-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Hát nem jött meg az arany, azért elég nagy baki a wargaming-től egy nem 100%-ig biztos aranyvásárlási lehetőséget a hivatalos oldalukra felrakni..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
CptMisi #3396 üzenetére
Nehéz dolgok ezek... és nem is elítőleg írtam a jelenségről. De megértem, hogy felháborodtál a történteken.
A kezdetetktől fogva megoldhatatlan problémákat látok a magyar CW klánok sikeres műkődésében, és ebből 3 jéghegycsúcs jól látszik.
- A területek a fagyasztás ellenére eléggé beálltak a szövetségi rendszer miatt.
- Tömegvonzás - a jobb játékosok elvándorlása a sikeres (külf.) klánok felé
- A maradók igény/teljesítmény szintje fűszerezve a hozzáálással. (erre csak egy példa a csata előtti gyakorlók kerülése, mert úgy is jó játékos vagyok.) -
Dobi 562
addikt
válasz
Iron Funeral #3392 üzenetére
-
CptMisi
őstag
válasz
fsb1000 #3384 üzenetére
Azért érzed, hogy ez vicces. Goldot akarnak, de nem akarnak érte semmit sem tenni. Ez már csak ott megbukik, hogy ha nem hajlandóak például gyakorlóba bejönni, akkor könnyen lehet, hogy éppen az összeszokottság/rutin hiánya vezet egy esetleges vereséghez, ami akár területvesztést is jelenthet.
Alapvetően paradoxon, hogy elhagyom a klánom, ahol tudok cw-zni, hogy máshol tudjak CW-zni, de fontos a társaság. Ha azt veszem, hogy kb. 50-en (talán még többen) voltak a klánban, tehát chipjük volt, volt aktív Deputy-juk, tehát tudtak menni landingre és elvileg volt 20 aktív, cw-re állítólag szinte mindig járó tagjuk, akkor csak a cw miatt otthagyni a klánt, ha fontos a régi társaság, nem igazán összeegyeztethető.
Amúgy igazad van, csak érzed, hogy azért ez így kicsit érdekes.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
marked one94 #3393 üzenetére
Sok ember szerint még mindig a bat a legjobb. Én annyit tudok, hogy 0.7.2 óta csak egyszer találkoztam láthatatlan lórival, jól kib*szta az arty utána
-
Iron Funeral
őstag
válasz
fsb1000 #3388 üzenetére
Nope.
Aki a német tankokkal nyomja az bizony jobb játékos az esetek nagy részében mint akármi random orosz/amerikai tank. Pont amiat mert azokhoz kevesebb is elég emiatt a playerek nagy része arra orientálódik nem a sok helyen gyenge német tankok irányába.(#3391) Dobi 562: what? Azt írtam, hogy ha jól tudom akkor az tier VIII, mi köze van a PII-nek ehhez?
(#3393) marked one94: dehogy gyenge, csak nem kimagaslóan jó a többihez képest.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Iron Funeral #3378 üzenetére
Rosszul tudod, mert a Panther II a legjobb!
A viccet félretéve a lórit nem ismerem, de nekem nem tűnik annyira kemény ellenfélnek, mint egy Panther II, egy Pershing vagy egy T-44. Miért a lóri a legjobb?
Más: Előbb Karelián, mondtam a csapatnak, hogy "please give me a free way to the hill", mert nem volt kedvem dodzsemezni, erre mindenki odarongyolt. Mondom: "lemming train started, then i go to left way alone". Szerencsére egy T-150 meg még valami kisebb heavy csatlakozott. Az ellenfél közül senki sem ment a dombra, 1 TD-jük védte egyedül a jobb oldali utat! Középen a mocsárban jöttek egyesével 2db KV-5 meg kisebb med-ek, ezeket jól meglövöldöztük. A többiek elkezdték foglalni a bázist. Majd a bázisunknál bespottolt engem egy pz iii/iv, majdnem kicsináltak. Aztán megérkezett az ellen IS-3-asa akinek leszedtem majdnem 70%-át az életének, egyedül, ő meg pattogott rólam. És ekkor végeztek lassan a foglalással, beírta az egyik: "you see panther, the lemming train worked"...
És igaza volt, mert most tényleg működött!
-
törölt tag
Ha már az AMX 13 90-ről van szó, akkor engedjétek meg hogy egy Replay-t mutassak nektek.
Főleg azoknak lehet "érdekes", akik játék közben ilyeneket szoktak mondani, hogy:
- honnét a fa..omból látnak?!
- ki a fene lő rám?!
- mér lő rám?!
- hogy lő rám?! -
fsb1000
nagyúr
válasz
Sixkiller6 #3370 üzenetére
E100 kilóg?
Az E100 viszonylag gyenge szereplésébe be kell kalkulálni azt is, hogy sok "teuton fan" erre a t10-esre hajt rá, vagyis nem csak a tankkal, de a tulajok képességeivel is gond lehet. Nekem is ez volt az első t10-esem, és bizony az első párszáz csatában elég gyenge volt a statom. Még a csatánkénti 1 kill-t sem értem el.Szerintem a stathuszárok inkább az orosz vonalon haladnak, a csak E100-al (esetleg Maus-al) rendelkező t10 tulajok képességei valószinűleg elmaradnak az átlagtól, vagy az átlag t10 tulajokétól, illetve randomban ugyanarra a feladatra próbálják használni, mint egy T110E5-öt vagy IS4/IS7 párost.
A t10-es tankok sorrendjét nem a globálstat meg szubjektiv vélemények jellemzik legjobban, hanem hogy miket válogatnak be CW-ke, t10 századokba. A német HT-k a legritkábbak és szerepük is korlátozott ezekben a csatákban
-
Skyhunter
őstag
Van egy mod, ami szerint már csak egy St-1 -est kellett kilőjek a "Master Tanker" acsihoz.....na ez megtörtént, de nem kaptam meg a kitüntetést. Vannak még tankok, amiket nem lőttem ki, de azok prémiumok, és számomra ismeretlen típusok....mi lehet az oka, hogy elmaradt az acsi??
-
fsb1000
nagyúr
válasz
CptMisi #3349 üzenetére
Adnék a kérdésedre egy rövid választ, amely biztos nem minden játékosra jellemző, de szerintem mégis valamennyire adekvát válasz:
Sokan szeretnének CW-ző, területtel és goldforrással rendelkező klán tagjai lenni, sőt legjobb tudásuk szerint teljesíteni a CW-ken, de az ezzel járó vélt vagy valós kötelezettségeket és kényelmetlenségeket már kevesen vállalnák.---
A leírt esetben biztos erős motiváció lehetett a "régi" csapat egyben tartása, és az is hogy ne a ranglétra aljára kerüljenek.
Sőt! Ha józanul belegondolok.... ha én most belépnék hozzátok, vagy más hasonló szinten lévő 80+ csapatlétszámú klánba, nem számíthatnék arra hogy mindennap beválogatnak CW-re, hogy olyan FC-t kapok akivel max. együtt tudok működni... és még sorolhatnám. -
törölt tag
válasz
Paul119 #3381 üzenetére
Én se...De már kurvára elegem van,hogy minden tetves játék elfut,kivéve ez a fos...Nem elég,hogy az exp határokat a csillagos égig tolták,hogy még véletlenül se tudd elérni úgy,ha nem fizetsz elő prémiumra,és ha nem ülsz egész nap a gép előtt,még jön ez a szar is,hogy 5-10 fps-em van,mikor régebben (2 napja) 40-50 volt...Minden full alacsonyra van véve,ablak módban,és teljes képernyős módban is néztem,ugyanez...
-
Atlantis
veterán
Már megint...E100, én KT-vel, 3 lövést eresztettem szemből a hasára, mind lepattant...legközelebb inkább elmegyek onnan, ha jön szembe egy.
-
Paul119
addikt
válasz
#56230144 #3380 üzenetére
░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░
░░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░
░░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█░░░
░░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░█░░
░▄▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░░█░
█░▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒░█
█░▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
░█░▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█░
░░█░░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█░░
░░░█░░░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█░░░
░░░░█░░░░▀▀▄░█░░░█░█▀██████░█░░
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█░░
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░█░
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█░
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░█░░nálam i7,8gb ram,gtx260m mellett simán van 50-90 fps, nem tudom nálad mi lehet a gond
-
törölt tag
Mi a retkes f*szért van csak 5 FPS-em?????
A játék a C meghajtón van.A procim egy Dual Core 5000+ os AMD,a videokártya pedig egy Nvidia 9600GT...NEM HISZEM EL,HOGY NEM LENNE ELÉG!!!Eddig jó volt...
-
L-e-f-i-e
senior tag
Ismét egy jó kör a kicsikémmel
Victory!
Battle: Fjords 2012. június 9. 18:28:31
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 200
Credits received: 53 076
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Boelter's Medal, Steel Wall, Top Gun -
Atlantis
veterán
válasz
Iron Funeral #3375 üzenetére
T8 alatt nincs VSTAB a franciáknál.
-
jahrn
senior tag
válasz
Iron Funeral #3375 üzenetére
Mert AMX 90-re nem lehet VStab-ot tenni? Lorr-ra mar ok a VStab de max a coated optics helyere tennem, mert az EGLD-t hasznalhatobbnak latom a tank stilusa miatt.
-
CptMisi
őstag
Újabb értelmiségi játékos. Komarin középen kimegy a ház mögül az e75, bekap pár lövést, visszább jön. Egy ház mögött álltunk, ő nézett jobbra, én középre, meg néha kinéztem balra, erre beírta, hogy abbahagynám -e a mozgást. Írtam, hogy nem, erre kilőtt... [link] Kb. 4 perce lőtték meg utoljára, de szerinte miattam végig látták. A vicc az volt, hogy én addigra T34-gyel már szétlőttem 2 IS8at+kilőttem 3 t8 heavyt.
-
Fel
addikt
válasz
CptMisi #3364 üzenetére
Akad beőlük bőven... És mind a lemmingvonattal jött.
Eddigi két próbálkozásom M103-mal:
Az elsőben (5404 sebzéses), gyk. egy JgdPz 4-el ketten jutottunk el az ellen bázisáig Sand River-en, majd ott az arti kényelmesen magáévá tett minket.. Hárman indultunk neki, de a VK A hamar lemorzsolódott. A többiek pedig...
Másik gyöngyszem, itt Jumbo Shermannel voltam:
A heavijeink mentek a városba ahogy kell. Csak elfelejtettek hátranézni, mikor kidugták a kis kobakjukat a szökőkút felé (Ruinberg), és az ellen megrakta őket hátulról...
Na de nem baj. Nemsokára Hollandia-Dánia.
-
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. június 9. 16:23:41
Vehicle: IS-4
Experience received: 2 888 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 70 833
Battle Achievements: Mastery Badge: II Class, Sharpshooter, Steel Wall22/18 lövés.
Itt a replay. -
CptMisi
őstag
Ma a megszokottnál is több az idióta, de legalább alulmúlnak minden eddigit.
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Hosszas idő után sikerült eljutnom odáig, hogy feltelepítsem a PlayerRating -ot.
Ilyen lett: [link]3 kérdésem lenne:
1. Hogy lehet az ellenséges oldalnak megfordítani a tank ikonjait?
2. Miért nem kapott fekete hátteret? (így elég zavaró)
3. Ez okozhat magas pinget, mert az előbb volt 200 és 300 is?Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv: Divi
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Iron Funeral #3359 üzenetére
Nem bírom az E-75-öt, akárhol meglátok egyet a pályán az lesz az elsődleges célpontom, ha lehet választani mindig azt lövöm elsőnek....
-
jahrn
senior tag
válasz
Atlantis #3350 üzenetére
En igy hasznalom az AMX 13 90-et(es a Lorraine-t is): venti, coated optics (mivel nem statikus scout-kent hasznalom mert nem arra valo), egld
(#3344) joergie Ha elfogadjuk az ervelesuket akkor az eggyik elso tank aminek buffot kene kapnia az az M103 (a VK45B mellett). OFC lehet sirni h mekkora weakspot az E-75 LFP ( btw az M103nak is van..) de ugysem allsz ki vele a mezo kozepere h nesze itt van lojetek hanem igyekezed beforgatni/elrejteni.
Az E-75 eseteben legalabb nincs shot trap (M103nal 2 is van). -
Atlantis
veterán
Közben még valaki elmondhatná, hogy a E75, E100 hol a büdös rossebben sebezhető, mert állandóan pattanok róluk KT-vel. Még a Vk4502-eseken is alig találok fogást.
-
krisss93
aktív tag
Tigerre milyen kiegeket pakoljak a ventin kívül?
A töltésgyorsítónak szükségét érzem, de hátha tudtok jobbat mondani, -
törölt tag
Egyébként az mitől lehet,hogy régebben volt "csilingelős" hang amikor kritet lőttem,most (kb 2 hónap multán) már nincs?
-
Atlantis
veterán
AMX 13 75-re milyen kiegészítőt érdemes tenni? Jelenleg venti és csigaszem (ha már francia
) van rajta, de mi legyen a harmadik?
-
CptMisi
őstag
Kis klános téma:
Az elmúlt 2 hétben 3 magyar klán együtt, egymás mellé került fel a térkép európai részére, ilyen még nem volt tudtommal. Sokáig 7 terület volt a 3 klán kezén( 4560! aranyat érő Lazio, 1200 aranyat érő Umbria, 960 aranyas Campania, 720as Abruzzo és Calabria illetve 2 480as terület: Basilicata és Marche)
Azonban 3 olyan klán ellen kellett helytállnunk, amik az európai szerver legjobbjai közé tartoznak, de még ez is egész szépen sikerült.Másfelől ott van Afrikában egy közös nagy szövetségben a HPTS és az -1MP- már jó ideje. Ez is szép.
Ennyi lett volna a hozzászólásom pozitív része, jöjjön most a negatív. Megkeresett minket egy régi magyar klán, akik sajnos széthullottak. Kaptunk 8 nevet, amik közül, mivel összesen kb. 10-15 szabad hely volt a klánban 2-t elutasítottunk. Azzal a szándékkal jöttek, hogy a még aktív maggal átlépnének hozzánk, mert szeretnének cw-zni. Mikor leléptek a ts-ünkről, azt mondták, hogy még gondolkoznak róla. Rá 5 percre azt a választ kaptuk, hogy inkább átmennek egy újonnan alakult magyar klánba mind a 20-an, mert szeretnének együtt maradni. Egyfelől nem igazán tartom korrekt lépésnek azt, hogy míg nekünk 8 ember nevét adták meg, addig igazából 20 emberről volt szó. Másfelől nem tartom túl ésszerű döntésnek, hogy CW-re szeretnének koncentrálni, és egy olyan klánba mentek, ami újonnan alakult, és még sokat kell fejlődnie. De természetesen elfogadom a döntésüket, igazából ezt az esetet csak példaként hoztam fel.
Már régóta figyelemmel követem a klánháborús történéseket, különös tekintettel a magyar vonatkozású eseményekre. Az sgfórumos klán lista szerint több, mint 60 magyar klán van (és ez a lista nem is tartalmazza az összeset). Ebből mondjuk 10-15 klán gyakorlatilag csak formailag létezik. Tegyük fel, hogy 10-15 klán akadémia és baráti társaság jelleggel működik. Maradt tehát 30 "komoly" klán. Hogy közülük hányan tudnak valamit CW-ken is mutatni, abba most nem kívánok belemenni.
Igazából értetlenül állok azon jelenség előtt, hogy magukat CW-n kipróbálni vágyó, vagy komolyabb CW-s ambíciókkal rendelkező embereknek miért vonzóbb egy újonnan alakult tucat klán, ami tankok tekintetében 8as században játszhat, mint egy, a CW-ket tényleg komolyan vevő klán. Itt most nem csak magunkról beszélek, de nem szeretnék neveket írni. (Ez, szerintem bátran jelenthetem, nem ment eddig a hangulat rovására.)
Igazából 2 dolgot nem értek, összegezve a hosszúra nyúlt irományomat:
1. Miért alakul minden második nap egy új magyar klán? Baráti társaság, oké. Gondolom egy, már meglévő klánban sincs már elég hely. Persze, ha van aranya, csak nyugodtan. De, ha ez az új klán CW-n szeretne játszani, és nem valami régebbi klán újjáalakulása, vagy "top" játékosok összeválogatása, akkor nem fognak egyhamar eredményt elérni CW-ken.2. Tulajdonképpen megismétlem önmagam, de így talán nyomatékosabb lesz a kérdés:
Miért vonzóbb egy új klán, mint pl. egy térképen lévő?Hosszúra nyúlt, úgyhogy zárom. Igazából nem kell válaszolni, de megosztottam a gondolataimat veletek. Változni persze soha, semmi nem fog ez ügyben. Remélem nem bántottam meg senkit.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
fsb1000 #3312 üzenetére
A játékhoz tartozik, és téged sem zavar itt, hiszen mindig olvasni dicsekvéseket vagy nevezzük megosztásoknak. Megértem ha valakinek kell hogy nap mint nap elismerést kapjon, de sokaknak elég az, ha maguk tudják mit értek el.
Egy fura hasonlat pont ide vág, ha valaki tüntet a krumplistészta ellenn, akkor miért eszik mindennap krumplistésztát?
-
aclandiae
senior tag
Köszönöm! Nekem hasznos játék közben. Az furcsa, hogy pl. a Tigris-re még nincs benne a színezés. Remélem bővítik majd.
fsb1000: valóban. Én is így állítottam be, az addon viszont több hasznos infót mutat. A várakozásommal ellentétben egyáltalán nem zavaró.
Más: mikor lesz legközelebb fele áron helyvásárlási lehetőség?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Spori85 #3327 üzenetére
Szia!
A Tigris egy papír tank, igazából csak akkor alkalmas a klasszikus heavy szerepre ha top tank a csatában. Szemből szinte minden átlövi, könnyen gyullad, a teljesen merőleges 100mm frontpáncél nagyon gyenge. Az ágyúja viszonylag pontos, messziről érdemes vele támogatni a többi heavy-t. Javaslom ha kifejlesztetted a KT-t, add el és próbáld ki a Tiger P-t! Ég és föld a különbség. A Porsche-féle Tigrissel már bátrabban lehet menni előre, beforgatott frontról még tier 10 ágyúk is tudnak pattanni!
-
joergie
őstag
válasz
Sixkiller6 #3336 üzenetére
-
Paul119
addikt
ha így maradnak ezek a francia okádékok akkor uninstal game
-
Sixkiller6
őstag
látom semmi nem változott itt az elmúlt fél évben amióta nem jártam erre..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #3340 üzenetére
De baj, mert valótlanságot állítasz.
Épp ma délelőtt írtam, ha majd leesik 2000 alá az eff értékem minimaussal, akkor veszem meg a loltrakit. Erre még nem került sor.Mivel nem ütközik semmilyen szabályba másik acc-al is játszom. A régivel már elértem amit akartam, kipróbáltam mindent a WoT-ban amit szerettem volna.
-
CptMisi
őstag
válasz
Sixkiller6 #3336 üzenetére
Hát biztos... Nekem ugyanaddig tart becélozni a T110 alját/tornyát, mint a Mausét, cserébe mozgékony és nagyon jó ágyúja van.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
CptMisi #3335 üzenetére
t110 a leggyengébb sztem, nem a sebességére mondtam h med, hanem h eléggé papír, és az ágyúja is a leggyengébb T10ben. sztem. legalábbis engem boldog boldogtalan átlő. de mondom, sokat játszom vele, csak mert mivel ugye örökölte a t30 legendás statjait, küzdenem kell az 50%ért
-
CptMisi
őstag
válasz
Sixkiller6 #3332 üzenetére
Így van, hát hogyne.
Egy részt mitől med? Attól, hogy 36tal megy? És miért gyengébb, mint egy Maus pl?
Remek csatám volt E-100zal, beálltam szépen, lőttem egyet, erre visszább bújtam fedezékbe... Erre egy nyomorék KV-1S beáll mögém, beírom, hogy no block pls... Hátrébb gurultam volna, hogy tudjak lőni, erre kaptam 800at egy T95től, de lőni nem tudtam, mert ez a szerencsétlen ott állt mögöttem. Megint nekitolattam, erre kaptam 500at egy E75től.
És aztán én vagyok a retardált, meg még ő van felháborodva.
-
fsb1000
nagyúr
Kösz az elismerést!
Ha úgy gondolod senkit nem érdekel a véleményed, akkor ne írd le. Te dolgod.
----
(#3326) Sixkiller6: Én az E-100-at kedvelem a legjobban ebből a trióból. 1300 csata után 1700 körüli vele az eff ratingom 52%-os winratióval, amelyek közepes-jó eredménynek számítanak ezzel a tankkal. Az átlag sebzésem sajna csak 2200 ami az átlagnál gyengébb.Szerintem ennyit könnyen elérhet vele bárki, de azt kell mondjam már nem olyan jó vele játszani mint fél éve, amikor még nagybetüs TANK volt a többi között.
Az IS7-el könnyebb játszani, a franciát nem ismerem, de beszámolók alapján már az sem a régi. -
Joe.36
addikt
IS7 ajánlom, nekem mindhárom megvan de szerintem az a legjobb tank, talán a legjobb tier X tank a játékban, persze ez csak az én véleményem.
-
krisss93
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #3326 üzenetére
IS-7 a fórumon olvasottak, és a játékbeli tapasztalatok alapján.
De majd valaki aki jobban ért hozzá nálam megmondja a tutit. -
Paul119
addikt
válasz
Sixkiller6 #3326 üzenetére
is7
-
Spori85
csendes tag
Köszi, asszem megkaptam a választ a kérdés lényegére...
Amúgy pár általános jótanácsra számítottam volna (hasonlóra, minthogy pl. a t29-el hulldown játékstílust célszerű követni). De akkor nem idegelem magam a Tigrisen, nem én vagyok a teljesen noob. (Csak egy kicsit.)
-
Sixkiller6
őstag
összejön lassan némi pénzmag, mit vegyek, IS7, E100 vagy AMX50B?
-
fsb1000
nagyúr
Várd meg mit írok le, ne prejidukált a véleményem, mert eddig mindig mellé fogtál.
Amiket most leírtál azt nem én írtam, hanem te, vagyis a te gondalataid, magadon kérd számon.hmmm.... de azért 1000dmg-t loltrakival összehozni nem egyszerű feladat, én nem becsülném le, akkor sem ha könnyű félszeműnek lenni a vakok között. Hajrá... próbáld ki!
-
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral #3318 üzenetére
Egyszer oneshotoltam egy BAT-et prokhorovka-n, de lehet ammorack volt, középen tépett a tornya háttal volt nekem, elé céloztam, eltűnt, de kiírta, hogy megöltem, be is írta, hogy "shit happens". T95, JT, AMX 50B, Patton, mind könnyen oneshotolható, de E-75, Béla és társaihoz már óriási mák kell, most pl telibe kaptam egy Tiger-t és leszedtem róla kemény 600-at.
-
Iron Funeral
őstag
Szerintem az arty féle oneshot jóval ritkább mintha pl. ammoracket kapna bármilyen tank. Nekem sincs több mint 5-10 high tier oneshotom, és azok is olyanok nagyrészt mint pl. Jagdtiger vagy AMX 50 120 (mindegyiknek 80mm oldalpáncél).
Bat meg alattomos dög, még nem sikerült telibekapnom. Még -
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000 #3316 üzenetére
Értem, tehát most azzal fogsz jönni, hogy tier1-ben, ahol a játékosok zöme még azt se tudja mit csinál, nehezebb jó eredményt elérni, mint tier10-ben? Akkor miért van rossz statod tier10-ben? Most komolyan nehogy már azzal menőzzünk itt, hogy a kezdő játékosokat ki tudjuk lőni, ez már a világ alja. Jó persze, ha 8-9-10ben nem megy, akkor biztos kell valami kompenzáció, de nehogy megmagyarázd, hogy tier1 az hú milyen nagy kihívás, hiszen tele van vérprofi játékosokkal... ez kezd tényleg nagyon ciki lenni, de nem veszed észre magad, már megint.
-
-
Spori85
csendes tag
Sziasztok Fórumozók.
Új fiú vagyok a PH-n, de már régóta olvasgatom a hsz-eket. Sok hasznosat tudtam tanulni néhányból. Későbbi zrikákat megelőzve átlag alatti játékos vagyok, 3k csatával, 49% win rate-el, 890-es eff-el, és majdnem mindig premium fiókkal.
Tanácsot kérnék. A Tigrisem már majdnem elit, csak a KT-t kell kifejlesztenem, azonban egyszerűen nem tudok vele bánni (face 2 face simán kivégzett nemrég egy AMX 13-75, két lövéssel 20% hp-t tudtam leszedni róla, és annyi). A löveg jónak tűnik, de általában sz*rt sem ér, a páncélzat papír.
Előre is köszi.
-
diegho
nagyúr
Azt ígértem rakok majd 1-2 replay-t, nos ennek a végét érdemes megnézni, valahogy így kell védeni, ha 3-an foglalnak [link]
-
Arpee78
senior tag
HE lőszer sebzése, ha nem penetrál.
A példában T92 telibe talál valamit gold lőszerrel.
-
bullseye
addikt
Én S51-nél vagyok (GWtiger is kikutatva csak ugye pénz, idő, egyebek...) és már volt, hogy T8-T9 tankot is egylövéseztem, mióta a nagyobb cső van fent (igaz, az objecz 212 is azt kapja asszem). Talán még hatvan köröm sincs, de legalább 3 ilyen brutál killem volt már. Viszont azt az élményt is jól ismerem, amikor szabályosan számolgatom mit éri meg lőni a csapat szempontjából a 40 mp töltéssel, miközben hárman kattintgatják a térképet... és utána célkörön kívülre megy
-
Timyyy
őstag
Nem mondtam senkinek hogy el van tévedve
de lehet is és kell(ene) is más hobbit találni a kockulás mellett/helyett. A wot ellen meg kézzel lábbal tiltakoztam, hogy engem nemérdekel és amúgy is hülyeség, inkább simsezek, ha van időm gépnél... de aztán páromnál láttam, tetszett ahogy játszik, meg maga a játék is, és csak azért kezdtem el hogy nyomhassuk együtt. Nem gondoltam hogy ennyire megszeretem. (Előtte ha pisztolyt fognak a fejemhez, akkor se tudtam volna 1 tank típust se mondani
).
Sportot szeretem, igaz hogy nem focizom de eb vb izgalmas és jó lesni a meccseket (és nem kell közben zabálni ahhoz hogy jól érezzem magam, inni meg csak a forrásvizet szeretem és nem is iszok mást, egyébként meg heti többször megyek biciklizni, 1 kör olyan 25 km felett kezdődik.)
És csak kizárólag az egyik irányába az elsoroltak közül nem egészséges az eltolódás, mindegyik kell hogy kiegyensúlyozott legyen a dolog.
Na de azthiszem fejezzük be az offot, különben is megy a dupla kredit akció. -
vhw
addikt
válasz
Paul119 #3287 üzenetére
Érdekes... nekem eddig 60 kör alatt egyszer sikerült one-shot kilőni high tier tankot T92-vel, egy alap tornyos E75-öt, ami oldalt állt nekem és bizonyára a motorteret találtam el. Ezen kivül semmi nagy 2000 dmg-es lövésem nem volt. A splashek jó esetben 5-600at sebeznek, főleg gyengébben páncélozott tankokon (medek - usa heavyk). De mondok jobbat, tegnap telibe lőttem egy 1200 HP-s Batchat-et, túlélte(!!!) (nem splash, van replay hallható a csilingelés és a legénység bemondása).
Tehát a leglassabban töltő-célzó, illetve papír adatok szerint legerősebb ágyúval nem tudtam kilőni one-shot a leggyengébben páncélozott high tier tankot a játékban. -
fsb1000
nagyúr
Amíg a 0.7.4 pecs meg nem érkezik az új játék tipusokkal, azzal szórakozattom magam, hogy megnézem meddig tudom 2000 felett tartani az eff ratingomat egy minimaussal.
Most 29 csatánál tartok... és csökken.
Ha 2000 alá esik az effrating, akkor veszek egy loltrakit és ha azzal sem tudom tartani a 2K eff-et elindulok az orosz vonalon IS4 vagy IS7 irányába.Valamikor gyerekként a Volánban fociztam Bene Feri alatt (II. osztály ut), sokáig rendszeres szurkolója voltam a Fradinak és a mai napig emléxem a kettős rangadókra a Népstadionban. Örülök hogy ott lehettem, a teltházas szurkolás élménye nem hasonlítható a sörreklámos kocsmai bulizáshoz.
Aztán a magyar foci valahogy valamikor elpárolgott... EB/VB/EK, nem sok tétje maradt magyar szempontból. Sportesemény a TV elől? Bőrfotel és csipsz? Lehet... én inkább bringázok egyet a srácokkal, vagy egykapuzunk a játszótéren és megértem azokat akiknek csökkent az érdeklődése a nagybetűs sport íránt és WoT-tal múlatják a szabadidejüket. -
Dobi 562
addikt
Most érdemes fölenni játszani ha akar az ember látni érdekes dolgokat, találkozni érdekes játékosokkal.
-Van sok bot, toronnyal házfalnak, sziklának, stb. fordulva.
-Vannak fent rendszeres afk-zók. Ők vagy afk-k most is, vagy az afk-zással megszerzett top tier tankjukban szerencsétlenkednek. Afk-zással ugyanis nem sikerült elsajátítaniuk a játék alapjait.
-Vannak megfontolt taktikusok, akik bölcsen elmenekülnek a túlerejű (vagy annak vélt) ellenség elől és a pálya egy más részén folytatják a kempelést amíg el nem hullanak anélkül hogy egyet lőttek volna.
-Vannak a szikla, házlövöldözők, akik a tereptárgy túloldalán spottolt ellenség piros rombusz jelzését lövöldözik. Ha véletlenül közéjük és az ellenfél közé kerülünk, akkor mindenképp végünk van.
-Vannak fent önjelölt field general-ok, akik gyorsan elhullanak, hogy a közös chat-en a csapat irányítására tudják fordítani összes figyelmüket (ezt sűrű núbozással teszik).Akikre még várunk: a rendszeres TK-zók, akiknek idegeit kikezdik a sorozatos kudarcok és csapattársaikon vezetik le dühüket. 1-2 órán belül várható a tömeges megjelenésük, addigra ugyanis kikészülnek idegileg a most vagy korábban fellépő játékosok a sok kudarctól.
Ez csak egy átlagos hétvége a WoT-ban.
-
Arpee78
senior tag
Cseh szomszédaink készítették eme weboldalt. Elég régi, de úgy látszik karban tartják. Kiszámolható pl az egyes tankok javítási költsége, ezen kívül ott van sok olyan adat amit máshol nem találhatók.
• Az egyes modulok HP-ja
• Hátrameneti sebesség
• Rejtélyes páncélzat adatok, pl E-75 fejlesztett torony: 252 160 160 160 60 100 40 40 45 45 80 50 Hol 40 mm az e-75 páncél?
• Ágyú pontosság lövés után
• A lőszer sebessége
• ...Inkább nem sorolom tovább, annyiféle adat.
Diegho, mester
Van ez a tábla, wot wikin is ott van a linkje. Átmásolható v. letölthető, a sárga mezőkbe pötyöghetők a saját adatok. A legénység skill - látótávolság ezzel is kijön.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest