-
Paul119
addikt
válasz
fsb1000 #1688 üzenetére
Defeat
Battle: Komarin 2012. május 30. 17:46:51
Vehicle: Hetzer
Experience received: 549
Credits received:16 971
kilőve vk3002db,vk3601h,megsérült t50-2 12 lövés 12 találat, oldalról meg szemből csemegézték a 120-200 as sebzéseket,mondjuk a 2 idióta top tankunk t29 meg kv3 is heval lövöldöztek -
Fel
addikt
válasz
#56230144 #1669 üzenetére
A kínai tankok miatt? Majd szólj, ha látsz valamit a Type 59-en kívül..
Komolyra fordítva a szót, oda (sem) fog érkezni kínai techtree. A Dél-K Ázsia régió még jelentéktelenebb, mint az észak-amerikai (pl.: még most is csak 7.2-nél tart). Szerinted megérné a WG-nek csak erre a régióra különleges tartalommal készülni?
Kínai tankokat a kínai szerveren találhatsz. De ott is csak prémiumként engedik őket szabadjára, mert egyszerűen így több pénzt hoz a konyhára. Kínai szervere már problémásabb lesz regizni, az ország sajátos internetpolitikája miatt.. -
homeless09
őstag
Wolverine-hoz melyik löveg az ajánlottabb? a jobbik 76-os, vagy a 105ös?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Paul119 #1668 üzenetére
"105ös szvsz nagyobb életbiztosítás és tuti át is lövöd még ha kicsit sebzel, mintha 75össel ami jó szokásához híven pattog"
Tuti?????
A 105-ös lövegnek több mint 50%-al kevesebb a páncélátütési képessége, mint a 75-ösnekl.
Hogy a csudába lenne tuti? Roszul írod... Épp a 75-ös képes vastagabb páncált átütni, vagy azonos relatív páncélvastagság esetén ritkábban lepattani.
A 105-ös HE-vel "tuti" (de nem lövi át) a 75-ös eg AP-val, az meg csak akkor "tuti", ha penetrál.Én úgy látom mégsem ismered a HE és AP lőszerek közötti különbséget. Korábban már leírtam a jellemző tulajdonságaikat.
----
(#1679) Arpee78: Köszi! Nagyon hasznos adatok és egyben német oldalról lehangoló.
-
Zadia
senior tag
válasz
Simulacrum #1680 üzenetére
Azért a SU-76 hagy kívánnivalót.Eléggé szenvedős.Ez csak az én véleményem.
-
Simulacrum
senior tag
IS-3. Magasan ezzel a tankkal a legjobb az eff értékem. Gyors, jó löveg. Foglalni, visszaérni is simán lehet vele és nagyokat ütni is. Az amerikai patch előtt biztosan ez volt nálam a legjobb heavy. Mert nemcsak a legjobb effem volt vele, hanem nem is szerettem vele annyira a játékot. Ha még szerettem is volna vele menni még jobb véleménnyel lennék róla.
Az IS-4-el a patch óta csak 4-et mentem, nem látom értelmét randomban vinni, de amúgy elhiszem, hogy jó lett, mert ez a 4 csata elég kellemes volt. Az IS-8-at szeretem, de aláírom, hogy nem a legjobb a tierjében.
Az M103-al nagyon szerettem játszani, de a 40%-os win ratiom miatt nagyon zavart. Semmilyen más tankkal nem voltam ilyen szerencsétlen, mint ezzel.
Én amúgy az orosz ágnak a TD részét tartom nagyon erősnek. Sokan írják, hogy a német TD-k nem rosszak. Nekem az istenített Jagdpanther sem jött be, a Ferdit már meg sem vettem. A Mardert elismerem, az tényleg jó, de az orosz ág végig kellemes játékot ad és még rejtőzni is tudnak. -
Arpee78
senior tag
Tudtok még hasonlókat valahol?
-
törölt tag
Nem érdekel,hogy mit beszélnek,hála a jó istennek,hogy nem beszélem a nyelvüket!
-
homeless09
őstag
Na megvan a Wolverine
-
Patrick76496
őstag
válasz
#56230144 #1669 üzenetére
Csak a prémium tankokban különbözik?
Mert akkor lehet, hogy beregizek én is egyet a fő, és a mobilnet laggos userem mellé, kíváncscsi lennék más tankokra.
Sokat nem értenék, hogy mit beszélnek a ferdeszeműek, de ilyen diszkriminatív megkülönböztetések mellett ne is csodálkozzon a WG, hogy sok ember megy át idegen szerverre... 25 Mb/s net lefelé, 5 fel.
-
Paul119
addikt
válasz
Arpee78 #1663 üzenetére
105ös szvsz nagyobb életbiztosítás és tuti át is lövöd még ha kicsit sebzel, mintha 75össel ami jó szokásához híven pattog
szeret viccelődni az mm egyik oldalon typeal én vagyok a top másik oldalon egy löwe,az volt a mázlink hogy a löwe egy agyatlan sózott csiga IQját sem érte el és HEval lövöldözött egész végig ,bár 2 amx 13 75 be szopatott rendesen -
fsb1000
nagyúr
válasz
Arpee78 #1663 üzenetére
Hát... nem tudom eldönteni melyik löveg a jobb. A 75-össel mentem magasabb csatában az imént és pattogtam rendesen, mig egy T43 el nem durrantott 1 lövéssel.
Alacsonyabb csatában biztos lehet a 75-össel aratni, de ott a 105-essel is, mert az egyszeri TD-s közelebb mer menni a kicsi tankokhoz. -
Kelvin
őstag
Megvettem a Panthert de már most látom, hogy kínszenvedés lesz egy jó darabig.....
Lassú mint egy tetű, új lánctalp nélkül semmi nem megy rá. Még kiegészítők sem, szerencse, hogy a legénységet elbírja... -
törölt tag
Senki nem tud a kínai tankok várható megjelenéséről a játékban?
-
Arpee78
senior tag
A Hetzer-el néhány hete toltam. Ahogy újabban minden tanknál, a Hetzernél is leteszteltem a szóbajöhető ágyúkat. Azaz kifejlesztettem a jobb 75-öst, majd azt használva a 105-öst. Úgy emlékszem a 105-ös ágyúnál valamivel magasabb dmg/battle jött ki, így azzal fejeztem be a grindelést. Egy ilyen teszt a Hetzernél mindössze ~10-15 csata volt, ezért nem valami pontos. Szerintem mindkét ágyúval használható.
-
Mcray
senior tag
Tanusítom. Tegnap IS-3 BL-9 alatti 175 penes löveggel adott egy HE puszit csapattársam VK3001(P)-jének a frontjára. 500 fölötti sebzés. Úgy elpukkant hogy jó volt nézni...Direkt megkérdeztük a srácot, azt mondta véletlen volt, mert a KV-4-ünkre tartogatta a HE-t és azon maradt. Velünk AP-val akart végezni (Velem végzett is simán Jgpanzer 4-gyel), de mivel a KV-4 hátrált, így társam kapta.
-
Patrick76496
őstag
Nagyon is ér pl az oroszoknál, a németeknél tényleg nem, anno nekem sem ért semmit a Hetzer avval a löveggel. Viszont! Mini troll ágyúval (U-11) a T-43-mammal már lőttem ki 2 Is-4-et meg egy Is-7-et, arról meg ne is beszéljünk, hogy kb 200 méterről nyomtam bele egy Maus-ba -86-ot.
-
fsb1000
nagyúr
Hát van benne valami... kis tankokat is (amiket nem bír átütni) csak kevéssé sebez.
Mindegy milyen szögből/hova ennyi.
De legnagyobb gondom most az volt hogy 300 méter felett már használhatatlan ez a löveg... az adati is ezt sugallják, de azért próbálkoztam átlőni a pályát.. Gyak minden mellé ment. Pedig már 90-es a legénység. Közelharrcra 200m alatt jobban használható.
Asszem visszarakom a kisebbik löveget 106-os pennel.4. csatában lista aljáról egylövéseztek, de én is egy amcsi TD-t.....
-
törölt tag
Van valami trailer a kínai tankokról?Vagy nem is lesznek?
-
pontosan, ezek az egyszerű felfedezések rengeteget érnek, de nagyon szeretném megkímélni magam az összes zsákutcától, amibe így az elején belefuthat az ember.
ezért kérdezgetek itt, mert az egy dolog, hogy elolvasok 100 oldal FAQ-ot a témában, de azért néhány igazán tapasztalt játékos 2 mondattal többet segíthet szerintem, ilyenkor, még a legelején.
kösz neked is!
utóbb most olyan volt, hogy egy másik Hetzerrel álltam szemben, nem vett észre, kb. ha 20 méterre volt. elsőre belelőttem, aztán még hármat, találatot mindig jelzett, de nem sebződött.
ilyenkor megy fel a pumpa és megy az anyázás csúnyán.
de ez belefér.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #1650 üzenetére
Na.. másodikra már jobb... de hát én nem értem ezt.
HT1-ről 2x és KV1-ről 1x pattantam vagy elnyelte a HE lőszert - találat jelzés volt.
Ezenkívűl HT1 oldalába legalább 4 HE ment 100 méterről (jó az álca!) és mind csak 24-et sebzett. Annak sik az oldala....
Két kis tankot elpukkantottam 1-1 lövéssel, és a KV1-et 120-as sebzésekkel kinyírtam.2, csata: El Halluffon TOP tank vagyok!!!! na... érdekes lesz.
-
törölt tag
Egyébként kínai tankok lesznek valaha?Vagy lemondhatunk már róluk?
-
sanya67
tag
Izééé...
Ha valaki este ráérne pár percre, az megmutathatná gyaksi szobában azt a bizonyos "ferdén kitolatós" trükköt IS4-el. Próbáltam már párszor (főképp Himmelen) de sitty-sutty szétkaptak. Talán esetenként 1-2 lövést sikerült benyeletni az oldalával. -
vhw
addikt
válasz
Malachi #1645 üzenetére
Lehet virkir nyers stílusa nem valami tetszetős... s talán nem is lenne rá szükség...
De csak egyszerű logikát kell haszálni.
Az alapokkal már gondolom tisztában vagy (;páncélzat, sebesség, tank osztályok, átütés, sebzés, pontosság, netán lőszer típusok és azok működése stb.)
Nálad mi a probléma? Pattognak a lövéseid, megnézed az ágyúd adatait; alacsony az átütés értéke, a szembe jövő tankoknak meg vastag bőre van.
Mit csinálsz? Keresel egy másik ágyút aminek jobb ez az értéke. Avagy ha figyelsz néha a betöltőképernyénél, olvashatod, hogy ha hatástalan marad az AP lőszered, próbáld meg használni a HE lövedéket. Töltesz HE-t a tankba, kipróbálod, és tapasztalod, hogy nem pattog, hanem több-kevesebb sebzést visz be. Ha ezek után nem tetszik az ágyú lassú töltése, pontatlansága, netán az olykor kiszámíthatatlan sebzésérték, akkor váltasz ágyút, lehet a pontosabb, gyorsabb, nagyobb penes 75ös stílusa jobban bejön.Szerintem ezek csak egyszerű felfedezések, amikre egy kezdő játékos magától rádöbbenhet. (ebben az esetben ez saját tapasztalat is, mert anno igen régen én is a német TD ágon kezdtem, ezen ismertem meg a játékot)
-
virkir
veterán
válasz
Malachi #1645 üzenetére
Nem tudom mi volt sértő a mimóza lelkednek abban amit írtam mert kezdhettem volna úgy is, hogy megkérdezem, funkcionális analfabéta vagy-e.
Ha elolvastad akkor meg alapból nem értem a kérdést mivel a fakk pont a Hetzer 105-ös ágyúját hozza példának a HEvsAP taglalásakor.
De mint írod olvasgattál a témában akkor viszont igen a válasz a fenti költői kérdésre és egy őstagtól az is elvárható lenne, hogy tudja használni a keresőt ami a topik első felében hetzer kulcs szóra ad 412 találatot. Nem egy nagy megterhelés lenne átfutni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #1649 üzenetére
Bétában sokat mentem vele, de akkoriban jól lehetet HE-vel használni a legnagyobb löveget.
Most nem tudom mi a helyzet, de mindjárt megnézem...
Ha nem oké a HE, akkor a legnagyobb penetrációjut kéne rárakni.,Khmm.. hát az első csatában engem is elég hamar elpukkantottak... 1 lövésem volt.
Kicsit óvatosabban ezzel a 270 HP-val. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Malachi #1645 üzenetére
Konkrét tank tipus kéne, hogy meg lehessen mondani hol lödd.
Általában oldalról/hátúlról gyengébb a páncélzat, de TD-vel nem könnyű becserkészni.A mappokon jó helyet kell találni és "érezni" a csapat mozgását, és kalkulálni az ellen merről jöhet. Neked kéne elsőként llöni aztán fedezékbe vonulni.
EZt háromszor megcsinálod már többet sebeztél azzalk az ágyúval mint a saját HP-d.Veszek egy Hetzert... rég mentem vele.
-
figyelj csak, nagyon kérlek, hogy ha hozzám szólsz akkor vagy próbáld meg normális hangnemben, vagy hanyagolj oké? nem vagyok az inasod, se a haverod.
másnak eddig fura módon sikerült.
a linkedet - amit köszönök amúgy - elsőre is elolvastam, sőt, képzeld, azóta még vagy 3 Hetzer és Wot FAQ-ot is meg videókat is néztem. de hadd tegyem hozzá, hogy nekem ez nem vallás, csak szeretnék néha egy jót játszani és eddig nem nagyon sikerül.
ha zavarnak a kérdéseim, megkérlek, hogy a jövőben hagyd figyelmen kívül őket. segíteni igazán úgysem akarsz, a linket meg - még egyszer KÖSZÖNÖM - már tegnapelőtt is átolvastam és fel is fogtam.
fsb1000 - tudom is én, általában pár szinttel erősebbel.
gondolom ez a baj. de mit csináljak, lassú vagyok, nem is mozgok sokat. a könnyű prédákat kiszedik előttem, nekem megmarad a nagyja, ami nem lenne baj, ha legalább sebezném valamelyiket. mindegy.
-
virkir
veterán
válasz
Malachi #1643 üzenetére
Mintha írtam volna némi alapózót, hogy olvasgasd át, nem?
Nagykaliberű, rövidcsövű ágyút HE lőszerrel használjuk az nem pattog. Mit vársz egy 63mm-es átütésű ágyútól? -
Hetzer, 105mm-es ágyúval. valaki mondja meg, mit és hol lőjek vele, hogy legalább sebezzek valamit, mert ott tartok, hogy uninstall. egyszerűen LEPATTAN mindenhonnan, tökmindegy mit lövök, lánctalpat, tornyot, akármit. engem persze 1 lövésből bárki, még egy 4-es is.
mai mérleg, 5 meccsből 5 vereség úgy, hogy még csak nem is sebeztem semmit. nem értem. azt hittem, ez egy tank destroyer.
nem rohanok, megvárom, amíg elém ér az ellen, lövök és...ding. ennyi a maximum. persze az újratöltés meg csigalassú, csak úgy lenne esélyem, ha elsőre kiszedném az ellenfelet. de teljesen, totálisan esélytelen.
más is ennyit szenvedett az elején, vagy csak én vagyok ennyire béna?
-
törölt tag
válasz
Balesz1899 #1610 üzenetére
Nekem nagyon tetszik.Majd a 107mm est is kifejlesztem
-
diegho
nagyúr
Szerintem jelenleg az orosz ág a legjobban kiegyensúlyozott. Vannak benne kicsit erősebb és gyengébb tankok is, de egyik sem emelkedik ki a mezőnyből, mondjuk még mindig az IS-4 a legjobb orosz tank.
-
homeless09
őstag
Mai második csata T1 HT-val:
5 kill:T-150,Hummel,A-20.M3 Lee,M7
Ja, és 660/600-as életerővel zártam a játékot, csupán egy sérült jobb lánctalpam volt
Imádom ezt a tankot.
-
Garold
senior tag
válasz
bimbilla09 #1636 üzenetére
MI történt? Egyből kiszedett egy scout vagy arty?
"Szerzett tapasztalat: 1" - ez még a 2 éves kislányom teljesítményét is alulmúlja!
Mondjuk Ő a "régi" KV-3-al ment egy kört amíg telefonáltam, ha jól emlékszem 6 vagy 8 tp-vel zárta a csatát, és még lőtt is kettőt.- persze nem talált el semmit
Szerk.: Ezt természetesen nem sértésnek szántam!
-
bimbilla09
tag
undorító egy arti ez a Priest...
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. május 30. 12:20:47
Jármű: M7 Priest
Szerzett tapasztalat: 1
Szerzett kredit: 2 509 -
fsb1000
nagyúr
Egyetértek ismét veled.
Én azt tapasztalom, hogy az E75 és az M103 is nagyobb "harcértékkel" rendelkezik mint az orosz t9-ek. (értsd erősebb ellenfelek, vagy könnyebb velük játszani, mint IS-8-al) Francia t9-em nincs, de azokat egyre ritkábban látom csatákban.Amikkel utóbbi időben jó és a megitélesem szerint eredményes volt játszani orosz vonalon:
T-150, KV-2, IS-3, IS-7, BT-2.--
(#1633) Sanya: Jogos, de szerintem kellenek a killek is, mert annélkül nehéz nyerni.
-
diegho
nagyúr
IS-8 az első pár napban nagyon jónak tűnt, azóta viszont nem tetszik. PZIV átlövi szemből. A tornyát már egy T29 is átlövi szemből. Nincs gun depression, ezért minden kis bukkanón át kell menni, hogy lőni lehessen. Igazából még nem próbáltam, de szerintem szemből a troll gun KV-2 is át tudja ütni alul.
Jelenleg az a helyzet, hogy az oroszoknál nincs igazán jó tier9 heavy. Az egyik egy med féleség, de a T-54 jobban páncélozott nála, gyorsabban mozog. A másik pedig egy lomha dög, aminek nagyon kemény a tornya, de a lassan célzó ágyú és a lassú töltés miatt nem lehet vele azt csinálni, amit a régi IS-4el: menni előre és törni az utat. Igazából erre a tankra az S-70 kellene, akkor lenne az igazi.
Mondjuk érdekelne, hogy melyik orosz tankkal könnyű eredményesnek lenni, mert szerintem jelenleg az amerikai tankok erősebbek.
-
homeless09
őstag
Az hirtelen felindulás volt, illetve a géppel nem volt oké valami, azóta az a probléma megszűnt hálaisten. A garázsomban sincs szovjet tank, mióta eladtam a KV-3at azóta nem is volt. Egyszerűen azért született ez a döntés, mert minden csata tele van ruszki tankal, és kezd nagyon sablon lenni a játék, hogy csak orosz tankokat kell lőni.
De ha tovább szeretnél kötni nyugodtan ülj le a nagymama mellé és vele folytathatod
fsb1000: A német tankos rész rám is igaz, hiába erősebb egy adott szinten egy orosz tank(ami a valóságban abszolút nem biztos, hogy úgy volt).
Illetve még annyi, hogy számomra,legalábbis az előző peccsel, azóta nem próbáltam KV-3on kívül oroszt, unalmas volt a játék,mert például KV-val is mentem előre, aztán azt lőttem szét akit akartam, mert engem csak szökőévente tudtak sebezni. Nem kellett vele semmit csinálni csak menni meg lőni(persze nem T8-as csatákra gondolok).
-
fsb1000
nagyúr
válasz
homeless09 #1628 üzenetére
Meglepő fordulat! Mi erre az okod?
Tényleg érdekel, mert az orosz tankok többségével könnyű sikeresnek lenni a WoT-ban.
A német tankokat inkább a történelmi kötődések miatt választják a játékosok, vagy a legendák miatt. -
vhw
addikt
válasz
homeless09 #1628 üzenetére
Pár napja még abba akartad hagyni a játékot...
Kíváncsian várom a legközelebbi szovjet tankos csata-eredményed posztolásának dátumát...
-
homeless09
őstag
Úgy döntöttem, hogy többet nem használok a játékba orosz tankot.
-
fsb1000
nagyúr
Azért az sok mindentől függ, hogy mennyire extrém kics/nagy ez a növekedés.
Ha 8-10K-nál több csatát mentél már, akkor elég nagynak mondható.
Ha mondjuk alacsony a védelmi rátád és ebben a 15 körben volt két 100%-os védésed (capelés resetelése), akkor viszont átlagosnak mondható az 1.85-ös emelkedés.
Az is lehet probléma, hogy az oldal [link] adatbázisa megszünt "online" lenni és naponta csak párszor frissül. Mivel a csataszámot nem írja ki, nem tudjuk mikori állapotot mutatja.Én úgy gondolom a WoT-ot elsősorban a játék élvezetéért, az izgalomért, a győzelemért és killekért járó pozítiv visszacsatolásért játszuk. Addiktív mechnizmus.
A stat nézegetése és ápolgatása csak másodlagos visszacsatolás, de segíthet a fejlődésben, mert eredményesebb játékstílusra szoktathat. -
virkir
veterán
válasz
Drenadar #1618 üzenetére
Csak neked
gyors, erős ágyúja van és jól fordul... minden átlövi bárhonnan, med-nek lomha heavy-nek átlagosan mozgékony, a jól fordul meg a gyors is enyhe túlzás. Mire elérné a végsebességét Himmelsdorf-on átérek az ellen bázisára. Ja az el ne felejtsem, hogy gun depression mint olyan, na az nincs neki, de legalább felfelé se valami sok a kitéríthetőség.
Nálam is csak azért van még meg mert duplázgatva ki akarom fejleszteni az IS-7-et. -
Paul119
addikt
válasz
marked one94 #1558 üzenetére
háhá én is így csináltam
oh most látom hogy elő léptettekDrenadar: tigris 2ezek szerint nem csak nekem nyújt több élvezetet mint az is8
-
fsb1000
nagyúr
Komoly értékrendi zavarnak vélném, ha a WoT-hoz szükséges kvalításákot atomfizikusi vagy agysebészi szinthez mérnénk.
Ez csak egy játék.... amely könnyen megtanulható, semmilyen különleges képésséget vagy átlagtól eltérő inetellektuális teljesítményt nem igényel a használata.
Sajnálom, ha ezen véleményem többeket sért vagy önértékelési diszfunkciót okoz még a megvítatása is.Egyébként nézz utána... a mai ember nem "Homo Sapiens", mert olyan már nem él, kihalt. A mai ember szabatos megnevezése "Homo Sapiens Sapiens", ahogy tegnap írtam.
-
CptMisi
őstag
válasz
jozefgucci1 #1615 üzenetére
Maradjunk ennyiben!
-
Taktoj
aktív tag
Helló.
Keresnék olyan oldalt.. ha létezik egyáltalán ahol a tankokat elölről oldalról s hátulról mutatja vázlatszerűen páncélvastagságuk szerint ábrázolva. valaki tud ilyet? -
Drenadar
veterán
válasz
marked one94 #1558 üzenetére
Csak nekem jön be nagyon az is8? én biztos nem adnám el egy tigerII-ért...
gyors, erős ágyúja van és jól fordul... -
Antonius1978
addikt
válasz
[HUN]Dani #1612 üzenetére
Nos, akkor remelem minden kerdesedre megkaptad a valaszt
Nekem is jobban fekszik a nagyobb sebzes
Regebb pl KT oldalaba 400, T44 oldalaba 450 sebzes amit megjegyeztemAmugy hasznalhato a 100mm-es a T-34/85-on, felteve ha van.Megfigyeltem, hogy 1000 sebzesert regebb adott kb 15 ezret es 500 TP-t.Most meg kb 12 ezret ad ugyanannyi TP mellett, szoval csokkentettek a T-34/85 penzszorzojat.
-
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Antonius1978 #1607 üzenetére
Nos, mivel én inkább a nagy sebzésért vagyok oda, így a 100mm ágyút meg sem fogom venni. Az a pár ezer kredit nem fog a padlóra küldeni.
-
diegho
nagyúr
Na én is dicsekedek egyet:
Victory!
Battle: Mines 2012. május 30. 9:25:44
Vehicle: ST-I
Experience received: 4 622 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 81 105
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master GunnerHa védeni kell ez a tank felülmúlhatatlan.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Viper26 #1606 üzenetére
Franc essen bele a sok marhába. Egyedül T-34-85el hogy nyírjak ki 2 Type 59-et és egy SU-152-őt? És közben mellettem a sziklafal másik oldalán ott alszik az ISU-152 és a PZIV.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
-
Antonius1978
addikt
válasz
[HUN]Dani #1600 üzenetére
Nem akarok marhasagot mondani neked, pontosan nem tudnam meghatarozni, mennyire lehet penzt gyujteni az IS-el, foleg loveg tekinteteben.
Ha kiszamoljuk, akkor valamekkora osszeget meg lehet takaritani a 100mm loszer aran.
Mondjuk a 122essel losz 5-ot 2000 sebzest okozva, a 100assal meg 10 lovest kell leadj ugyanannyi sebzesert. 5x1000 = 5000, 10x 250(ugy emlekszem ennyi a 100as loszer ara, lehet tevedek) = 2500.Tehat ha ez igy igaz, akkor mint latod az adott esetben megtakaritottal 2500 penzt.Ezert is mondtam, hogyha penzhianyod van, akkor picitt segit ha a 100mm-est hasznalod.Viszont ha a 100mm-est hasznalod, szembe kell nezz azzal, hogy kulonbozo tankok nem fognak tartani toled
Nem mindegy hogy mondjuk egy VK3601-be losz egy 180-200at, vagy pedig egy 400-450-est, mert akkor gyakorlatilag a masodik lovessel ki tudod vegezni a 122-essel, mig a 100mm-essel kell meg loj legalabb 3at, es azalatt o is bevisz neked 3 talalatot es oda a tankod fel elete.Gondolom erheto.
UI : elfelejtettem, hogy a tankoknak van ugynevezett penzszorzojuk.Az IS-e gondolom olyan 0.68-0.69 (ilyesmi, pontosabban is meg lehet nezni, de most nem talalom a hivatkozast).
Nem tudom a pontos osszefuggeseket, hogy ez a szorzo mit szoroz (gondolom a sebzest talan, de lehet hogy osszetettebb a dolog es mas dolgokat is figyelembe vesz), most vegyuk ugy, hogy sebzed azt a bizonyos 2000-et, ez szorzodik 0.7-el durvan = 14.000 penz.
Egy olyan tank eseteben, amelynek a szorzoja 1, annal 2000x1 = 20.000 penz.
Remelem ertheto ez is.
Tegnap ejjel pl a KV-13-al 3100-at sebeztem es nyertunk foglalassal (1 KV-3 maradt eletben az ellennel), a 3100 sebzesert,6 kilott tankert, es mondjuk 30-40% foglalasert adott 37 ezret.Gondolom a KV-13 szorzoja legalabb 0.8-0.9 szerintem. -
emre
veterán
válasz
fsb1000 #1582 üzenetére
Ismétlem: marhaság, akkor miért nem lesz mindenkiből atomfizikus, vagy agysebész?
Az ember /homo sapiens/ semmit (az az SEMMIT!!!) nem fejlődött az elmúlt 2-3000 év alatt, csak a technologia lett összetettebb.
És ha megkérhetlek ne sértegess hogy a gondolkozásra képtelen kőagyú átlagos wot játékos hasonlítsz. Illetve roppant módon örülnék ha hozzám hasonló hozzáállású emberekkel többet találkoznék a játékban.
Az elméleteddel mindössze egy baj van:
Az hogy az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag azonban van.Egyébként qrvára unom hogy megint a semmiről téped a szádat, a zavaros elméleteiddel amiknek semmi közök a valósághoz szóval részemről befejeztem, még ha reagálnál is rá....
-
Zeratul
addikt
válasz
Patrick76496 #1564 üzenetére
7.3 óta szignifikánsan gyakoribb az ammo rack robbanás mint előtte.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Zeratul #1551 üzenetére
Én ezt a kettőt használom: WoT Warhammer 40.000 voice mods by Capricorn
NoblePlatoon's Music and Voice Mods - Warhammer 40K musicÍgy már élvezettel kapcsolom be a hangfalakat....
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest