- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Autóhifi
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Nooob
csendes tag
válasz
psycroptic #3997 üzenetére
Ő is nyilvánosan mondja el a véleményét akkor én is ezt tettem, de már lezártam és nem érdekel (: ez is csak egy játék én ugy játszok tovább ahogy eddig csak kicsit szúrta a szemem a stílusa a gyereknek, thats all...
Másrészt meg régóta olvasgattam a fórumot csak most vettem rá magam hogy beregisztráljak... eleve az egész szitut nem értem miért kellet kipostolni amit privátba beszélgettek az az ő dolguk, nekik kellett volna megbeszélni, sok értelme volt kirakni, nagyon unatkozhat az a tag is, vagy csak nem tudta lenyelni a békát....
-
emre
veterán
válasz
marked one94 #3992 üzenetére
Majd kinek dolga intézkedik, de addig is "örüljünk" (?) nekünk is van matyashun-unk
-
Nooob
csendes tag
Apropó ha nem lehet effi alapján megítélni akkor meg most magad ellen beszélsz össze vissza, mert pl itt pattogtatok hogy ennyi meg annyi effi milyen fos játékos.... gondolkozzatok már emberek...
-
Fel
addikt
Nomen est omen... Nem hiszem, hogy hosszú életű lesz a reged ha így folytatod...
Mellesleg nemrég lettek az ilyen és ehhez hasonló kommentek innen kigyepálva. Ha problémád van virkirrel beszéld meg vele privátban.
"Egy cw-n se vettél még részt nem is fogsz, mert 13 évesek..." Ezen szerintem jót fog röhögni...
-
Nooob
csendes tag
Nem vagyok HUNS os már megbocsáss, nem a klán zavar hanem te hogy mekkora egy kis nyomi vagy!
Egy cw-n se vettél még részt nem is fogsz, mert 13 évesek nem kerülhetnek be a klánba, top tankokkal csatád sincs így erről se tudsz véleményt mondani, csak ugatni tudsz mint egy kis tacskó, a fenyegetésekkel meg tele a padlás és én leszek az utolsó ember aki egy fórumhuszártól fog be*arni
Nem te vagy az eggyetlen aki a semmibe fenyegetőzik feleslegesen, csak az a baj hogy ez már túl uncsi...
-
diegho
nagyúr
Most futottam bele egy jó társba, Steppes, Maus, 1 arty van az ellennél egy-egy 10es tank oldalanként, de ő az artynk mellett áll és nézegeti a falat.
-
Met
nagyúr
Értem, de arra még nem kaptam választ, hogy akkor mire van az off gomb.
Én idáig ilyenekre használtam...A másik, be kellene írni az első hsz-be mi az ami idejöhet és mi az ami a másikba.
#3983Én szeretem a T34-et, a Type-al nem annyira élvezetes menni.
Az M103-at és az IS8-at kezdem megkedvelni. -
CptMisi
őstag
Na, annyira felidegesítettek 2 csata alatt, hogy a 3-ban mészárolni kezdtem.
1. T20-szal kilövök 5öt, lesebzek egyet, azt kilövi az arty, és ennyi. 6<15
2. T34-gyel egyedül védem a bázist Ensken 3 t8 med, 1 T7 med, 1 t7 heavy és egy t6 td ellen.
3. 108k kredit, 3k xp duplázva prémium nélkül. Acélfal, mesterlövész.Jó tank lett ez a T34.
-
Arpee78
senior tag
Nekem már eszembe jutott, csak nem illik a személyiségemhez a topiknyitás, meg egyébként is olyan topik lenne amit nem látogatnék.
Ebbe topikba mehetne a játékhoz szorosan kapcsolható téma, azaz ami értékes lehet az olvasóknak a saját játékuk során. Az offolósba pedig elfér a megmondalak a prohardvernek milyen bénán játszottál, ma núb csapatok közé kerülök és ilyen bénán játszottak, artyk köcsögök és nem kellenek, OP ez a tank, UP a sajátom de ilyen baró meccsem volt, szar a balance, szar az MM, ... és ki tudja még mennyi felesleges téma.
Szóval legyen egy WOT off topik.
-
-
Paul119
addikt
-
KaLeun
senior tag
"6. Már azt is kifejtettem párszor, hogy csak effi alapján megítélni egy játékost főként klánfelvételnél a legnagyobb parasztvakítás és marhaság."
Ismerek egy srácot aki baromi jól játszik és nem tudom, hogy hogyan csinálja de csak 971 az effje. Amúgy bérelt helye van ez egyik legjobb t10 században és egy elég neves klán tagja.
-
-vitya-
őstag
válasz
Paul119 #3971 üzenetére
de előtte írják meg a szerződést a szervbankkal, hogy a haláluk esetén a részeiket fel lehet használni
mindig eszembe jut egy bizonyos esküvő, ahol egy motoros társaság (fél)részegen elmesélte, hogy évente egyel kevesebben vannak (életben) - de jó az úgy, nekik attól még tetszik...
-
KrAt
veterán
Kérdésem, mi lenne akkor, ha nyitnátok egy offolós topicot a fáradt gőzben, ahol lehetne mindenről beszélni, ami nem ide való?
Atesz
-
virkir
veterán
Utolsó off ebben a témában részemről.
1. Suttyót keress a családodban biztos örülni fog a mama ha így szólítod meg ebéd előtt.
2. Kizárt, hogy egy szinten legyek azzal a platoon-nal ezt konkrétan kikérem magamnak
3. Jelenleg nincs "valamit érő" magyar klán ha a CW-n való részvételt tekintjük nem is nagyon volt meg nem is lesz mert nem az ér valamit ha 1-2 területtel elvannak pár napig aztán mennek a feledésbe.
4. A toborzó szöveg meg egy nagyképű hülyeség főként, hogy már régen nem azok aminek indultak, ahogy kacsa meg kistoth elképzelte.
5. Háborította a rossebet. Ez lenne a minimum elvárás egy klántól aki valamit is szeretne csak be is kéne tartani vagy hagyni a fenébe az egészet és nem, nem akartam bekerülni főként az alapítók miatt, pedig valószínűleg lett volna rá lehetőségem de mint már leírtam nem megyek klánba soha többet.
6. Már azt is kifejtettem párszor, hogy csak effi alapján megítélni egy játékost főként klánfelvételnél a legnagyobb parasztvakítás és marhaság.
7. Amúgy csak ezért a hozzászólásért igazán kár volt ide regisztrálni de látom jó hüjjeszokás szerint ha valami negatívum felmerül egy klánról akkor a tagok leküzdhetetlen kényszert éreznek a mosdatásra ahelyett, hogy elismernék ha esetleg tévednek, vagy nem úgy vannak a dolgok ahogy ők elképzelték.
+1 Vigyázzatok a pofámmal mert volt már akikkel összeakaszkodtam és és nem győztek csak békét kötöttünk -
jozefgucci1
addikt
Szerintem a kettes tankok a legjobb pénzkeresők
Győzelem!
Csata: Mines 2012. június 13. 14:03:49
Jármű: BT-2
Szerzett tapasztalat: 1 237
Szerzett kredit: 18 319Ebből 550 a javítás és 1000 a lőszer
-
Paul119
addikt
válasz
fsb1000 #3960 üzenetére
teszten ki próbálhatjuk hogy az ap lőszer nem hogy a torony frontját de még a hasát sem mindig viszi át,én is kaptam már nem egyszer e100tól tornyok keresztül 800+ fülest,de mondta is hogy heat lövedék volt,ebből gondoltam hogy prémium lőszer kellett legyen,kis távolságból még oké, de ahogy nő a távolság úgy csökken az át ütés is
-
fsb1000
nagyúr
válasz
CptMisi #3961 üzenetére
Okoska már a modiknál is felnyomta a témát...
Megértem ha valakit nem érdekel, se kedve se ideje benne részt venni, de a játék része.
Én valami olyasmihez tudom hasonlítani ezt az nyilvánvaló ellenszenvet a klánozókkal CW-zőkkel szemben, mint a szaporodó anyázásokat mikor 3.000 effes accommal minimaussal játszogatok.
Nagyon nehéz megérteni az indíttatást, mikor valaki egy csata után magánba megkeres, hogy jól leteremtsen, mit keresek prémtankkal a kezdők között... és tulajdonképpen ciki, hogy csak 500 a csatánkénti sebzésem, stb, stb És a végén lenooboz.Namost aki ilyet ír loltrakiból, az sem most kezdte a pályát... vagy ilyen fórumokon abszolválta az okosságok befogadását.
---
(#3964) -vitya-: Én elfogadom, hogy neked az a játék csúcsa (tiszteletre méltó hagyományörzés)... másnak meg a CW, megint másnak a prémtankozás vagy mittom én mi.E100-ról is beszélhetünk, ha van mondanivalód. Nekem az egyik kedvenc tankom.
-
-vitya-
őstag
válasz
fsb1000 #3960 üzenetére
ad1.: ha ez egy rövid szösszenet lett volna, hogy A: nem jó, B: de jó, A: ok hagyjuk
na ekkor még semmi baj, de hoyg 120 hozzászóláson keresztül ment, az szép ...ad2.: idéznék tőled: hozz bizonyítékot, linkelj, hogy én kiakadtam valamire is... Max megjegyeztem, hogy szerintem az a játék csúcsa, aki meg nem érti, vessen magára...
a hülyeségre, a ferdítésekre viszont nem vagyok vevő.
És tudodmit? inkább beszéljünk az isteni E100-ról, az érdekesebb.
-
hemaka
nagyúr
-
Snooker
senior tag
Melyik is az a honlap ahol megtudjuk nézni, hogy eddig egy adott tankból mennyit lőttünk ki, és hogy még milyenekkel nem végeztünk??
-
CptMisi
őstag
válasz
-vitya- #3953 üzenetére
Nem mindegy, hogy játékos vs játékos, játékos vs klán vagy klán vs klán megy?
#3960: kicsit mondjuk érdekes, hogy a legfejlettebb szerveződési forma a játékban gyakorlatilag tiltott téma a topikban. Elhiszem, hogy van, akit nem érint/nem érdekli, de alapvetően ettől még a játék "legfelsőbb" szintje a klánháború.
Snooker: íme
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Paul119 #3956 üzenetére
Igen. De nem prém lőszerrel is beadhatja, mert asszem' 235 a penje és simán viszi a KT tornyát, akkor is ha kicsit forgatgatja... Ezért volt irreleváns a prém lőszert emlegetni. Szerintem.
(#3958) -vitya- : Egy nagy forgalmú topikban nem feltétlen arról megy a téma ami téged érint vagy érdekel. Ha jól emlékszem érzekenyen reagáltál mikor valaki a történelmi csatákal kapcsolatban tett valmi megjegyzést....
-
-vitya-
őstag
válasz
fsb1000 #3955 üzenetére
csatákról sokkal érdekesebb olvasni. Az rohadtul nem zavart volna, ha a huns nekiáll, és ízes székely magyarsággal elmeséli a klánháborús csatáit, ki merre ment, hol mit tartott fel, és hol tett hősies erőfeszítéseket...
De tőlem, ha kötözködni akarsz, lehet büdös a lábad, én aztán nem fogom szagolni, sosem.
-
grunge
addikt
válasz
Murder3 #3948 üzenetére
Épp ezaz..vicc a bagázs. De az S70 biztos elfért volna az IS4-ben jaja. Ők is bevallották hogy fizikailag nem lett volna képes rá
Lényegében arról van szó hogy a német tank az legyen szar és kész. Nem tudok akár egy oylan történelmi esetről hogy pl frontal hit esetén ami a váltót tlálta el kigyulladt-e valaha akármelyik német tank motorja a HÁTULJÁBAN
Ez is csak egy feature a német tankokkal játszóknak.Köszönjük szépen WG!...
-
-
-vitya-
őstag
aztakutyamegamacska....
mi ez az idefoschott trollozás arról, hogy jó-e vagy sem a huns, vagy egyáltalán a klánozás, meg néhány játékos???
megérte? ;-)
(nekem nem, végigfutottam rajta, de fájt, nagyon.)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Murder3 #3948 üzenetére
Én mindig viccesnek tartottam, mikor nagy komolyan fejlesztésről beszéltek, egy virtuális játékelem paraméterlistájának módosítgatásokor.
Játékon kivüli olvasó azt hihetné valmi komoly munka folyik tervező mérnőkök és szakemberek szorgos munkájával. Egyik logarlécezik, a másik meg reszeli a sorját az öntöttvasról.
(lásd WG képei)Még modellezésről sem lehet beszélni a legtöbb játékelem (tank) esetén, mert csak kósza ötlet vagy skicc szinten létezett.
El kéne fogadni, hogy semmi más nem történik, mint a játék belső logikája mentén és a játéktervezők profitorientáltsága és nemzetbüszkeségének nyomására néhány paraméteren állítgatnak.Én spec. ezért nem foglalkozok azzal mi lesz, mi változik.... majd megtapasztalom... de már az se sokat ér, mert bejelentés nélkül vagy verziónként változhatnak ezek a paraméterek, azaz a játék tulajdonságai.
Egy nagy random mezőn botorkolánk, amit egyesek tudományosan akarnak megmagyarázni.... -
Burgonya1
csendes tag
Azt már az elején megmondták, hogy a játék a 30-as 50-esévek közötti időszakot fogja felölelni, és a történelmi hűségre se fognak teljes mértékben rámenni.
Gondolom ez megint a gyenge német tankok miatt kerül elő, amivel kapcsolatban csak az orosz SerB által készített Q&A-ból idéznék:Q: It is said that Soviet tanks do not pwn.
A: Do not play Soviet tanks.Q: It is said that German tanks do not pwn.
A: Do not play German tanks.Q: It is said that US tanks do not pwn.
A: Do not play American tanks.Q: It is said that French tanks do not pwn.
A: Do not play French tanks as well.Q: It is said that British tanks will not pwn.
A: Do not play British tanks, after they are released, too.Effivel kapcsolatban meg annyi, hogy nyilván nem mond el mindent a játékosról, de az eredeti terv egy HC klán készítése volt, és ahhoz valahol el kell kezdeni a válogatást. Egy támpontnak lehet használni a dolgot, de mi is érezzük, hogy nem tökéletes a rendszer.
http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/failda8euh9qgf.png
Valami alapján el kell kezdeni válogatni, de amióta nincsenek olyan vaskezű emberek, inkább fontos az amit CptMisi mondott, hogy legyen CW tankból több, és ha azzal láthatóan jól játszik, akkor már megnézzük, hogy alakít. -
Murder3
addikt
kicsit szánalmas mert ennek a játéknak ugye híre hamva sincs a történelmi pontossághoz elvileg...de ugye német tankoknál kell ez a kukacoskodás...
az bezzeg, hogy olyan tankok kerülnek be amik még terv szinten se léteztek nem baj ott nem jön a történelmi pontosság mert ugye nincs mire...harmadrészt, hogy mernek történelmi baromságra hivatkozni, mikor 40-es konstrukcióakt eresztenek egy szintne össze a késő 40-esekkel meg 50-esekkel?
és itt bizony az se egyenlítődik, ki h egy későbbi tanknak pl kialakítása miatt jobb az azonos értékű páncél mint egy német konstrukción...másik meg az e széria tervei mikor is készültek?
mert ugye ezek a tiger 2-t,panthert(2)-t váltották volna...
de ugyan mind1 mert ekkora már a fejlesztések leáltak.Elmondom mit kéne csinálniuk....fogni keresni nagyon tehetséges moddelezőket/tervezőket akik bizonyos pénzért cserébe szivesen modelleznek/terveznek nekik tankokat...
meg kell adni nekik pl azt, hogy hát tervezz német dizájnba egy 1950-es tankot ami a többi nemzet ekkori tankjaival párba lehet...megandi neki, hogy csinálja rá x mennyiségű weak spotot..stb aztán a WG házon belül szépen eldönti kell rá több vgay nem...
és nem kell ezzel a baromsággal, hogy egy blueprintnél amiből prototípus sosem készült, történelmi baromságokra...most pl Magic The Gatheringél a lapok tervezése hogy megy?
Vannak az adott kiadás dizájnolói akik kifejlesztik a lapot és adnak írásba egy elképzelést, hogy mit szeretnének a képen látni a rajzolónak aki meg ezt fogja és lerajzolja a saját stílusába vagy abba amit megadnak neki... -
CptMisi
őstag
Nézőpont kérdése. Alapvetően az az ideális, hogy van 2 fix csapat. Sajnos (vagy nem) térképen aktívan ott lenni, kell két csapat. Vagy eldöntheted, hogy vagy támadsz, vagy védesz(passzív). Esetleg baráti klán csúsztathatja a meccset. Persze ha az a cél, hogy gyűjtsünk aranyat, akkor pont elég ez is, viszont volt pár régebben komoly klán, akik az aranyfarmolás közben széthullottak: KIA, CSA, PPKI...Azért nem sok minden hasonlítható ahhoz az élményhez, amit egy komoly klán elleni csata nyújt.
-
grunge
addikt
Persze! A lényeg hogy a felfüggesztés is tök méás volt mint a KTnál és ezáltal rengeteg hely volt a hull-ban. Lényeges még ha megnézzük a testet felülről, van egy harmadik levegő beáramlo is pl a motor ugye direkt ezért előrébb volt tolva. Ha megnézzük az első leading wheel-t is akkor a kerékagy túl elöl van ahhoz hogy bárm iis egy tengelyen legyen vele ami a testből jön ki. Más, mivel a test elől eléggé mása döntéseel bir, szintén nem teszi lehetőve fron váltó alkalmazását. Alapbol meg az E100 tényleg első váltos mert más konstrukcio. E50-75 ua a hull, és hátsó váltovalakarták. Nem értem mit szarozik ezen WG és miért most?! Nnyilván nem a régi első váltos KT motort tették volna alá, nem is az votl a cél
-
Mcray
senior tag
Unalmas ennyi marakodást végigolvasni, hogy az ember ráébredjen, hogy semmi hasznos infó nem született most sem. Na jó volt egy a T-50-2-es hír amit mindenki be write onlyzott
Ide írom hogy mindenki lássa: Köszönöm, nem kérek klán meghívót privátban. Ha valaki játékban megkeres, és ráérek beszélgetek vele és szívesen randomozok vele, de Klánom van és nem akarok Világtérképre menni, ahogy a klánom sem. Célunk az, hogy összefogjuk azokat a játékosokat, akik tanulni akarnak, mert tudják, hogy még van hová fejlődni. Üdv
-
CptMisi
őstag
Igen, ha jó a sorsolás, akkor van elég eltérés...Általában viszont nem erről van szó. Meg azért valamilyen szinten ez nem pozitív, hanem sokkal inkább negatív hatással van az emberekre. Főleg, ha mondjuk különböző pályán van a 2 cw.
Ezt persze lehet, hogy te/ti máshogy látjátok, ez egyénfüggő is persze.
-
emre
veterán
-
bullseye
addikt
offoffoff
amúgy van értelme egy sniper tankkal bemenni a sziklák takarásában, ha a hegy saját kézen van, mert a hegytetőről kockázatos lőni a medeknek, ha arti is van, de lentről szépen lehet csipegetni a túloldali tankokat, akik éppen a szemből jövő támadás elől bújkálnak...
csak rejtve kell maradni az elején, és kell egy spotter a túloldalon, szóval nem egy tuti hely, de pl én arra szoktam járni AMX 40 45-tel, ha van egy rakat T8-9 is a csapatban. Topként értelemszerűen nem oda megyek...
-
CptMisi
őstag
válasz
fsb1000 #3897 üzenetére
Két ugyanakkor kezdőd CW előbb-utóbb (értsd legkésőbb egy meccs után) ütni fogják egymást. De van 18:00, 19:00 és 20:00 kezdetű CW. Igaz, 18:00-ást is ütheti a vége felé a 20:00-s csata. Kell 2 csapat, vagy el kell dönteni, melyik fontosabb. Nekünk általában a 18:00 csak gyakorlás, így azt hagyni szoktuk.
Egyébként még az elit meg HC kérdéshez: Egy jó játékost nem az eff. értéke határoz meg. Azt összehozhatja randomban akármilyen tankkal, de ez nem jelenti azt, hogy tudja használni a cw tankját. És attól lesz HC egy klán, hogy az állítólag elit játékosokat válogatják össze? Nem hiszem... Attól, hogy összeszokottak, van egy olyan tankállomány, ami kitart néhány napig a fagyasztásban, hogy fixen van 2 csapat, komolyan veszik a gyakorlást, stb. 50 emberrel meg nem lehet vagánykodni... Van 2 területem, egyik nap támadok, másik nap meg nem tudok, mert nincs chip.
Én nekem vannak olyan klántársaim, akikről úgy tartom, hogy legalább olyan jók, ha nem jobbak, mint én (már amennyire én jó vagyok), ehhez képest az effijük mást mutat. Az eff jó dolog, csak normál csatában hogy kell játszani? Kibújsz a fedezékből, lősz egyet majd bújsz vissza. CW-n meg másik 4-5 emberrel együtt kell dolgoznod. Ha előtte állsz, ő meg kigurul, hogy tudjon lőni, te pedig visszagurulsz, akkor ő ott akár egyből meg is halhat, mert kap egy fókuszt 5 tanktól az oldalába. Meg nagyon szép dolog a spottolás, foglalás és védés, de 15 tankkal spottolsz/védesz/foglalsz? Mert nem egy olyan ember van, akinek a magas effje ezeknek köszönhető elsősorban...
-
"As mentioned earlier the final drive for the whole series was meant to be at the rear of the vehicle. However none of the drawings of E-50/75 make any space allowance at all for a rear gearbox and final drive except for adding teeth to what was the idler. For instance the turret would probably have to be a couple of feet further forward on the hull top. Also they all show the standard Tiger II sprocket at the front of the vehicle as well! I think that the E-50 probably had the gearbox at the front: the E- 100 certainly did. I believe the projected rear drive motor was to have been the Maybach HL233P with ZF gearbox but my German isn't that good! "
Ott a lényeg, a többi lényegtelen most.
Azért írtam amit írtam, hogy a legjobb motorral/esetleg fejleszthető váltóval kerüljön a váltó hátulra.
Vegyük észre, hogy nem a motor van benne elől, hanem a váltó. Azt meg szerintem nem nagy kunszt elrakni hátra, ha már összehánytak pár olyan meggymagköpködő dobozt ami az E75höz vezetett. -
fsb1000
nagyúr
Lehet azt a tizest korábban és nem nekem kellett volna kihagyni.
--
Egy-két okoska nem tudja felülírni a szép emlékeimet és azt sem, hogy büszke vagyok arra, hogy részese lehettem egy jó csapatnak.
A problémák mindenhol ugyanazok: financiálisak, mentálisak, kultúrálisak. Mindenkinek magának kell azt a társaságot megkeresnie (vagy megteremtenie) ahol jól érezheti magát.Szerintem a játék része és a fórum témájától sem idegen, hogy miként lehet beilleszkedni egy CW képes Klánba és miként lehet az egyéni vagy klánteljesítményt értékelni.
Néha kellemetlen a sztori... -
Szilu
tag
"Ez a kisgyerek is idejött most emiatt trollkodni, pedig abszolút nem hiányzott még egy."
Az internet szépsége: sértegetni szabadon.
(5 hónappal utánad regisztráltam, de amíg én fenti stílus miatt csak párat szóltam hozzá, te "PH! kedvence" lettél)
Gratulálok, nyertél, tényleg nem tudom mit keresek itt. Sziasztok -
diegho
nagyúr
Hagyjátok már ezt a HUNS-t... kit érdekel ez itt? Ha nekik jó, ha azt hiszik, hogy jó játékosok, legyen, mit kell foglalkozni velük? Ez a kisgyerek is idejött most emiatt trollkodni, pedig abszolút nem hiányzott még egy.
-
Szilu
tag
válasz
fsb1000 #3919 üzenetére
Kinek kell ezen elmélázni? Klántagoknak vagy a nem klántagoknak?
(Nem értem miért vitatkozol itt magaddal, lásd: "de ez mindegy is", "Már nem az én ügyem")Egyik pillanatban a létszámmal van gondod, utána pedig a tankjaim számával. Mindenféleképpen nagyobb hasznom van, mint egy nem létező klántagnak.
Úgy látom mindenki a HC jelzőbe kapaszkodik
Megpróbálták, nem ment. Nem írom le ide az én véleményemet a miértről, mert nem mérvadó és nem is ide tartozik.
Jelentkeztem, felvettek, jól érzem magam, ennyi. Nem azért jelentkeztem mert HC-nek tartom magam, és nem azért vettek fel szerintem, mert annak tartanak. Kezd a beszélgetés a HUNS-ra terelődni, amihez többet nem fogok hozzászólni. Én a játék öröméért lépek be naponta. Sosem lesz célom megfelelni a ti elvárásaitoknak
-
Szilu
tag
A te csapatod medjei hol voltak?
3 azonos szintű med amennyiben elfoglalja a hegyet, kimarad az első 2 kör sebzésből, de utána uralja a térkép 70%-át. A térkép közepe a játék elején nem is hegy külső ívén haladók problémája, hanem az összes többi tanké, amelyek sokszor láthatatlanul csemegézhetnek a célpontokból.(Lehet csatát nyerni tolatva is, de ritkán jön össze. Nagyon sokszor a legbénább megoldás a tudatos játékosok legnagyobb fegyvere, de ez nem jelenti azt, hogy egy random-ban egyedül jó hatásfokkal kivitelezhető.)
-
fsb1000
nagyúr
Téged sem ismerlek... de ez mindegy is.
Viszont azon el lehet mélázni, mennyire reális, hogy egy HC klánba be lehet kerülni 1 db CW képes tankkal (az is E100) és 0... nulla artysta múlttal, tetézve ezt prütyi nélküliséggel.Lehetsz bármilyen jó játékos, de egy E100-al nem nagyon tudod erősíteni a csapatot. Már nem az én ügyem... de át kéne gondolni, hogy a bekerülési feltételek ilyen mértékű lazítása után miért maradt mégis 50 fő körüli a HUNS.
Nem a HUNS hibája, nem is a tagoké, ettől szenved az összes magyar klán.
És igen.. a kezdeményezés megbukott, nem lehetett összeszedni a legjobb magyar játékosokat. MIndenki (másjdnem mindenki) marad a baráti társaságban vagy inkább klán nélkül játszik. Ilyen-olyan okokból. El kéne fogadni, hogy "profi" klán nem finanszírozható külső forrásokból, az erre írányuló távlati célok is irreálisak, és a jó képességű magyar játékosok 80%-a nem hogy a GOLD lőszert, de még a prém acc-ot sem tudják vagy akarják megfizetni.El lehet tartani pár csodajátékost, de ha a klán fele, vagy 2/3-a nem önfinanszírozó, akkor a hosszú távú babérok elfelejthetők. Ez nem hit kérdése, csak ki kell számolni és józanul szembesülni a tényekkel. A kelet-európai lét nem ért véget a gorenje korszakban.
--
(#3918) Jamboo529: Te hány nicket üzemeltetsz, hogy többes számban beszélsz?
-
No, mentem ezen a pályán én is egyet, amin most a vita megy E75-el...
Mondom bemegyek középen én is.
Hát mit ád' Isten, pont ott jött egy t44, egy e50, meg betmobil. Megtámogatva az egyetlen tüzérséggel, egy GWT-vel. 4 lövés voltam. Vicces, mert volt ott még valami, ami egy lövésből, torony homlokpáncélon át (185mm) levett 800 hp-t elsőre.
Buktuk is a kört
mod:
ja persze egyedül mentem KT-vel, mert mindenki a hillért lemmingelt. E100 is -
virkir
veterán
Idézném a klán mottóját
A HUNS egy HC klán, ennek tudatában mérlegeld, hozzánk akarsz-e csatlakozni.
Namost a megjelent tagoknak szvsz nemhogy egy HC klánban de simában se lenne igazán helye a teljesítményük alapján ha az a klán érdemben CW-re akarna menni vagy egy kicsit is komolyan veszi az egészet.Mindenkinél van jobb játékos, minden klánnál van egy jobb. A kérdés itt is csak az, milyen gyakran szembesülsz ezzel. HUNS-ban ritkán.
Namost nem tudom ez a klánt minősíti vagy téged de az adatlapodat nézve sajnos inkább a klánt. -
[HUN]Dani
őstag
Győzelem!
Csata: Westfield 2012. június 13. 8:38:39
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 754 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 816
Csatában elért Achievement: Billotte KitüntetésIlyen kitüntetést sem kaptam még.
-
Szilu
tag
Én csak pár napja vagyok a klán tagja. Ez a harmadik klánom, és mindegyiknek voltak-vannak hibái, így miért ne lenne ennek is. Mindenkinél van jobb játékos, minden klánnál van egy jobb. A kérdés itt is csak az, milyen gyakran szembesülsz ezzel. HUNS-ban ritkán.
Előkerült témák:
E-75: Tényleg hülyeség odamenni. Hangulattól függ, hogyan reagálja le az ember, mikor más bénázik. Néha jó is tud lenni, hiszen így jönnek össze a rekord sebzések, tp-k...
Stílus: A HUNS név hátránya, hogy minden magyar tudja, megértem amit beír. Nem szeretem az előkerült stílust, és sajnos klánon kívül is rengetegszer találkozom vele.
CW: Hát azon a területen 11 napja ül a klán, jó-pár nagy névtől bevédte. Az, hogy csak egy terület van, az a lehetőségek tökéletes felmérése, kiaknázása.
Régiek-újak: Ez egy örök téma lesz, nem is szólnék bele. A tagok cserélődése egy normális folyamat. Ez egy játék, kezeljük is ott. -
Dobi 562
addikt
Még meló előtt csináltam egy ilyet:
Győzelem!
CsataSwamp 2012. június 13. 4:57:30
JárműFerdinand
Szerzett tapasztalat: 1 861
Szerzett kredit: 68 338
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, Top GunPrémiumos, 6000 sebzés.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Burgonya1 #3905 üzenetére
Mutatkozz be, aztán beszélgethetünk. Értsd: mi is a Wot nicked?
(de gondolom Borcz valamelyik ügyeske kolesztársa lehetsz)A tisztánlátás véget: valótlant állítasz mikor azt suggallod a klánt nézem le.
Épp az a gondom, hogy a mundér becsületét a klán DC-je teszi tönkre szemlátomást.
Sok hét eltelt mióta kiléptem, de sosem írtam egy rossz szót sem a HUNS-ról, sem a tagokról. Ti jöttetek ide okoskodni, magatokat lejáratni. -
Joe.36
addikt
Sajnos én is tapasztaltam jó pár bunkó beszólást randomban magyarok részéről csak néztem ahogy marják egymást....Erre nem lehetünk büszkék...
De nálunk mindenki normális, ha nem így lenne nem lennék ott 244 napja, és én büszke vagyok rá hogy ott van a tankomon a piros-fehér-zöld...
-
Burgonya1
csendes tag
Aham. Csak ahogy elment Kistoth sokkal jobb lett a hangulat. Az meg persze nem teljesítmény, hogy olaszba bementünk, és védjük a területet BIA-tól többször, kiütöttük a GAD-ot, stb. Azért, mert bajod van egy emberrel, nem kéne az egész klánt lenézni. Nem ilyennek ismertünk meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged