- SSD kibeszélő
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Paul119
addikt
csodás, ma össze futottam egy 250 effes is7 playerrel aki a batchat után fel rohant a hegyre majd mindkettőjüket jól meg ölték...
-
Patrick76496
őstag
Én is szeretném megkérni az egyik Admint/Moderátort, hogy írja be a nevem a topic elejébe. Nevem: Patrick76496 Köszönöm előre is!
Más: Nektek milyen a legkisebb tankotok? Szoktatok lemenni kicsik közé ha már nagyon felb*szták az agyatokat a noobok a sok vereséges csatában? Amíg van helyem, lehet én is veszek egy Pz35t-t, vagy/és egy BT-2-t.
-
Mcray
senior tag
Így van. Nagyon sok feltörekvő alacsony eff ratinges játékos van, aki már nagyon sok tank esetén tudja, hogy hová kell lövést leadni. Mások még azt is tudják már, hogy mire vagyok képes ellenük és élnek a hibáim adta lehetőséggel. Ismétlem: Alacsony (700-800) eff ratinges userek. (600 alatti eff ratinges userek arra nem képesek hogy a kezdő körön ne jöjjenek nekem és ne csináljanak nekem 4000-res javítási büntit...)
Kedvenc platoon társam is ilyen volt pár hónapja, amikor megismertem. Most már 1200 feletti az eff ratingje és nem bázis foglalásból "él", mint sokan mások.
-
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
Ez a trabantos életérzés.
Jellemzően a trabantosok 80% érezte, de a valóságban a "nagyobb" autó tulajok 20%-a sem gondolta ugyanazt.De van egy realista olvasata is: Nem lenne elegendő fizető játékos a gyors és korrekt MM kiosztáshoz, ezért kellenek a free gamerek.
Hajnalban már 8.000 aktív jáátékos esetén is akadozik a renccer.---
(#239) stork13 Az E100 és a T110E5 kimondottan jó farmtank a t10 szinten. Prém nélkül is gyakori 50K kredites kör csak sokat kell sebezni. Kicsit gyengébb ilyen szempontból az E75 és M103, T30. Az IS4 és az IS7 mintha gyengébben teljesítene, de azokkal gyengébb köröket is futok.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Sontir Fel #209 üzenetére
Ez egy szuper hely, főleg kis tierben.
A védők egyesével jönnek és közben csapattársak is lövik őket túloldalról.
Volt hogy bejött ide egy "spotter" és a fél csapat meghalt. -
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Karelia 2012. május 21. 15:33:30
Vehicle: IS-7
Experience received: 606
Credits received: 23 236hurrá, verekedek nagyban is4, is8 csodák ellen, erre az arty oda durrant és 1400 életről végem
t92 40 secenként osztotta a többiekre az 1000+ dmges áldást,megnézem milyen fekete laci erejű emberek rakják be a 240mmeres lövedéket 40 másodperc alatt
-
hemaka
nagyúr
Kár, hogy nem replayezek, mert ezen kb. besírtatok volna. IS-7-el lőttem másik IS-7-et, 3-szor lőttem meg, egyszer teljesen oldalról az alját, jó ezt még nem adja be, érthető, elnyeli. Mégegyszer megdurrantottam a tornyát oldalról, átütöttem, de semmi sebzés(wtf?), aztán kidugta a csőrét, a csillagba lőttem oldalról olyan lyukat(mutatta!), egy kölyök gólya kifért volna rajta, de azt mondta nem ütöttem át!
Ezek után mindenki vonja le a következtetéseket, hogy nyertünk-É avagy sem?!diegho: de háromszor?
Úgy, hogy engem minden arra járó kósza lövedék sebzett... Még talán egy maxikói mennyegzőn fellőtt golyó is sebzett rám abban a körben, amit arra sodort a szél... -
Attici
őstag
Köszönöm a segítséget, végre egy használható válasz.!
Még csak most kezdtem a 3601-est, tehát még eltart egy darabig amíg meglesz a 8.8-as.
Hummelt még jó darabig nem akarom lecserélni. Messze még a GWPanther!
Töltésgyorsító tényleg elkelne rá, csak nincs rá elég zsetonom. -
bullseye
addikt
válasz
psycroptic #263 üzenetére
szerintem is van pszichés hatása a prémiumnak, de a simának is, mert akkor van mire fogni a dolgokat. Nálam ha béna a csapat és kihalnak, megtörtént, ha én béna vagyok és hamar meghalok, az is csak úgy van, nem a WG aljas világösszeesküvése.
Ez a remek esélyszámláló meg pláne segít ezt elhitetni. Tegnap 2-3 csapattag épp csak öngyilkos nem lett a 16,7% esélyünktől, mert MM, meg WG, meg minden... aztán éppen csak, de nyertünk. Úgy, hogy a drágáim közben azon vitatkoztak, hogy mit jelent az M/K meg a tankok eltérő színe...
-
KaLeun
senior tag
válasz
#56230144 #272 üzenetére
Figyelj ez szomorú, sajnos anno mi is voltunk hasonló cipőben...
De ez csak egy "szép" példa arra, hogy kiknek nem lesz sose prémiumuk, illetve a játék elindításához szükséges feltételeik (gép, net). De aki játszik a WoTtal és itt naphosszat (vagy máshol) hőzöng a prémiumosok ellen az nézzen magába (mélyen), hogy mire is költ valójában. Felesleges pia, cigi, kaja és szükségtelen hülyeségek rendelgetése és stb... Ha őszintén megtörtént és nem jött össze a 10€, akkor sem jogosítja fel a hülyeségek szajkózására amire amúgy kurvára nem kíváncsi a többség...
-
diegho
nagyúr
válasz
#56230144 #272 üzenetére
Bocs, de azért remélem el is olvasod amit írsz, mert nagyon nem erről volt szó, de látom nem értetted meg.
Daywalker senkivel nem bunkóztam, de ha valaki béna, az béna, ha most azt mondom neki, hogy sztár, attól még béna marad nemde? Igen ki lettem tiltva, mert megmondtam az igazat és nem nyaltam be magam egy moderátorhoz sem, hogy kötekedhessek nap, mint nap bárkivel itt büntetlenül.
-
stork13
aktív tag
válasz
psycroptic #275 üzenetére
Ojjektum: könnyen dől a pénz és XP mert sebzés van dögivel, hajlamos track-elni és pattogni, 4-es ROF-nál nem életbiztosítás, ráadásul stock-ként BL-10.
E-75: T9 legjobb heavy-je (talán M103-al holtverseny), de stocként biztos a legjobb.
PII: Panthernél jobb, de igazán nem kiemelkedő a T8-ak közül. -
bozont
veterán
Na a sok szívás után a KV1-gyel legalább volt egy igen jó köröm az Is4-gyel:
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. május 21. 15:14:46
Vehicle: IS-4
Experience received: 2 324 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 53 911
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Sharpshooter, Steel Wall -
Bingisz
addikt
Danielss: Kicsit messze vagy már az alap témától...
Néha viszont úgy szeretném azt, hogy amikor az ellennél csak 1 tank van és látómezőn bellül van akkor lehessen mondjuk 1 perc hosszabbítás, főleg a malinovka stílusú mapokon....
például emiatt:
Döntetlen
Csata: Malinovka 2012. május 21. 15:04:31
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 974
Szerzett kredit: 44 785prém nélkül.
A végén egy is maradt meg, de ha még van fél perc akor ki tudom nyírni.....
-
Paul119
addikt
válasz
psycroptic #275 üzenetére
obj 704( mentem vele pár kört,tud fura dolgokat művelni a bl10 főleg mikor maxos puszit nyomsz bele az ellenbe)panther 2 nincs , e75 van, nagyon élveztem,jó kis tank , picit pontatlan a 128as messzire, meg a 246os pen is lehetne jobb de a sebzése jobb mint a többi 9es heavynek,1200 lovas motor nélkül elég lomha szegény
-
psycroptic
őstag
Ha eladnám a tiger II-őt, akkor kettőt is tudnék venni a felsoroltakból, de nem szeretnék megválni tőle, mert ez az egyetlen tank ami a bétában és most is a kedvencek közé tartozik. 200+ csata alatt kifejlesztettem belőle az E-75-öt, szóval jól adta.
(#274) stork13: Változó, hogy melyik fekszik igazán. Egyikkel sem vagyok kiemelkedően jó ill. rossz.
-
stork13
aktív tag
válasz
psycroptic #269 üzenetére
Mi jön be?
TD, heavy vagy med?
Azt vedd meg először. Kit érdekel, hogy hol tartasz egy ágban?! ÉLVEZD a játékot! -
Daywalker
addikt
Nyilván túloztam a 10 körrel, nekem sem kell 10 kör. Be is ba...na, ha annyi kéne.
Ha nagy szopás van IS8-cal (mondjuk kilövik), akkor is max. 2 (nagyon rossz esetben 3) kör med tierrel be lehet hozni. Ha nem lövik ki, akkor szinte mindig nyereséges úgy is, hogy még csak a "szutyok" bl9 van rajta, mert nem volt időm még vele annyit foglalkozni.Lényegében háromszor volt prémem, és így is eljutottam tier IX-ig az orosz ágon (illetve most tier X lett az is4 de az nem önerő) és párhuzamosan vele 8-asig usa ágon. Ez utóbbit most hanyagolom. Eközben toltam usa td-t, német vonalat e100 felé (tier 6-nál tartok csak nem vettem meg, mert ráálltam a német arty vonalra).
Szóval lehet szépen haladni prém nélkül is, csak prémmel gyorsabb a több xp meg pénz miatt. A többi meg csak az én véleményem volt, hogy nekem prémmel játszva könnyebbnek tűnt, de nyilván pszichés oka van (felbátorodnak az elején a prémesek).Ja igen, és mindettől függetlenül nem kell se csórózni, se bunkózni. De látom az előzményekből, hogy nálad ez zsigerből jön, nem egyszer voltál emiatt kitiltva.
-
törölt tag
"2 ember szokott panaszkodni a pérmiumosokra,a csóró és a béna" Ember,te magyarországon élsz?Tudod az embereknek már nemhogy szórakozásra (ez esetben játékra) nincs pénzük,de ismerek olyan srácot,akinek a családja 1500 forintból él havonta,és már csak a nagyszülőkre számíthatnak,a 80 ezres nyugdijból kapnak 15-20 ezret,és ezt rohadtul nem játékra,meg ilyen baromságokra költik,hanem ÉTELRE!Mert ha hiszed ha nem,magyarországon az emberek 30%-a lassan éhezik,mert egy elbaszott kormányunk van,de mondom,ha nem itt élsz,akkor ne tegyél megjegyzsést azokra,akik itt esetleg rosszabbul élnek,mert nem az ő hibájuk,ahova jutottak...
Nekem semmi bajom nincs a prémiumosokkal,ha van rá pénze,akkor fizesse,nem itélem el miatta,mert saját zsebe,csak azt nem birom,ha valaki "csóróz" másokat,mert vagy fingja sincs arról,ami Magyarországon folyik,nem itt él,vagy egyszerüen csak 1 bunkó paraszt,aki lenézi a nála szegényebbet.
A trágár szavakért elnézést kérek...
-
diegho
nagyúr
Sry nem is figyeltem. Nem veszek replayt, de emlékszem KV-3al voltál malinovka-n. A Heavy tankjaitok oltári bénák voltak, de még a medek is, Patton campelt, Maus/T110 semmit nem csináltak, E-100 szintén. Igazából nagyon megszórtuk őket, elég jól spotoltak a társak, nem is tudom mennyi tankba sebeztem, de talán 8-ba és végig elég nagyokat, volt akit AP-val kaptam el bőven 1000 fölé, talán a T110-et.
-
Paul119
addikt
válasz
psycroptic #269 üzenetére
így sorban ahogy írtad
-
emre
veterán
-
stork13
aktív tag
válasz
psycroptic #263 üzenetére
Ha meg nem pattan le akkor track-el...
De ha betalál és sebez, az élmény megfizethetetlen. -
Bingisz
addikt
De pont azt mondod hogy nem csak a prém tankok képesek csod dolgokra.....
Ebben a játékban gyakorlatilag bármelyik tank képes "csodadolgokra" (az a csoda amúgy szerintem nem is annyira csoda, például a light franciákról való lepattanás az esetek nagy részében nem csoda, csak a lövedék úgy találja el a tankot hogy gyakorlatilag végigkaristolja a tank első páncéljának majdnem vízszintes részét. Ha a kilövés után is rajta maradnának a tankon a lövedéknyomok sokkal jobban lehetne látni...)Ma például az s51-em frontjáról egy jagdpanther pattant, de ahogy állnak a mindenféle kilógó dolgok rajta, ez egyáltalán nem elképzelhetetlen....
-
diegho
nagyúr
válasz
Daywalker #260 üzenetére
Az a gond, hogy tényként közlöd azt, ami marhaság. Nem vagyok eltévedve pontosan amiatt sírtál, hogy tier8 felett nem lehet prémium nélkül játszani, mert 10 kör kell low tier-el 1 kör nagy tank után, nos én 3 játékossal is játszok együtt, akik tier 10-ig felmentek prémium nélkül és nem kell nekik egy tier10-es kör után 10 kört menniük low tier-ben. Minél többet sebzel, annál több pénzt kapsz, ilyen egyszerű, tier9 heavy tankban 2000 alatti átlagsebzéssel még prémmel se mindig lesz plusz, tier10-ben még több kell. Nem az itt a baj, hogy a prémiumosokra van kihegyezve a top tier, hanem az, hogy ott több jó játékos van, akik egy átlagos, vagy átlag alatti játékost fél pillanat alatt kiszednek.
-
stork13
aktív tag
Ha megkérdezel egy Löwe vagy Type tulajt akkor nagy százalékban azt a választ kapod, hogy ők nem ezt a tankot vették akkor (tavaly), mint ami most a garázsban áll. Csavargattak a WG-s srácok rendesen rajtuk. Kis iróniával mindegyik csak árnyéka régi önmagának.
Csavargatással meg csak balanszolni próbálnak a srácok, részrehajlás nélkül, több-kevesebb sikerrel. -
psycroptic
őstag
Szerintem pszihés hatása van a prémium számlának egyes embereknél és ezek közül ha prémje van valakinek, akkor sokkal bátrabb, mert úgy sem lesz mínuszban. Engem nem szokott befolyásolni játékstílusomban a prémiumszámla megléte ezért is olyan a statom amilyen.
Egyébként meg szerintem tök mindegy, hogy prémium számla vagy anélküli, mert a BL-10 úgyanúgy le tud pattani weakspot-ról prémmel, mint anélkül.
-
Gyuri27
félisten
Nem a premmel és a prem játékosokkal van a baj. Szó nincs erről. Prem tankok képesek csoda dolgokra. Igaz pl szaros t150 is képes csoda dolgokra. Vagy mikor megjöttek a franszia cuccok. Azok is képesek voltak pattogtatni szinte bármit.
Ezzel van itt a gond. Azt te is tudod, hogy a wg a háttérben ezt-azt át ír tankokon.
Az meg nem korrekt (sok adat nem is nyilvános ma sem). -
törölt tag
Végre én is olyan csatába kerültem, hogy 11 arty volt, szerencsére AMX 13 90-el voltam....
-
Bingisz
addikt
Na megvolt az első tier 9 es oneshotom s51-el
Live oakson az ellen top amx 50 120-a túl sokáig állt a főúton....
Durván a meccs 2. percében történt az eset. Ő volt az első halott...Csak az a kár hogy s51-el a killjeim nagy részét csak írásból tudom meg, mert lövés után egyből el kell indulni annyira lomha...
-
Daywalker
addikt
Én a prémium felhasználókra nem szoktam panaszkodni. Csak azt mondtam, hogy nekem könnyebbnek tűnt prémiummal. Most akkor én a csóróba vagy bénába tartozom? Mondjuk 1100-as effel biztos béna is vagyok, de nincs időm állandóan ezzel nyomulni, nálam ez csak kikapcsolódás.
Másrészt nem akarok fizetni (el tudom szórni a pénzt másra is, inkább megtankolom belőle a motort és hatvanszor annyi élvezet jut így, mintha wot-oznék), így még csóró is vagyok.
De nem hiszem, hogy bárkit le kéne bénázni. Nyilván te is azok közé tartozol, akik folyamatosan stfu-znak meg nooboznak játék közben. -
diegho
nagyúr
2 ember szokott panaszkodni a prémium felhasználókra, a csóró és a béna. Játszottam prémium nélkül is és prémiummal is, egyedül az xp és a kredit a különbség, más nem.
-
stork13
aktív tag
Rendszeresen platoonozok (JT-vel vagy O704-el) egy nem prémes O704-el. Nincs több lepattanója, 0 damage-e és track-je, mint nekem prémmel.
Megértem az érzéseket és egyéb szubjektív dolgokat, de a játékban van statisztika, tudod nézni az eredményeidet(sebzés, lövés, találat stb), írni a bevételt. Ezekre az adatokra tudsz támaszkodni és hivatkozni rájuk, kézzelfoghatóak, míg az érzésekre hmm, nos nem.
Ettől függetlenül mindenki abban hisz amiben akar.
-
-
Daywalker
addikt
válasz
jozefgucci1 #247 üzenetére
Igen, csak általában kétféle csata van: egy adott tier +-4 és egy adott tier -+2. A +-5 nagyon ritka...mostanság viszont egyre több. Platoonban meg természetesen eddig is bedobott.
-
-
stork13
aktív tag
Nézd, ezek találgatások. Majd ha lesz bizonyíték amivel ezt alátámasztod akkor elhiszem. Érzésekre hivatkozni nincs értelme. Ha valakinek van statisztikája premium nélküli és prémiumos időszakból legalább 300 csata felett/időszak/ha lehet azonos tier ott már lehet nézni, de ez is csak 1 ember (ráadásul fejlődik is közben játéktudás terén vagy platoonban megy)...
Csavarjunk egyet ezen a dolgon: a nem premiumos azért tud játszani a játékkal mert a WG bevételeit a premiumos generálja. Ha nincs elég befizetés, nincs játék. Ezt honorálja a WG +50% xp és pénz buffal. Mást nem kap, bármilyen összeesküvés-elméletek születnek is. Gondolj bele, ha lenne és kiderülne mi lenne a játékban/játékkal?! Nem akarják levágni az arany Type-ot tojó tyúkot, amikor megy a szekér.
-
-
Daywalker
addikt
Ez az utolsó mondat üt
stork13: Aha, mindenki hülye, te tudod a frankót
Sajnos én, és úgy látszik Dryman is tapasztalatból beszélünk. Miért állítanánk mást, ha egyszer ez a tapasztalatunk? Prémmel többször platoonoztam is egyik ismerősömmel, és neki is feltűnt, hogy a szerencsétlen (ez még 7.2 volt) kv3-mal mennyivel hatékonyabb voltam. Aztán vége lett a prémnek és megint jöttek a szopkodások.
Az, hogy a Löwe meg a többi prémium tank hova van besorolva egy adott game-n belül, a téma szempontjából jobbára tök mindegy. Az akkor is hozza a lóvét meg az XP-t, ha nem top kategóriában van. Tehát ott más kompenzációt kapsz a pénzedért. Én azokról a tankokról beszélek, amiket meg lehet venni gold nélkül. Ott pedig megváltoznak a dolgok jelentősen.
Mindegy, nem vitatkozom, nekem ez a tapasztalatom, hogy neked mi, az meg a te dolgod.
Abban igazad van, hogy mindegyik fenntartható, is3-mal én is tudtam keresni (főleg miután levitték a javítás árát), de a tier 9 és 10 már olyan, hogy nagyon durván jónak kell lenni ahhoz, hogy keress. Ez főképp akkor jön össze, ha nem halsz meg. Ez pedig nem csak a játékoson múlik, mert amikor 15-ből 12 noob van, és 14:1-re megy az ellen, akkor bizony elkerülhetetlen a halál.
-
stork13
aktív tag
válasz
Daywalker #240 üzenetére
Nincs köze, leírtam, hogy miért kerül többe fenntartani egy T9, T10-et. Egy JÓ nem prémiumos képes fenntartani T9-T10-ét.
Nem írtam, hogy vegyen premiumot, azt írtam, hogy kényelmi szolgáltatás és sok embernek megéri megvenni, mint low tierrel pénzt gyűjteni.
T9 és T10 ahol már igencsak figyelni kell mert hamar mínuszba szalad az ember.
Az, hogy prémiummal jobban játszik az ember azt csak úgy érzed. Ha van egy 3-as bukó sorozatod már 10-nek érzed, míg a 7 csatás nyerési sorozat, fel sem tűnik. Tapasztalat.
Valamint az aranylőszer is képes sokat pattogni, pedig az sem olcsó mulatság.
Ha a felvetésed igaz lenne, akkor a KV-5-öt, Churchill-t, B2-t és T14-et leszámítva a többi prémium is jobbára top lenne az esetek nagy részében. Ezzel szemben pl a Type, Löwe, T34 trió inkább középen-alul helyezkedik el a sorban és nem véletlen, hogy ezek a tankok nem tierjük legjobbjai, sőt...
Pz38 pedig scout besorolás, így ez a dolga a nagyok között. Ráadásul nagyon jól rejtőzik, aki tudja használni az keres vele rendesen. -
Dryman
őstag
Nem vitatkozom, mert nincs min....félreértettél egy kicsit....
de ugye Te sem hiszed el azt hogy ezt a prémium júzert csak azért találta ki a játék megalkotója mert van egy-két gazdagszülőhülyegyereke aki ráadásul annyira türelmetlen hogy nincs ideje középkategóriában megedzeni az agyát a játékhoz....sajnálatos, de tény hogy negatívumokat élsz meg a játék során ha nem kívánsz fizetni.....és ez bizony tapasztalat....de magyarázhatnánk azzal is hogy Jézus testét sem őrizték ingyen!
-
stork13
aktív tag
Színtiszta hülyeség, lásd a hsz-ed felett eggyel.
Rengeteg a prémes hülyegyerek, mert pénz van tudás nincs. Ők ingyen frag-ek.
De hogy a nem prémes az csak azért van, hogy a prémes levadássza ez egy f@szság.
Rengeteg nem prémes jó játékos van és legalább ennyi prémes rossz is.
A motiváció a fizetésre az az a +50% xp és pénz amivel rengeteg időt megspórol az ember. -
Daywalker
addikt
Plusz mostanában folyamatosan bedobál szerencsétlen egyedülálló (tehát nem platoonban nyomuló) tier 4 pz38-akat tier 9 is4-ek mellé. Arty téren ugyanilyen egyenlőtlen az eloszlás. Egy Hummel támogatás szemben egy M41 meg Grille ellen, és hasonlók. Szánalom.
stork13: az elején azt írod, hogy nincs köze, majd azt, hogy vegyem prémium szolgáltatásnak - tehát mégis van köze.
Sőt, érdekes módon, eddig akárhányszor volt prémiumom, mindig sokkal jobban mentek a csaták. Könnyebb csapatba dobált be, többször voltam top dog. Persze több pénz és xp jött be. Még meg merem kockáztatni, hogy kevesebbet is pattogott le (mondjuk mostanában ritkább a lepattanó, de 7.3-on javítottak ezen szerintem).
Gyakorlatilag prémmel nem volt veszteséges csatám tier 8-ban sem, még ha nagyon el is keféltem, akkor sem. -
stork13
aktív tag
válasz
Daywalker #236 üzenetére
kezd elegem lenni abból, hogy tier 8 felett (IX és X) a játék pontozása és pénzosztása a prémesekre van kihegyezve...nyomsz 10 kör low tiert, hogy mehess egyet a naggyal
(durván sarkítva)
Konkrétan semmi köze a prémiumhoz. Minél magasabb a tier annál többe kerül a javítás és a lőszer. Ez egyértelmű mert a tank beszerzési ára is magasabb ezért drágább javítani (új kocsi vs 20 éves autó totálkár), illetve jobb a löveg, drágább a lőszer. Ha T10-be játszol nincs nagyobb tier amit sebezhetnél így sok dmg-t kell bevinni, hogy keress is valamit. Prémiummal is van veszteséges csata bőven.
A prémium szolgáltatást vedd úgy, mint egy kényelmi szolgáltatást, hogy ne kelljen "low tierrel" sokat menned. Ezért persze perkálsz, de van akiknek ez a low tieres játékok helyett bőven megéri, mert az idő pénz. -
Daywalker
addikt
Hála istennek, akkor egy szar mapet mint a province...13 perc camp, 1 perc játék az elején, 1 a végén.
Dryman: kezd elegem lenni abból, hogy tier 8 felett (IX és X) a játék pontozása és pénzosztása a prémesekre van kihegyezve...nyomsz 10 kör low tiert, hogy mehess egyet a naggyal
(durván sarkítva)
-
Zeratul
addikt
Dryman: a hummellel eddig TD üzemmódban még csak francia sorozatlövő tankot bírta one shottolni. Rohadt kis T-50-2 általában túléli és nincs második lövésre esélye az artystának.
3601H melyik lövegre gondoltál a 8,8 nagy testvéreként? Mert a 8.8 cm L/71 nem csak hogy pontosabb de jóval nagyobb a penje is. 10.5 derp gun meg nem testvére a 8.8 L/56 nak. -
Dryman
őstag
IS4 tank nem kula.....csak mióta átsorolták, akad némi kellemetlenség vele, talán azon a taktikán kellene változtatnod amit éppen az IS4-el folytatsz....iszonyatos drága javítási költség, ami 0-ra lőtt tank esetén 30000-be is fájhat, mellette összevarázsolsz valami hasonló nagyságrendű bevételt.......akkor is fizetned kell a skunót...innentől veszteséget termelsz.....sajnos ez van.....
-
Dobi 562
addikt
2* egymás után is sikerült tudathasadásos M7 Priest csapattárssal egy csapatba kerülnöm. Mindkettő TD üzemmódban harcolt, nem beépített pályán. Az egyik 0K csatás volt, persze ettől még rátalálhatott volna a távolsági nézetre, a másik viszont 3K csatás volt 42% win ratio-val. Gondolom nem érti, miért nem megy neki a játék.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Abbey 2012. május 21. 12:41:34
Vehicle: IS-7
Experience received: 1024
Credits received: 50 651
végre valami értelmes map, elején ki jelentette az ellen is4 e hogy ő már pedig meg fog alázni engemsikerült le lőnie 400 hpt, örülök hogy el adtam az is4 et akkora egy kula az a tank hogy félelmetes
-
Paul119
addikt
ez a játék sportot űz abból hogy campinovkára dobál megint és persze a kretén csapatba
-
Daywalker
addikt
Jaja, én is gondolkodom egy pár kiegen, amit rá tudok aggatni. Na meg a rejtőzködése pofátlanul jó. Volt, hogy méterekkel előttem mentek el előttem, aztán persze csak arra eszméltek, hogy kaptak egyet a pofájukba és mehettek a lobby-ba
Szinte az álcaháló is felesleges rá.
-
Rém
tag
Egy hétvégén több mint 350 hozzászólás ráadásul betelt a topik is! Hát lehet, hogy ez egy nem túl optimalizált és kevés élvezeti értékkel bíró játék, a hozzászólásokból legalábbis időnként ezt lehet levonni, viszont azért foglalkoztatja a játékosokat és ezt azért a WG érdemei közé kell sorolni. ( amúgy pusztuljon természetesen az összes
)
-
Dryman
őstag
Hummel the best!
Le ne cseréld!, használd addig míg meg nem unod....
kisebb löveg is nagyon jó, és viszonylag gyorsan tölt, nagyobb löveggel meg egy lövés a KV-1töltésgyorsító kötelező és csak úgy termeli a pénzt....
Bujkálni nem érdemes mert a javítása sem túl drága...igaz ez nagyon meglátszik a győztes csaták százalékos arányán....
Arra meg ne is gondolj hogy egy-két csapattársad fejében megfogalmazódik az a gondolat hogy megvédjen egy ellenséges "gyorstankkal" szemben....legtöbbször magadra maradsz és próbálsz okosan direktbe célozni....erősebb löveggel közelről a VK3601-ig pusztítható az ellen......kérdésedre: Vk3601-en a 10-es löveg lassan tölt és a töltésgyorsító sem fokozza, mert az már nem közepes kaliberbe tartozik....8.8-as löveg kötelező, és viheted tovább Tiger-re ha eladás előtt leszereled a vk3601-ről....
VK3601 tankomat nagyon szerettem, 8.8-as löveggel, töltésgyorsítóval iszonyatosan jó kis masina....8.8-as löveg tapasztalatom szerint jóval pontosabb mint a nagytesó! -
Patrick76496
őstag
Rendben, akkor ezeket a progikat megnézem, a víruskeresést meg holnap, majd ha suliban leszek, mert a z több óra.
Sok t****** fájl van a gépemen, ezeket is beadja a nod, szerinteket azokban tényleg van vírus, vagy csak az eredete miatt nem szereti őket? Amikor kidob, akkor én is minél hamarabb sietek vissza, általában sikerül is, és van amikor aztán még nagyon hasznos tagja vagyok a csapatnak. Amikor meg a telóm 32 kbps netén nyomom, akkor van, amikor bedob várakozásra.
Hétvégén azzal a nettel agyonlaggoltam magam, de SU-85-tel mentem egy 5 kill-eset, a KV-3-mal pedig egy 4 kill 2 ezres szorzósat.
T-44-ig még van 3,5k tp, annyit hagytam tegnap este 4-kor, csak arra lettem figyelmes, hogy a nap kezd kisütni.
-
joker1220
őstag
Úgy látom elég népszerű a téma, megéltük az első archivumot is
Nyomjátok
-
Plokijuma
aktív tag
Dehogynem lehet egyedül javítani (mostanában nem mentem szakaszban), jelenleg a globális winratem 52% körül van, de ez folyamatosan javul. UItolsó 100 meccsnél 59%-os winratio-m. Utolsó 1000 meccsre 56% körül. (táblázatban vezetem, de lassan, ha eljutok addig, akkor csinálok magamnak valami automatizált stat programot)
-
Iron Funeral
őstag
-
emre
veterán
Feltennél egy tegnapi replay-t?
Malinovka, O261, és confederate érmet szereztél.
IS-el voltam, és nagyon el lettünk verve. Érdekelne a másik oldalról hogy nézett ki a csata, mert innét úgy tűnt hogy nagyon bénák voltak a heavy tankjaink.
E100-asunk okos módon elindult egyedül középen, aztán két másik (magyar gyerek) KT-vel és IS3-al is öngyilkos lett, mert nem szereti ezt a pályát, és megunták a dolgot.Sajnos csak a végén vettelek észre, mikor a stat ablak feljött.
-
Mcray
senior tag
Tegnapi 46%-os winrate 0.02% winrate bukást produkált...
Nem emlékszem, hogyan sikerült eddig eljutnom ilyen jó győzelmi aránnyal, mert hónapok óta egyedül csak szopóálarcban tudok játszani vagyis minden köröm bukta...1 szakasz társsal kb 50%-ra jön ki 10 játék, 2 szakas társsal 70%-ra és jól irányított századdal 80%-ra...
Ebből kiindulva: Mikor századolunk?
Végeztem egy tesztet, úgy hogy újra csak Tier 1 és 2 tankokkal játszottam. Azt akartam megnézni, hogy a)Tudok e egyedül 57%-ot hozni, b)A régen jól bevállt tankok most is uralkodnak e?
Eredményem:
a)40%-os winrate-et tudtam összehozni 100 játék után... (folyt köv sor)
b)...az általam legjobbnak tartott tankokkal (PZ2,PZ-35t).Okok:
a)A játékos állomány régen sem volt jó alacsony tierben, DE mindig akadt 2-3 fő aki a chatben reagált, vagy azzal, hogy velem, jött, vagy azzal, hogy szólt, hogy a másik oldalt fogja, hogy tudjak támadni... Most ha valakit megszólítok: "STFU NOOB"
b) A régi tankok megpiszkálása (új löveg, töltés, célzás idő stb) és az új francia tankok megjelenésével, már nehezebb dolga van az embernek (sokat pattog a franciákról) márpedig nagyon sok francia van főleg tier 2-ben.Más: Megkérnék egy Moderátort, hogy írjon be a névlistára. WOT-os nevem: Tyutyu. Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest