-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #3199 üzenetére
Egyértelmű hogy ölni kell, hisz akár 1 HP-val is meg tudsz ölni 5 tankot ha jól helyezkedsz... így 1 tankkal kevesebb... és tényleg van értelme a fejed a falba verni ha ilyenen fennakadsz....
-
GrooveHero
addikt
Miért engem talál meg a csicska sz***ágó GWTiger 123hp-val, mikor ott az 1450hp-s E75?
-
Dobi 562
addikt
Ferdi 128-as ágyújával sikerült egyazon csatán belül 0 dmg-es kritikust lőni az egyik arty-nkat támadó type 59 oldalába. Majd lepattantam a szintén itt támadó T-54 oldaláról. Majd 0 dmg-s kritikust lőttem 2* egymás után a szintén itt felbukkanó IS-re. Majd a szintén itt támadó T32 tornyának oldaláról is pattantam. Cserébe rám nem lőtt senki. Valahonnan tudták, úgysem vagyok veszélyes... Remek kis pech sorozat.
Azt az arty-t elvesztettük, de a csatát nyertük végül.
-
törölt tag
-
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. június 8. 12:30:23
Vehicle: PzKpfw VI Tiger (P)
Experience received: 2 206 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 26 297
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Steel Wall, Sniper, Top Gun -
Paul119
addikt
-
Arpee78
senior tag
Az ellenfél milyen (effektív) páncélvastagságánál használtok HE vagy AP lőszert. Az egyszerűség kedvéért a távolsággal ne számoljunk, meg weakspot keresgéléssel se. Csak van kétféle lőszer és egy adott páncélzat.
Pl: M62 ágyú
AP 268 pen(201-335) 440dmg(330-550)
HE 68 pen(51-85) 530dmg(398-663)Egyszerűen gondolkodva: 68 és 268mm (effektív) páncélvastagság között AP, ezenkívül HE. Ezt kérném árnyalni.
-
-vitya-
őstag
-
Dobi 562
addikt
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
GrooveHero #3177 üzenetére
Sose gondoltam arra, hogy magyarra állítsam, egyszerűen amit lehet angolul játszani teljesen felesleges nyakatekert magyarra erőltetni, sokkal élvezetesebb angolul (nekem).
-
-vitya-
őstag
válasz
GrooveHero #3177 üzenetére
duke nukem akkor is RULZ!!
-
GrooveHero
addikt
Értem én, hogy magyar vagyok, meg satöbbi, de az eszméletlen maygar fordítások miatt...meg az miatt is, hoyg egyszerűen magyarul nem hangzik olyan jól, maradtam az angol nyelvű játknál, és az angol szinkronnál maradok, asszem Abrams szinkronos vagy melyik, mert ez nagyon nem jön be, és még finom voltam.
-
fsb1000
nagyúr
Mostmár két magyar ingame_voice is van. Lehet választani.
Én is magyarul szeretem hallgatni ezt a játékot.
Egyébként az eredeti angol verziónál csak a tűzről maradtam le... a magyar1 szinkron viszont ott elég jó arra, hogy azonnal reagáljak. Asszem másban nem segített csak kellemesebb volt hallgatni. -
fsb1000
nagyúr
A második körben a "Most megtudják mitől döglik a légy!" kezdés után elhatároztam visszarakom az előző verziót. Teljesen olyan volt mintha Gyurcsany F mondta volna miközben a torkát szorongatják.
A játék végén ki is lőttek, így meghalgathattam a kissé rezignáltra sikerült:
"Kifelé, nem itt akarok meghalni!" mondatot.Sajnálom, de nekem úgy tünik ez a MOD nem hozzáad, hanem elvesz a játék hangulatából.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Ensk 2012. június 8. 11:07:32
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 2 096 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 61 992
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper jó volt vissza venni ezt a kis csodát -
fsb1000
nagyúr
Hát izé... ezt a hangot nagyon szokni kell.
Az elöző legalább egy izés vidéki hang volt, amely a játék hangulatához passzolt valemennyire. Ez az új hang kényszeresen felfele hajlít a mondatok végén, mintha egy automat túlzón lereagálna a mondatvégi felkiáltójeleket.Egyébként minden tiszteletem a készítőnek, mert tudom mennyi munka ezt így összehozni, de nagyon reménykedem, hogy egyszer végre talál valaki egy kiműveltebb orgánumot, és a kiváltó eseményekhez jobban igazódó hanglejtéssel készülnek a felvételek.
(pl nem papírból felolvasva...) -
Kelvin
őstag
Kíváncsi vagyok milyen lett az új magyar szinkron, a régi nem tetszett.
-
Paul119
addikt
válasz
psycroptic #3143 üzenetére
ne tudd meg mennyire baszott fel, zsinórban a 6. ilyen kretén party
-
-vitya-
őstag
hát azt végig daráltuk, de rendesen
/ tipikus példája lesz annak, hogy bár én nem voltam rossz, de ha ketten száguldoznak, és a másik sokkal jobb játékos mint te vagy, akkor akármit is csinálsz, a vége az lesz, hogy vagy 3x-4x már csak egy kilőtt roncsot gyalázol meg, mert egy század másodperccel hamarabb lőtt, jelen esetben diegho.../
-
macipajti
tag
Melyik célkereszt mod számolja a távolságot a páncélátütésnél?
-
Timyyy
őstag
Fontos újítások a 7.4-ben, ami nem árt, ha nem kerüli el a figyelmünket majd:
Increased the time it takes to capture the base in Encounter mode.
Duration of combat in Attack mode has been reduced to 10 minutes.
Added new complaint point: “Non-informative message".
On the minimap, the tank point has been changed to a "tank arrow" which points in the direction of motion, whilst the "view triangle" now turns according to the camera rotation.
Added the option of sending chat messages to your platoon.
Added new hot keys for opening a chat window: Enter - starts team chat, Ctrl+Enter - starts general chat, Shift+Enter - starts platoon chat.Kevésbé fontosak, de mégis a bugfixeknél érdekesebb:
Changed the lighting on Himmelsdorf map. - ezt láttam, tényleg elég jól néz ki
Engine Maybach HL 234P50 removed from SPG Lorraine 155 50 and Lorraine 155 51. - kevésbé lesz sportautó feeling.
Reduced probability of hitting crew with HE shells. - erről ugye volt szó hogy nagyon halnak, most visszavették.
Parameters of premium heavy tank T34 returned to those in 7.3.
Added automatic crediting of "Raseiniai Heroes Medal" to players who score the maximum of 15 kills in one combat. - ilyen meg úgyse lesz senkinek -
fsb1000
nagyúr
válasz
-vitya- #3159 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy alacsony a chat kommunikáció hatékonysága, amit még tetéz az, hogy a játékosok többsége magáról gondolja azt, hogy ismeri a tutit és a többi csak hülyeséget mond.
--(#3160) diegho
Nézd.. te dolgod milyen szinten kommunikálsz a játékban... nem zavar, amíg nem kerelünk egy csatába. Majd a szakasztársaid visszaigazolják, hogy minden esetben az elvárható kulturált társalgási szintet nem alulmúlva (káromkodás és dehonesztálás mentesen) közölted a mondandódat a csapattársakkal.
Vagy ha nem az sem gond... csak akkor kicsit vicces a másokat káromkodáért elmarasztaló véleményed.Nehéz dolog manapság bármire büszkének lenni, de van néhány dolog vagy idea ami ettől a játéktól független érték marad.
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #3158 üzenetére
Minden esetben, ha írtam valamit, akkor okkal tettem. Okkal kértem meg szépen az arty mögött álló Patton-t, hogy mozduljon meg, de ő azt mondta, hogy "STFU noobs, i will stay here for the first 3 mins" ezután az egész csapat elkezdte cseszegetni, mivel top tankunk volt és mines, egyedüli med volt a játékban, simán övé lett volna a hegy. Szerintem az egész csapat kapta a chatban-t. Ez volt az első eset, a másodikat nem tudom miért kaptam, az időpontban, amikor állítólag én "offensive language"-t használtam kb 25km-re voltam a gépemtől és több, mint 1 órája nem is kapcsoltam be azt, nem hogy játszottam és szidtam valakit. Esetleg tudsz egyéb esetről, amikor én angolul anyáztam és chat ban-t kaptam érte? Mert érdekelne. Vagy csak megint meg akartad mondani a frankót, csak már megint nem sikerült?
-
-vitya-
őstag
válasz
fsb1000 #3158 üzenetére
én arra jöttem rá, hogy az esetek 90%ban nem reagálnak arra, amit az ember beír. Így ugyanolyan hatékony a "go to tha flag, stupid" és a "would you be so kind to go to the enemy's flag. Thank you!"
a legtöbbször hagyom is a fenébe...
szerk: ja és ki szeretném jelenteni, hogy diegho (is) állt. kulturáltan próbálja első körben kezelni a hülyéket.... Csak van az a pillanat, ami után én legyintek, hogy megint találtunk egy baromarcút, ő meg próbálja erőltetni, hogy legyen már értelmes megoldása a helyzetnek. Ebbe lehet néha már felkapja a vizet.
-
fsb1000
nagyúr
-
Mcray
senior tag
Ismét büszke vagyok hogy magyar vagyok...
Tegnap az új klánommal (inkább baráti társaság mint klán) századoztunk (Megint kb 80%-os győzelmi ráta úgy hogy nem vagy alig volt parancsnoki aktivitás...)
A század várójába bejött 4 magyar. Köszöntek, mi visszaköszöntünk. Megkérdezték beférnek e, de láthatták hogy tele voltunk...Arra válaszra hogy "No we are currently full", jött a váltás a stílusban. Íme:
-Then Fuck you noobs
-MotherfuckersStb.
Erre megkérdezték tőlem a társaim, hogy biztos hogy te is abból az országból vagy???
Megjegyzem, már volt két magyar külsős köztünk és becsülettel, ügyesen csinálták a dolgukat végig.
-
-vitya-
őstag
válasz
marked one94 #3141 üzenetére
látszik, hogy nem végig veled mentem ...
-
Simulacrum
senior tag
Ekkor lenne csak igazán sírás. A "tökéletes" MM miatt kb. tényleg mindenki úgy érezné, aki nem 10-es tankba ül, hogy esélye sincs. Mert ebben az esetben már tényleg sebezni se nagyon lehetne őket, hiszen egy profi játékos jól beforgatná a járművét, jó helyre menne vele nem egyedül és nem a mezőn nézelődne.
Nekem mindkét kivett pálya semleges. Swampot heavy-vel nem igazán kedveltem, de meddel jól elvoltam rajta. Komarinon szerettem heavy-vel középre menni. Nekem nagyon kevés olyan csatám volt rajta, ahol gyors foglalással vége lett volna. Szóval nekem nem oszt, nem szoroz egyik kivétele sem. Én csak egyetlen pályát törölnék el ebből a játékból és az El Halluf. Rettentően utálom meddel és heavy-vel is.
-
Atlantis
veterán
Komarin-t én se könnyezem meg, Swamp viszont szerintem is jó, azon pályák egyike, ahol bármilyen géppel is voltam, tudtam a helyem.
Én - ha lehetne - azt kérném, hogy Himmelsdorf-ra arty-t ne tegyenek be. Sőt, arty-val nekem Mointain Pass is eléggé rosszul szokott sikerülni.
marked_one: Jó neked, én kb. 2 hete folyamatosan szívok, csak 1-2 olyan nap volt, ahol több volt a nyerőm, mint a vereség.
-
Dobi 562
addikt
válasz
marked one94 #3141 üzenetére
Az enyém is. [link]
-
marked one94
őstag
Tegnapi nap egész jó volt
[link]
-
Dobi 562
addikt
Győzelem!
CsataRuinberg 2012. június 8. 7:21:33
JárműPzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 2 071
Szerzett kredit: 62 050
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Top GunEzzel a csatával kárpótolva lettem a tegnapi vereségekért. Prémiumos, 4300 sebzés.
-
jahrn
senior tag
Nemar mivel talalkoztam:
300 felett sebzet egy KV-2be szal nem tunik rossznak az agyuja tier 6-on. Viszont 1 lovessel 450 HP korul sebeztem rajta a tier 4 csigamolesztalo artyval.
Super Pershing is volt 2 az eggyik csataban, de nem lattam oket.
-
jahrn
senior tag
Huhh, ezt most vetem eszre a patch notes-ben:
"Komarin and Swamp removed from Random rotation per many requests;"
Komarin-t nem banom mar unalmassa valt nagyon az a map (dacara annak hogy 2x atdolgoztak) foleg mert a legtobben kempelessel vagy gyors foglalassal probalkoztak. De a Swamp nekem tetszett.... Meh
-
Paul119
addikt
válasz
krisss93 #3131 üzenetére
enyém is anélkül volt
na pihi wotból
röhögés ON
"mit csináljunk vele? rúgjuk állba" -
joergie
őstag
Nem szeretem a mellemet verni, de kb ez a csata az,amire az elmúlt 10800csatámban vártam. Sniper...artyval
Victory!
Battle: Redshire 2012. június 7. 21:51:44
Vehicle: M12
Experience received: 2 006 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 33 266
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper
prém nélkül természetesen... -
diegho
nagyúr
Már így is a tier10 játékosok több, mint fele brutálisan gyengén teljesít, az a baj, hogy prémiummal bárki pillanatok alatt eljut tier10-be és azt csinálja, amit nap, mint nap látunk, megy előre, mint valami elmebeteg, lead maximum 2 lövést és halott is. Tényleg be kéne vezetni azt, hogy játéktudás alapján lehessen felfelé menni, mert így egyre lejjebb megy a színvonal.
-
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #3129 üzenetére
Majd minden második hónapban van egy felszerelés fél áron akció, be kell raktározni belőlük.
Másrészt, így is épp elég tökkelütött van a játékban, hadd ne adjunk már alájuk fél áron 8-9-10es tankokat, hogy még több legyen belőlük high tierben.
-
tytyty
tag
-
krisss93
aktív tag
Én most kihasználtam egyből a féláras akciót és vettem egy Tigert, azt hittem sokkal rosszabb lesz, főleg stock-on, egyenlőre úgy érzem csak, mitha a Vk3601 kicsit hízott volna a mama főztjén.
Egy jó dolog van abban, hogy 88-as ilyen keveset sebez, olcsó bele a lőszer, a Tigerrel még farmolni is lehet egy kicsit, nem úgy mint a legtöbb TVII-el.
-
Kelvin
őstag
válasz
GrooveHero #3121 üzenetére
Hál isten nemcsak ilyen ultra-pro játékosok vannak mint Te meg a Laden haverod, ha valami titeket nem érint szerintetek mást sem?
Te sem Tier 8-9-10-el kezdted rögtön....ha nem lennének új játékosok vagy újrakezdők behalna a játék. -
Paul119
addikt
válasz
GrooveHero #3121 üzenetére
usás verzió még szarabb
50% discount on the credit cost of:PzKpfw IV
VK 3601 (H)
PzKpfw VI Tiger
T1 Heavy
M6
T29Increased Credit income 2x:
PzKpfw IV
VK 3601 (H)
PzKpfw VI Tiger
T1 Heavy
M6
T29 -
GrooveHero
addikt
válasz
Paul119 #3117 üzenetére
Mer neki öccörös xp meg kredit kel la szusziva' azért
tényleg nem nagy eresztés, mondjuk napi 5x dupla, vagy vmi normálisab hülyeséggel szúrják már ki a szemünket, kijapöcst érdekel a féláron vehető rakat szar panther meg a pici 4-es, 5-ös fosok? ugyanmár. Meséljék ezt el a Vitray-nak....
-
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Karelia 2012. június 7. 20:50:20
Vehicle: VK 4502 (P) Ausf. A
Experience received: 2 346 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 36 513
Battle Achievements: SniperJó kis kör volt, itt a replay.
-
BinLaden
tag
ez a d nap is annyit ér mint a kalap szar
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2012. június 7. 20:44:01
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 825
Credits received: 47 736
Battle Achievements: Steel Wall
vicces achi -
L-e-f-i-e
senior tag
Már tudom miért tettem el régebben az ojjecktet, nem az én stíluson, minden tankkal megvolt a duplázás elsőre, ezzel a csodával meg érvényesülni is nehéz a sok csökkent között, ezért meg felesleges kínlódni vele, 8-900-at artyval is sebzek csak sokkal élvezetesebb módon, szóval lehet megy a használtankpiacra, és inkább ellövöldözöm az árát
-
krisss93
aktív tag
Nem tudjátok mi okozhatja azt, hogy eltűnt a lövedék becsapódásának hangja?
Meglőnek, villan, veszi az életet, de nincs hang. -
Kelvin
őstag
Végre hivatalos lett!
A kis párduccal most megszedem magam és a legénységet -
Dobi 562
addikt
20 csata, 4 győzelem, 1 döntetlen, azt hiszem itt ma abba kell hagyni. Rengeteg 0 dmg-s kritikust lőttem, volt olyan, hogy egymás után 2-3-akat is. Például Ferdivel 10%HP-n lévő T32 oldalába.
Az előző napok eredményei előrevetítették, hogy hamarosan "szopóág" következik.
Stats for date 2012-06-06 Victory ratio: 68%
Stats for date 2012-06-05 Victory ratio: 65%
Stats for date 2012-06-04 Victory ratio: 68.42%
Stats for date 2012-06-03 Victory ratio: 57.53%
Stats for date 2012-06-02 Victory ratio: 59.26% -
Dobi 562
addikt
Hihetetlen, hogy ma semmi nem jön össze.
Panther II, 2800 dmg, 3 kill LOST
Ferdi 3000 dmg, 4 kill LOST
Ferdi 2300 dmg, 2 kill LOST
E-75 3000 dmg, 3 kill DRAW
Ferdi 2300 dmg, 1 kill LOST -
vbbb
őstag
Győzelem
Murovanka 2012. június 7. 17:42:38
ARL 44 Szerzett tapasztalat: 4 326 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) Szerzett kredit 48 472
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Pusztító*urva nehéz egy ilyet összehozni különösen ma, mert már megint sok a 'tehetséges' játékos....és nem is én voltam a top tank, csak egyedül tartottam fel őket a sarokban a heavy vonalon egy T-34-85 társaságában aki inkább csak scoutolt...na megvolt a mai f*szlengetés is...jupííí, holnap lejár a prem! FREEDOOM!
-
Paul119
addikt
valaki tesztre vandálkodni?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
GrooveHero #3099 üzenetére
A kérdés nem ammorackra vonatkozott.
Ha mégis, akkor valamilyen skin a gyengepontokról. De az akkor is piros meg sárga, ha 40-es penű löveget használunk, meg akkor is ha 200-asat. -
vhw
addikt
válasz
Patrick76496 #3094 üzenetére
Magyarul annak a tanknak nem is akarták megváltoztatni a statjait, csak egy bug volt (bár igen gyanús "bug")
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest