- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- AMD FX
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamit, hogy meg tudjam nézni, vagy innentől fogva logolni, hogy melyik tankkal mennyi xp-t, creditet szedtem össze átlagosan nyertes/vesztes, túlélt/kilőtt csatákban? Szal valami jó stat program kellene...
Köszi
Üdv
MagicratSzerk: most olvastam vissza - bocs-, nézem a wotloggert...
-
Skyhunter
őstag
-
Skyhunter
őstag
Van olyan icon-mod, ami az xvm 2.2 vagy 2.3-al együtt hibátlanul megy? Úgy értem, az xvm működik, és az ikonokban sincs "tükör"...? Tegnap este a hajamat téptem, mert 10 fajtát végigpróbáltam, de nem voltak jók. pls help
-
Plasticbomb
addikt
-
Paul119
addikt
válasz
Patrick76496 #1992 üzenetére
typenak is 175ös penje van pl,mondjuk az fürgébb de úgy gyorsul mintha az yuri meg ivan seggrészeg lenne benne folyamat(kínai névvel nem akartam küszködni)
-
virkir
veterán
Nem csak azokat.
Megváltoztatták a képeket .tga-ról .png-re így kuka az összes kontúr ikon, legénység ikon.
Nem megy az effi mod de olyan szinten, hogy kifagy a játék, nincs megint szerveroldali célkereszt meg még egy rakat mod is kehes.
Annyira jó, hogy kitalálták a külön mod könyvtárat utána meg minden frissítésnél variálnak valamit ezek a kretének.
Az új játékmódok meg a másik fele.
Az egyszeri játékosnak a sima foglaljuk el, öljünkmeg mindenkit is komoly szellemi kihívást jelent nem, hogy ezek a némileg komolyabb taktikákat igénylő módok.
Örülök, hogy pár nap és lejár a maradék prémiumom lehet izzítok más játékot meg filmeket egy időre.Paul119
Lehet a fent említett mod könyvtár átmásolom azt megy hibád van? -
Patrick76496
őstag
Én próbáltam tegnap az IS-6-ot és azt mondom, hogy nekem nem tetszett. Papír, hiába döntött a páncél még így is átmegy rajta sok lövedék, lassú, a KV-3-am lazán lehagyná ha versenyeznénk egyenes felületen, pattogós a lövege, T8-ba nagyon kevés az a 175. KV-3-on van az a löveg, na ott nagyon adja, de ezen semmit se ér.
-
Paul119
addikt
nekem miért dob errort ez a .. test ?
-
fsb1000
nagyúr
Az is jól látszik, hogy emu87 egy másodnick. Nincs tanulási folyamat kis tankokkal, nem is játszik velük. Azt is lehet sejteni miként lehet E100-ig eljutni a Tigris kihagyásával vagy Maust fejleszteni 18 csatás Aladárral. Már aki végig csinálta ezt az ágat....
Én is ismerek ilyen játékosokat, 2000 eff felett. Mind másodnick, mind nyomja bele a goldot.
Egyikkel sincs problémám, de nem feltétlen ezt tartom követendő példának, akkor sem ha fenomális játékosok. -
homeless09
őstag
Ráfüggtem, nem enged a karmai közül
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
ISU-152 152mm-es ágyújához AP vagy HE lőszert javasoltok?
THX -
Fel
addikt
válasz
homeless09 #1980 üzenetére
Ördögszekér - Ezek eddig is voltak. El hallouf-on mindig szaladgál egy-kettő a bázisoknál.
-------------------------------------------
Hogy egy kis on is legyen:Tetszik az acsik és medálok új megjelenítési/leírási módja:
Mint pl. itt a Master Tankernél látszik, a kurzor feléhúzására megjelenik a leírás, valamint az is, ami még hiányzik hozzá. Az osztályokba sorolt kitüntetéseknél az látszik, hogy mennyi kell még a következő szintig.
-
D.Orion
veterán
Jövőhéten D-Day... Lehet újra elindítom a játékot, és nem csak azért, hogy megnézzem van-e update.
Bár olyan jól elvoltam mind a játék, mind a topik nélkül eddig is. Az is meglehet, hogy továbbra is simán kihagyom.
-
homeless09
őstag
Tudom, hogy azt mondtam, hogy nem lesz többet ruszki tankom, de azt az ST-1-est annyira kipróbálnám
-
Fel
addikt
Na nee! Most vettem csak észre, hogy a hangfájlokat megváltoztatták, így a korábbi modok nem lesznek használhatóak..
Minden szét van bontva. Remek!
Egyébként - már aki tesztel - hallottátok a vadonatúj hangokat? A korábbi hírekből azt gondoltam volna, hogy a tankok, a lövések és becsapódások hangjait veszik elsődlegesen kezelésbe.. Ehelyett mit kapunk majd? Tehénbőgést, lónyerítést, kacsahápogást, madárcsicsergést, kutyaugatást, varjúkárogást, sirály vijjogást... Elmennek ezek a f@ßba
------------------------------------
Poén!
AMX 13 F3 AM - francia T5 arti - lövegét csak jobbra lehet kitéríteniElég hülyén néz ki, mikor "szögelem" az artit.. Na de nem azért, hogy lepattintsak egy-két lövést, hanem, hogy lőhessek..
-
Fel
addikt
válasz
Sixkiller6 #1976 üzenetére
Teszteken, a gyorsabb haladás érdekében 10x-es szorzó van:
Please note, the public test server has some special features:
- Payments are not accepted on the public test server.
- Credit and experience rates for public test server are multiplied by 10. All players are given 15,000 Gold for testing purposes.
- Progress will not be transferred to the main server.Mondjuk ez minden egyes teszt alkalmával le van írva az ismertetőben: [link]
-
Sixkiller6
őstag
válasz
homeless09 #1975 üzenetére
miért, most nem 073 az aktuális verzió?
-
homeless09
őstag
Amúgy az XP és Credit szorzók fel vannak nyomva a 0.7.3 hoz képest nem? nem hinném, hogy a prémium ennyit dob rajta.
-
Sixkiller6
őstag
Defeat
Battle: Swamp 2012. május 31. 22:55:31
Vehicle: IS-4
Experience received: 984
Credits received: 96 495mennyi lett volna ha nyerünk???
-
diegho
nagyúr
Cap, def, kill, emiatt ennyi az eff. ezeket kis tankkal könnyű növelni. Nézd meg nagyobb tankokkal miket tud:
Tiger 48% win, 1000 alatti sebzés
Tiger2 44% win, 1100 sebzésaz összes tier5 feletti tankkal elég gáz a sebzése. Nemrég mondtam, hogy kis tankkal a legkönnyebb eff-et növelni, ő az élő példa erre. Magas tier-ben köze nincs a játékhoz, alacsony tier-ben pedig arat.
Mondtam azt is, hogy gold-al is befolyásolható az eff, erre példa eme játékos, aki mint látszik VK-val gold ammo-val (és minden tankon gold ammo-val) lövöldöz, a wot fórumon rengetegen beszólogatnak is neki, mert ő is direkt az eff növelésre megy és olyan tankokkal játszik, amik gold ammo-val kimagaslóan erősek.
És akkor már ide írom az élő legendát is, aki egyedül, gold ammo nélkül is szimplán fenomenális játékos: [link] na ő már követendő példa, mert szimplán skill-ből játszik, nem eff növelésre megy, érdemes az átlagsebzését nézegetni tankonként.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
JockeyEwing #1971 üzenetére
Egyszerű a dolog, ha van az ellennél IS-7 akkor a 12.8cm, ha nincs akkor a 15cm kell.
Elvileg assault tank, de városi mapokon kívül nem túl hatásos, ha dimbes dombos a terület akkor el lehet felejteni a támadást, városi mapokon viszont jó a cucc (15cm).
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy E-100-al melyik ágyút javasoljátok? A 150-est vagy a 128-ast?
Érzetem szerint a 150-es nem olyan jó.Valamint szerintetek az E-100 a maga lassúságával és a hosszú töltési idővel támadó vagy védekező páncélos?
T110 ellen eddig nem volt esélyem, de az IS-7 is meg tud szivatni rendesen.
+ a tüzérség mindig a legnagyobb méretű tankra vadászik..... :S -
homeless09
őstag
Srácok(most laptopon), csak én vettem észre, hogy sokkal kevesebb az FPS-em, mint 0.7.3-ban volt? Grafikai beállítások ugyanazok, de az fps-ek sokkal kisebbek. Asztalin annyira nem is volt feltűnő, bár ott is észrevettem, de itt kegyetlen.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, látom elég sokan nem szeretik a kis mindent kibíró amx 40-t. Meg kell mondjam nekem nagyon bejön veled egy szintű tankokkal egyszerűen isteni játszani, nem csak azért mert pattognak hanem mert elég jó lövege is van.
Eddigi legjobb csatám amx 40-l:
Még egy ilyet megosztanék b1-s próbálkozott csak sajnos ki is lőtt mikor megtalálta a hasamat: -
Multikiller
tag
Victory!
Battle: El Halluf 2012. május 31. 21:28:55
Vehicle: 8.8 cm Pak 43 JagdTiger
Experience received: 13 980 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 473 292
Battle Achievements: Sharpshooter, Master Gunner, Leclerc's Medal II Class, Abrams' Medal II Class, Mastery Badge: "Ace Tanker"Ettől függetlenül egy hulladék ez a tank! 5 forintot nem ér a 8,8-as ágyúval. Én tuti nem venném meg 10.000 aranyért! + valamit nagyon poénra vattek a löveggel. A meccs elejét 3x pattantam egy m6-ról de a JagdTigert lesebeztem szemből.
-
Timyyy
őstag
válasz
Gyuri27 #1956 üzenetére
Nem kredit hanem gold
a JagdTiger 10000 gold, az IS6 11800.
A képen igazából látszódnak az adatok, külön a lövegét nem tudom megnézni mert nem vettem meg, az IS6-ot viszont igen:
Elölről, és löveg adatai
HátulrólIlletve az előbb elfelejtettem felfejleszteni az arty-t, elitként így néz ki: kép
-
hemaka
nagyúr
válasz
Gyuri27 #1956 üzenetére
IS-6 11800 arany
ratyi JT 10000 aranyasszem ez lesz rajta: [link]
nemeth989 Ez a 8-as nem rossz, olyan ferdi szintű a löveg, gyorsan céloz, mivel 2 célzós maki van benne. Gyors és gyorsan fordul, eléggé papír az eleje, de pattantak már róla. Viszont a tetején a sok kiálló vacak biztosan gyenge pont. (még nem lőtték)
-
hemaka
nagyúr
-
smisa
őstag
nem semmi a csávó:
[link]
2450 eff
-
Timyyy
őstag
Ismét hoztam nektek képeket tesztről:
Francia új tech tree
M103, T110E5, T30, M18 Hellcat adatok
Prémium Jagdtiger és IS-6 adatok
4-es francia arty -
Atlantis
veterán
válasz
fsb1000 #1950 üzenetére
Jó kérdés, mondjuk sok vizet nem zavarnak, kevés van és azok se érnek sokat.
Német tüzérség jobb azon a szinten és gyakoribb is.Az előbb mentem Dragon Ridge-en egy csatát, 7 arty volt mindkét oldalon (francia mind). Hát miután spot-oltak, mintha aknamezőn mentem volna át, robbant körülöttem minden....sajnos pár másodperc után én is.
-
Fel
addikt
Teszten van valakinek rajtam kívül problémája a "South Coast" mappel? Nálam veszettül akad a játék, ha ott csatázunk. A framerate leesik 20fps alá is, de ha 100+ jelez is, akkor is akadozik (a ping jó, nincs lag).
-
hemaka
nagyúr
Megmondaná valaki, hogy itt mi a jó fenét kell csinálni?
-
homeless09
őstag
Még nagyon szoknom kell az ilyen high tier tankokat/csatákat...
-
Atlantis
veterán
válasz
Plasticbomb #1939 üzenetére
Nekem tetszik, de IS-6 szerintem felesleges, ha van már prémium nagyvasad, plusz meg sem éri az árát.
Most mentem egy új típusú csatát Himmelsdorfon, a vasút mentén középen volt egy bázis, a két csapat meg a dombról indult lefelé az alsó és felső szélen. Érdekes volt...
-
törölt tag
Bocsi hogy ujra,de sürgős lenne :S
1 kérdés,ha telefonálással rendelek goldot,akkor azt a TAN kódot be kell mondani,vagy csak be kell írni valahol?Bocs hogy ennyire hülye vagyok,csak még nem rendeltem telefonnal
-
homeless09
őstag
zeratul,vbbb:
-
Plasticbomb
addikt
Na elég is volt test szeróból....
Az IS-6 begyűjtendő a T34 Type páros mellé. A Löwével egyetemben.
-
vbbb
őstag
válasz
homeless09 #1935 üzenetére
Felszerelés Függőleges Stabilizátor Mk 2
20% pontosság növekedés
jármű és torony mozgás közben -
Zeratul
addikt
válasz
homeless09 #1935 üzenetére
Lövegstabilizátor fejlettebb formája, tier 8tól érhető el.
-
törölt tag
1 kérdés,ha telefonálással rendelek goldot,akkor azt a TAN kódot be kell mondani,vagy csak be kell írni valahol?Bocs hogy ennyire hülye vagyok,csak még nem rendeltem telefonnal
-
vbbb
őstag
válasz
homeless09 #1931 üzenetére
Venti+mk2+töltésgyorsító...szerintem
267 csata, 81%os találati arány, 51%-os győzelmi ráta, 654TP csatánként(30-40%prem nélküli kb.)
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
homeless09 #1928 üzenetére
Nálam megy
-
homeless09
őstag
Most viszont képtelen vagyok a Löwe-vel átlőni akármit is...se KV-4, se IS-6, se Tiger II...
miket érdemes a Löwe-re rakni?
-
homeless09
őstag
Srácok, a 0.7.3-as Crosshair mod működhet ehhez?
-
GrooveHero
addikt
Na kéremszépen odabasztam a ruszkiknak
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. május 31. 19:20:54
Vehicle: M103
Experience received: 33 284 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 639 910
Battle Achievements: Lavrinenko's Medal II Class, Mastery Badge: "Ace Tanker"Az eredményeket 10 tessenek osztani, természetesen az a valódi érték.
sok hülye jött a fostos artikkal, meg JT 88-cal ,mert hú de jó lesz...ahha...
-
vbbb
őstag
A Tigris tank az egy bullshit...erről bezzeg nem pattan soha senki, szét tudja lőni boldog boldogtalan. Az a híres ágyúja meg egy guriga taknyot nem ér...
-
Eagle16
addikt
válasz
Plasticbomb #1923 üzenetére
Tesztszerveren aztán nézheted hogy mi mit lő át, mikor a társaság 90%-a gold lőszerrel lő
Teszten mindent tesztelhetsz csak a páncélzatot nem. Max. tesztszobában ismerőssel...
-
Dobi 562
addikt
Én is növelgetném kicsit ez e-péniszemet, az egyik lenézett német járgánnyal.
Győzelem!
CsataFisherman's Bay 2012. május 31. 19:21:05
JárműVK 4502 (P) Ausf. A
Szerzett tapasztalat: 3 012 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 52 903
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Acélfal, MesterlövészPrémiumos. 3600 dmg.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Multikiller #1920 üzenetére
Nem kell jelentkezni. Csak leszeded, aztán tolod, ha be tudsz lépni, nincs nyomor a szerveren.
A dátum szerintem arra vonatkozik, hogy május 28 előtt regisztrált accountok tudnak csak belépni. Akkor készült backup az accountokról és az lett áttolva a béta szerverre. -
Multikiller
tag
Lehet láma kérdés, de public testre hol lehet jelentkezni. Ha jól fordítottam azt írja, hogy a 7.4 teszt csak a május 28-a előtt jelentkezett tagok számára lehetséges.
-
DeniBoy
aktív tag
11800 Gold IS-6 Prem Tank
Érdekes -
Atlantis
veterán
Ezek a francia TD-k papíron egész jónak tűnnek.
-
Iron Funeral
őstag
T30:
2.8sec aimtime -> 2.9sec
3.0 RoF -> 2.91 RoFT110E5
6.45 RoF -> 6.0 RoF
egyelőre ezek szúrtak szemet, E-50/75-el nem mentem még.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #1880 üzenetére
Runo... ha kicsit visszaolvásnál.
Fel fórumtárs itt az egyik olyan tag, aki 90%-ban hasznos infokat ad, és minden a játékot érintő témában biztos az ismeret anyaga.Ne csesztessük már egy ismétlés miatt, mert a végén elszáll a kedve, és bújhatjuk a külföldi fórumokat az infókért, vagy olvashatjuk helyette a botcsinálta interpretáció adókat.
-
virkir
veterán
válasz
homeless09 #1909 üzenetére
Erről lenne szó.
Ha kilőjük az ellenfélnél 500 gold ha megvédjük nálunk akkor 250.Plasticbomb
Nincs külön szerver csak egy, azon van mindenki csak a neved után ott az EU, US, RU. -
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #1910 üzenetére
bocsi, 5,36 akart az lenni. Akkor is kicsit csökkent. Hm...talán még így is belefér, ezzel együtt is imádom azt a gépet. Mikor húztam a t110-et, egyszerűen nem tudtam vele szar kört menni, sorban jöttek az 1500 xp-s körök, mondjuk néha becsúszott egy 330-as is de az olyan volt, hogy esély sem volt.
-
diegho
nagyúr
válasz
GrooveHero #1910 üzenetére
Valamit elnéztél 2,36-os biztosan nem lesz. 5,36-os esetleg, az nem is olyan rossz, ha csak ennyit nyúlnak hozzá az nem vészes.
-
Plasticbomb
addikt
KI melyik test szerón tolja? Én most fenn vok épp oroszon, de ha van valaki eu-n akkor átszaladok inkább oda.. kb 40 perc míg lejön a kliens....
HOho.. Mindenki ugyanazon van... lol.....
-
virkir
veterán
válasz
homeless09 #1903 üzenetére
Még mindig hideg.
Diegho találta el.
A megoldás a wg_community_foxtrot a csapatunkban és életben maradt meg még részt is vett a csatában. -
Dobi 562
addikt
Kedd reggel óta nem játszottam, most felmentem tolni pár kört a KT-vel. A legelső csata csúnya bukta volt, rajtam kívül egy T34 szakasz volt tier 8 a csapatban, egyiküknek 42% másiknak 44% win rate-je volt, engem núboztak az elejétől kezdve, hogy Ruinbergen nem mentem ki a térre, hanem fedezékből lövöldöztem, végül 14:7-re kikaptunk, 4kill az enyém volt, a T34 szakasz is csinált 1-et. Mondtam nekik az elején, hogy ilyen stattal, nem kéne núbozni, innentől lengyelül oktattak, sajnos nem sokat értettem belőle. A végén még azért kisilabizáltam, hogy fraghunter is vagyok, mert nem mentem vissza a bázist védeni, mikor már egyedül voltam és csiki-csukiztam egy t-44, egy T34 és egy Su-100 ellen... Na mindegy, biztos lett volna esélyem a maradék 4-5 bázisfoglaló ellen. Persze nem értem volna oda, mert a Su-100 oldalról manőverezett rám, de sebaj.
A második csata, viszont üdítően kellemes meglepetés volt. Tier 6-10 csata Himmelsdorfon, 2 afk-val és gyönyörűen nyertünk, pedig nem sokon múlott. És nem volt núbozás és a másik sértegetése, csak annyit jegyzett meg az egyik csapattárs, hogy szép eredmény 2 afk-val a csapatban nyerni.
Számomra, ezek a csaták adják a legtöbb örömöt a játékban, amikor meg kell dolgozni a győzelemért, dolgozik az adrenalin és egymás szidása helyett mindenki próbál maximálisan helytállni.
-
nemeth989
senior tag
A Test szerveres eredmények beleszólnak a statisztikámba? Ha vége van a teszt szerónak, meg maradnak az eredmények amiket ott elértem?
-
virkir
veterán
válasz
homeless09 #1889 üzenetére
Nem talált.
Nem az a lényeg, ilyen köreim vannak bőven az IS-4 igen jó lett nem nehéz vele menni azért fel se raktam volna.
Nézd meg jobban a képet. -
DeniBoy
aktív tag
Most próbáltam az új játék modot
Encounter: El Halluf, lent középen volt az elfoglalandó bázis
Érdekes volt
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest