- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kompakt vízhűtés
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Nos ígértem tier8-9-10 tankokhoz pár dolgot, hogy melyiket milyen stílushoz érdemes kifejleszteni stb.
Először heavy tankokról írnék:
IS-3: én igazából azoknak ajánlom, akik az első sorban szeretnek menni, de nem feltétlen a legelsőként. A páncélzata nem túl acélos, de azért képes pattogni főleg akkor, ha pontosan az ellenfélre nézünk rá, a tornya elég kemény, az ágyúja legnagyobbat sebzi a szintjébe, az átütése is jó, de lassan céloz és nem is túl pontos. Főleg városi pályákon jó, dombos terepen el van veszve, mert nem tudja lehajtani a csövét. Az oldala a spaced armor-nak köszönhetően hajlamos bármit elnyelni.
T32: ez egy igazán all round tank. Elég kemény a hull-ja és kicsit forgatni is lehet, a legkeményebb a tornya, az ágyúja a legkisebb átütésű a tier8-asok között, de éppen elég. Mivel a löveget nagyon le tudja hajtani és a tornya nagyon erős, ezért a dombos pályákon jól helyezkedve nagyon sok tankot is meg lehet fogni vele. Ezzel a tankkal nagyon oda kell figyelni mikor mire lősz és hová állsz. Mivel az ágyúja és motorja is azonos a T29-ével, ezért csak a láncra és a toronyra kell gyűjteni, így nagyon gyorsan elitté tehető. Azoknak ajánlom, akik ismerik az összes tankot és tudják a gyenge pontjaikat, mert ezzel az ágyúval sok tank csak a gyenge pontokon sebezhető szemből.
KV-4: csak akkor ajánlom, ha mindenáron ST-I, vagy IS-4 kell, igazából most fogják buffolni, mert nagyon gyengére sikeredett, így inkább nem írnék róla véleményt.
IS-8: szintén buffot fog kapni, mert kemény 90mm-t sikerült adni a löveg körüli páncélzatnak. Hasonló a kialakítása, mint az IS-3nak, ezért szintén szemben állva a leghatékonyabb a frontpáncél. Az oldala ugyanúgy elnyeli a sebzéseket, ugyanúgy nincs löveg lehajthatóság. A lövege viszont pontos, viszonylag gyorsan céloz, jól is sebez, gyorsan is tölt, a tank maga nagyon gyorsan mozog. Azoknak ajánlom, akiket nem zavar a gyenge páncélozottság és meg tudják szokni azt, hogy szinte minden átlövi őket, szeretnek előrerohanni, megjelenni egy nem szokványos helyen, leadni egy lövést és visszavonulni, bevárni a többieket, esetleg a medium tankokkal falkában haladni, bekerülni a nagyobb tankok oldalába, hátába, vagy akár a második vonalban a jól páncélozott tankok mögött kinézegetve csipegetni, megfelelő időben pedig lerohanni az ellenfelet.
ST-I: ez egy nagyon érdekes tank, a páncélja elég jó, a tornya kemény, viszont az ágyú lassan tölt, lassan céloz, az összes 9-es tank között ennek a legkisebb a percenkénti sebzése. Az ágyú viszonylag jól lehajtható, ezért az alját el is lehet rejteni. Főként azoknak ajánlom, akik védekező stílusban játszanak, nem szeretnek rohanni, előremennek egy jó helyre és azt bevédik. Az alja kicsit beforgatva a leghatékonyabb, ha az ellenfélnél több medium tank van, netán franciák is, akkor semmiképpen ne maradjunk egyedül, mert a lassú töltés, lomha mozgás miatt nagyon könnyű célpontok vagyunk.
M103: jelenleg szerintem a legjobb tier9 heavy tank a játékban, nerfelni is fogják a töltési sebességét. Igazából semmiben nem nyújt kiemelkedőt, tehát az alja sem a legjobb, a tornya is simán átüthető, nem is a leggyorsabb, viszont aki nem tudja hol kell lőni pattogni fog róla, főleg messzebbről. Azoknak ajánlom, akik a második sorban szeretnek lenni, mivel az ágyú pontos, gyorsan tölt és nagy az átütése, ezért a keményebb tankok mögül kinézegetve nagyon eredményesek tudunk lenni.
Nos mára ennyit írnék, ha vannak kérdések jöhetnek, akár mapokkal kapcsolatban is, hogy melyikkel hová érdemes menni.
-
vbbb
őstag
Megvan rá az új 'gyorsabb' motor...majd gurigázok vele párat és évezni fogom a csúcssebességet...amúgy egy Tigris II-t meg egy IS3at szedegettem szét darabokra AT-25 legjobb ágyújával...ők pattogtak rendesen, én is amíg nem váltottam HE-re.
A végére 80hp-val gyilkoltam le egy Hummelt mert a mi Grillünk meg az ISU-152-őnk akik maradtak bújócskát játszottak vele...de nyertünk. -
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #2992 üzenetére
Ha már megadatott az a sebesség, akkor tessék már kihasználni
Nem a tank címkéje szerint (heavy-med-stb.) kell játszani valamivel, hanem hogy mire képes az adott tank. Maussal nem játszunk medet, IS8al meg heavyt. -
Fel
addikt
válasz
Iron Funeral #2989 üzenetére
Szerintem a pofátlanság teteje az egész váltóügy kapcsán, a hitbox mérete. Miért kell az lpf teljes széleségében elterülnie? Mióta gyúlékonyak a féltengelycsonkok? (Mert ugye a szélesség oka az, hogy a féltengelyek is benne vannak a hitboxban...)
Jelen állapotában túl jó az E-75. RoF meg egyéb nerf már tényleg túlzás lenne, így kap egy "kis" Achilles-ínt...
Nekem a teszt során csak egyszer égett az E-75, az E-50 egyszer sem (de másét láttam lángolni), szemből kapott lövéstől. Mondjuk az az egy eset elégdurva volt... A második másodpercben már az ammorack is sérült a tűztől...A changelogban nem volt benne, de szerintem valamit babráltak a HE sebzéssel megint... Annyi személysérülést még soha nem láttam, mint amennyi a tesztes meccseken előfordult.
Legszebb: IS-4, Erlenberg, domboldalban állok, jön egy arti találat a tank frontjára, vezető K.O. Meggyógyítom, következő pillanatban még egy találat, újra K.O. Na mindegy, gondoltam, messzire már úgy sem akartam menni... Kisvártatva újabb arti találat, ezuttal a torony tetejére, a maradék 3 ember is kaputt... És ottmaradt a tankom ~70% körüli hp-val. Két Lorr.155 51 volt az elkövető. Lehet, hogy az alacsony sebzésüket a magasabb kritikus találati aránnyal akrják kompenzálni? Rengeteg más tankot is láttam kilőtt személyzettel (ilyenkor a hp csík marad, csak ugyanúgy szürke lesz neve).-------------------------------------------
vbbb: Megnyugodhatsz, a T95 még lassabb lesz
Amúgy, míg nem voltak ezek a 260+ penes ágyúk, egész jó volt a frontja. Azóta viszont...
Normál szerón még nincs meg, csak teszten szórakoztam vele többször is. A T25 AT-vel kellene még 30k xp, de nem töröm magam érte... -
vbbb
őstag
Győzelem
Lakeville 2012. június 6. 20:17:41
T28 Szerzett tapasztalat: 2 502 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) Szerzett kredit 26 868
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály, Kiváló Lövész, Pusztító, Elit lövész, MesterlövészNem győzött még meg azért ez a lassú koporsó...
-
fsb1000
nagyúr
Ma van a D-nap.
Ennek tiszteletére megnézem a "A leghosszabb nap" c. filmet.Majdnem 3 órás az 1962-ben készült film, néhol kicsit didaktikus, de azért nézhető X-edszerre is. Mindenkinek javaslom, aki még nem látta, vagy újranézné.
-
BinLaden
tag
válasz
GrooveHero #2992 üzenetére
akkor azért szaros mindenki
előző csatában a keptön arcára fröccsent egy adag -
GrooveHero
addikt
válasz
BinLaden #2991 üzenetére
Az M62 meg olyan, mintha villamosszékben ülnél. Páncélzat nélkül nem sokat ér az a tank, kezdem útálni, hogy ez a játék már olyan min a NFS, nem számít hogy nincs páncélzat, mennyen mint a rosseb, végülis tankos játékban mijafrancnak páncélzat nem? A lényeg, hogy hú 50-et megy, meg gyorsúl, az más kérdés, hogy ha megdobod egy marék szarral, az is átmegy rajta
-
BinLaden
tag
hát ezzel az IS-8 bl9-el akasztott ember vagyok
-
WOT Armory
csendes tag
KV-4 cikk, átmeneti képekkel
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #2988 üzenetére
Na igen, pont ezért volt jó az E-75 mert nem volt ez a retard gyengesége. Egyébként nem a hasát lőtte meg az arty (valami francia volt tehát nem volt a kaliber nagyobb 15cm-nél) hanem a homlokát, nem ütötte át (nem is tudná), csak sima HE sebzés, valami 600 körüli és begyulladt. Mert ugye a váltó olaj gyúlékony különösen ha nem érintkezik semmivel
-
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #2987 üzenetére
Jó, hát mint tudjuk, a teszt szerver buildben sok minden nem szerepel, lsd. T-28, T34 lövege...stb...
Na jó, tényleg nem vitatkozom, mondom, előfordul, hogy én tudtam rosszul.A hasa gyulladós? Tudok róla, volt szerencsém tapasztalni. De ez még, illetve már bétában is így volt, haver Bisonnal kapott ki egy 4502B-t 50%-ról, mert kigyújtotta, néztem a lukat, ott volt a hasán. Pedig az elején, hogy mondták, hogy úúú, Bison, vigyázzá, mert megöl
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #2986 üzenetére
Én nem tudok semmi féle kompenzációról, ez a 130->120mm dolog nem tudom miért ilyen elterjedt, a gyakorlatban nem volt erősebb a hasa mint az E-50-nek vagy épp a T-54 eleje.
Különben is, ha akarnának kompenzálni akkor benne lett volna a teszt szerver buildben, de itt arról megy a vita a fórumon, hogy a német mérnökök szerettek hazudni meg túlozni, és semmiképpen nem tudták volna belerakni hátra a váltót. LoL. (AMX M4-AMX50 széria meg fogja a fejét).(#2988) GrooveHero: A buildben benne van csak a changenote-ból hiányzik
tapasztalat szerint viszont nem erősítettek semmit a hasán, ellenben HE(arty) találat a homlokpáncélon fel tudja gyújtani, yay! -
GrooveHero
addikt
válasz
Iron Funeral #2984 üzenetére
Nem vagyok benne, ez még nyári történet, ha gondolod utánaolvashatsz, sztem valahol említik azt a plusz 10mm-et, amit akartak neki adni erre az esetre. Nem is voltam, hogy volt 130mm
csak hogy állítólag, vagyis én így tudom,oszt javíts ki ha tévedek, de vmi olyasmiről szólt a dolog, hogy kap +10mm-et. -
Iron Funeral
őstag
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Dobi 562 #2981 üzenetére
Nem a lövege zavar, másnak is van mindent átütő lövege...hanem hogy szemből ha kicsit be van forgatva már lehetetlen sebezni, akkor is ha tudod hol kell lőni...
A kinézet persze szubjektív, nekem nem jön be, de kinek a pap kinek a papné...azért kíváncsi leszek arra a váltóra, valszeg ez is csak hype lesz aztán kiderül hogy kap még egy kis plusz páncélt hogy védjük a váltót...
-
L-e-f-i-e
senior tag
Elővettem újra az Obj704-et nem rossz, de nem is annyira jó, tény mintha jobban pattogna. Viszont azt a bűnronda E-75-öt nerfelhetnék már egy kicsit...
-
Dobi 562
addikt
Hmm. Ti is találkoztok ilyen hülyékkel a csatákban? Kilőtte a barom artynk a T34-ünket mert foglalni merészelt... Amúgy teljesen döglött volt a csata, megint az artyknak kellett spottolni, alig vártam hogy vége legyen. Játékélmény nulla.
Más: van új Wot Logger.
-
Dobi 562
addikt
válasz
#56230144 #2975 üzenetére
Szerintem a 3601H is használhatóbb nála, meg a 3001H is. 3601H-nál a frontpáncél nagyon pattogós, a 3001H-t pedig a fürgesége emeli ki a három német tier 6 med közül. Persze ha Tiger P-t akarsz nem lehet kikerülni, de a másik kettő VK-t feltétlenül próbáld ki. Ha a P tetszik, akkor azok is fognak. Szerintem.
-
törölt tag
Végre megvettem a VK 3001 (P)-t.Bitang tank!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Simulacrum #2971 üzenetére
Persze mindenkinek vannak mumus tankjai.
A tier8 javitása nem túl durva. Azzal ha ügyes vagy meg jó a tank lehet némi hasznot hozni. Persze nem mindig. A t9 már más. Is4-l mentem vagy 3 meccset. 3 győzelem volt, kill és sebzés is akadt. Mégis minimális bukóba voltam. Nyilván t10 fronton friss vagyok.
De ez nem változtat azon, hogy t9-10-nél észnél kell lenni mert drága hozzá minden.Az is8 igaz, hogy lapos. Jó az ágyúja. De t9-n vannak más jó, jobb tankok is. Amik nem bádogból vannak. A top medek meg simán ütik (szigorúan saját vélemény).
Ha lesz lelki erőm feltornázom elitre. Meglátjuk össze haverkodunk-e addigra. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Szerintem a tier8 és a tier10, az is8 az is7-el mondjuk nálam ment a levesbe, mindkettőt eladtam a francba
-
diegho
nagyúr
válasz
9
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Gyuri27 #2879 üzenetére
Érdekes, nekem az M103 volt elátkozva. 43% winrate volt a vége úgy, hogy szerettem vele menni. IS-8-al épp most lettem tank ász és 53%-os jelenleg a winrate-m. Mondjuk még az M103-nál is jobban fekszik nekem. Papírabb az amerikainál, cserébe laposabb és gyorsabb.
dieghótól és persze másoktól is kérdezem, hogy ti nem érzitek, hogy a Tier9 a legkevésbé élvezetes randomban? Mármint itt már lehetnek átlagos játékosnak vesztes köreik, illetve mindig Maus jön szembe. Minden tierből nem is egy tankot megtartottam, de úgy érzem 9-est nem fogok, pontosabban az E-75-től várom a csodát, de sem az IS-8-at, sem az M103-at nem érzem megtartósnak, pedig mindkettő jó tank. A T110 és az IS-7 akkor már jobb helyen van a garázsban és maradok a tier8-asoknál randomra.
Tényleg ti hogy látjátok melyik a legélvezetesebb tier összességében randomra? Szerintem a 7-es, 8-as.Esetleg szívesen jönne velem valaki platoonban úgy, hogy nem beszélünk csak azért játszunk együtt, hogy több hasonló játékos legyen együtt? Ahogy diegho megadta mit várna el platoontársától én annyit adnék meg, hogy Simula a WoT-os nickem, meg lehet nézni az effem. Én arra gondoltam, hogy velem hasonló effel rendelkezővel mennék szívesen.
-
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral #2967 üzenetére
Hozott változást, mivel rövidebb lett a tank, de nem laposabb, ergó csökkent a döntöttsége, olvass utána, ha nem hiszed.
Ja és amikor beírom ide, hogy nem tudok a játékban írni, akkor ne írjatok már rám a játékban, mert nem fogok visszaírni, bármilyen meglepő is!
-
Iron Funeral
őstag
-
pws
aktív tag
-
fsb1000
nagyúr
Nem az eredményeit néztem, hanem hogy egyik nemzetnél sincs olyan t3-t4 szintű tankja, amivel a köv lépcső megléphető lenne.
Csak tudatos járműpark építéssel lehet ilyen "fejlődésfát"+ produkálni. Kezdőkre ez nem jellemző.
Természetesen lehet, hogy a bétában szerzett ismereteket kamatoztatta a nagy reset után, nem néztem mikor reggelt.---
(#2941) sanya67: Nem teljesen értek veled egyet. Nagyon érdekes újrakezdeni a játékot megfelelő tapasztalatal. És nem csak azért, mert 3000-5000 eff raftingot lehet a kis tankokra így összeszedni, hanem tudatosan (sabban) lehet előre haladni.
Az is érdekes, mikor a korábbi kezdő eredményünket összehasonlítjuk 10K csata után a mostanival. Nekem meglepő hogy Pz4-el nem tudtam jobbat produkáni mint elsőre, de remélem ez még változik.
Hetzerrel is rosszabb lett az eredményem (azonos tapasztalattal) de ott biztosan az játszott közre, hogy az egyik esetben fullosan és teljesen felszerelve indultam vele. -
diegho
nagyúr
válasz
marked one94 #2960 üzenetére
gyere mumble. írnék ingame, ha tegnap nem kaptam volna chat ban-t mert a 17k körös E-50től megkérdeztem miért nem foglal és miért korzózik a körön kívül, netán hülye? Hát nem egy admin volt a kis nyomorék?
-
Werewolf20
tag
Annyit ért el a WG ezekkel a sport Heavykel, hogy tele van a wot codos rambókkal, virkir írásában megtalálható jó idézet "leginkább mögöttünk" és a másik jó dolog amikor megjelenik a gyengébb medek között csak mert ő is fel tud menni időre és hát miért harcolna valós ellenfelek ellen (heavyk), inkább elmenekül előlük.
-
homeless09
őstag
Vége a Public Testnek.
-
sutyi^
senior tag
válasz
-vitya- #2940 üzenetére
Az a helyzet hogy kb. a leszarom kategória most már. Eddig se nagyon játszottam az E75-el mióta minden T9-es szaron 270mm pen van, amit másfélszer lő gyorsabban mint a 128-as...
Viszont ami enyhén irritáló, hogy a KT-t és JT-t akkorára skálázták mint egy kisbolygó. Az hogy a valóságban a KT kb. egy jó 30cm-rel volt csak magasabb egy M4-es Shermannél, míg a játékben majd kétszer olyan magas, az a kutyát se érdekli.
Az igénytelen T-50-eseket már inkább nem is említem hogy méretügyileg mennyire elkúrták őket, mert kár...
-
törölt tag
233k kredit kell a VK 3001 (P)-hez.
Egyébként jó tank a VK 3001 (P)?
-
-vitya-
őstag
hát ez... basszus
magasan képzett katonák, tökéletesen karban tartott tankjukkal...
-
-vitya-
őstag
válasz
#56230144 #2942 üzenetére
jaja, itt is az egyik indok ez volt...
és emelett diegho-nak abszolút igaza van, mert tisztán látszik ennél a példánál is, hogy a pirates-ben szereplő acc 15%-al nagyobb win-rate-el bír mint a klán nélküli...
amúgy ha tényleg e-penist akarnék növelni, indítanék egy új acc-ot, oda vennék egy Type-ot, csak platoonoznék, és csak azokat a tankokat venném meg (free xp-ből) amikkel OP voltam én magam.
Így még én is elérném a 60-70% körüli win rate-et, és a 2000 feletti eff-et.
-
sanya67
tag
Biztos az én hibám de totál nem tudom megérteni a 2. (vagy sokadik) profil indítását...
Mijapöcsnek???Én úgy gondolom, hogy a kezdeti bénázások is hozzám tartoznak. Igyekszem javítani de azzal együtt képez "egy egészet"!
-
-vitya-
őstag
-
-vitya-
őstag
válasz
fsb1000 #2933 üzenetére
nem, ez az első nick-je.
mondom, hogy ismerem (valamilyen szinten), beszéltem is vele.
/igaz, hogy van egy másik nick-je is, amit később regisztrált - és nem is olyan király vele/
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #2933 üzenetére
Miért lenne az? A játék megjelenése napján regisztrált. Olyan hihetetlen, hogy valaki ezt el tudja érni? Nézd meg az én statomat, tavaly nyáron regisztáltam, fogalmam sem volt semmiről, nem néztem oktatófilmet róla (egy youtube videóban láttam, hogy valaki tier1 tankkal bohóckodik és 1 perc után meghal, ezután szedtem le a klienst), nem tudtam semmit az egészről. Aki a bétában ment legalább 1000 kört és van némi köze a játékhoz simán összehoz 60% feletti win rate-et a live szerveren.
emre: tegnap sorozatban kaptuk az ellenfélnél az 1700+ eff-es platoon-okat, míg nekünk jutott a 700-800 közötti eff-es tier10-es pistike, elég rossz így játszani, hogy a tier10-es tank sebzés nélkül elpusztul.
-
homeless09
őstag
ez a b.chat arty a legnagyobb csalás a játékban.
-
emre
veterán
Ilyen mindig is volt.
Talán tegnap volt hogy szétszedtünk egy csapatot ahol egy egész magas eff értékkel ( 1700 feletti ) megáldott játékos volt top tankkal. Mi kicsit középszerűbbek voltunk, de összedolgoztunk. Én asszem IS3-al, meg barnahadnagy és még valaki abból a klánból szintén meddel.(#2935) Tüzi
Szerintem nem fogom azt tartani, pedig most 35 csata után 65.71%-on állok, de bevallom semmi közöm ehhez a stathoz. Ezzel még szenvedek, nem éreztem rá a játékra. -
-
diegho
nagyúr
Nem tudom, engem simán átlőtt szemből előtte is egy KV a 107-essel, ha full szemben álltam vele, sőt T20 is lőtt át nem egyszer, de az esetek 99,99%-ában nem álltam vele full szemben, így nem lőttek át, csak ritkán. 198pen-el pedig már az alját is át lehetett vinni elég gyakran.
Vitya: ő tipikusan az a fajta, akit a csapata tesz jóvá, egyedül elég kevés lenne, ha megnézed pl az eff rate-je kevesebb az enyémnél, akit én linkeltem az 2000 felett van.
-
-vitya-
őstag
ezzel a sráccal toltam már, régen még Historical Battlera is jött, de akkor arca van, hogy nem fért be a kapun, így végül kinn maradt...
de a 74% nem semmi...
diegho: én sem tartottam nagy számnak, de ettől még arca óriási volt, és még mellette olyan bunkó is volt, hogy nem is emléxem láttam-e valaha olyat...
/pl. ha valaki nem azt csinálta (azonnal) amit ő mondott, az rögtön egy lúzer seggfej lett, akinek jobb lett volna, ha meg sem születik, és amúgy is, hogyhogy él még, és nem pusztult ki a dinoszauruszokkal /
-
diegho
nagyúr
Amerikai tank tree változástól egészen amíg tier10 nem lett. Nem tudom meddig tartott 3 hónap?
Ja és előtte volt 2 hónapig az ammorack gond, ha jobbról meglőtték a front páncél bedöntött részét, akkor ammorack blow up. Volt, hogy 5 egymás utáni csatában is, nem játszottam vele kb 1 hónapig emiatt.
-
francba lehet összehozni 56%os win ratet? nagy nehezen felszenvedtem magam 53-ra, aztán jött 17 folyamat fail az artyval (2* szorzót sem tudtam megcsinálni egy délelőttön át, hiába lettem topgun, szárnysegéd, stb), majd a tiger2-is szopóágra került, le is buktam 51%-ra. ott is hiába lövök ki 3-4 tankot full hpról, amikor mellettem elmennek, és befoglalják a pontot.
-
válasz
Napfénysüti #2849 üzenetére
nagy torony már csak páncél miatt is kell. 185 homlokpáncél... amikor kicsit megemeled a gép orrát, arról is pattognak a népek szépen.
-
emre
veterán
-
jahrn
senior tag
Mar nem lehet szerkeszteni szal: most ugrott be h az E-50 meg E-75 meg tervrajzokon sem letezett, csak vazlatok keszultek. Elegge nehez igy igazsagot tenni.
(#2918) vhw teljesen igazad van. Felreertesek elkerulese veget: nem ertek eggyet semmilyen nemet nerffel. Plane h sok a sunyulas veluk kapcsolatban a WG reszerol - pl gondolom meg sokan emlekeznek a jo kis nem letezo Tiger B meg Jagdpanther gun mantetre
. A Tiger valos max sebesseget meg hasonlokat mar nem is emlitem - btw a valosagban a Tiger B alig volt magasabb mint a Sherman, erdemes oket meglesni ingame
-
vhw
addikt
Azelőtt meg egy évig az IS4 volt... nagy nehézségek árán sikerült feltolni T10-be, addig kit érdekelt, hogy ott trónolt T9ben? Még a legenyhébb nerfre sem emlékszem amely kicsit visszább vett volna belőle.
Lám most úgy néz ki az E75 egész jól megállja a helyét... hát valamit kénytelenek vele kezdeni... -
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #2913 üzenetére
Ahhoz nem szolok hozza mert az SS azt kerte a tervezoktol h a valto hatra keruljon az E-50ben es E-75ben - szal ha a tortenelmi husegre probalunk menni 2 max tervezo asztalon letezo tank eseteben akkor hatul kellene h legyenek PONT. Neha nem tudom mit szivnak WG-nel, de jofajta zold lehet...
Masreszt viszont most talan az E-75 a legjobb tier 9 univerzalis hvy szal...
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #2905 üzenetére
Te még éppen beleférsz.
-
emre
veterán
Ezt most nem egészen értem.....
(#2906) belaazallat
Egyenlőre csak a teszten.(#2909)
16.30-ig meló, utána megnézhessük, ha nem jön közbe semmi.
Majd ha ingame leszek kereslek. (de te is megteheted)(#2910) vhw
Az O704-nek nem tudok róla hogy bármi változás lenne a páncélzatában.
Az hogy pattogósabb csak érzetre mondom, és lehet hogy csak a tesztre érvényes, a real szerverre semmi nem lesz belőle. A teszten fura dolgok vannak néha. Szerintem fokozottan érvényes hogy össze vissza csavargatják a gombokat. Azt viszont nem hiszem hogy bug vagy véletlen lenne, mert jó pár csatán keresztül ezt éreztem, és nem csak 1-2 szerencsés beállásnak, mozgásnak volt köszönhető.Ha már itt tartunk az O212 meg valami hihetetlen pontatlannak tűnt a teszten.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ott kellene kezdeniük, hogy az a tank a valóságban is gyengén teljesített, nem is csináltak többé olyan tankot, aminek R2D2 van az elején, ennek meg kettő is van. (KV5-öt kivéve)
Nekem csak az volt a bajom ezzel a tankkal, hogy rám lőttek és meghaltam. Most ha ezt a gyengeségét orvosolják, az kellemetlen lesz...
-
Mcray
senior tag
válasz
CPT.Pirk #2896 üzenetére
Relatív. Míg nem értem el, féltem tőle. Mikor megvolt és még nem volt meg a jobb löveg, egy hulladék volt. Legjobb löveggel az egyik ha nem a legjobb tier 4-es volt a játékban. Ha ezek a paraméterek jönnek az élő szeróra is, a WOT fórum össze fog omlani a vinnyogóktól (Félig jogosan). Én fele ekkora buffot elfogadhatónak érzek, de ez már "tú mács" ahogy Lorenzó mondaná...
A 37 és 45 mm-es lövegek semmi kárt nem fognak tudni okozni neki...Én pedig sok tankot használok amin ezek vannak...
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest