- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Ha kiderítitek legyetek szívesek majd jelezni, hogy végülis mi a killing blow. Én is úgy gondolom, hogy killért nem jár külön XP.
-
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #2616 üzenetére
sőt! most rá kell gyúrnom a 13-90-re meg a T54-re, mert a hétvégi Historical Battle-hoz majd kelleni fognak ;-)
mondjuk majd holnap délután kezdem, mert ma vendégeket várok...
(jössz segíteni? ;-) ) -
jahrn
senior tag
Asszem szamomra ez volt az ev biznisze:
Sold:
'IS-4' sold successfully. You have received credits: 3 135 180.
Purchased:
'M26 Pershing' purchased successfully. You have spent credits: 2 103 000. -
bullseye
addikt
Objection! Irrelevant!
A felső csak a kritekre vonatkozik (bár érdekes elméleti kérdés, hogy a rack robbanását megúszhatja-e egy tank élve egyáltalán).
Az alsó meg nem tisztázza eléggé a szó jelentését.
@jahrn
keress vissza rá, mintha valami olyat olvastam volna, hogy options-ben állítható valahol. -
Oriens
tag
XP awarded
Inflicting critical (module/crew) damage:
This means destroying an enemy tank's module (only damaging it is not enough), or killing their crew.
Flat bonus depending on the tier of the target compared to yours, whether caused by direct hits, splash damage, ramming, fire or ammo-rack explosion.
Light tanks receive a bonus for critical damage inflicted to heavy tanks.
In all cases, only the first critical destruction counts (or second, in case a repair/first aid consumable was used)Killing blow:
Very small bonus modified by the tier of the killed enemy compared to yours -
fsb1000
nagyúr
aha... virkirnek van igaza, egyszer beírja a frankót, ad egy linket és aztán nem vitázik rajta. Legfeljeb lehűlyézi (stb) ha valaki vitatja.
Lehet neked nem tünt fel, de most nem egyedül mentem a májsztrimmel szembe, csak én még azt gondolom van értelme leálni beszélgetni játékostársakkal ha véleménykülönbség alakul ki. De úgy tünik nincs.
Én sértőnek érzem a trollos véleményed, bár tudom csak álltalánosságban írtad, és akinek nem inge az ne vegye magára. De azt se amit én gondolok ilyenkor.... -
fsb1000
nagyúr
Én kifejezetten örülnék neki, ha valóban így lenne...
De én úgy látom a nagy mosolygást kénytelen vagy néha megszakítani azzal, hogy beírd ide idiótaságról beszélgetünk. A hsz-eid többsége erről szól.----
(#2679) jahrn: Neked minden killednél kiírja a renccer, hogy "Blow Up"?
Egyébként tényleg hanyagoljuk a témát, mert nem egészen egy malomban örlünk. -
fsb1000
nagyúr
Egyértelmű a wiki megfogalmás.
Sőt ha a játékkal játszol, akkor megfigyelhető, hogy sok sok kill közül csak néhánynál írja ki azt az eseményt, amit "killing blow"-nak nevezünk, nem pedig killnek.Az én értelmezésem szerint a "killing blow" események részhalmazát képezik az összes kill esemény halmazának., és csak erre a kis részhalmazra vonatkozik a wiki által jelzett minimális XP jutalom, nem pedig minden killre.
---
Dasusnéni megint beszól, de szokás szerint nincs véleménye az adott témában.
Viszont idiótaságnak nevezi. Az ő hsz-e meglehetősen hűen tükröz egyfajta lelkivilágot.
Különösképp az a képecske ami teljesen off, ahoz képest amiről eddig szó volt. -
Timyyy
őstag
Erről a ki a helikopter témáról ez jutott eszembe..... na meg erről az idiótaságról amivel megint tele a topik.... : roflcopter
-
-
Antonius1978
addikt
Ha JT-vel vagyok, immar nem rezelek be semmilyen tanktol, se T95,se E75 (habar volt hogy alul a haspancelrol pattant, mert jo szogben allt be vele az illeto), se IS4, se IS7-tol, de az M103 es E110-tol kiraz a hideg, egyszeruen szinte lehetetlen sebezni ha jo helyre all be, legalabbis en idaig igy vagyok vele.Foleg a tornyuk pattogos, de elol az orruk is olyan hulyen van kikepezve hogy onnan is pattog.Igaz olyan sokkal nem talalkozom halistennek, epp ezert lehet az, hogy nem ismertem meg ki oket.
Maus es E100 azokkal nagyon de nagyon ritkan talalkozom, de ugy emlekszem azokat sem tudtam loni, olyan szogbe voltak beforgatva, igy azokat sem tudom igazan hol kell loni a ritkasaguk miatt.Az elmult 1 evben azert valamilyen veletlen soran kilottem 2 Maust, vagy JP-vel, vagy Ferdivel, mar fene tudja. -
Joe.36
addikt
-
fsb1000
nagyúr
Nézd... én maradok az "eredeti" angol wiki szövegnél.
Ha valaki mutat jobbat, hitelesebbet, WoT közelibbet, akkor elfogadom az abban foglaltakat.---
"Ugyanakkor a killing blow ramondhato barmilyen kill-re, fuggetlenul h 1000HP-rol vagy 30-rol olsz"
Ez bizony vaskos tévedés. -
RaZroX
addikt
Én mondtam...
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Malinovka 2012. június 4. 21:46:22
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 445
Credits received: 79 010
nem prémiumos
kilőve: löwe,m46,batchat megsérült m103, t110,m26 -
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Fjords 2012. június 4. 18:06:11
Vehicle: Panther II
Experience received: 1 626 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 17 844
Battle Achievements: Reaper, Boelter's Medal, Top GunEzzel is becsúszott egy bojler.
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
válasz
fsb1000 #2653 üzenetére
Amiért XP-t kapsz:
Sérülés okozása egy ellenséges tanknak.
Kritikus sérülés okozása egy ellenséges tanknak. A saját és az ellenséges tank szintje közötti külömbség lesz figyelembe véve. Magasabb szintű tankért több tapasztalatot kapsz.
Ellenséges tank felderítése. SPG felfedezésért több XP jár, mint más típusú tankokért.
Ellenséges tank "felvillantása", miközben a csapattársaid a látótávolságukon túlról lövik azt.
Külön XP az ellenséges tank elpusztításáért (csak akkor, ha te kaptad a pontot érte). A tankszintek közötti különbség itt is figyelembe van véve. Nagyobb szintű tankért több tapasztalat jár.
Külön tapasztalati pont az ellenséges bázis elfoglalásáért, de csak a zászló hatókörén belül tartózkodó tankok részére, az ott töltött idővel arányosan.
Külön XP az ellenséges zászlófoglalás újraindításáért (ha sérülést okozol az ellenséges tanknak a saját bázis foglalása közben). A kapott tapasztalat egyenesen arányos az általad levett % HP-val.
Külön XP, ha a tankod "életben marad".
"Aktív harci tevékenységek" - bizonyos szögben lőni az ellenséget, miközben az ellenséges tűz hatósugarában vagy. Nem jelent sok pontot, de befolyásolja a szerzett XP mennyiségét.
Minél több sérülést okoz a csapatod az ellenségnek, annál több XP-t kap minden csapattag, de csak az elpusztított tankok után. Nem jelent sok pontot, de befolyásolja a szerzett XP mennyiségét.
Külön tapasztalat, ha a csapatod nyer: +50% minden csapattagnak!Amiért nem jár XP:
Sérülés okozása egy csapattárs tanknak.
Teamkill.
Lövedék lepattanás.
Ha meglőnek.
Csatában elért kitüntetések, medálok (kivéve az "Invader" (fentebb az 5. pont) és a "Defender" (fentebb a 7. pont) kitüntetést).
Döntetlen kör.
Az összes ellenség elpusztítása. -
bullseye
addikt
Nem értem, a Wiki azt írja "Very small bonus modified by the tier of the killed enemy compared to yours"
Tehát jár a killért is + a halálig hátralévő HP-ért mindenképpen jár...
-
Joe.36
addikt
-
fsb1000
nagyúr
Könyörgöm... ugyanazt a hibás WIKI fordítást copyztad ide, mint amit Kelvin linkelt.
(#2649) RaZroX : tehát nincs olyan forrás ami alátámasztaná a véleményed.
Az én véleményem a virkir által linkelt wiki oldal támasztja alá,sajnos ennél nem ismerek ennél hitelesebb leírást. -
Joe.36
addikt
Miért kapok XP-t és pénzt a csatában?
Ellenséges tankok sebzése
Kritikus sebzés ellenséges járművön (csilingelő hang amikor eltaláljuk). A tankok közötti szintkülönbség számít, tehát ha egy magasabb szintű tankot találsz el, több XP-t meg pénzt kapsz.
Ellenséges tank felfedezése (amikor meglátod és megjelenik a térképen piros pontként). Tüzérség felfedéséért kicsivel több jár mint a normál tankokért.
Ha csapattársaink olyan tankot sebeznek, amit mi fedeztünk fel és mutatunk meg nekik
Bónusz jár egy tank megsemmisítéséért (kill). Ugyanúgy mint sebzésnél, itt is több jár, ha nagyobb szintű tankot ölünk meg.
Bázisfoglalásért, de csak azok a tankok kapnak jutalmat akik a zászló körüli körben tartózkodva „húzzák” a zászlót. A jutalom arányos a körben eltöltött idovel.
Ha megsebzünk olyan ellenfelet, aki húzza a zászlónkat (ilyenkor őt reseteljük, ez különösen hasznos ha a mi csapatunk is foglal már de kicsit le van maradva)
Bónusz jár azért, ha egy csata végén még életben vagyunk.
Csatában való részvételért – azaz ha úgy lövünk ellenségre hogy viszonylag közel vagyunk hozzá (a megfogalmazás ködös, és azt is írták hogy ez csak minimálisan befolyásolja a jutalmat)
A csapat minél több sebzést visz be a másiknak, annál több XPt kapnak a játékosok – viszont ennél az összetevőnél csak a megsemmisített ellenséges tankokat veszik figyelembe. Ennek a tételnek kicsi a hatása, de azért számít valamit.
A legnagyobb bónusz: +50% XP a győztes csapatnak illetve valamivel kisebb bónusz a creditre. A vesztes illetve döntetlen meccsek esetén egyik csapat sem kapja meg ezt a bónuszt. Ergó a döntetlen az olyan, mintha mindkét csapat veszítene. Ráadásul sokáig is tart.
Amiért NEM jár XP:
- Baráti tank sebzése.
- Csapattársak megölése (Team killing – TK)
- Lepattanó lövedékek (ding, ricochet)
- Ha minket sebeznek…
- Különféle achievementek (hero of battle, sniper)
- Döntetlen vagy veresége esetén nincs 50% bónusz.
-
fsb1000
nagyúr
Lehet hogy nevetséges, de mi támasztja alá a te véleményed?
Az szerintem kevés hogy te úgy gondolod.... "pont azért ne lenne" érv is halovány.
Letesztelted? Olvastad hivatalos WG közleményben? (nem fórumon, ahol hozzád hasonló ismerethorizonttal rendelkezők irogatnak)A WiKi-nél van autentikusabb forrásod, amely igazolja a véleményed?
A magyar fordítást már láttuk a Wot.Infon, ahol a "kill"-et meg a "killing blow"-ot nem tudták megkülönböztetni egymástól. -
RaZroX
addikt
(#2637) Zeratul: Egész jól hangzik..
Látom most azon megy a vita, hogy kapunk-e XP-t a killekért.. a válasz: igen kapunk...
Egy tankcsatás játékban pont azért ne kapnánk XP-t mert kilövünk valakit ? Nevetséges...Minél nagyobb tankot lősz ki, annál több az XP...
-
Dobi 562
addikt
E-75-el csináltam egy 8 győzelem, 1 vereség, 1 döntetlenes sorozatot. Lassan megvan rá a nagyobb torony is. Szerethető gép, nagyon jó vele játszani. Jobb is, hogy a 7.4-el előre rakják a váltót, hogy gyulladjon, kell a kihívás...
-
Mcray
senior tag
Életem első köre vele...
Victory!
Battle: Province 2012. június 4. 19:45:43
Vehicle: M3 Stuart
Experience received: 1 860 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 16 886
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Sharpshooter, Confederate781 Damage, 3 kill
Mindezt a kis gyorstüzelő gépágyúval közelharcban
Kb 2 ellenfélbe nem értem bele, mindenki másba igen
-
virkir
veterán
Soha nem is járt.
Az csak bónusz, hogy nő a kill/battle arányod. -
Zeratul
addikt
válasz
#56230144 #2632 üzenetére
OFF: Még egy utolsó adalék az orosz témához.
Környező népek helyzete elég érdekes, mert kisantant államokként az EUro antant feltétlen csatlósaivá váltak. Oly annyira hogy Putyin egy új gazdasági unió alapításakor nem is számít rájuk. Magyarországra és Bulgáriára viszont igen. [link]
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #2634 üzenetére
Lehet nem volt világos amit írtam: "Killért nem jár se XP, se kredit." és itt a "sima" killre gondoltam, mert arról folyt a csevej.
Jó lenne ha a forrászt megadná Kelvin, mert elképzelhető, téves infót tartalmaz, legalábbis a Wiki-hez képest, ami talán a legautentikusabb. Sajna WoT forrás nincs.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #2631 üzenetére
Olyat nem találtam a leírásban ami a sima killre vonatkozik, ezért azt hittem erre gondolt.
(#2630) Zeratul: Ne itt politizáljatok légyszi, így is sok nem témába vágó hozzászólást gyártunk. Meg én, és még gondolom sokan mások is, kikapcsolódásként játszunk, ne fertőzzük meg a játékot politikával.
-
Zeratul
addikt
válasz
bullseye #2618 üzenetére
Ennyi egy négyzetkilométerre jutó kollaboránssal és hazaárulóval ami nálunk van csodálkozol? Antiszemita az aki minden arabot és zsidót utál, na ilyen kevés van, legtöbb anticionista ami nem ugyanaz. Izrael bírálat akár hogy is akarják sulykolni, nem antiszemitizmus csak anticionizmus és ezt egyre többen, beleértve a normálisan gondolkodó zsidókat is felismerik.
-
Kelvin
őstag
-
fsb1000
nagyúr
Killért nem jár se XP, se kredit. Csak az önbecsűlést növeli, meg az esélyt a győzelemre.
-
Lacces
őstag
0dmg rengeteg van, régen a Tiger P-ről pattantak le a golyók Shermantól is, ma meg épp fordítva van
Amúgy az A20 vs Ferdinánd nem. Elkaptam a kis ....
és beszordítottam a falnak
úgyhogy a fallal párhuzamosan volt, én meg az oldalába ütköztem és úgy szorítottam a falnak, és lődtem bele 9-et, aztán jött egy társ és ő lőtte ki, de addig szépen szedtem le
.
A20 az gyors, szélen felmentem, szerencsére egyedül csak ez volt ott, és falnak szorítva sebeztem... legalább 2000-et kellett volna adnia -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Félév kihagyás után ismét elkezdtem játszani és szeretnék érdeklődni pár inforól. A tapasztalat szerzés mi alapján történik? Mert én jelenleg 500-nál többet sosem tudok elérni.
Sebzésért már biztosan nem kapok.
Egy A20-as szovjet tankkal 90%-ot szedtem le egy ferdinándból és 342 tapasztalati pontot kaptam, ami eléggé bosszantó... és ez a többi tanknál is, hogy hiába vagyok egy Tiger P-vel és kilővök 3-4 8-as szintűt, legalább 100%-ot leveszek belőlük, mégis 430 tapasztalati pontot keveslem nagyon...
Történt valami változás? -
Dobi 562
addikt
Jól indul a mai első csatám. Elindul a csata és az egyik szellemi fogyatékos, nyomorult állat csapattársam belém ereszt egy 400-as lövést hátulról. Se bocsánatkérés, semmi.
Ő volt: adri27ESP
Nem tettem meg neki a szívességet, hogy visszalőjek és kapjon kárpótlást, valószínűleg erre játszik az ilyen barom.
Hmm.. én nem kaptam kárpótlást, pedig a Párducom harmad életét ellőtte a barom (szándékosan). Ha meg nekem koccan egy jó képességű és sebződik vagy bele megy a lövésembe, én meg fizethetek???
-
új felfogásommal az elmúlt 3 órában kiosztottam 37 bot reportot.
csak lesz belőle valami -
törölt tag
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. június 4. 16:12:32
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 332
Szerzett kredit: 12 335
Csatában elért Achievement: Elit lövész7 ből 6 találat (egy KV1 et kilőttem előlem,pedig csak 71hp ja volt)
Tüzi:Legjobb tank a tierében.
-
Paul119
addikt
de jó.. lesz még egy t95 a játékban csak franciáknál
-
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. június 4. 16:06:13
Jármű: T-127
Szerzett tapasztalat: 902
Szerzett kredit: 13 867
Csatában elért Achievement: Top Gunimádom ezt a kis tankot
8 kilőve, 40 kapott lövés 60% hp maradt,
Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest