-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
marked one94 #2295 üzenetére
fenntartani fent lehet persze.
csak hasznot nem termel.
összekevertem az L52-vel
accu jogos, az ugyanannyi.
ettől függetlenül szerintem az összes 105ös egy fos a KT-re. -
válasz
homeless09 #2285 üzenetére
top ágyú egy rakás szamócát sem ér. majdnem többe kerül a skuló bele, mint amit sebzéssel okozni képes, különösen akkor, ha sebződsz-kilőnek. ráadásul (sokkal) szarabb a rof-ja, meg az accuja mint a 88asnak. szerintem a +20mm pen nem ér ennyit.
persze nagyon látványos a 88ashoz képest a 105ös, de ez a kt-n csak optikai tuning.
amolyan babakocsin spoiler effekt.
88 powa.
E75-re meg a nagy ágyú a patent. -
fsb1000
nagyúr
EU-n is kezdtem újjat, a régi acc-ommal elértem amit akartam, kicst pihentettem.
Első csatám loltrakival TankÁszos lett.A csata érdekessége volt hogy 14:6-ra álltunk (nekem 5 killem volt) és az ellen Pz35-ötösét nem lehetett kilöni. Volt egy MS-1 amely teljesen ráállt és 5 centiről sem tudta sebezni.
Bemondták hogy csaló, hack, stb... aztán a bázist elfoglaltuk, de addigra 4 killje lett, pedig 8%-al állt a mező közepén. -
.mf
veterán
Mai talán legszebb csatám.
Magas tierekbe keveredtem az AMX13-75-ömmel (mint mindig) Abbey pályán, D_en.
Elindultam balra, de egyből bekaptam egy olyan lövést, hogy 39 hp-m maradt. A többiek azért szép lassacskán törtek előre balra. Közben jobbra a szakadék melletti völgyben kiirtottak mindenkit, s már jöttek a bázisunkra. A bal fennsíkon a maradék 39 hp-mmel egy nyílás melletti bokorból szedegettem őket, az áldozatok: IS3, Panther2, VK4502A, valamint egy kis sebzés Pz38na, másik IS3, Jpanther. Első Orlik medálom
Victory!
Battle: Abbey 2012. június 2. 21:06:15
Vehicle: AMX 13 75
Experience received: 2 032 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 18 253
Battle Achievements: Orlik's Medal, Defender -
vadani
tag
Nekem aránylag szerencsém van, nagyon összeszoktam a kis E50-nemmel jobb napjaimon, nem kell már besegítenem a farmtankkal. Az átlag kiosztott sérülésem már 1600 felé halad, és a pontosságot is már 79%ra emeltem, folyamatosan javulnak a mutatóim. Csak a nagy szívás, hogy iszonyú megfontoltnak kell lenni, és az mm azért tud szívatós lenni. De tényleg ehhez az kell hogy a képességekből már a 3. szinten lévők vannak 60% és minden egyéb dologgal betámogatva. De tényleg nincs jól az, hogy nem tudok így se valóban kreditet termelni. Szívatás
-
Multikiller
tag
Szokni kell még ezeket az új játékmódokat. Ma full kómásan felmentem nyomni pár kört. Murovanka volt az első térkép. Berongyolok az erdőbe, szétnézek, sehol senki, tök egyedül állok. Mondom szép megint noob csapatot kaptam. Akkor vettem észre, hogy encounter csatában vagyok és teljesen másfelé kellett volna megindulnom.
De mentettem a menthetőt, gyorsan kilőttem egy afk tiger P-t mielőtt még magához térne, meg egy ellenséges arty-t, aztán mentem a többiek után. Tanulságos volt. -
Arpee78
senior tag
válasz
homeless09 #2285 üzenetére
Döntve van a legtöbb páncél, meg az AP átütése valamelyest csökken a távolsággal.
-
homeless09
őstag
Még nincs rajta a top ágyú...
De pozitív csalódásként ért, hogy meglepőden mozgékony.A top motorral dombon is jól felmegy, nem 5-6al, meg gyorsan fordul.
Amúgy azt nem értem ebben a játékban...hogy van mondjuk egy max. 120mm-es páncélzatú tank, de lehet akár 180 is, és már egy Tiger-en is ~200as pen-el megáldott löveg van. Akkor hogy a rákba nem viszi át a tankot azzal?
-
válasz
homeless09 #2196 üzenetére
jó toronnyal, ventivel, töltésgyorsítóval, BiA-s legénységgel, 88as ágyúval krva jó a KT. Ha van egy kis bucka, amin fel tudod tolni az elejét, épp annyira, hogy még tudjál a másikra lőni, akkor az ojjektum is simán lepattan róla. Múlt nap 26 lövésből 23 pattant így rólam.
Nagyon bírom. -
kugli81
aktív tag
Sziasztok .Ki akartam probálni a world of warplanes-t ,de invite code kell hozzá ha jól csináltam.......Nem játszik vele valaki?
-
birkaboka
csendes tag
Sziasztok
Eladó az accom,ha érdekel valakit birkaboka néven meglesheti.
5 darab ezrest kérnék érte a Löwe miatt.Csak paypalra utalással,vagy ha Balatonfüred környéki az illető személyesen is lehet.Privátba írjon akit érdekel.Köszönöm -
jimmy74
őstag
Klán háborúban mi az a technikai vereség?
El sem indult a csata.Valamelyik klán erősebb volt? -
Joe.36
addikt
Egyébként már nem használok prémet, elértem amit akartam, csak addig kellett
-
kisküzdő
tag
Roppant egyszerű Mert az csak 14625 TP Még a löveg 44000 ennyire prózai oka van. Mivel erre meg volt a tp-m. Hiába fejlesztem ki a löveget elsöre ha a torony és a lánc miatt úgysem tudom feltenni.Tehát hulla mind1
Ja bocs Timyyy-nek szólt a válasz.
-
Arpee78
senior tag
-
Joe.36
addikt
-
diegho
nagyúr
válasz
Arpee78 #2193 üzenetére
De miért kell osztani? A jelenlegi értékek mind 100% commanderhez vannak megadva, nem úgy, mint régen. Régebben a patton 480-at látott, az volt a létező legoptimálisabbhoz írva, tehát 100%+venti+gold consumable, de most 420, ez simán 100% skillel értendő, legalábbis ezt hangoztatták mindenhol, tehát már az osztott értékek vannak kb 3 hónapja a játékban, vagy régebb óta.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #2266 üzenetére
Köszi, meg van... csak IE alatt nem túl jól működött a klikkelgetés [http://www.wotdb.info/]
-
diegho
nagyúr
Az ST-I nem az én stílusomnak való tank, annak jó, aki védeni szeret. Nagyon erős a tornya (2x E-100, 2x O704, IS-7, T-95 előtt álltam hull down-ba kb 6 percig, folyamatosan lőttek, de egy sem ment át) az ágyú lassabban tölt, mint az IS-8on - 12.32 sec - és lassabban is szűkül. A hull szemből hasonló, mint az IS-4 volt régebben, oldalról gyengébb. Igazából nem rossz tank, de az én agresszív játékomnak nem fekszik.
-
törölt tag
wotdb.info itt van fsb
-
fsb1000
nagyúr
Tudnátok adni egy linket arra az oldalra, ahol ki lehet számíttatni, hogy 0-ról indulva XY tankhoz mennyi XP kell?
-
vhw
addikt
Prem nélkül híztam ki a T30at anno, csak akkor volt premiumom mikor a WG adta valami eventre, esetleg promo kóddal. ez összesen 1-2 hét az elmúlt 1 évben.
Premium tankom csak kicsi volt (T3-4-5) ezalatt, amiket szintén promokódos goldból vettem, vagy maga a kód adta. Amit ezekkel gyűjtöttem kreditet egy sima patch előtti KV-val ugyanennyi idő alatt, ha nem gyorsabban össze lehetett volna szedni, szal ez nem jelentett semmi valós előnyt.
A T34 nem rég lett meg "ingyen".Egyetlen egyszer adtam pénzt a WG-nek, a 38H tankot vettem meg, mielőtt kivették a játékból. Azóta sem adtam nekik semmiért.
Joe.36: Nekem ugyan nincs ennyi T10em, csak egy. De van T9 med, T8 arty (JT ~20k xp-re, T95 165k-ra, Maus ~120k xp-re) Lassabban haladok? Igen, több időt vesz igénybe, de egyáltalán nem lehetetlen, nem is emberfeletti.
Ami a CW csatákat illeti, lehet vinni goldot. Ám ha a klánnak kicsit is jól megy a szekér, akkor egy-egy zsírosabb provinciára landingelve 1-2 napot kibírva összehoz annyi goldot, hogy az elkövetkező pár területéért vívott csatába ki tud osztani fejenként 6-8 lőszerre valót annak a 15 embernek, végig nem lőhetnek golddal, de ésszel játszva kitart egy darabig. Ha meg nem igazán megy a szekér a klánnak, akkor csak pénzkidobás az egész, többet számít a jó taktika, a jó játékosok, minthogy aranylőszerrel lövöldözzön végig mindenki. -
Joe.36
addikt
És talán a legénységnél se lenne negyedik képesség...
-
emre
veterán
3000 csata után lehet ilyen statja is valakinek. Nick: Overi
Efficiency rating: 1 320.5
Average tank lvl: 5,41
Destroyed: 3 054Games Played: 3 126
Victories: 1 792
Victories: 57%
Defeats: 1 273
Defeats:41%
Battles Survived: 983
Battles Survived: 31%Most voltam vele együtt egy csatában, egy élmény volt.
-
Remus389
veterán
-
törölt tag
válasz
homeless09 #2255 üzenetére
Hívő volt az arty,és Isten besegített
-
babferi
tag
-
törölt tag
válasz
homeless09 #2250 üzenetére
Ilyen velem is volt.
-
babferi
tag
válasz
homeless09 #2250 üzenetére
Meredek szogben csapodik be a lovedek , vannak artryk akik igy lonek ! Ha alacsony a haz akkor be tud nemelyik moge loni .
-
homeless09
őstag
Azt mondja már meg valaki, hogy épület mögül hogyan szed ki egy arty, mikor pont jó oldalon bújok...?
-
homeless09
őstag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
homeless09 #2241 üzenetére
hehe... pedig a májsztrim szerint az igazi skill az artyk elöl bújkáláshoz kell.
Lehet hogy az okosokat nem zavarja mikor valakivel küzd az egyszeri tankos, pörög-forog, fedezéket keres, trükközik tolatással, tili-tolival, keresi a gyenge pontokat, és a végén agyoncsapja egy arty a pálya másik feléről.Gondolom a TD/arty fanoknál nem olyan gond ez, de aki főleg med/hevi vonalon utazik és mondjuk naponta van X ilyen élménye, az szerintem jogosan panaszkodik arrol, hogy az artyk szerepe túl nagy ebben a játékban.
-
WOT Armory
csendes tag
-
hemaka
nagyúr
válasz
homeless09 #2241 üzenetére
Ezért kell az arty ágat is húzni. Egy kis revans sosem árt.
-
A prémium tankok kapnak valami búnuszt kreditre? Van szorzó, mintha prémium lennék?
És a Type 59-nek kínai személyzete van, amit máshol nem tudok felhasználni? -
homeless09
őstag
Tudom, hogy megint panaszkodás stb....de az arty-k egyszerűen elveszik a kedvem az egész játéktól, 1v1 csatákat kegyetlenül eltudják baszni, pedig azt élvezi az ember..de így...
-
törölt tag
Vereség
Csata: Erlenberg 2012. június 2. 18:30:04
Jármű: M3 Stuart
Szerzett tapasztalat: 249
Szerzett kredit: 7 952
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: III. osztályNem is olyan rossz,1 et öltem,és egy M3 Lee-t 30%-al röviditettem meg.
-
homeless09
őstag
Ezeket a francia arty-kat közelharcra jobban használják mint távolról lődözni...
-
káen
tag
válasz
#56230144 #2231 üzenetére
Nem vagyok isten..a wotban azt a szintet innen például Diegho éri el szerintem. Az szánalmas szerintem, hogy két napja mást sem olvasok tőled, hogy ez milyen szar játék, látványosan elbúcsúzol, majd másnap ismét beírod, hogy szar wot, meg kidegel, keresel másik játékot...aztán mi van? Kezdesz új accot, minha bármit is számítana.az az 1000 csata...t5-ig 1-2 nap alatt el lehet ugrálni, szerinted onnantól kezdve különbözni fog a játék az első accodtól? Nem. Akkor megint beindul a panaszkodás majd.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #2222 üzenetére
Tényleg 5!
És ami a poén, hogy a tutorialnak volt egy pontja, amikor garázst kellet venni, mert nem volt t3-asnak hely. Goldért! Mutatta a "súgó" hol vehetem meg.
Na az nem ment.... Erre aladtam az egyik tankot és már sikeres volt a mittom én hányas pontja a tutorialnak. -
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #2221 üzenetére
5 garázs az alap. Én sem vettem, csak egyszer aranyat (450), azt arra, hogy legyen 3 akciós garázshelyem + 2 jött a 7.3-mal. Ha jól csinálom, akkor a WoWP-vel is jön 500, ami jó lesz majd rammer-ek, stb leszedegetésére. Fatertől lehet kérek egy Churchill-t a bd-mre, SU-85 jól keres, de az is csak akkor, ha nagyokat hősködünk a csatában...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #2218 üzenetére
Kiváncsi vagyok milyen stratégiát követsz... szerintem egyszerre 2 nemzetet kell építeni, de nem mindegy milyen ágon.
Egyébként ha elakadtál valamelyik szinten, akkor a következő accal is elakadsz, hacsaknem kreditet tartalékolsz/gyártasz. Pl. t1-t2 szintű tankokkal. Sok csata sok kredit.Amcsi szerveren kevesen vannak, már kicsit megbántam, hogy ott kisérletezek.
----
Bingisz: Úgy gondlotam, hogy akinek promókód se jutott. Pl most nincs semmilyen. 4 garázzsal nyomul végig? -
Atlantis
veterán
KT-re érdemes rátenni a nagyobb tornyot vagy előbb a legerősebb ágyú kell és ne költsem most el az XP-t toronyra?
-
fsb1000
nagyúr
Köszi! EZ nem jó kombó.
---Más: Minden tiszteletem azoké, akik prém nélkül játszanak. Már az elején csigalassú a dolog, és képtelenség a legénységet nevelni.
Az XP/kredit már rég meg van a köv tankra, de a legénység még csak 60%-on jár.
Max. azt lehet csinálni, hogy 20K kreditért veszem a 75%-os legénységet.Ventit egyebet luxus venni ezekre a tankokra, mert nem tudom leszedni.
Menetelek a Tigris felé (most a rosszabbik ágon, mert azt még nem próbáltam) gyenge legénységgel, felszerelés nélkül, és még a fogyóeszköz is csak nehezen kitermelhető...Szóval nem leányálom.... kicsit lazíthatna a WG a szorzókon.
Ja... a tutorial-t végig csináltam, azt hitem kapom az M3 Stuartot, leveszem a 100%-os legénységet és de jó lesz. De nem... a Prém M3 Stuartot kaptam, azzal meg max kreditet termelhetek. Csak a garázshely miatt érte meg.Tényleg... aki sosem vesz goldot, hogy oldja meg a garázs/barakk bővítést?
-
törölt tag
válasz
Bingisz #2210 üzenetére
A T34 el rossz élményeim voltak,főleg azért,mert véletlen frissitéskor léptem le,és eltünt másnapra...Supportnak természetesen írtam,de k*rvára leszarták,hogy már a 29-dik levelet küldöm.Egyébként jó lenne legalább megkérdezni,hogy megvan-e még,mert nem én vagyok az egyedüli akivel ez előfordult.
A válaszok:
Prémium: Rohadjon le a kezem,ha még1x veszek.
T-25: Eladtam,mert rohadt nagyot csalódtam benne.
T34: Fentebb írtam
-
Atlantis
veterán
válasz
homeless09 #2203 üzenetére
Lehet, már bánom, hogy KV-5 helyett nem azt vettem meg.
-
Bingisz
addikt
válasz
homeless09 #2209 üzenetére
Vann neki t-25-e meg amcsi t34-e is.....
-
törölt tag
Ti hogy oldanátok meg azt,hogyha 180k-d van összesen,depóban minden eladva,és mégsincs elég lóvé egy kurva tankra se???
-
Remus389
veterán
sziasztok hogyan kell reportot csinálni?
-
törölt tag
Emailt megnyitottam és nem kaptam goldot...gg Wargaming.
-
mynames
senior tag
válasz
Dobi 562 #2156 üzenetére
Ez az amiért én is fizetnék (bár nem is tudom, hogy mennyi az effem...de azt tudom, hogy amivel sokat megyek azzal elég jó M18 58-60%, VK36 azzal 53 fölött, ha ez jó egyáltalán)
Annyit még hozzátennék, hogy azzal nem találkoznék még akinek a nevére rátettem a piros x-et...Én ezt annak osztom aki ritka nagy barom (top tankkal campel vagy azt hiszi hogy ivott a szent grálból és átvág mindenen kezdéskor...stb...) -
Atlantis
veterán
válasz
homeless09 #2196 üzenetére
Ezzel egyet kell értsek, pedig jónak tartják azt a tankot, de nálam eddig nagy csalódás.
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest