- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Flatron710
tag
Egészségügyi szünetet rendeltem el magamnak...
T95 és OBJ-704 top lövegeivel, egymás utáni meccsen, a két TD-vel összesen 9 leadott - és betalált - lövés.... NULLA!!! sebzés...
Azt hittem, hogy agyvérzést kapok. ( a tigris haslemezén is nulla sebzés, de a játék szerint "keményen "odab.sztunk" neki!
) Természetesen bukta mind a két meccs és még a noob TD címet is kiérdemeltem. Annyira nem vagyok jó angolból, hogy elmagyarázzam a sok intelligencia nyomoréknak, hogy én harcolok, de olyan szivatópályára rakott az MM vagy WG, vagy Boris ( annak hívjuk aminek akarjuk ), hogy esélyem nincs beleszólni a csatába.
( lábjegyzetnek annyi, hogy ha hasonló szituációval találkoztok, akkor a Noob TD mellett az az opció is jusson eszetekbe, hogy szerencsétlen top TD szív, mint a torkos borz a csodás random faktor miatt...)
-
törölt tag
Tipp: "Ne zavard meg az ellenséget,ha hibázik,mert az nem udvarias
"
-
törölt tag
Valaki tier 5 szakasz?
Paul:AZT HOGY A .....
UI: FreeLancer-ről nem tud valaki valamit?
-
fsb1000
nagyúr
Ahogy korábban írtam, nem egészen legális az IP tárolása és személyek azonosítgatására használata, de ez nem is szükséges, mert a böngészők, vagy a játék kliens, vagy az oldal amire regiztél elegendő azonosítót küld a gépedről.
Megztán vannak másodlagos markerek is... ami alapján a dupla reggek elcsíphetők. -
törölt tag
Juppiiii!
Akciós a PanzerIV,és meg tudom venni,na akkor folytatás a régi accal
-
törölt tag
Juppiiii!
Akciós a PanzerIV,és meg tudom venni,na akkor folytatás a régi accal
-
Dryman
őstag
válasz
fsb1000 #2477 üzenetére
Érdekes ez az egy IP címre regelt több felhasználó kérdése.....vajon maga ez a PH fórum is hasonlóan vizsgálja a többszörös regisztrációt.....anno mikor az adok-veszek dolgok itt a ph-n belül még nem a jelenlegi felállásban ment, akkor volt ez a többszörös regisztráció ellenőrizgetve....Ekkor nálam is felmerült hogy a kiscégünk fix ip-jéről az összes kollégám....(mindannyian rendelkeztek PH regisztrációval) legtöbbször egy időben volt bejelentkezve....
Ez a többszörös regisztráció vizsgálata nem ilyen egyszerű, nem csak IP-hez kapcsolódik...de nem értek én igazán a lovakhoz.... -
Mcray
senior tag
Vilgágos, de egy tankkal egy csataszám felett berögződnek rossz szokások és a végén ott van az ember, hogy nem tud egy tankkal bánni, és itt szidja a fórumon, hogy milyen szar az a tank...Ismerős ugye?
KV-3-mat és IS-t úgy húztam, hogy 3-mas platoonban voltam ahol a másik kettő tier 8-9-ekkel jött. Sok közös játék után nagyon sokat fejlődtem, és rám tudtak szólni élő szóban, hogy "Á-Á, ott ne dugd ki" stb...
Egyedül ilyen helyzetben kap az ember egy 800-as puszit Objectől, és vagy nem tanul semmit, mert nem tudja, hogyan lehetett volna ügyesebben, vagy fasúlt lesz és leszarja majd...
Mind1. Stieger kolléga klán társával játszottam régebben, lehet felkeresem megint, most hogy nem KV-3-mam van csak.
Most tanított egy 700(!!!) játékos kolléga, hogyan kell jól használni a PZ 3/4-et. Magamtól nem jöttem rá. Két játék után már úgy éreztem, hogy egyedül baby sitting nélkül is tudok vele bánni és jött is a 17 000-res kör vele
-
fsb1000
nagyúr
"Nálunk a csapatban ezért kizárás is jár, miért nem lehet csak normálisan játszani ?"
Joe.36, te melyik csapatban vagy?
Kezd nagyon szimpatikus lenni!
---------Ritkán olvasom a csata-csetet... lehet ezért van, hogy 12K csata alatt csak 1x tapasztaltam magyar elleneséget, aminek kiváltó oka az volt, hogy magyarul köszöntünk egymásnak.
Először csak klingonoztak, aztán jött erősebb minősítás is.
Én csak az y gombot nyomogattam.hm... illetve volt mégegy eset nagyon rég... egy kilővés kapcsán, de akkor erős volt a gyanú, hogy a magyarszidó, maga is magyar anyanyelvű, csak gyenge angolossággál minősítgeti amblock a magyar játékosokat. Olyan sztereotipiákat sorolt, amiket leginkább magyar fórumokon olvashatok az okoskodó felülállóktól, meg az éretlen facepalmazóktól.
Hát istenem.... mostanra a Hortobágy a legszebb tájunk a maga ürességével.. ez van. -
Paul119
addikt
egész jó a cucc így 75%os legénységgel
Victory!
Battle: Murovanka 2012. június 4. 10:58:22
Vehicle: Hummel
Experience received: 14 590 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 266 906
Battle Achievements: Master Gunner -
fsb1000
nagyúr
Az én fiam is régóta játszik, azonos IP másik gép. Nem volt gond.
De talán másképp sem lenne, hiszen ha van 2 accod, nem tudja az egyik a másikat segíteni, mint a stratégiai MMO-kban.
Én nem tartom csalásnak, de ha valaki szól hogy szabáélytalan akkor abbahagyom.Sok ezer csatával nem volt kihívás loltrakival játszani, mert mentem 2-3 kört type59-el és mindent megvehetem rá, ventitől javítókészletig.
Most egészen más előről kezdeni, ismerve a játékot. Sokkal többet tervezgetek nem csak a csatákban játszom másképp. És persze prém nélkül. -
vhw
addikt
válasz
CptMisi #2472 üzenetére
Lehet csak én vagyok szerencsés, de már közel két hónapja [HUNS] taggel a nickemben, és pár száz csata után még mindig nem nagyon kötöttek belém (emiatt!). Pedig játszok T2től T10ig mindennel.
(Bár legutóbb tegnap 10 killnél megkaptam a Valentine-ban, hogy cheater gold tankos noob vagyok egy alap ágyús T-28-tól, de nem volt semmi "buzimagyarozás") -
innentől mindenkit botnak fogok reportolni, aki mozog, de arra nem képes, hogy a bázist foglaló 10hps low tankot kilője. meg azokat, akik nem képesek két tankot kiszedni bázisról, miközben elől felfogok a KT-vel 4et.
fa..om az ilyen gyökerekbe. -
CptMisi
őstag
válasz
Balesz1899 #2463 üzenetére
Hehe.... Tegnap egy T34 meg egy KV4 volt platoonban az SVK2 (Slovak Tank Division) klánból ellenem és egy klántársam ellen, aki kilőtte őt. Erre írt valamit, amiben a "k*rva" és a "magyar" volt csak felismerhető. Nem tudom, mi a nicked a játékban, vagy klánban vagy -e (illetve mi a klánod neve), de érezd magad szerencsésnek, mert nagyon is szokott lenni magyarellenes irkálás, stb.
-
Mcray
senior tag
Szia Diegho!
Vállalsz bébishitterkedést? Kv-3 és IS-nél megállt nálam a Heavy tudomány és bár itt az IS-8 és IS-4 a garázsban, egyszerűen nem merem használni őket.
Pontosan azért, mert nem érzem őket és nem akarok én lenni az, akinek az a 10-15 lövése hiányzik a győzelemhez.
Ezekkel kb 6 sebző lövést tudok leadni, mire kiszednek. Nagyon kevésnek érzem.
Én is szeretek menni, de a védelmet sem vetem meg. Néha azt is kell ha a csapat ellemingezik...
Gondolom én vagyok a kisebbség ebben a játékban. Nem akarok nagyokkal menni, nehogy elcsesszem mások játékát.
Tegnapom: 9 játék, 1 vereség. IMÁDOM a T-29-et. 2700 sebzéses körök a 90 MM-es löveggel
Végre egy tank amivel neki merek menni egy E-75-nek is akár.
Legviccesebb köröm vele: Városban egyedül védtem egy utcát, mert a csapat elment a többi utcán és egyenként meg is halt...Mögöttem a roncsaik. Nem volt visszavonulás
. Rámmászott 2 db Löwe, 1 db Tigris, 1 db Tigris P.
40 Hp-ra leszedtek, majd onnantól kb 9 lövést pattintottam azzal, hogy folyamatosan forgattam a törzset (A tornyot el is felejtettem forgatni...). Mivel nem volt hátram hát támadtam. Alien arcmászóztam az egyik Löwét(Ő jól játszott), mázlimra kiszedte egy csapattársam, amikor töltött. Utána A Löwe roncsa mögött táncolva sebeztem a két Tigrist, de őket is kiszedték...Erősen arra gyúrt a csapat, hogy ellopja a killjeimet, de így legalább túléltem és magamra vontam 4 tankot + egy JagdTigert...
Semmilyen más tankkal nem tudtam ennyi német lövést pattintani még
Meglesz minden elit-re rajta, tuti még ennél is jobban fog tetszeni
-
Remus389
veterán
arra kell gondolni hogy bosszankodsz ha a csapattársad ilyen béna
DE: az ellenfeleknél is vannak ilyenek(gondolom az fel sem tűnik neked), legalább könnyen kilőheted
kellenek a töltelék emberek is hogy legyen killed
mondjuk a TK vagy hogy belédmennek direkt vagy bénaságból, vagy beállnak eléd tapló módon, az elfogadhatatlan, engem az jobban idegesít
-
diegho
nagyúr
miért nem lehet csak normálisan játszani ? na látod itt a gond, mert amikor a maus az arty mellett áll, vagy a tier9 med bejön a városba és blokkol hátba, netán a scout tank csinálja ugyanezt, akkor is fel kéne tenni a kérdést, hogy miért nem lehet normálisan játszani? Elszomorító, hogy sok olyan játékos van, akiknek 2k csatával tier10 tankja van és lövés nélkül elhullanak, az ilyen minek játszik? A legjobb, amikor 2 haverjával jön be és meghalnak 2 perc alatt mindhárman. Az ilyen miért nem tud normálisan játszani? Én nem várom el senkitől, hogy hú de jó legyen, de legalább azzal legyen tisztában, hogy az a szerencsétlen tank, amit használ mire való.
-
Dryman
őstag
száz hsz-nek is 1 a vége, ne ragozzátok már ezt tovább....
Észnélkül nem kell lövöldözni és ennyi.....igen sajnos előfordul hogy elédjön, meg az is hogy én cammogok elé valakinek, ott az üzenetpanel...beírod hogy sorry...aki eljut odáig agyban az megérti és akkor nem lő beléd.... -
Remus389
veterán
válasz
én se nagyon találkoztam magyarellenes beszólásokkal, bár 1x volt olyan hogy valaki beírta "magyar vagyok" erre a válasz "fu" vagyis f*** y**
hát szomorú ...
mondom nincs olyan ország ahol rajonganak a kisebbségeikért(minnél nagyobb annál kevésbé), és sajnos a magyarok nagy létszámú kisebbségnek számítanak a környező országokban
mondjuk itthon azt vettem észre van itt is görög, szerb, német kisebbség, de azért nincs velük szemben utálat mert nagyon kevesen vannak és igazából fel se tűnnek
mondjuk képzeld el ha Magyaroszágon belül élne 10 millió magyar mellett másfél millió román is akik folyton csatlakozni szeretnének Romániához, az más lenne... vagy elmennél arra a részre és olyan lenne mintha nem is Magyarország lenne
-
Joe.36
addikt
válasz
Szerintem meg a sok NOOB és IDIOT beszólásokat kéne beszüntetni... Nálunk a csapatban ezért kizárás is jár, miért nem lehet csak normálisan játszani ?
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Remus389 #2460 üzenetére
Eszemben sincs politizálni. Én a WoT-ot játszókról beszéltem, akikkel még semmi negatív tapasztalatom nem volt. Lassan 2k csata alatt egyetlen magyarellenes mondatot, megmozdulást sem láttam.
Az, hogy ő közben hogy gondolkodik magában, az egy másik téma, de nagyon nem ide tartozik. -
törölt tag
válasz
Balesz1899 #2459 üzenetére
Káromkodott,magyarokat szídta,és direkt belémjött hátulról,elsőre véletlen belelőttem,ő lelötte a láncom,mondom jó,semmi baj bocsánatot kértem,másodiknál normálisan elmentünk egymás mellet,és 2 en kilöttünk egy panzerIV-t. (Én lőttem ki végül).Ő a harmadik esetnél,belémjött hátulról,erre belelöttem,és mivel 210HP ja volt,simán leszedtem neki...
Nem azzal van bajom,hogy román,szerb,szlovák stb,hanem hogy nem tud emberként viselkedni,szakaszosztam már szlovák srácokkal,és sikerszériánk volt,azóta is beszélgetünk néha TS en.
-
Remus389
veterán
válasz
Drenadar #2458 üzenetére
az ilyen dolgokat kéne szűrni, pl ha valaki 3* ugyanabba belemegy és 5* belemegy különböző emberekbe 1 percen belül, az kapjon 15 perc pihit(az összes tankjára) és kiírja a játék miért
szándékos TK esetén(legalább 2* belelősz ugyanabba 1 percen belül, sebzéssel), 20 perc pihi
Team Attack esetén (ugyanez csak nem hal meg), 15 perc pihi
egyből rájönnek a hülyegyerekek hogy egy órában 3 csatát tud csak menni, és nem éri meg
ezek csak példák de kéne valami ilyesmi, mert növekedne a színvonal, addig vicces a TK amíg nem téged lő a "jófej" csapattársad
Balesz1899: a politikát hagyjuk, lényeg a legtöbb szerb, szlovák, román fiatal éppúgy nem szereti a magyarokat(többé kevésbé), mint mi a legnagyobb etnikumunkat
a legjobb esetben passzív, semleges, csak a lelke mélyén...
ez van, a trianonnal jól kicsesztek a magyarokkal, de nincs mit tenni
sajnos minden országban így van, nincs olyan hely ahol a többség rajongana a kisebbségükért(Lettországban az oroszokat, Spanyolok a Baszkokat stb...)
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
#56230144 #2457 üzenetére
Na, most már ezt is kiabálta. Az első hsz-ben csak eléd állt.
A másodikban lelőtte a lánctalpadat.
A harmadikban neked ment hátulról.
Még pár hozzászólás és lassan kiderül, hogy csecsemőket evett, miközben kiskutyákat kínzott izzó vasvillával.
És ha így állsz hozzá, akkor ez tényleg nem a Te játékod. Itt bizony napi rendszerességgel játszol együtt román, szlovák, szerb és egyéb fiatalokkal. Akiknek a nagy része teljesen normális. Viszont láthatóan Te nem feltétlenül így viszonyulsz hozzájuk (tudom, "ő kezdte", de a megnyilvánulásaidból tisztán látszik).
-
Drenadar
veterán
én sniper módban szoktam célozni, és úgy nehezebb észrevenni ha beáll ELÉD egy hellcat mondjuk... nem arról van szó, hogy a tank mögül lövöldözök és úgy mozdul be. hanem egyszerűen beáll elém. azért van különbség... rem érted hogy mi a bajom.
én nem szoktam magam idegesíteni a TK-zásokon, amióta tudom hogy létezik ez a bugyuta effiency érték azóta picit bánt, de nem szoktam semmit se megtorolni. Max platoontársakon, de velük meg röhögünk rajta...
amit minden szívfájdalom nélkül megteszek:
múltkor volt egy idióta stug aki azzal játszott hogy haver tankjába mindig belement (többször is látszott hogy szándékos azáltal akadályoztatva a haladását), én meg fogtam magam, és lelőttem a lánctalpát(0dmg). aztán végre tudtunk normálisan haladni előre. a Stug meg csak annyit írt be chatre : :D
az ilyeneket nem értem komolyan... -
Remus389
veterán
válasz
#56230144 #2453 üzenetére
én csak akkor TK-zok ha "kék" lesz az illető (vagyis egy idióta aki össze vissza lövöldözi a csapattársait) akkor szívesen kinyírom, de gyakran már azt is ráhagyom a többiekre asszem akkor is mínusz egy
persze véletlenül is előfordulhat, főleg ha arty-zol(nagyritkán beleszaladnak)
utálom a TK-t egyébként, tényleg kéne 20 perc pihi automatikusan, hogy lehiggadjanak a s*ggfejek
Románoknál (szlovákoknál főleg) napi szinten verik meg a magyarokat,alázzák meg a nőket és a gyerekekt,megrongálják a magyarok tulajdonait (autó stb) Akkor most miről beszélünk? azért túlzás a napi szint, talán a szerbeknél jellemző a verés, szlovákoknál a magyar táblalefújás meg ha magyarul beszélsz szúrós szemekkel méregetnek, románoknál nem tudom, talán ott a legjobb a napi viszony
-
törölt tag
-
vhw
addikt
válasz
Drenadar #2451 üzenetére
Azért a hátul állónak kéne figyelnie az előtte állóra, nem fordítva. Igen vannak kiszámíthatatlan megmozdulások is, de ez van, ezzel számolni kell.
Danielssss: eljön valaha az az idő mikor nem fogjuk ezen marni egymást? Ezért tartunk ott ahol, mert 100 éves sérelmek miatt gyűlölködünk.
-
törölt tag
válasz
Balesz1899 #2452 üzenetére
Az,hogy nem engedem az nem feltétlen azt jelenti,hogy szó nálkül TK-zok.
3. tk-m volt több mint 1000 csata alatt,szóval nem vagyok egy "agresszív" ember.A harmadiknál tényleg elegem lett,a folyamatos szidásaiból,és abból,hogy nekemjött direkt,szal kilőttem.Ennyi,3.tk-m volt,a másik 2-ből 1 volt szándékos,még kezdő koromba,a második szintén véletlen volt...
-
Balesz1899
aktív tag
-
Joe.36
addikt
Én sem szeretem ha elém állnak, vagy mögém, tényleg gáz ha végre becélzol valakit és beállnak a lövés pillanatában eléd, meg az is ha vissza akarsz tolatni lövés után és rám áll és emiatt szarrá lőnek.
-
törölt tag
válasz
Balesz1899 #2447 üzenetére
igen elém állt,első próbálkozásánál véletlen belelőttem egy lövedéket,erre ellőte a lánctalpam,következőnél nem nem lőttem bele,és ő se belém.Harmadiknál,amikor már 3 an voltunk 6 ellen,és utolsó 2 perc volt,belémjött hátulról,mert most én álltam elől,ekkor elkezdett káromkodni,erre kilőttem (nyertünk,szal nem volt veszteség,a saját kis 0 killjével).Akkor pedig elkezdte a supportos baromságát...
vhw: Nem én csonkitottam országot...
-
Zeratul
addikt
válasz
Drenadar #2438 üzenetére
Tegnap az ellen Type 59 re lőttünk 2 artyval, nagy nehezen összeszűkül a célkör, repül a gránát, majd szépen belesétál a saját panther II-k, szerencsére csak splash és láncolás, kilövi a Type-ot erre a másik artynk gránátja kivégzi. Gondolom édes anyukánk sűrűn csuklott. Érdekes hogy splashre viszont nem fizettem jóvátételt.
-
-
Dryman
őstag
Hasonló szituáció ma reggel....Mines-i pálya, már a bázisnál durogtatott egy T20, lőtt mindenre ami mozgott...Hummel-em kapott tőle közelről....én sem bírtam végignézni hogy a saját csapattársaiba lődöz...toltam neki egy finomat....mivel általam pusztult el, hiába volt győzelem -8900-al zártam a csatát.....
Minek jön fel játszani az ilyen luzerjuzer, vagy ezt élvezi?....rohadtul berágtam a kis köcsögre.... -
Fel
addikt
Csak egy példa, hogy mennyire jól működik a megreformált csapatsebzés utáni kártérítés (7.4-ben):
Defeat
Battle: Dragon Ridge 2012. június 4. 7:55:55
Vehicle: ST-I
Experience received: 2 352 (fine for causing damage to allies: 58)
Credits received: 164 239 (fine for causing damage to allies: 11 400; compensation for damage caused by allies: 6 990)Repairs:
Vehicle ST-I repaired successfully. You have spent credits: 17 924Egy "baráti" S-51 kétszer is rámlőtt, ~1200hp-t leszedve, két modult tönkretéve és három embert kinyírva. Az első lövést még elnéztem volna, na de a második után kilőttem.
-
Drenadar
veterán
ma csak idióták játszanak?
első csata, kb mindenki a bázison maradt, azt el is söpörték őket...
másodiknál senki se ment az egyik oldalra csak én...
harmadiknál t28p-vel megyek és lebasz a kv3 hogy nem mentem neki segíteni... (mentem én de szédületesen gyors ez a tank...) -
törölt tag
Karbantartás...pont amikor játszanék
-
törölt tag
Jó ez az M3 Sztyui
Asszem fullosra képzem a legénységet
-
válasz
fsb1000 #2399 üzenetére
Azt a kettőt ne hasonlítsd össze.
T50 mellé menj leopárddal. t50-2 mellé meg vk 2801-el.
úgy már nagyjából egy súlycsoport, igaz a német nagyobb. viszont a vk-n elég jó ágyú van. csak annyiért szerelik mint a panther2-tszóval mindenképpen bukós a cucc.
mod:
(#2428) Murder3
ezt mondom én is. ezért van a 88as a KT-n. Így átlag nettó 7-11ezret hoz körönként, 20%ban 20ezret (+). prém nélkül... -
Murder3
addikt
a fenét alapjába véve egy e-75-el el lehet tartani magad, egy kt-val nem mert kevés a sebzés és nagy a lőszer költség....
illetve t32 is nyilván ez, egyedül orosz vonalon ahol van 390-es sebzés tud megtérülni az okozott sebzés..
egy kt-val max akkor ha mindne lövésed maxra dob és nem iylen sorozatos 240-250 de nekem a kt elég erősen átlag alatt lő.
pl a vk45a a penbe gynegébb ágyúval gyakrabban lő normálisan mint a kt hosszú 105-je... -
Multikiller
tag
Én voltam kb. 3x az Airfield pályán, bár sok infóval nem tudok szolgálni. TD-ztem és kb. 300 métertől messzebb sosem jutottam, meg kellett állnom lőni az ellenséget, meg bujkálni. Első körben elég kuszának tűnik a pálya. Túl sokfelől tudnak lőni, ha nyílt terepen vagy, legalábbis nekem így tűnt első körben.
-
Fel
addikt
Egész jó kör lett volna...
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. június 3. 22:52:44
Vehicle: E-50
Experience received: 1 118
Credits received: 42 636Repairs:
Vehicle E-50 repaired successfully. You have spent credits: 14 194
Purchased:
The ammunition on vehicle E-50 resupplied successfully. You have spent credits: 21 165...ha egy csapattárstól nem kapok egy szép 538-as sebzést. Így már helyből fizethetem a szép kis javítási költséget, és ugye kárpótlás nincs. Sima acc, nem prémiumos.
A teszten látottak alapján, az előre beharangozott, újfajta kártérítési mód nem fog sok változást hozni...
--------------------------------------
Tényleg, ha már teszt...
Látta már valaki az Airfield nevű pályát? A Widepark-hoz már volt többször is szerencsém, de ehhez a sivatagihoz még nem.
--------------------------------------
CptMisi: Mi a különbség a HHR és a -HHR- klánok között?
-
RaZroX
addikt
Csak hogy tisztázzuk... egy szóval nem mondtam, hogy nem tud játszani..
Szerk.: lehet itt röhögni olyanon mi meg sem történt
-
Timyyy
őstag
Nemtudom hogy ha diegho nem tud játszani akkor az én profilomra vajon mit szólnál
még jó hogy nem is izgat annyira.
-
diegho
nagyúr
Én megmondtam, hogy nem vagyok jó játékos, tessék végre más is így látja. Amúgy elmondhatod neki hányszor szoktam campelni és hányszor megyek elöl - volt már olyan, hogy szakaszban nem én mentem elöl heavyvel?
Tehát akkor én öngyilkos játékos vagyok, mondjunk ha hátul lennék lehet több lenne a sebzésem, de nem baj, szeretek elöl menni.
-
RaZroX
addikt
-
Joe.36
addikt
Ja és ha csapatban megyünk minden nehéz tank egy tankot lő egyszerre és így hamar végük van.
-
Joe.36
addikt
Egyébként egy igazi nehéz tank, csak csapat rohamban megy előre, megvárja míg a scout-ok spot-olnak és az artyk dolgoznak, megpuhítják az ellenfelet...
Sokszor pár jó scout és 4-5 jó arty megnyeri a csatát ha meg tudom védeni őket, mert a nehéz tank védeni is jó ám.
És ez nagyon pálya függő is.Ha nagy a gáz még mindig ott a javító készlet.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest