-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
kb így néz ki egy heavy tank legénység szerintem, legalábbis nálam így van elosztva.
Joe: meg lehet tudni milyen heavy ez, hogy álcaháló és periszkóp van rajta? Mert én ezt oltári nagy hibának tartom. Egy heavy nem áll, nem bujkál, megy elöl, sebez, felveszi a sebzést...
-
fsb1000
nagyúr
Pz38na-val most voltam csapatban egy T-50-el. Mindkettő t4 Light.
Van T-50-em, bár nem sokat mentem vele, de csak most döbbentem rá, hogy ugyanazon MM kiosztásban a német szinte használhatatlan a T-50-hez képest.Most pl. képtelen voltam egy stugIII-at kicselezni, egyszerűen nem fordult a tank.
Miután kilött, jött a T-50 és simán körbe járta..... majd kilőtte. -
Fel
addikt
-
-
diegho
nagyúr
100% repair-el tegnap láncolva tartott egy T-54... - venti, bia, kóla és máris kevesebb, mint 6 sec volt a lövése. Egy KV-13 jóval gyorsabban lő. Ha pl kilövi a löveged nem mindegy, hogy mennyi idő alatt javítod meg, toronyforgatásról nem is beszélve. Med és heavy tankon a 100% repair a legelső, különben sok olyan bukott szitu is lesz, ami reapir-el sima ügy lenne.
-
RaZroX
addikt
Tud valaki Bonus Code-ot ?
-
Joe.36
addikt
Szerintem a hatodik érzék a legelső! Aztán jöhet a többi, elit legénység, irányított ütközés, sas szem, halálos szem, szerelés, álca
-
BinLaden
tag
ne már emberek ez csak egy poén volt
-
mynames
senior tag
[róluk] van szó !
-
Dobi 562
addikt
válasz
mynames #2378 üzenetére
Igazából nem derül ki az előző hozzászólásaidból, hogy a legénységednek milyen képességei vannak eddig. Az amerikai TD-ket nem ismerem, de én először minden legénységi tagnak 100% álcát adnék, aztán 100% javítást mivel ezek a százalékos képzettségek akkor igazán hatékonyak ha minden legénységi tagnak megvannak.
(#2377) BinLaden: Szerintem rajtad kívül mindenki értette mire gondolok...
-
mynames
senior tag
erre valaki , valamit?
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stauffenberg #2370 üzenetére
És a spotting rendszerrel mi van? Gondoltam ha már a lövöldözés nem megy ma akkor megyek a Leóval kicsit scoutolni. Ki lettem lőve mielőtt bárkit is felderítettem volna. Majd a halálom után 3 másodperccel egy M4-es bespottolta azokat akik kilőttek. Hatan voltak egy kupacban tőlem 10 méterre.
De a scout Leopard nem látta őket 10 méterről csak az M4-es 300 méterről......
-
Dobi 562
addikt
válasz
Remus389 #2371 üzenetére
Odavágott ma Aladár is, csak nem akartam ezzel a lenézett, félreértett járgánnyal e-péniszt növelni, de akkor legyen!
Győzelem!
CsataWestfield 2012. június 3. 17:35:12
JárműVK 4502 (P) Ausf. A
Szerzett tapasztalat: 1 548
Szerzett kredit: 48 330Győzelem!
CsataRuinberg 2012. június 3. 17:41:36
JárműVK 4502 (P) Ausf. A
Szerzett tapasztalat: 1 842
Szerzett kredit: 51 108
Csatában elért Achievement: SzárnysegédPrémiumos, 3500/3000 dmg.
-
Stauffenberg
nagyúr
Mi a jó franc van ma? A pontatlan fegyverek világnapja?
Ma kb 10-ből 9 lövés állandóan a célkör legszélére megy! Artyval befogom azt a szerencsétlent, kb egyetlen kis pötty lóg le a tankról és ÁLLANDÓAN oda megy félre... De KV-2 és KV-3 is folyton ezt műveli (pedig utóbbin a 100mm-es cső van ami még pontosabb is).
200 méterre lévő tankokat is szinte teljesen befogok a célkörbe, alig lóg le egy-két helyen a tank körvonaláról de a lövések fele pont oda megy célt téveszteni.
-
Dobi 562
addikt
A jó öreg Porsche Tigris megint odavágott.
Győzelem!
CsataKarelia 2012. június 3. 18:14:14
JárműPzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 1 942
Szerzett kredit: 50 841
Csatában elért Achievement: Acélfal, MesterlövészPrémes, 3300 sebzés kiosztva.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na hátha valaki ilyet keres, egy sikeres köröm:
KV-1 top löveg, 27 lövés / 17 találat:Vehicle: KV-1
Experience received: 989
Credits received: 25 959
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Steel Wall -
Memphis79
aktív tag
válasz
psycroptic #2361 üzenetére
Ja nekem is megvolt az M103 szinte szemből-meg is lepődtem mert körbevettek vagy 3an és még 1 uccsó lövést leadva szétpukkantottam az amcsit
-
babferi
tag
-
törölt tag
Ezt a HardIconsos cuccot hova tegyem?Ezekre a Type1,2,3 ra gondolok.
-
Memphis79
aktív tag
Amcsi T110 1 lövéssel-tornyon (E-75 12.8)és pukk-na ilyet se láttam még
-
psycroptic
őstag
'E-75' purchased successfully. You have spent credits: 3 480 000.
Hogy ez milyen lomha jószág és milyen messze van még a Tier x csöve...
-
törölt tag
Egyébként ezt az eff ratingos cuccot honnan tudom letölteni?
-
törölt tag
TD-vel vagyok.... T-50-2 berongyol a bázisra, körülöttem már szinte senki... kivéve egy AMX 13 90... óóó mondom meg vagyok mentve... elindulok az AMX felé, hogy majd ő megvéd.... hát nem AFK
Azért 9 lövést kibírtam -
Dobi 562
addikt
Lesebzem a bázisunknál feltűnő KV-3-at 100% HP-ról, 11%-ra, úgy hogy nekem van 200HP-m. Forgatom magam össze-vissza, hogy pattogjon. Végül kilő 4. vagy 5. lövésre.
Semmi gond. Jön az IS-3-unk. 11k csata, 800eff. 3-szor lepattanót lő a KV-3-ra lövegpajzsra majd rammingolni próbálja, de csak saját maga sebződik. Facehug-ban ellő a kv-3 tornya fölött, az meg kilövi, majd bebattyog a bázisunkra és elkezdi foglalni. Szerencsére visszaért két értelmesebb csapattárs és még időben kilőtték.
-
diegho
nagyúr
Új heavy tankos xp rekordot sikerült összelőnöm:
Victory!
Battle: Abbey 2012. június 3. 14:07:44
Vehicle: M103
Experience received: 2 688
Credits received: 98 268
Battle Achievements: Boelter's Medal, Sniper, Top Gun1 lövést kellett volna még kapni a steel wall-hoz, de sajnos a két utolsó tank (E-75, IS-8) nem találtak el.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Most, hogy kicsit artyzom, jobban látom, mennyi a hülye/csata, a böhöm nagy e-50 úgy ment el most is Swampon a pálya szélén, hogy öröm volt nézni, mire ezek észrevették, már nem volt artynk, és hátulról szétszedtek, ugyanez más pályán is zsinórban. Komolyan mintha 60 éves lelassult reflexű nyugdíjastábor játszana..., amikor meg észreveszik hogy hoppá, mögöttünk vannak akkor meg lőnek izgalmukban keresztül a hegyen, sziklán...hiába, sok a hülye, és ezek még szaporodnak is
-
Joe.36
addikt
Azért néha ez is hoz sok pénzt
Győzelem!
Csata: Komarin 2012. június 3. 13:02:13
Jármű: E-100
Szerzett tapasztalat: 3 254 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 72 690
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Top Gun -
-
mynames
senior tag
Elit alakulatot, ha csak egy embernek adok az ér valamit? Vagy mindnek kell? És , hogy kell azt érteni , hogy csak akkor aktiválódik, ha az egész legénység eléri a 100%-ot? Mármint az alap 100%-ot, vagy mindnek legyen ez a skill és érjék el a 100%-ot?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Dobi 562 #2327 üzenetére
lehet. de alacsony tierben olyat alkottam ma
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. június 3. 12:52:57
Jármű: Marder II
Szerzett tapasztalat: 1 796 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 147
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Top Gun -
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #2315 üzenetére
Grat! Prém nélkül 300 avgXP szerintem nem rossz a játék elején. Én csak 230-at tudtam elérni ezen a szinten. Hamarosan nekem is meglesz a Pz38na, de az elötte lévő tank Pz38(t) nagyon gyatrán muzsikál. Többivel 2000-3000 az effratingom, de azzal csak 700, egyszerűen nem tudok vele elég sebzést bevinni.
Már előre félek a Pz38na-tól, mert régebben azzal volt az egyik leggyengébb statom, csak a spot volt kiemelkedő.Végül is a prém M3 Stuart nagyon megéri, mert amig a húzó tank pihen azzal farmolok. Csatánként 8-10K kredit jön. Az amcsi M3 kicsit jobb, de a prémes orosznak könnyitett az MM-je
-
diegho
nagyúr
Szuper állatok játszanak ma is. Pershing lövi a top tankunkat hátba egész csatában, amíg az meg nem hal... utána beáll az arty mögé.
-
aclandiae
senior tag
Próbálta már valaki a magyar szinkront hozzá?
Hol lehet meghallgatni a bemondott szövegeket? (ingame_voice FSB fájl, hiába húzom bele lejátszóba, vagy kitömöríteném semmi eredmény)
-
Taktoj
aktív tag
helló. valaki tudna olyan oldalt adni ahonnan a nyerési esélyt kitaláló addont le lehetne tölteni?
-
törölt tag
Mingyárt kifejlesztem PzKpfW 38 nA-t.
Ezzel az új accal valamiért jobban adja,átlag xp 300 csatánként,kb 25 csata alatt már 3 jármű kifejlesztve,+ még egy tréningnen kapott Stuart.
-
Plasticbomb
addikt
Ely de milyen fasza csatám volt most. 2 afk tank, egy Lorreine és egy KV5, a top M103 kinyíratta magát az ellent Top M103aséval, a másik két med társam kilövette magát egy AMX 50Bvel én, KV-1S el miután kinyírtam az AMX-et és az M103at, egy löwét és egy T34et kaptam jutalmul......
-
fsb1000
nagyúr
válasz
marked one94 #2311 üzenetére
hehe.. persze mert az ellenfél játékosai kicsit koordináltabban mozognak mint randomban.
-
grunge
addikt
Használ valaki GTX570-est? Ez a cucc 86 fokra heviti fel..
-
mynames
senior tag
Játéknál már beírtam, így csak copyzom:
mynames (22:50:07) csatában legalul voltam M18-cal
mynames (22:50:32) kiszedtem az felderítőket, majd spotoltam folyamatosan
mynames (22:50:45) végén bementem megmutatni , h hol a két arty
mynames (22:51:06) és kilőtek, de adott 1100 xp-t
mynames (22:51:54) a kilött scoutokért sz@r se jár általában tehát a spotolás jól hoz egy Td-nek?
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest