-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tesi
tag
ezt a super pershinget hogyan lehet megszerezni?
-
diegho
nagyúr
válasz
Paul119 #3287 üzenetére
Tőled már megszokhattuk, hogy mindig mindenkit megölsz 1v1-ben, sőt akár 1v5-ben is, mindig mindent eltalálsz stb, de valahogy az eredményeid nem ezt tükrözik. Valami nincs itt rendben nem gondolod? Elhiszem, hogy mentél 1 kört T92-vel, de mentél bármilyen 8-as artyval 100-at live szerveren? Kétlem, ahogy azt is, hogy legalább a fele az átlagod M41-el annak, amit ide bemásoltál. Mindenki tud ám 100 körönként egy jót menni, még egy nagyon rossz játékos is, de sokszor jót menni, na az már nem egyszerű, pláne nem artyval, amivel ki vagy szolgáltatva a csapatodnak. Nem is értem miért szólsz bele olyanba, amiről fogalmad sincs, ráadásul pont olyannal kötekedsz már sokadjára, akinek sokkal nagyobb a tapasztalata... (8-as artyval pedig tuti célpont nincs, még O261-el sem garantált, hogy egyáltalán a közelébe fogsz lőni) Én abszolút nem szeretem az artyt, csak azért van, mert kellett az orosz elit tech tree-hez és mert a többieknek van, így néha tudunk 3-an együtt artyzni, de meg lehet nézni mit tudok elérni artyval és mit tankkal, ha már szerintetek olyan húdejó játékos vagyok, akkor ugyan miért nincs artyval is 60% feletti win és 3000 körüli sebzésem? Biztos azért, mert olyan nagyon egyszerű 8-as artyval játszani. Szokjatok már le erről a láttam egyszer a pályán egy artyt, aki 8-at ölt, de hát tuti csak azért, mert ilyen könnyű artyval játszani...
-
Dobi 562
addikt
Atya-Úr-Isten! Murovankán a jobb sarokban a domboknál védekezünk, egy Tiger II, egy IS, meg én Tiger P-vel. Mindenki más az erdőben rushol. Jön az nagy ellenség, egy IS-8, egy Tiger, egy Tiger P és egy Panther. Na az IS-ünk az mit csinál? Elpucolt onnét a büdös picsába, becsatlakozott a lemmingvonatba 10. tagnak, mert ott nagy szükség volt rá biztos.
Szerencsére a Tiger II ügyes volt és tartotta magát, miután engem kilőtt az arty. Meg hálistennek a mi arty-nk is őt supportolta. Így nyertünk, de ezt olyan gusztustalannak érzem, így kitérni a harc elől, meg otthagyni a kis társainkat a sűrű kakiban.
-
Fel
addikt
válasz
Multikiller #3288 üzenetére
-
Paul119
addikt
válasz
Multikiller #3288 üzenetére
310 es pennel könnyű át lőni bármelyik medet, 8ast meg sima ügy, igazából a dmg, pen, rof kombóra lennék kíváncsi
-
Timyyy
őstag
Shoppingolni voltam én is...
Purchased:
Consumables 'Manual Fire Extinguishers' (50 item(s)) purchased successfully. You have spent credits: 75 000.Purchased:
Consumables 'Small First Aid Kit' (50 item(s)) purchased successfully. You have spent credits: 75 000.Purchased:
Consumables 'Small Repair Kit' (100 item(s)) purchased successfully. You have spent credits: 150 000. -
Antonius1978
addikt
Tizenkettedikeig (12).Ha keves penzed van, legalabb 100-at mindenkepp vegyel, nekem nagyon jot fogott, komolyan, a multkori akciokor.Azota 1,2 millat tudtam osszegyujteni a segitsegevel, mert mostansag fogyott el amit akkor vettem (igaz volt 3 het szunet,nem jatszodtam).Akinek nincs premium, fektessen be picitt, visszaterul.
-
Multikiller
tag
Találkoztam az előbb a teszt szerveren egy Super Pershinggel. Így első benyomásra nem volt valami acélos. Egy amx td-vel küzdött, én meg megkínáltam a T34-es 120-as lövegével. Igaz, egyszer pattantam róla, de könnyű ellenfélnek tűnt.
-
diegho
nagyúr
válasz
Paul119 #3283 üzenetére
Tier8 artyd ha lesz, akkor beszélgetünk még erről. Mondjuk persze kinek mi a kihívás és mi a cél... van akinek pl. egy 10-es tankkal 2000 átlag sebzés jónak számít, nálam a botrányosan kevés kategória. Én nem tudok artyzni, mert nem is szeretek, de érdekes módon tier5 artyval még 61% a win ratem, tier6-7-8al, pedig 52-50-50%, nem véletlen, nagy artyval sokkal nehezebb játszani, mint a kicsivel. T92-vel lősz egy mellét, akkor 40sec pihenő van, ha odébb kell forogni, akkor kb 15 sec mire célra állsz. O261-el pedig még totál teli találatnál is van, hogy csak 4-500 között sebez a HE, AP pedig sokszor csak láncol - arról nem is beszélve, hogy számtalanszor lőttem HE-vel 0dmg-t 10-es tankokra. Igazából nem is értem mik ezek a tier4-5 artys bemondások, hogy hú de egyszerű artyzni... meg lehet nézni, hogy mennyiket sebzek tankokkal, én meg kezdjem el mondani, hogy hú milyen egyszerű ezekkel a tankokkal játszani, nincs ebben semmi kihívás?!
-
sanya67
tag
11 meccs, 47 kill, 2 win, 9 lose....jahh, biztos véletlen!
-
-
Timyyy
őstag
Úgy látom hiába van foci EB, a sok kis nyomorék dagadt tizenéves ugyanúgy kockul, valószínűleg a foci fogalmát sem ismerik már sokan... egyéb meccsek nemigazán, de az EB és VB még nő létemre is érdekel...
Bár igazából a fenti jellemzők a kockáké, és én meg nem vagyok az.... nem is tudom miért reméltem hogy kicsit kevesebb lesz a hülye játékos... de úgy néz ki az értelmesebb érettebb réteg ment el inkább tévézni.Hjaaaj pedig az E2 dupla kredittel jó is lehetne akár.... de elment a kedvem a játéktól, az akció viszont telik... nem jó ez így
-
Snooker
senior tag
válasz
Paul119 #3277 üzenetére
Nekem éri meg így. Van minden hónapban egy fix összeg a telefonomon, amiből hó végére mindig marad egy csomó és ez elvész... tehát számlán a semmiért fizetnék szinte, ha nem vennék aranyat is belőle (telefonálásra is marad) így legalább van egy kis értelme pénzt kidobni. De ha most nem kapom meg az aranyat akkor felhagyok vele és többet így nem veszek.
-
Paul119
addikt
-
Snooker
senior tag
Mennyi az arany megérkezésének az ideje a felhasználóra?????
-
Paul119
addikt
ezeket az anyaszomorító nyüves 8 as francia meg 9es td forgását nerfeljék már, nem tudom egy.... batchattel körbe kerülni gyorsabban forog mint én
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
bullseye #3269 üzenetére
Egyszerű, amíg a mi csapatunk egy kupacban előretört és legyalult mindenkit mint a huzat, ez a kettő elsunnyogott, valószínűleg összebeszéltek merte egyik sem kezdett el foglalni csak akkor amikor már látták gondolom hogy nálunk mindenki elhúzott a francba...mikor az ellen bázisánál jártak feleszméltek hogy hoppá mi van ha ezek mögöttünk vannak mire beértek a körbe ezek már javában foglaltak, 3-an visszaindultak 85%-nál belelőtt a földbe az egyik a másik szintén nem találta el mert nem ment le a csík és szépen befoglalták a bázist, mire a 3 visszatérőnk újratöltött jött a felkiáltójeles cappelés, onnan már vége volt....
-
diegho
nagyúr
Elég érdekes lények játszanak ma. Westfield-en T110 és IS-4 lejön fentről a völgybe. Ellenfélnél egy darab E-50 van med, nálunk én Patton. E-50et meg is öltem, maxon vagyok, IS-4 még mászik fel a völgyből a hegyoldalra. Mire felért a T110-et már szétverték az artyk és fent meghalt minden tankunk, ergó éltem én, az artyk és az IS-4. 3 kill-el zártam, 4db tier10 volt a csapatunk összesen 0 killel. Öröm volt velük játszani...
-
Bingisz
addikt
Először költöttem erre a játékra:
Győzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. június 8. 19:46:18
Jármű: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 408 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 6)
Szerzett kredit: 84 892 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 280)
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Pusztító, Acélfal, Top GunPrémium nélkül
Ebből 3000 javítás és 5000 lőszer
Tetszik
-
L-e-f-i-e
senior tag
Möst történt, ha nem látom alig hiszem el hogy van ilyen...8 vs 2 nálunk 1 db is4 100%, egy is7 70%, 1 t110 100% 1 lorri, egy tigris meg még valami kicsik, ellennél egy full hps m18 és egy 50hps panther, és nyertek....
-
Atlantis
veterán
Akinek esetleg van jó replay-e South Coast pályára, ne tartsa vissza. Valahogy nem érzem ott a helyem.
-
Memphis79
aktív tag
Nem is olyan rossz ez a IS-6 elég sok minden pattog róla attól függetlenül,hogy
annyira nem vastag a páncélja.
Kb LÖWE szinten kereshet ez majd? -
Dobi 562
addikt
Ma rengeteg remek játékossal találkoztam, de Őt be szeretném mutatni Nektek is:
Majd 8000 csata után sikerült neki az eff értékét 400 fölé emelni, már 450-nél jár! Szinte minden 5. csatában sikerül neki kilőnie valakit! Így aztán érthető is a remek, 180-as csatánkénti sebzése. Megfontolt, taktikus játékosról lévén szó, csak minden 3. csatában derít fel ellenséget, így összezavarva az ellenfél artyjait, akik hiába várják MisiMisánkat aki Leoparddal és M5 Stuart-tal is erősítette a WoT legjobb felderítőinek sorait.
Legeredményesebb a kedvenc tankjával a T29-el. 517 csatája alatt előfordult (egyszer), hogy 3 ellenfelével végzett!Nagy-nagy szerencsémre ő volt a csapatomban a top tank IS-4-el, elsőként lövette ki magát, hogy nekünk több frag maradjon, önfeláldozó játékának hála (belerongyolt az ellenfél csapatába ész nélkül), majdnem nyertük is a csatát.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #3256 üzenetére
a kötikettő kimaradt
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #3248 üzenetére
Ez nem igazán mond semmit a lényeg ami a garázsban van.
-
Atlantis
veterán
Nem szoktam csataleírást írni, de ez ledöbbentett:
Lakevill, Tiger II-vel mentem a városba, támogatás híján az arra jövő 3-4 gyors med simán likvidált. nem is ez a lényeg. A végjátékra maradt nálnuk egy fullos IS-4, Objject 704 és Löwe valamint egy félhalott IS-3. Ellennél marad egy fullos IS-4 és egy enyhén amortizált Vk4502P. Elkezdtük foglalni a felső bázist, közben az ellen jött vissza védeni. Hihetetlen jól játszott az IS-4 esük, kiiktatta a fullos IS-4-esünket, az Object-et leszedte 300 körüli HP-a, közben a VK-juk kivégezte az IS-3-at, mire a mi Löwénk nagy nehezen kilőtte a VK-t. Egyszerűen se az Object, se az IS-4 nem bírta érdemben sebezni az ő IS-4-esüket, a vége az lett, hogy az ellen beírta, szerencsések vagyunk, mert kifogyott a lőszere.
Simán megnyerte volna, az Object-nek elég lett volna 1 lövés, a Löwe meg eléggé béna volt, mondjuk én aztán senkire nem szólok semmit, mert finoman szólva se vagyok jó.
-
Sontir Fel
őstag
Csak a D nap miatt...
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. június 8. 18:20:46
Jármű: M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat: 1 832 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 088Még nem mentem ilyen jót ezzel a kis x.rral prémium nélkül
-
emre
veterán
válasz
BinLaden #3243 üzenetére
Ó dehogynem, csak rá kell jönni mivel érdemes menni.
Ezekből 2-nél nem volt 40%-os esélyünk sem az xvm szerint.
Viszont ferdivel feladtam a duplázást a 2-ik vereség után.Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. június 8. 17:50:49
Jármű: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 1 342
Szerzett kredit: 48 244 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 640)
Csatában elért Achievement: AcélfalGyőzelem!
Csata: Lakeville 2012. június 8. 17:41:37
Szerzett tapasztalat: 1 129
Szerzett kredit: 41 794Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. június 8. 17:26:28
Szerzett tapasztalat: 3 246 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 75 795
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun -
GrooveHero
addikt
Szerintetek mennyit ér az accountom?
-
-
diegho
nagyúr
-
BinLaden
tag
ma egyszerűen NEM LEHET NYERNI
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki megmondaná hogy a wot loggerem miért a 7.4es tesztszerveres accountomra jelentkezik be folyamatosan? Letöröltem a tesztszerós WoT-ot de továbbra is arra csatlakozik, majd amikor nem tud, kiírja hogy error. Mit tudnék csinálni, hogy a rendes WoT accountomra tudjak csatlakozni ismét?
Még annyit, hogy ha esetleg van valakinek pár durva köre IS-el illetve IS-3-al az megoszthatná velem a replayét.
-
diegho
nagyúr
válasz
kisküzdő #3231 üzenetére
Minden jármű a játékban el tud dönteni csatákat, neked 128 kör kellett, hogy eldönts 1 csatát artyval, nem tudom tankkal mennyi kell, de egyetlen jó tier4-es kör alapján megítélni egy konkrét jármű típust (ráadásul az egyetlen tier4, ami normálisan sebez - másik kettő 330 és 410 átlagos - és tegyük hozzá, hogy az egyetlen, ami egy nagy pályát is átlő - másik kettő malinovkán nem lő át a fák közül az ellenséges bázisig sem, sőt az 5-ös orosz sem) inkább tudatlanságra vall, mint objektivitásra. Mondjuk nekem aztán olyan mindegy mit hiszel, csak ne terjesszük a butaságokat.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
kisküzdő #3231 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de szerintem pont Te nem érted, amit ő ír.
Alacsony tierben valóban könnyű érvényesülni, ellenben high tier arty-hoz már igenis kell tudás, nem csak a "kib*szom a műhold nézetet a képernyőre és klikkelgetek számolva a frageket" megy. Vagy ha igen, akkor kb 20mp-ig élsz/csata. -
hemaka
nagyúr
Lorraine155 51
5-600-akat lehet vele lőni (IS-6-ba ment 1154 is), ami nem sok, viszont ezt töltésgyorsítóval és 96%-os legénységgel 20 másodpercenként produkálja ezt.
Ha felspotolnak jó gyorsan el lehet menekülni vele, mert 60km/h-val húzza a belét.Majd ha meglesz a batchat is, írok, hogy mizu azzal.
-
kisküzdő
tag
Még mindig nem értesz
Én nem szeretek arty.zni Söt aki arty-ik azt sem szeretem.Csak meg akartam mutatni hogy lokukinyi tudás sem kell az arty-hoz. Ez az én véleményem. Sok igazság van abban hogy csatákat is el tud dönteni,de könyörgöm ne misztifikáljuk túl.Ez az én véleményem és hiába írod,nem fogok sem ezzel sem másik "babakocsival" 100 kört menni.Bocs.
-
diegho
nagyúr
válasz
kisküzdő #3229 üzenetére
Tegyük hozzá alacsony tier-ben még egy 5 éves gyerek is képes érvényesülni, ahol nincs counter arty, ahol nincs scout, aki bespotol és a másik arty azonnal kilő, ahol a tankok nem fedezékben mozognak... továbbra is azt mondom, ha szerinted olyan könnyű artyval érvényesülni - nem egy körben, hanem kompletten a játékban - akkor hajrá nézzük meg hogyan megy a high tier arty egy száz kör után.
-
vbbb
őstag
Milyen egy szemét rohadás ez a geci játék. Tegnap óta nem enged nyerni Löwe-vel. Nem baj, 3óra van a pémiumból, utána hagyom ezt a szart a következő javításig minimum. Csak felidegesítem magam rajta.
(#3226) Dobi 562
Én amivel játszottam normálisabb online játékok azoknál egy idő után ha nem csinált semmit a karaktered bannolták kifele. A buzi oroszok meg nem tudják megcsinálni...ja persze.
-
diegho
nagyúr
válasz
kisküzdő #3225 üzenetére
A legerősebb tier4 artyval nem nehéz tier4-5 tankokat kilőni a legjobb arty mapon? A képből csak ez látszik számomra. Ne vicceljünk már kérem! Játssz pár kört high tier artyval nem totál nyílt terepen, ahol az ellenfélnél is van 2-3 nagy arty, akik használni is tudják, utána beszéljük át újra.
Ráadásul ahogy nézem 128 kör alatt ez az 1 top gunod van vele és ez a legtöbb xp-s köröd is vele. Egyszer beadott mindent és máris vicc az arty?
-
Dobi 562
addikt
Igazán tehetne valamit a WG, hogy kiszűrje a bot használókat meg afk-zókat. Mert most szinte minden csatára jut egy. Az előző csatámban 3 is volt a csapatomban. Buktuk is, az e-péniszem meg már bébipöcs méretűre zsugorodik lassan.
Nem értek a programozáshoz, de nehéz lenne írnia a fejlesztőknek valami program-részt ami ki tudná szűrni ezeket? Mert ez a feljelentős rendszer nem sokat ér.
Stat alapján megvizsgálná a játékosokat és akik gyanúsak, azokat figyelné a rendszer, majd jöhetne a figyelmeztetés/kitiltásuk. Én személy szerint bannolnám őket a picsába.
-
babferi
tag
Az adott tankokhoz kifejlesztheto motorok , azonkivul , hogy erosebbek , a sajat HP-juk is tobb az alaphoz kepest ? Pl. : teszemazt vagy egy alap 500 lovas motorom , annak mondjuk van 400 HP-ja , kifejlesztjuk a nagyobbikat , ami mondjuk 650 lovas , annak van 500 HP-ja , ergo erosebb sebzest elvisel , nagyobb sebzes kell hogy elszalljon motortalalat eseten . Ez igy mokodik a jatekban ?
-
Met
nagyúr
válasz
Antonius1978 #3220 üzenetére
Meddig lesz akciós?
-
Antonius1978
addikt
Megvásárolva:
Fogyócikkek 'Kis Javító Készlet' (500 db) sikeresen megvásárolva. Költöttél kredit: 750,000.Mindenki aki teheti vasaroljon jol be, akar azok is akiknek keves penzuk van, mert nagyon megeri
-
Fel
addikt
Tegnap este csak visszavettem a Jumbot, de négy ultraoltárianxar csata jött csak össze vele.
Na de most, majdhogynem top tankként:Victory!
Battle: Malinovka 2012. június 8. 14:27:16
Vehicle: M4A3E2
Experience received: 2 446 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 59 258
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Reaper, Steel WallA dupla kredit nem rossz, még így, prémium nélkül sem
2584 sebzés, 5 kill (a 6. nem jött össze... 3-at szedtek ki pont előttem). -
Paul119
addikt
komolyan miért kell tesztre be engedni az összes szerencsétlen barom ruszkit?eszméletlen mennyi kretén van
-
Timyyy
őstag
válasz
GrooveHero #3209 üzenetére
Ha 1500+ hsz után nemtudod mire való a szerkesztés akkor inkább ne fórumozz tovább.
Attól még irritáló h egymás után 5 hsz-e van.
-
törölt tag
válasz
fsb1000 #3211 üzenetére
Ez így van, csak amikor kérdezett, és amire válaszoltam, ott még nem írta le hogy mi volt a helyzet.....
Viszont ha artyzok, és másik tankot csak forgással tudnék lőni esetleg, akkor egyértelmű hogy azt lövöm, amire már rááll a célkereszt, majd amíg betölt, addig ráérek forgolódni és újra célozni... -
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #3200 üzenetére
Ja... csak az nem mindegy milyen tankkal volt 123HP-val az E75 1450 HP-jával szemben.
Ha 2 tierrel lejjebb, akkor már nem tünik jónak az arty célpontválasztása.Egyébként meg a legtöbb szitúban érdemes a kisHP-sat a tankoknak meghagyni (egylővés nekik is), hogy a hosszú töltés idejű arty ne pazarolja a sebző képességét 100-150HP-s halálraitéltekre, hanem érdemi sebzést adjon le más nagyHP-s célpontra.
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #3209 üzenetére
Nem tudom miért kell rögtön leTrollozni a másikat?!
Szeretet hiányod van talán?
Kérdeztél valamit, szépen elmagyaráztuk és te csak nyomod a rizsát magadból, mintha legalább az egyik szemedet nyomták volna ki....
Amúgy ha nem vagy kíváncsi a válaszokra, akkor miért kérdezel? -
-
GrooveHero
addikt
válasz
Dobi 562 #3206 üzenetére
ok, ha olyan a helyzet, akkor 261-eggyel én is odalövök. De nem úgy, hogy tele van a pálya olyan tankokkal, amik még azt várják, hogy beléjük küldj egy szépet.
Ja amúgy azelőtti körön E-100-zal voltam, és még fel sem értem a templomhoz, hogy védekezzek kicsi, jött a kötikettő, aztán meg a -1936hp a type E-től. Konyújon le annyak is a csöve
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #3205 üzenetére
Tudod a szerkesztés gomb mire való?! Kissé zavaró hogy 3 hsz-ed is van 2 percen belül
Egyébként meg tényleg nem tudod értelmezni amit írtunk?! -
Dobi 562
addikt
válasz
GrooveHero #3205 üzenetére
Akkor meg a frag-éhség jelenséggel találkoztál.
-
-
virkir
veterán
válasz
GrooveHero #3199 üzenetére
Mivel voltál?
A 123 hp-s S-70 is ugyan akkorát lő mint full hp-ról. -
Dobi 562
addikt
válasz
GrooveHero #3199 üzenetére
Ha magas az eff értéked, akkor lehet azért. Találkoztam már olyan arty-val aki a magasabb eff értékű ellenfelet lőtte, akkor is ha az gyengébb tankban ül, mint a többiek.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- !AKCIÓ! - Apró erőmű! NucBox M6 Ryzen 5 6600H / 32GB DDR5 RAM / 1TB WD SN770 nVME
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest