-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
emre
veterán
Nem, mert alapvetően mások az alap értékek a heavy és TD vonalban
(#398) Zeratul: Tudom.
-
diegho
nagyúr
Majd kiderül, de 3szor kaptam már ma hasonlót, mindháromszor T32-vel, mindhárom bukta, a fájó az egészben, hogy eddig összesen 6 buktám volt T32-vel, most egymás után 3 a MM miatt. Ez volt a legnagyobb különbség a két csapat között, a 3-4 különbséget már megszoktam, de 7 az konkrétan már egy ütőképes tanknyi.
-
Paul119
addikt
Defeat
Battle: Westfield 2012. május 22. 10:16:08
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1372
Credits received: 48 020
miért is lenne győzelem -
fsb1000
nagyúr
válasz
essexboy #391 üzenetére
Szerintem nem kap a csapat "nehezítést" a szakasz miatt.
A tankszintek lesznek kibalanszírózva.Úgyenezt gondoljuk a játékosok statjáról is.. nem számít, nem veszi figyelembe az MM.... de aztán mégis, különben nem tudna vereség és győzelmi sorozatokat produkáltatni.
Az a babonám, hogy a szivóágon lévőket teszi egy csapatba. Csak kicsit, tán csak pár százalákkal van a random faktor eltérítve egyénenként , de ha minden tagnál, akkor annak már erős hatása is lehet a csapatra.
Több lepattanó és elnyelt lövés, saját tank nem pattog, esetleg még a láthatósági rendszer is ki van térítve.Ez csak babona.. semmi sem igazolja hitelt érdemlően.
-
Sontir Fel
őstag
Tegnap megvettem vegre a T95ot. Brutalis, hogy mit kibir. Szemtol Szemben az e100 tehetetlen volt, en meg folyamatosan lancoltam es arty szepen leszedte... azert kellett lancolni, mert fejlesztett lanctalp nelkul nem lehet radobni a komolyabb agyukat
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #358 üzenetére
Azok a hangok/szövegek ott vannak!
-
Paul119
addikt
válasz
Flatron710 #384 üzenetére
nem hiszem hogy sérülne, ez inkább ingyen reklám nekik
-
Paul119
addikt
válasz
Flatron710 #381 üzenetére
szitanyomással foglalkozó cég gyárt neked szerintem
( én is csináltattam pólót)
-
Dryman
őstag
Lorraine 39 L AM ez mikorra várható csoda?
Francia önjáró löveghez még nem volt szerencsém...biztos ütős lesz ez a kis vas ekkora ágyúval.... -
Flatron710
tag
Arról van valakinek infója, hogy kicsiny országunkban foglalkozik-e valamilyen cég - félig-meddig hivatalosan - WoT-os cuccok forgalmazásával? ( póló, kulcstartó, sapka, stb...)
-
Paul119
addikt
válasz
homeless09 #357 üzenetére
elméletileg nem olyan jó a rejtőzködése mint a fix tornyosnak
-
Dryman
őstag
Vannak az örök elégedetlenek, és vannak akik élvezik a játékot!....ennyi...
-
virkir
veterán
az h jobb fegyverválasztékot kap mint bármelyik másik heavy t6-on?
Első marhaság. A KV-k ZIS-6-a fényévekkel jobb mint a DCA45 arról nem beszélve, hogy amíg a KV-3 hatos volt úgy szedte szét az ARL-t hogy az sokszor sebezni nem tudta.
Nagyon szépek annak az ágyúnak az értékei papíron de... lófütty a sebzése, pocsék a célzási ideje amit megfejel azzal, ha nem várod meg míg teljesen beszűkül képes a holdat lőni 10 méterről is. Hiába a nagy pen ha nem tudod bevinni. Az meg csak hab a tortán, hogy köztudottan bugos mert imád minimum alatt sebezni az ARL44-en.
vagy h az h t6 létére keményebb mint pl egy német t7-es heavy?
Második marhaság. Ismerjük a német tankokról alkotott véleményidet de ettől azok még messze nem fedik a valóságot.
Az, hogy te nem tudod átlőni még nem jelenti azt, hogy nem csontozza ki már egy sima 150 pen körüli ágyú.
A tornya papír, beforgatni nem lehet mert lazán sebződik ha belülről lövöd az első görgőnél és szemből sem acélos a frontja.
Hidd el amiket írok mert én, veled ellentétben túl vagyok 3 ágon azokon a tankokon és lőttem is őket meg lőttek is bennük. -
smisa
őstag
válasz
Ügyes srác de azért nézd meg mindig mákja van, mert az elején a Pattonra lő mindenki (ha a dombon nem kap supportott a heavytől szétszedi a másik T44) aztán leszedi a kis hp-seket, amit utána csinél az szép igaz kellet hozzá a 3 td bénázása is. Amit nem látok már az új top lőveg van rajta vagy még a régi ami rakás szar, sajna nekem még csak az volt de nekem nem jött be a sok ammo rack miatt
-
Murder3
addikt
nem érteme ezeket a szánalmas francia tankoakt minek erőltetni,ezektől már tényleg az is normálisabb lenne, ha a létező 2ww előtti tankjaik alapján teletömnék pure fantasy tankokkal és nem ezeket a post waros baromságokat.
nagyon rondák és annyira nem illenek egy ilyen játékba ezek az amx 13-ak, meg azok a td-k meg artyk amik majd jönnek.
nekem az utolsó francia tank aminek van vmi hangulata is az az arl44.light vonalon meg az amx40
bdr és a háború előtti dizájn sokkal szebb és jobban illik a játékba.
másik az autoloader...engem ezért se nagyon tudnak izgatni ezek a franc tankok.arl44 pl az alapronnyal néz ki a legjobban.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Ha jól nézem mesterlövészt nem kapott. Akkor már én a végén előttem volna az összes töltényem kivéve egyet és úgy végzek a T-50-el, akkor még egy medál járt volna.
Amúgy épp tegnap szereztem be én is a kicsikét. Nagyon kíváncsi vagyok, megveri-e a Pershinget nálam játékélmény tekintetében. De első csatára 1500 xp (prémmel) és 4 kill. Igaz, én a free xp-met mindig fejlesztésre használom stock állapotból. Itt is rögtön lánc, torony és a D-10T felugrott.Prém - nem prém MM-ben régen egy olyan statisztikát csináltam, hogy 80-80 csatát mentem és csak azt néztem, hogy hova rak az MM különböző tankokkal. Nincs lényegi különbség ebben és szerintem semmi másban sem a pémres és nem prémes acc között.
-
Murder3
addikt
mert mi a hülyeség?
az h jobb fegyverválasztékot kap mint bármelyik másik heavy t6-on?
vagy az h szemből keméynebb mint egy kv2,t10ka,m6 akár?esetleg az mm xarakodik vele?mert az pl sok más t6-al is ugyan úgy xarakszik.
vagy h az h t6 létére keményebb mint pl egy német t7-es heavy?
tapasztalatam eleget h tud az kemény lenni szemből az ágyúja meg ugyan úgy szanaszét tudja szedi a t8-as "csodagépeimet" is.
-
Timyyy
őstag
-
emre
veterán
hmmm, elég régi infó, de nem emlékszek rá, hogy lett volna már linkelve
-
Murder3
addikt
válasz
#21346560 #362 üzenetére
most komolyan ez miért meglepő?
ha a panzer 4-en lenen l/56 akkor azzal is lehetne büntetni t5-be...bdr-en ott van csak 1 minimálisan még jobb mint a német l/56.sőt még fentebb is elhet mert ha az l/56-al tudok akkor nem látom a bdr ágyújával miért nem...
német tankokat az e-75-ig kényelemsen lehet lőni még messzebbről is, franciákat nem kell mondai amcsikat is lehet oldalt mindet még a top tankokat is, orosz tankokat nehezebb mert azok keményebben páncélozotabbak és jobban nyelik a sebzést.sose értettem mire ez a sírás a bdr-el meg az arl-el kapcsolatba..az arl 44 az kb kv3 szintjén van vagyis nem t6-os hanem t7-es csak azt elfelejtették a helyére rakni, szemből pl egy az egybe keményebb mint a német t7 heavy garnitúra,kisseb a lfp döntöttség miatt meg többször kerül helyzetelőnybe.
ágyúból van neki t8-as sebzésű t8-as átütésű és van sima t7-es átütésű és sebzésű ágyú is.ha az arl t6 akkor a tigrisnek meg t5-nek kéne lennie statisztikái alapján(meg teljesítmény alapján is).
én a bdr-et annó bétába kipróbáltam, semmivel nem rosszabb mitn a többi cserébe van egy erős ágyúja. -
Patrick76496
őstag
Nekem is van jelenleg egy.
Eszméletlen lassú, még csak az alap motor van rajta, a KV-3-mam lazáb legyorsulja!
Én nem lépek túl semmit sem, mindent megveszek és kifejlesztek, ki akarok tapasztalni minden tankot. A végére az AMX 40-et már nagyon untam, bár most így visszanézve talán mennék vele pár kört.
Na meg ha kicsik közé rak be a B1-essel, és ha oda is érek valahova, akkor én vagyok vele a király.
-
törölt tag
válasz
#21346560 #361 üzenetére
Befosás mit lehet művelni ezzel a tojással, ha nem nagyon van sok magasabb Tier...
Győzelem!
Csata: Abbey 2012. május 22. 2:22:42
Jármű: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 2 816 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 127
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2012. május 22. 2:30:48
Szerzett tapasztalat: 966
Szerzett kredit: 27 634
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Acélfal, Mesterlövész -
homeless09
őstag
válasz
Köszi
Nem semmi a csávó
-
xLt`
tag
Srácok ez a B1 francia heavy ezt most egy vicc? Aki teheti az lépjen át rajta free xpből.
-
Patrick76496
őstag
válasz
homeless09 #332 üzenetére
Hajrá
Szerintem mindenképpen érdemes kifejleszteni a T-44-et, eszméletlen, hogy az a tank mit tud, 9 találatnál kevesebbel soha nem engednek el, nagyon sok pattog rólam.
Ezt bizonyítja ez a videó, amit az a gyerek csinál ott az nagyon durva, teljesen kihasználja a tank lehetőségeit.
A 10. percnél majd meg szakadtam azon, amit a Ferdi írt neki.
Érdemes végig nézni, van tudás a videóban, ráadásul a hang aláfestés is Cool.
-
Paul119
addikt
válasz
homeless09 #355 üzenetére
forgó tornyos tdnek szarabb a camo skillje elméletileg
-
homeless09
őstag
Forgó tornyos vagy fix td?
-
törölt tag
válasz
homeless09 #350 üzenetére
Inkább mint egy tojás nem?
-
intercell
csendes tag
Prokhorovka, 20/18 találat, az ellennél Obj.704, direkt írok az elején, hogy ne menjenek az erdőbe...
Defeat
Battle: Prokhorovka 2012. május 21. 23:14:47
Vehicle: Löwe
Experience received: 1 266
Credits received: 102 750
Battle Achievements: Boelter's Medal, Sniper, Top GunPremiumos eredmény.
Felraktam a repalyt, vki tudna tanácsot adni, mit kellett volna máshogy csinálnom?
Előre is köszi!
-
stark4
tag
Ha valakit érdekel klán az írjon PÜ-t.
-
erikke17
őstag
Itt valami más baj lesz.. Wot nem tudom megy e szerintem nem.. Netem 15 percenként szakadozik már délután 3-tól.. PH!-t alig érem el.. Ja meg dög lassú is az egész batár nagy 200-as pingel..
Mi van itt? -
törölt tag
Naggggyon fincsi volt
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2012. május 21. 21:59:10
Szerzett tapasztalat: 1 531
Szerzett kredit: 42 334
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, MesterlövészIgaz, van rajta töltés gyorsító, célzás gyorsító....
Ebbe volt KV2, Wolverine, T1 HT......
Azt szeretem ebben a tankban, hogy nem veszik komolyan.... -
Tesi
tag
Na nekem már sehogyan sem akar belépni. Próbáltam már mindent.De még a honlap sem akar bejönni.
-
krisss93
aktív tag
Kezdek ideges lenni.
Amióta csak megvan a T32 csak szerencsétlenkedek vele...
Most is háromszor pattantam is-3 oldaláról, meg egy VK-A tól még segítséget is kapott és szépen szétszedtek...Egyszerűen nem bírom ki idegekkel még azt a szar 20k xp-t sem amíg meglesz a normális torony...
-
Arpee78
senior tag
válasz
jozefgucci1 #338 üzenetére
BT-2-re fölösleges a repeszpáncél. A töltésgyorsító nem megy rá, nem célzásgyorsító akart lenni?
Jómagam a Tetrach-ot és a T-127-et használom a kicsit közt. A Tetra-val néha furdal a lelkiismeret, annyira OP-nak és unfair-nek érzem a többiekkel szemben.
Nálam Venti, GLD, Binoc van a Tetrarchon
-
.mf
veterán
Úgy látszik, a WG azt akarja, hogy ma ne játsszak.
Így sikerült belépnem, ment is, T29-cel mint top-tier Cliff-ben nyomulok előre fent középen a hegyen, épp készülök egy KV1S-nek beadni az utolsó lövést, majd utána egy ARL-nek, erre a játék kifagy, s mire magához tér, pont kilőttek
Legalább nyertünk, már csak az hiányzott volna, ha még a tetejébe veszítünk is. -
Murder3
addikt
válasz
kisküzdő #340 üzenetére
mi mást használnék
hát anynira nem viszik mert mocsok sokat sebeznek..nekem a t7-es orosz heavyk nem nagyon nyernek, de kb így bukott körökbe is-el úgy szoktam befejezni. hogy 32k credit meg 5-600 xp.
kv-3 egy kicsit gyengébben hoz kreditből, de ha átlagosan csináltad akkor + lesz ha jobban akkor akár 10k plussz is lehet a vége még bukott kör esetében is.meg amúgy mind1 melyiket használod, mert midn2 ugyan az csak az eggyyik gyorsabban lő.
-
-
Murder3
addikt
azt hiszem rájöttem, hogy a kv3 a legjobb t7-es heavy..
elképesztő lőszer mennyiséget tud elnyelni, ehhez képest még az is is bakfitty.
legjobb mocival meg olyan gyors mint egy sima tigris -
jozefgucci1
addikt
Nálam T2 szinten a BT2 a nyerő .Iszonyat nagyokat lehet vele menni. Nálam venti, töltésgyorsító , repeszpáncél van fenn és nagyon dúrva így.A nyerési statom ezzel a legjobb 76% , mert ezen a szinten okosan akár egy-két tank eldönt egy csatát.
-
emre
veterán
Nem csak te kerülsz, nyugi
(#336) hemaka
Még kevés csatám volt vele, de nálam inkább gyulladni szeret.
Mondjuk tudom mi a helyzet, mert lőttem én is ammo rack-ot neki T-34/85-el.
De a lőszer rekesz skill (vagy perk?) mindjárt 100%-os, lehet számít valamennyit.
Ugyanakkor az is lehet eddig csak szerencsém volt. -
homeless09
őstag
válasz
Patrick76496 #330 üzenetére
nemsokára M4 Sherman meglesz
közben viszem az amcsi TD vonalat is, most T40 van ott,aztán Wolverine és Hellcat stb stb.
-
Patrick76496
őstag
válasz
homeless09 #329 üzenetére
Melyiknél tartasz?
-
homeless09
őstag
válasz
Patrick76496 #327 üzenetére
Én az amcsi médium vonalnak álltam neki, de meg kellett válnom a KV-3astól.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok
Győzelem!
CsataArctic Region 2012. május 21. 20:31:58
JárműIS
Szerzett tapasztalat: 1 430 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 092Sikerült Megölni egy fredi-t is lelőttem a láncát,majd léket vágtam az oldalába. 122 mm-est
-
-
Gyuri27
félisten
Van valami tré a szerverekkel?
Elinditom, keresi a frissitést és semmi. "Sikertelen csatlakozás a frissitő szolgáltatáshoz."
Ez mi a bánat? -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #320 üzenetére
Jaja... BT-2-vel is mentem mostanában, de kaptam artykat a csaták felében, és ált. a lista alján voltam. Loltrakival, MS1-el nem zavar ha alul vagyok, ott épp az a kihívás... onan felküzdeni magamat a túlélők közé.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Patrick76496 #320 üzenetére
Ennyi mondok: A jobb oldalát sose mutasd és vizes lőszertartó!
-
Tesi
tag
Hali. Nektek sem meg a game?
-
Patrick76496
őstag
Annyira nem megyek le, max T2. PzII nekem is volt, el akartam arra is menni, de a PZ3-nál befejeztem, majd Tiger P-nél átmegyek sima Tigrisbe. De aztán megint megvettem a Wespe miatt, de nem nagy cucc az a tank. (nem a Wespe) A Pz35-ök sok jó killeket nyomtak amikor lementem kicsibe, meg a BT-2 is sokat számított.
Megvásárolva:
T-44' vettél. Elköltöttél kredit: 2 085 000. -
hemaka
nagyúr
válasz
homeless09 #315 üzenetére
csak pillanatnyi kaka volt, már megy egy ideje megint
-
törölt tag
válasz
homeless09 #315 üzenetére
Nem, haver is kiesett a szakaszból és nem tud vissza jönni.....
-
homeless09
őstag
Csak nálam halt le a játék?
-
hemaka
nagyúr
-
bozont
veterán
Én így voltam most a T-150 esetében, a tornyot a 122mm-es HE ágyúval fejlesztettem (vagy szenvedtem) ki, de mintha az új patchben babráltak volna a HE sebzéssel, mert egyszerűen alig sebez valamit (meg a többi HE fegyvernél is észrevettem, a KV(2) trollcannonja sem olyan ütős már), maximum 100hp körül lő csak.
-
hemaka
nagyúr
Ezzel a KT ágyús E-75-tel egyszerűen nem bírok nyerni, mert nem tudom megfordítani a csatát egymagam 290-es dmg-vel.
Sírós lesz a löveg kifejlesztése, már most lárom... -
fsb1000
nagyúr
Félreértettél... még a sorozat nem ért véget (pl csak egy lövedék hagyta el a csövet) és tudom indítani a következő sorozatot. Csak a PZII-n tapasztalom ezt, más tankon, hiába nyomogatom a tűzgombot meg kell várni a sorozat végét.
Persze lehet csak azért "érzékelem" így, mert a PzII sorozata csupán 2 lövésből áll.(hsz írás elött lecsekkoltam, nehogy nagy hülyeséget írjak)
-
CptMisi
őstag
Tarathiel2:
eddig 3szor találkoztunk vele csatában. Először nyertünk, túlélte, az ellenfél semmit nem írt, erre ő magyarul beírta, hogy b.sszák meg magukat meg nem tudom. Gondoltam valami baja van, felvettük az alklánba, erre megint összekerültünk, de anyázott. Most megint összekerültünk, nyertünk bár ő lőtt ki engem. Amint kilőtték elkezdett anyázni.
Ha nyer, ha veszít; ha meghal, ha túléli, ő anyázik és bazmegol.... -
Fel
addikt
Majd lesz egy fogyó cikként vehető sideskirt is. Ez állítólag majd látszani is fog.
Napfénysüti: Jobb egérgombot nyomva tartva lehet forgatni a kamerát.
fsb1000: Nem bugos, hanem a francia tankok eljövetele óta ilyenek az automata lövegek. 2-3 (v. többet..) sorozatot tudsz velük leadni nagyon gyorsan, majd egy "hosszabb" újratöltés jön.
"Changed specifications for all automatic guns and vehicles using them.
Automatic and semiautomatic guns have been reworked into a new system with auto-loading (cartridge reloading) that is being introduced along with French tanks." -
Napfénysüti
nagyúr
Elállítottam a billentyűzetet, melyik gomb az hogy ne mozogjon az ágyú hanem csak a kamera?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #299 üzenetére
Leichttraktorral megyek mostanában, de nem sikerül a Top Gun. Amúgy Pz 38H735 a killer tankom, de az már t2-es.
Korában nem használtam az "ismétlő" ágyúkat most azokat próbálgatom, de MS-1-en meghagyom a nagy löveget, mert azon valahogy nem tudom használni az ismétlőpuskát.A PzII-es csúzlija meg mintha bugos lenne, sorozat közben lehet indítani a következő sorozatot. Most játszottam vele először, mert az ág fejlesztésekor azt a tanácsot kaptam ugorjam át.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest