- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
Burgonya1 #3873 üzenetére
Ha már meg lettem szólítva.
Emlékszem amikor kacsa és tsa. elkezdték ezt a klánt szervezni már akkor röhögtem az elvárásaikon és lám be is igazolódott szépen hígul a felhozatal.
Ha jól emlékszem valami ilyen volta a követelményrendszer: min 1300 effi, T10 tank min 3k damage.
Ezt ti mindhárman bőven alulteljesítitek. Nem tudom te ki vagy a három példa közül de az én mércém szerint a gyengék táborát erősítitek a kiosztott sebzés, találati arány, kilőtt ellenfél alapján.
Az effi buzériáról meg annyit, hogy én soha nem csak az alapján próbálok meg ítélni meg egy játékost hanem a teljes statot nézem főleg a sebzést és a kill-t és a win-t.
Az meg abszolút nettó marhaság, hogy T10-es tankkal nem lehet randomba elfogadható eredményt elérni, főleg T110, IS-7-el. -
fsb1000
nagyúr
Maradjunk a realitásoknál, ami szerintem napi max. 5 csata. Átlagosan ez 2-3 csata/nap lehet, hacsaknem fix emberről van szó, aki minden nap képes 3 órát szánni a klánra és mindig be is válogatják.
Ahhoz hogy valaki 2 landingon is részt tudjon venni, vagy nagyon el kell tolódnia a 2 landing kezdési időpontjának, vagy olyan szerencsés átlapolási időnek kell kijönnie, amibe belefér egy csata. Mivel 30 perc van 2 CW csata között elég nehéz belőni közé még egyet.
Én egy ilyet tapasztaltam meg... hát elég necces volt. Asszem 8/22 volt az időköz.
Véleményem szerint nem szabad így tervezni, max a szükség hozza így, mert kevés az aktív ember.Szóval én maradnék a max 5 csata (ha eljut egyáltalán az ownerig) egy napon és átlagosan 2-3 csata, de inkább kevesebb....
-
Paul119
addikt
ez az m40/m43 nem szarral gurigázik
-
Murder3
addikt
válasz
Iron Funeral #3800 üzenetére
Mi WG kreálmánya ők ismerték el.
amúgyis csak annyiban lesz más a t9-es e-50-től, hogy ennek hátul lesz a váltó...
amíg nem jön a t11 mert akkor ennek is előre kerül és az E-50C-n kerül hátra a váltó. -
Joe.36
addikt
válasz
fsb1000 #3887 üzenetére
Ha landingolnak, és van hogy egy napra 2 landing is van akkor lehet simán 5-10 is, de ez változó nagyon.
Lényeg hogy a random és cw két külön világ szerintem is.
Randomban lehetsz Te az ász
Cw a csapatodnak kell annak lennie, főleg annak aki vezeti, egy ász nem nyer ott csatát, főleg hogy ott azért tapasztaltabb játékosokkal kerül szembe
-
Fel
addikt
Azt hiszem ez volt eddigi pályafutásom legdurvább meccse (prémium nélküli eredmény):
Victory!
Battle: Mines 2012. június 12. 23:04:28
Vehicle: E-50
Experience received: 3 404 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 66 371
Battle Achievements: Sharpshooter, Boelter's Medal, Confederate, Steel Wall, Sniper, Top Gun7170 sebzést sikerült kiosztani.
Pedig az elején nem indult valami jól, azt hittem szép kis bukta lesz... Még mindig dolgozik bennem az adrenalin...
-
törölt tag
Milyen jó hogy én tényleg csak ahhoz szólok hozzá (trollkodok), amihez egy leheletnyi közöm van csak
-
-
Paul119
addikt
valaki tesztre vandálkodni?
-
CptMisi
őstag
Jaj, Istenem! Hatalmas CW tapasztalattal rendelkező emberek vannak itt, ahogy látom.
Persze nem baj...Nem, meggondoltam magam, nem is próbálom megmagyarázni.
-
Burgonya1
csendes tag
válasz
Bingisz #3878 üzenetére
Majd ha CW-zel akkor megváltozik a véleményed. Közel sincs egy lapon a kettő. Nem 30 mp-vel kezdés előtt ismered meg a pályát, hanem hetekkel előtte, és egy begyakorolt taktikát nyomhatod és éppen ez ellen fel is lehet készülni. Lehet egyszer el tudod lőni, hogy nem viszel artyt, de másodszor már készülnek rá.
Arról nem is beszélve, hogy CW-n nem látod az ellenfél összetételét a fog of war miatt. -
-
diegho
nagyúr
MUMMY-sok jó arcok, már kérdezték melyik klánnak játszottam, hogy ilyen a statom és esetleg nem szeretnék-e... de már írtam is, hogy no thx, elég gyakran találkozok velük 3-6-9 fős szakaszokban (sokszor volt 3x3fős a túloldalon tőlük), szerintem ennek is köszönhető pár ember kiemelkedő statja, míg mondjuk PTS-ből elég sok magányos farkast látok.
-
Burgonya1
csendes tag
@virkir
Hát 1473-as effi súrolja a great player lista alját. Amíg nem PTS-ről beszélünk ennél jobbat többnyire nem találsz. Főleg nehéz úgy HC klánt csinálni, ha az összes 1500+-os csávónak az a véleménye, hogy 'inkább ülök a semmiben egy olyan klánban, ami CW-re se jut el soha', vagy 'csak a randomnak élek' hozzáállással játszanak. Amúgy PTS-ben is az a hozzáállás, hogy 1-1 tankkal legyél jó, akkor már felvesznek (jó esetben). Vannak ott is elvétve tagok 1200 körüli effivel, mégse mondják rájuk azt, hogy bénák.@diegho
A CW amint mondtam nem viszi fel az effidet, viszont lefele annál inkább. Ha egy rush te vezetsz, akkor jó eséllyel 1 lövés után már véged is van. Aki sűrűn visz CW-re tankot az simán bukik 200-300 effit a randomhoz képest, ahol az emberek azt se tudják hol kell lőni a tankot. Nem is beszélve arról, hogy CW-n arannyal lőnek. -
emre
veterán
válasz
Burgonya1 #3867 üzenetére
Hát IS7-em nincs, de erősen szégyelleném magam, ha IS4-el és IS8-al 1700 alá esne. Pedig nem vagyok pro játékos. Valamint IS-el is közel 1600.
Az a jó ebben az eff értékben, hogy tényleg az számít ki mennyire teszi oda magát. (hogy klasszikust idézzek) A napokban volt pár könnyebb csatám O704-el és le is esett az effem 2050 alá, pedig zsinórban győztünk, csak nem kellett annyit dolgoznom érte, mert jó volt a csapat.
Ja, csak randomban és jobbára egyedül játszok, -
CptMisi
őstag
válasz
GrooveHero #3856 üzenetére
Eddig csak a fórumtrollkodásokat láttam, az alapján meg hát, öhm... Nem igazán volt baráti a kapcsolat. Mondjuk feloszlott a Rebellion, ahogy olvastam, gondolom azután már változott a helyzet.
-
Burgonya1
csendes tag
Inkább örüljetek, hogy Leo1 benne lesz a játékban. Majd jó sokára, de lesz
-
Borcz28
tag
válasz
fsb1000 #3862 üzenetére
Az ötödik Joergie volt ideiglenesen. Az a baj hogy az ex NERD esek csinálnak elég sok dolgot a klánba és próbálják életben tartani, szerencsére több kevesebb sikerrel. Én a kezdésnél nem voltam bent, eleve aki kitalálta az induló mottót hogy minden magyar klán szar csak mi vagyunk a jók, eleve nagyon rossz választás volt, mióta páran eltávoztak tőlünk más lett a légkör, és más a nézőpont is hálistennek. Annyival vagyunk különbek hogy több kevesebb sikerrel szinte állandóak vagyunk a térképen amire igen kevés magyar klán képes. A kezdeti toborzással azt szerettük volna elérni hogy a jelenlegi kb 800 magyar klánból, amik teljesen inaktívak kigyűjtsük a jó játékosokat és közösen harcoljunk. Ehelyett napi 3-4 magyar klán jön létre aminek semmi értelme. És a másik nagy probléma hogy nem lehet egy jó tagokból álló sikeres klánt összerakni, de ha már mindenki jól érzi magát a saját klánjába akkor a magyar klánok miért nem tudnak szövetségre lépni? Mért nem lehetünk mi a zöld szövetség aki kiveri a szürkéket vagy a sárgákat vagy akármit a térképről?!
-
Burgonya1
csendes tag
Talán tényleg jobb, de amúgy is kell tagokat gyűjteni, hogy ha tartós eredményeket akarunk. Most megint felszálló ágban vagyunk hálisten, és tartjuk magunkat olaszban.
-
fsb1000
nagyúr
Nekem 90%-ban csak jó emlékeim vannak a HUNS-ról. Kezdetben volt egy erős mag 25-30 fő, csupa jó játékossal, ahol talán én az alsó 1/4-be tartoztam. Ezt a jó alapanyagot fokozta, hogy volt egy normális vezető és egy olyan FC akivel max együtt tudtam működni és a legtöbben feltétel nélkül elfogadták az írányítását. Foglaltunk is gazdag területet, de 30 emberrel nem lehetet magtartani a fagyasztás miatt.
A Borcz sztori a szokásos, ahogy itt is olvashattál hasonlót más klán vezetőjétől.
A második hullámban érkezett egy 10 fős csapat, akik együtt szerettek volna klánt váltani és bizony nem minden tagjuk ütötte meg az elvárható szintet. De kellettek a tankok...
DC úgy lett belőle, hogy elvállalta a krónikási feladatot késöbb más olyan dolgokat is amit egy "harcos" nyűgnek tart. És a vezetés sem lehet páros számú! Ő lett az ötödik egy fordulópontos választáson. Amúgy semmi bajom vele, azonkivül, hogy kimoderált.
----A HUNS kezdeti időszakában voltak olyan csaták, hogy beleborsódzik még ma is a hátam.
Volt 3-4 kiváló artysta ez fűszerezve egy merész FC-vel és fegyelmezett csapattal.
Fantasztikus élmény volt, mikor egyszer az artysták egymás után 3 IS7-et oneshotoltak kezdés után. És töltés után még egy sort lesebeztek, és máris lehetett indulni darálni.
Jó volt érezni, hogy mögöttem olyan artysták vannak, akik tudják mit kell tenni és minden lövésük talált. (najó.. kis túlzással). És lehet tudni, hogy egy rushnál jönnek velem a hevik és csak az áll meg akit trackelnek vagy kilőnek.... közelharcnál meg kérés nélkül eléd megy a full HP-s és még sorolhatnám... Nagy élmény volt... mint egy jól olajozott gépezet része lenni.Aztán valahogy megnőtt a gépezet, nem minden úgy működött, ahogy korábban és nem volt újabb két hét (sem igény) a gyakorlásra, összeszokásra. Így megy ez.
Jellemzően az idősebbek szálltak ki, de csak páran... szerintem most is jó klán lehet, talán jobb is mint régen. Nem bánom, hogy két hónapig minden nap 8-tól 11-ig ott töltöttem a szabadidőmet. Vagy talán még többet... -
Borcz28
tag
válasz
Dobi 562 #3853 üzenetére
Majd ha lesz 10es tankod ugyan ugy meg fogod látni hogy nem egyszerű vele, főleg random csatába.... Pont E-100 ad lesz ami rengeteg kellemetlen pillanatot fog hozni majd neked, legalábbis ahogy ismerősöktől hallottam, pontosabban fogalmazva tier 10 randomba egyenlő az öngyilkossággal, így érthető ha 8as tankkal több sebzés érsz el mint 10essel. Szerintem 460 csatára 1500+ effi nem rossz a 10 es tankommal. Plusz majd azt is észreveszed hogy elsődleges célpont leszel a csatákban top tankként. Erre írtam hogy amíg nincs top tier tankod nem tudhatod milyen.
-
Bingisz
addikt
válasz
Burgonya1 #3854 üzenetére
Ahha
Főleg, hogy prémmel cirka 3000 csata alatt el lehet jutni ész nélkül tier 10ig.....
Ne mondd, hogy nincs így mert a tier10esek minium 20-30%-a nem tud normálisan játszani a tankjával...
Szerk.: És a lényeg hogy nem kell ahhoz tier 10 tank, elég egy kis ész meg pár ezer csata
-
válasz
Cucuska2 #3852 üzenetére
ja, csak majdnem annyi a fenntartása mint a panther2-nek.
a VK 5ös, a P2 8-as.
azért ez elég gáz.
lehet akármennyire halálos, ha nem nagyon tudsz vele nyerős kört menni.
(mondom ezt két kilőtt T8 arty, egy 50%ról lelőtt t7 med, és egy 3-4szer sebzett IS4 után... ebben a körben csak 2k-t buktam miután kilőttek) -
Burgonya1
csendes tag
E-75-el valóban nem tanácsos középre menni, igazából nagyon semmivel nem jó, és igazából az egész pálya egy okádék. Viszont azok akiknek még nincs T10 tankjuk (vagy T8 arty) szerintem éretlenek még a játékban, és tényleg meghúzódhatnának.
Az 1500-as effi IS-7-el meg elég jónak mondható, a CW (amin te persze még nem voltál) meg többnyire lefele viszi a statokat, mert van, hogy be kell vállalni a halált a győzelem érdekében. A kill nem minden, csak a fraghuntereknek.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Borcz28 #3847 üzenetére
Helló újra!
1. Nem lettél híres, ez csak egy szűk réteg által látogatott fórum.
2. Barátnőm van, vagyis élettársam.
3. Munkahelyem is van, ezért amikor meló után leülök 1-2 órára játszani néha nem úgy reagálom le a dolgokat én sem, ahogy elvárható lenne, de ilyen alpári stílusba, ahogy te előadtad magad a játékban még sosem süllyedtem.
4. Maszturbálásra nincs szükségem, lásd 2. pont.
A végére még egy kis jó tanács: az IS-7 statod csak akkor mutogasd ha van is ott valamire büszkének lenni, önmagában az, hogy elértél a 10-es szintre, még nem nagy eredmény, bárki képes rá. Ja! És próbálj meg többet sebezni vele, mert azzal a tankkal a csatánkénti 1600 az nem túl jó.
-
CptMisi
őstag
válasz
GrooveHero #3844 üzenetére
A TAC szövetséget kötött a PTS-sel és a MUMMY-val?
-
-
emre
veterán
válasz
GrooveHero #3844 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
Rohadtul meguntam a magyar mentalitást, ezért igazoltam külföldre, és sztem nagyon jó helyre kerültem. Bár jelenleg nem úgy áll a klán, ahogy néhány magyar, de ha azt mondom, hogy a testvérklánunk szövetséget kötött a MUMMY-val és a PTS-sel, akkor sztem jó helyre kerültem. Már amennyiben ez mond vkinek vmit
-
-
Kucsek
aktív tag
Igazából nem bánom, hogy kinyírják a T-50-2 -t.
Csak idegesített, biztosan lesz sírás miatta -
tank1
tag
válasz
Dobi 562 #3827 üzenetére
Veszélyes az a hely egy e75 számára. Ha az ellenség kezén a hegy, nehéz helyzetbe lehet kerülni. Ha fedezékbe bújsz a sziklák mögé, az e75 túl értékes ahhoz, hogy szikla mögötti lapítással töltse ki a játékidőt. A kritikát fogalmazó személyt pedig a kommentjei alapján nem fenyegeti akadémiai székfoglaló beszéd készítése.
-
xDDD
na, akkor már csak poénból is felküzdöm magam az e75höz, (700k pénz kell még), aztán megjön a peccs, elkúrják a tankot, én meg uninstallálom a játékot végleg.
még az kell, hogy a tűzoltó/megelőző skilleket lehülyítsék..."Bármilyen MMO első, és legfontosabb szabálya: ne idegesítsd fel a játékosokat"
-
káen
tag
válasz
fsb1000 #3823 üzenetére
Nem tudom, elárulhatod-e vagy tudod-e, de ez a srác hogyan kerülhetett be a HUNS-ba? Meg voltam győződve arról, hogy ott csak az un. elit képviseli magát. Erre neki van 1000 effije, 0.8-as fr-je, kb 1k/battle dmg-je és deputy commander (bár nem nagyon vagyok vele tisztában, hogy ez mit is takar pontosan).
-
krisss93
aktív tag
válasz
Paul119 #3830 üzenetére
Én még eddig nem kaptam chatbant pedig szoktam szidni a csapatot néha.
Tegnap például beírtam, hogy aki ekkora gyökér, hogy nem fordul szembe a TigerP-vel az őt lövő panther és még 2 rommá lőtt Tier 6-os szutyok ellen, hanem megáll és lő 3mat, oladt fordulva nekik az Darwin díjat érdemelne.
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #3827 üzenetére
Nem akarlak megbántani de még igen finomak is voltak.
Ha a top tankunk ilyen marhaságot csinál és emiatt bukjuk a kört én nem szoktam visszafogni magam.
Már írtam, hogy csodálkozok is, hogy még egyszer nem kaptam chat ban-t
Megnéztem a három jóember statját, hát... ez a klán mintha úgy indult volna, hogy mi leszünk a hcpróüberfaszamindenkitleverünk klán.
Ehhez képest nem valami acélos a commander. -
diegho
nagyúr
6-ig én sem nagyon buktam, aztán jött Stieger, alig nyertünk, kaptuk a stock tankokat, a 700 eff-es 10-eseket, stock IS-4et, tk-zó artyt, afk-kat, mindent ami a nyerés ellen szól, aztán mentem pár kört még utána egyedül, de azok is bukták és inkább hagytam.
Dobi 562 de hiszen ez egy nagyon béna játékos.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #3823 üzenetére
Megértelek. A mi kis "társalgásunk" így kezdődött:
"e-75 idiot"-tal kezdődik, csak az lemaradt a screenshotról. Nem foglalkoztam volna vele, csak erősködött, hogy nézzem meg a statját, mert neki van IS-7-ese is, ergo neki igaza van. Pontosabban az IS-7 eredményeit, aztán meglepődtem rajta, mert nekem a KT-val annyi kb a csatánkénti sebzésem, mint neki IS-7-el.
-
Timyyy
őstag
31 kört lenyomtam du egyhuzamban M4A3E2-vel... megcsömörlöttem
már csak az M6 vár kifejlesztésre és elit lesz.
De olyan hihetetlen dolgokat láttam ma, pedig 6500 meccs után nemsok dologgal lehet már engem meglepni, de azért van akiknek sikerül.... (bár nemtudom ezek emberek-e egyáltalán, ha a deguimat ideraknám az asztalra és 3x végigfutna a billentyűzeten akkor is értelmesebb köröket "mennék", mint ezek a nyomorékok, na mindegy...) -
virkir
veterán
Höhö... amit az egyik oldalon elvesz azt a másikon odadobja a randomisten
A mai 14 körömből eddig 72% a win, lehet szerencsém volt, hogy négykor összeborult a netem.Paul119
Na de a következő körben megint csak kifoghatom a normális csapatot és akkor bejön amit a kretének miatt buktam.
Meg azért kell duplázgatni a többi tankot is azok meg majdnem mind nyereséget termelnek ha vékonyan is. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #3808 üzenetére
Emiatt a Borcz gyerek miatt léptem ki a HUNS-ból, ahol pedig elég jól éreztem magam.
Nem szeretem, ha kisgyerekek kimoderálnak. Ebben az esetben a klán fórumának használt facebukos oldalról, törölték a hsz.-em.
Nem szoktam az ilyen okoskákkal vitatkozni, nagyon oka se volt a moderálgatásra...Az egyik haverja, aki gyak sosem járt CW-re, se gyakorlóra, de még századba se nagyon, hözöngött hogy ne kössünk más Klánokkal szövetséget (pl váltott területbirtoklás), úgy is leverünk mindenkit és különben is neki kell a GOLD, ne nyaljuk más klánok seggét.
Csak annyit írtam neki, hogy nyalhatja az enyémet naphosszat, csak ne az határozza meg a klánstratégiát hogy neki mennyi goldra van szüksége.
Ez a "trágárság" moderálandó volt, miközben TS-en a legtöbb gyerek szájából dölt a mocsok.Köszi.... inkább saját klán és szép emlék a CW-kről.
-
diegho
nagyúr
Ma brutális játékosállomány játszik, 9 bukott kör egymás után! Mindegyikben 8-1000 közötti xp és 3000+ dmg.
-
Dobi 562
addikt
A mocsaras rész az én hibám, de be szokott jönni, mert onnét tudom lőni a másik oldalt, csak ma nem sikerült eltalálnom semmit. Ott a sziklák között nem bántott az arty sem amíg ki nem mentem, hogy segítsek az egyik oldalnak. Karelia volt, a kék nyíl útvonalán mentem, ami középen megy a térképen.
Nem is ezen ment a vita, hanem a núbozást untam meg, meg hogy rám kenték az egészet.
-
Fel
addikt
Kész a korábbi, SerB-bel készült interjú angol szinkronos változata: [link]
T-50-2 rajongóknak van benne egy kis infó a kis kedvencükkel kapcsolatban.jahrn: A brit top heavy-n viszont nem lesz 183-as löveg, hanem egy 133mm-es hajóágyú, ezért nem FV 215b lesz a neve, hanem FV 215 (130).
-
Dobi 562
addikt
Na! Ki lettem okosítva, ez egy játékbeli beszélgetés folytatása. Az előzmény az, hogy elindultam a mocsárban E-75-el és szerintük miattam bukták a meccset. Pedigjó lövésem lett volna, csak ma minden lövésem mellémegy, meg nem tudtam az átjáróban az ellenfél hátába kerülni (ahogy szoktam, mert mindkét oldalon elbuktunk). Gondolom akkor mindkét oldalon az én hibám. Beindult a núbozás mikor ki lettek lövöldözve a többiek, ez volt a játékbeli cseten az utolsó érve Borcz kollegától, hogy nézzem meg a statját IS-7-el, hogy őneki igaza van. Itt a folytatás magáncsatornán:
dobilaci (19:50:21) na helló
dobilaci (19:50:30) megnéztem az IS-7 statod
dobilaci (19:50:44) elég kevés a kill, IS-7-el elég gáz
Borcz (19:59:20) neked meg tier 10 es tankod sincs
Borcz (19:59:22) na az a gáz
dobilaci (20:00:07) és?
Borcz (20:00:19) semmi ha olyan pro lennél akkor lenne már tankod
dobilaci (20:00:37) atyáég! mi köze van ennek a játéktudáshoz?
Borcz (20:01:04) az hogy majd ha lesz 10 es tankod és lesz vele statod akkor magyarázz
Borcz (20:01:05) (:
Borcz (20:01:13) mert amig nincs addig meg se szólalj
dobilaci (20:01:14) én nem mondtam hogy pro vagyok, csak ti núboztatok...
Borcz (20:01:14) köszike
Borcz (20:01:18) igen
Borcz (20:01:21) mert egy e75 el
Borcz (20:01:25) nem szokás a mocsárba menni
Borcz (20:01:28) mert megdöglesz
Borcz (20:01:30) azonnal...
dobilaci (20:01:34) ja értem, akkor ez valami értékmérő, hogy nagy tank=pro játékos
Borcz (20:01:38) érdemes a hegy felé menni
Borcz (20:01:41) segíteni a többieknek
Borcz (20:01:44) tudod cspatjáték
dobilaci (20:01:45) aham
Borcz (20:01:47) majd ha lesz klánod megtanulod
dobilaci (20:01:54) tudom, osztottam én ott elég sebzést hidd el
Borcz (20:02:00) hogy egyedül nem mész semmire
Borcz (20:02:04) igen de nyerhettünk is volna
Borcz (20:02:06) ha el jössz velünk
dobilaci (20:02:06) kicsit gyengék az érveid
Borcz (20:02:22) na mind1 nem vitatkozok veled mert ahoz le kell süllyednem a szintedre azt meg nem akarok
dobilaci (20:02:30) nincs 10-es tank=szar játékos... ez vicces
dobilaci (20:02:35) köszi az oktatást
dobilaci (20:02:40) szeva
dobilaci (20:02:46) jó játékot -
Timyyy
őstag
Lassan de biztosan közeledik a Patton:
Purchased:
'T20' purchased successfully. You have spent credits: 1 340 000.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged