- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Állítólag buffolták az M103-at nerf helyett? Több lett a rof-ja! Ha ez így marad, akkor én ezzel a tankkal letolok vagy 5k csatát.
-
Paul119
addikt
valaki majd teszt szerveren platon?
-
DeniBoy
aktív tag
EU
Public Test of Version 7.4
[link] -
vbbb
őstag
Mi a mák van...ledeglett a gamma...nem akar konnektolódni...
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
GaburroSan #1884 üzenetére
Talán orosz fejlesztők miatt van náluk elöbb.
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
GrooveHero #1873 üzenetére
Nem tudom rosszul láttam de a 5s alatt tölt az arty
Ez autoloader 4 skuloval -
babferi
tag
válasz
GrooveHero #1873 üzenetére
Az utolso a videoban , az lesz az ag csucsan ? Mert azert annak mar 4-es tar allt rendelkezesere es eleg gyorsan adta ki a loveseket. Lessz itt meg kopkodes asszem ...
-
Fel
addikt
-
jozefgucci1
addikt
Ismét sikerült egy jó kört mennem a kicsi Amx13-90-el és még mindíg nem sikerült a tank ász vele. Most ellopom Fsb bszólását a szives engedelmével . E-Penis növelés .:
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. május 31. 16:17:34
Jármű: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 948
Szerzett kredit: 41 196 -
csaabz
őstag
Ha valaki megtudja, miben valtozik a KV-4, irja meg legyenszives!!
-
babferi
tag
válasz
GrooveHero #1867 üzenetére
Hmm , ez egy Logitech joy ...
-
GrooveHero
addikt
Video a francia artykról
-
Skyhunter
őstag
Van az az icon-mod, ami mutatja mm-ben a torony meg a test páncélzatát,max penetr, HP stb stb.....csak én nem találom, vagy még mindig nincs 0.7.3-mal kompatibilis verzió belőle?
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
sanya67 #1864 üzenetére
Érdekesek az új medálok!
Expert: (by nation) - for destroying at least one example of each tank type, existing at that moment in the specified nation tech tree.
Medal of Raseiniai Heroes: for destroying the whole enemy team (not less than 14 vehicles).
Technical Engineer: (by nation) - for researching all vehicles, existing at that moment in a certain nation's tech tree.
Senior Technical Engineer: for researching all vehicles of all nations, existing at that moment.
Sinai Lion: for destroying over 100 "IS" tanks of any model and vehicles based on its model. -
GaburroSan
aktív tag
válasz
GaburroSan #1862 üzenetére
Szuperteszter akarok lenni!
Two premium vehicles were added, available for supertesters only: Dickermax - German TD of tier 6, and T26E4 SuperPershing - American MT of tier 8. -
GaburroSan
aktív tag
válasz
Napfénysüti #1861 üzenetére
Megkezdődött! 0.7.4. teszt! ( igaz nem az EU-s)
[link] -
diegho
nagyúr
válasz
CptMisi #1854 üzenetére
Hú bakker ez nagyon súlyos ránéztem a statjára, ezt kiemelném belőle:
PZIV
2807 csata
86 átlag sebzés - NYOLCVANHAT!!!! az kevesebb, mint 1 sebző körönként
42% win
530 kill - majdnem 6 csata kell neki 1 kill-hez
legtöbb kill 5 - nincs top gun 2807 csata alatt!!!!
28% hit rate - atyaúristen
177 átlag xp - ez nem semmi, ha csak belép a csatába és nem csinál semmit többet kapJa amúgy ő az akinek a nevét nem mondjuk ki az SG-n, mert hasonlókat ír, mint most:
én vagyok a legjobb játékos!!! bárkit legyőzök bármikor!!! bűrmivel^^a gáz, hogy ő ezt komolyan is gondolja.
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #1855 üzenetére
Ez így van, de hidd el az a KV-4 egy nagyon gyenge tank. Olyan szitukat nem tudtam túlélni vele, amit egy tier7-el is megoldottam volna. A legnagyobb hibák:
- nincs gun depression, melléd áll egy IS-3 és vége, nem tudod lőni
- nincs gun uplift, westfield-en a völgyből nem lő fel a domb tetejére
- ég szemből, oldalról, hátulról, van hogy ezt 3 egymás utáni lövésből sikerül neki produkálnia
- a front armor csak akkor pattog, ha a kis döntött páncélt találják el
- gun mantlet nincs, vagyis van, de lőtt át azon keresztül KV-2 107-essel nem is egyszer
- nagyon magas, a tetején a weakspot szinte minden mögül kilóg
- nagyon lomha, értsd ez alatt, hogy még a régi KV-3nál is lomhább
- a legkisebb dpm-el rendelkezik a tier8 heavyk közöttEz szerintem elég sok negatívum.
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #1854 üzenetére
Ezt írta a csatáról SG Fórumon
Amúgy végig a bázison volt, és csak minket lőtt, az ellenfelet nem.fsb1000: Igazából szerintem beteg ember... Szar stat, de másokat bénáz... Csak úgy le balfaszoz minket, meg meglő minket, aztán letagadja, utána hazudozik... Sg fórumon olvastam, hogy mindenkit szid, meg hogy ez meg az mekkora paraszt, közben igazából ő talán a legundorítóbb játékos, akivel valaha sikerült találkoznom.
-
Atlantis
veterán
Hihetetlen, megint milyen pechszériám van....se KT-vel, se Ferdinand-dal nem bírok nyerni, pedig még ezeket szeretem a jelenlegi készletből a leginkább. A többivel meg se próbálok menni, még kisebb lenne a sansz.
Amúgy a KT csalódás. Tesztszerveren próbáltam, ott jól ment, itt élesben meg egy rakás ócskavas.
-
fsb1000
nagyúr
Nagyon szép eredmények, de ettől még áll a véleményem: Egyetlen játékos statjából nem lehet következtetni egy tank használhatóságára, vagy több tank "harcérték" viszonyára.
--(#1854) CptMisi: Ez bekattant... lehet felismert téged, tehát nem feltétlen véletlen a viselkedése, bár ismerek innen is olyan játékost, aki a klánvezető jelenlétében sem volt képes moderálni magát egy csatában.
Ahogy nézem ennek az okoskának a statját, neki is a sikertelenség ment az agyára.... -
CptMisi
őstag
Egy csapatba kerültünk 2 klántársammal matyashun(tiger2) nevezetű szégyen játékossal. Azzal kezdődött a meccs, hogy beírta, hogy balfaszok közösbe, mert a túloldalon is volt egy klántársam és még egy magyar játékos. Ahogy elindult a csata, meglőtt. Erre nagy tk-zások kezdődtek a bázisunkon, kilőttek egy T34-et, erre elkezdett újra pofázni matyaska... Mondtam, hogy akkor ő mégis minek lőtt meg engem, erre lezsidózott, balfasz voltam, köcsög és buzi. A végén még a szakasztársamat is elkezdte lődözni, TypE-vel volt. Tudatta velünk, hogy vesztesek vagyunk Ő MEG A KÖNIGSTIGRINCS, aki nem ismerné, annak mondom, hogy ő az sg fórum egyik sztárja, a felelős megmondó emberek egyike.
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #1850 üzenetére
T32:
145 csata
66% win
247 kill
1127 avg xp
82% hit rate
2280 avg dmgKV-4et egy 2 secondary skilles legénységgel kezdtem 100%-ról (nem, nem goldból lett ennyi), T32-t egy olyannal amin volt 60% repair és 90%-ról indult a primary skill. Van némi különbség a kettő között úgy érzem. Csataszám közel azonos, a két tank húzása között talán 2 hét telt el, szóval nem lettem jobb játékos azóta.
sry a dupláért.
-
diegho
nagyúr
-
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #1836 üzenetére
Remélem
(#1843) Danielssss: Épp ezért megyek elsődlegesen az orosz vonalon. -
fsb1000
nagyúr
Kérdés, hogy az a kiemelkedő stat, miként viszonyul az olyan tankokkal elért szintén kiemelkedő statodhoz, amelyek mások szerint jók.
Értsd:
Nem mérvadó, ha neked XY tankkal jó a statod, mert szinte minddel jó.
Legfeljebb a tankjaid egymáshoz való viszonya adhatna némi támpontot.
De még ez is kevés... az userek által játszott csaták átlaga adja meg a legpontosabb képet egy tank használhatóságáról.
Láttunk már ilyen "hivatalos" WoT statisztikát és bizony volt eltérés a tankok eredményei között, amely már nem a statisztikai szórás fogalomkörébe tartozik.Az én megitélesem szerint nem annyira jelentősek az eltérések, mint ahogy a fórumokon megjelenő panaszokból vagy méltatásokból következne.
---
(#1849) GrooveHero: A képlet az 1. hsz-ben, ez meg a [link]
-
GrooveHero
addikt
Vki tud linkelni egy eff számítási módot? Lehetőleg angolt szeretnék, előre is nagyon köszönöm.
-
Plokijuma
aktív tag
Malinovkán csináltam pici showt a T-50-2-vel. Minimum 15 emberrel megutáltattam a tankot, végig spottoltam az ellenség bátisát, mieink meg kikapkodták őket. Kb 2-t lőszert használtam el, így is 1500+ XP a jutalom.
Íme a replay. Tapasztalt játékosoknak sok újat nem fog mutatni, inkább tan-videónak szánom.
Elején szóltam a csapatnak, hogy készüljenek tüzelésre, ne menjenek hegynek. Stratégiám nyilván arra épül, hogy nem szabad megállni, mindig mozogni kiszámíthatatlanul, illetve úgy helyezkedni, hogy csak minimális számú tank lásson rám direktbe (és lehetőleg olyanok, akik nem rég lőttek). Pillanatok alatt 8-0-ra vezettünk.
Én hülye a végén foglaláskor megálltam lövöldözni, és ugrott a megszálló medálomNyilván ehhez kell egy adag mázli, de már a sokadik hasonló forgatókönyvvel lejátszott menetem ezen a pályán (Másik oldalról kezdve kicsit nehezebb ugyanezt eljátszani, de ott is megoldható).
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #1840 üzenetére
Ezeknek csak a ruszki tank az isten,ne várj csodát...Főleg úgy,hogy a fejlesztők sztálin bácsisat játszanak (Az van amit ők mondanak) és csak a ruszki tankok fognak erősitést kapni...Amcsi tankok,de a németek főleg szívni fognak,eljön még az az idő,amikor szakaszba behoznak egy MS1-et,a sok német heavy közé,és a német tankok tulajai fognak rettegni...
-
diegho
nagyúr
válasz
GaburroSan #1837 üzenetére
Én megvettem a tornyot löveget láncot a KV-4re és végighúztam vele az ST-I-ig.
KV-4 eredmények:
148 csata
216 kill
57% win rate
886 avg xp
82% hit rate
1842 avg dmgés bizony egy rakás szar.
igen prémiummal
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #1835 üzenetére
Nem oly rég vettem... nem mondom hogy szar, de tény hogy nem a legjobb.....
-
törölt tag
Egyébként a Tigris "széria" jó?Értem itt speciel a Tiger(P)-t.
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Iron Funeral #1836 üzenetére
Szerintem erősíteni fogják mert a tierjében a legrosszabb tank! Mindenki átüti az ágyúja fos! Ráadásúl még tetű is! És nem tudom akinek ST-1 van a kezei között mennyi free xpből ugrottá át ezt a szartaligát?!
Én kifejlesztettem megvettem és hatalmas csalódás volt az IS-3as után!!
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Patrick76496 #1835 üzenetére
Én csak annyit tudok ami oda van írva, de szerintem erősítenek rajta.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Iron Funeral #1825 üzenetére
A KV-4-en még gyengítenek, vagy legalább kap egy kis erősítést?
Sokak elmondása szerint már így is kurva szar tank, bár én szívesen kipróbálnám (bétában imádtam). De ha tényleg nem lesz jó, akkor inkább jobban fókuszálok a KV-1S-mre. Kéne nagyon egy IS-3, az bejövős, az IS is tetszett bétában, bár azt is szidják.
-
törölt tag
Tudom nem ide illik,de a WoWp topikba nem írtak...A World Of Warplanes mikor fok menni?mert nekem azt írja belépésnél,hogy valami szerverhiba van.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #1828 üzenetére
Jelenleg 27.000-en vannak benn és mennek a csaták.
Remélem hamar megoldódik ez a belépési gond.
---
Más: A Tigris tankomat átok súlytja.
Korábban gyenge statom volt vele, bár kedveltem vele menni. Akkoriban a Tigris II volt a cél és tovább... Most úgy érzem a csatákban teszek is valamit, vagy többet mint régen, mégis több a vereség mint a győzelem ezzel a Tigrissel. Most még gyuladozik is...
Szerettem volna a 46%-os győzelmi arányt 50-re felhúzni, de stagnál... fura...A Tigris(P)-t sokan jobbank tartják, lehet igazuk van... azzal nem éreztem hogy gond lenne.
-
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral #1829 üzenetére
M103 átlag sebzésem 3000 felett van és csak tegnap este lett fullos, azóta nem is mentem kört vele... T110-el 4000+ átlagot szerettem volna csinálni, de a nerf után már esélytelen lesz úgy látom.
-
homeless09
őstag
Kezd a faszom tele lenni azzal, hogy TD-vel kell előre mennem virtuozkódni, mert a tankok önjelölt TD-nek állnak és lófaszt nem csinálva állnak hátul és lőnek valamit...ők se tudják, hogy mit, de lövik(nem ez az első eset, csak most borult ki a bili, elnézést a szóhasználatért)
-
bullseye
addikt
válasz
Simulacrum #1776 üzenetére
Könnyen lehet, mert Aranyosi a hobbináci (és kikéri magának a hobbit
), úgyhogy neki való. Lehet, hogy ő murder3???
És valszeg élőben lehetett, mert a műsorból én is emlékeznék rá (ott inkább még stratégiákról volt szó, jópár éve). -
diegho
nagyúr
Na arra az M103 T110 nerfre kíváncsi leszek. Az ágyú fog kapni rendesen, az biztos.
-
Iron Funeral
őstag
Kicsit megcsapkodja az E-tankokat a nerfbat
-
törölt tag
Meddig tart a karbantartas?
-
marked one94
őstag
Haza érek lenne időm játszani és nem működik, de szuper...
Zeratul: Azt kétlem hogy többet sebezne max pontosabban lő.
-
virkir
veterán
válasz
jozefgucci1 #1817 üzenetére
Szintén.
Na legalább tudjuk, hogy nem nálunk van a hiba. -
jozefgucci1
addikt
Titeket enged belépni a játékba ? Engem vagy jelszó/email hibával dob vissza vagy a túl sokan várnak játékra hibaüzenettel ?
-
Zeratul
addikt
válasz
Iron Funeral #1813 üzenetére
Azt nem tudom eldönteni, mert annyira nem tartom számon és 7.3 óta megnövekedett az ammo rack robbanások száma minden járművön. Ami biztos stock toronnyal nincs függőleges csődepresszió és nagyon lerontja a lövegek teljesítményét.
-
Zeratul
addikt
Auto aim: néhány napja figyeltem csak fel arra hogy ha ráhúzom a löveget és nyomok egy jobb egér gombot akkor tüzér átveszi a célzást, mert eddig csak a löveg fixálásra használtam. Városi csikicsukiban illetve medeknél száguldozás, körbetáncolás közbeni a célra tartásra viszont nagyon jó. Csóri Lórit csontoztam ki úgy hogy vissza se tudott rám lőni (nem tárazott mert próbált visszalőni, csak nem volt ide), a csikicsukiban.
-
diegho
nagyúr
válasz
#56230144 #1805 üzenetére
Nem a win rate határozza meg egy játékos képességeit, hanem legtöbb esetben a csatánként kiosztott sebzés. Ha kicsi a sebzés, akkor vagy auto aim-el lő valaki, vagy HE-t használ akkor is, amikor nem kéne, vagy nagyon alacsony a találati aránya stb. A magas sebzés viszont nem vonja maga után a sok győztes kört, mert nem egyedül vagy a csatában.
-
törölt tag
Loool ez a WoWp rohadt jó!
-
kisküzdő
tag
Sziasztok Végre
Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: IS-3. Elköltött XP: 76 207. Elköltött szabad XP: 793.
Már az IS nagyon az idegeimre ment.
Már csak a kredit kéne hozzá -
törölt tag
válasz
Simulacrum #1776 üzenetére
Mármint Aranyosi Peti?
-
törölt tag
Nekem 47% a win ratem,akkor én most egy antiszociális háborus "bűnöket" elkövetett,tömeggyilkos vagyok?
Más: WoWp mért jön ilyen lassan le?
Sokan töltik le vagy mi?
-
fsb1000
nagyúr
Te így látod, és tételezzük fel, hogy ezt a többség (mainstream) is elfogadja.
Legyen az 1600 csata / 685 eff-et egy gyenge közepes eredmény és az aki produkálta egy átlag WoT játékosnak tekinthető, amihez a következő jelzők lettek társítva:
"gondolkozásra képtelen kőagyú "Én nyilván nem így gondolom, de ez a példa rávilágít a szubjektív itélkezés gyenge pontjaira.
Nem a "jót" hírdetem, hanem az ésszerűséget hiányolom. És a következetességet: ha tegnap kifogásultuk a májsztrim nevében az eltérő véleményt, akkor ma ne képezzünk kivételt saját lányainkra.
Ha átlagos játékos (márpedig statja szerint inkább gyengébb annál), akkor a tegnap még érvényes jelzők ma is igazak rá. -
virkir
veterán
válasz
fsb1000 #1790 üzenetére
Nem. Azt mondtam, hogy gyenge közepes eredménnyel mentek 1600 csatát és tartanak 685-ös efficiency-nél.
Ez ennyi csatára szerintem még elfogadható teljesítmény, főleg úgy, hogy nagyon messze vannak a kockától meg a tankbuzitól. Ja és mint mondtam mindezt úgy, hogy semmi taktikai, játékmeneti tanácsot nem kértek, vagy, hogy menjünk együtt és segítsek.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged