- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz
marked one94 #1398 üzenetére
Így aztán a bőség zavarában nem is lőtt senkit.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Lakeville 2012. május 28. 22:13:25
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 954
Credits received: 31 386egész jó 20k profit
-
marked one94
őstag
válasz
Multikiller #1396 üzenetére
Mi múltkor Timyyy platoonba egy type-ot ha jól emlékszem 100%-ról öltünk meg egy E2+T-34el. Szegény ember azt se tudta mi van, kit lőjön
-
Multikiller
tag
Az előbb 394 méterről ammo rack-eltem egy Type 59-et 1013 Hp-ról egy Su-85-tel. Szerintem azt sem tudta mi van!
Nem értem a Type-osok miért nem vesznek vizes lőszertartót a tankjukra. Nekem még sosem robbant. Gyulladni is csak 2x 200 csata alatt.
Nagyon megszerettem ezt a TD-t, eddig igazán egy sem jött be, a német ág kész kínszenvedés az erőtlen ágyúkkal, abba is hagytam, JagdPz IV-ig bírtam idegekkel, de az SU-85 a 107-es ágyúval tud csodákat csinálni. És T5-ös! Gáz, hogy az SU-100-al két sokkal gyengébb ágyúval kell szenvednem, mire feloldhatom a legjobbat + a következő tankot. -
virkir
veterán
válasz
homeless09 #1392 üzenetére
Azt tippeltem, hogy valami orosz az alap a lánctalp profilja alapján.
Más
Mindig felmerül a mit hol lőjünk téma.
Itt az IS-4 egyik könnyen lőhet gyenge pontja igaz csak a magasabb tankokkal működik.
Tegnap próbáltuk E-75-el simán vitte tehát ami legalább ennyire magas az is fogja, M103, T110, Maus, E-100, ST-1. A Ferdinand már alacsony volt az pattogott.A torony tetején a bekeretezett tepsit kell lőni egy kemény tornyú tank simán kivégzi így az IS-4-et ha rámászik.
HungAryan
Használd a 2.2-est vagy régebbit azok mennek jól a 2.3 bugzik. -
HungAryan
tag
Lehet, hogy kérdezte már valaki, nem tudom.
Aki használja ezt az XVM mod-ot, annak működik rendesen?
Nekem csak indítás utáni első csatában működik, utána csak akkor, ha újraindítom a játékot.Valakinek valami ötlet?
fsb1000
Az még rendben lenne, de nekem csak egyszer jó, utána soha. Ez szerintem nem normális. A config fájlban a timeout értéket is feljebb írtam, de így sem jó. -
virkir
veterán
válasz
homeless09 #1388 üzenetére
Monnyuk ez mókolt de azért ha vezethette az nem egy utolsó élmény lehetett.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok Ezzel a járművel még mindig megy
Győzelem!
CsataMalinovka 2012. május 28. 21:24:29
JárműJagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 1 153
Szerzett kredit: 29 403Nem prémes nem duplázós.
-
homeless09
őstag
Haha, egyik ismerősöm volt Tiger-t vezetni
-
Dobi 562
addikt
válasz
WOT Armory #1385 üzenetére
Köszönjük a cikkeket, hasznos dolgokat lehet tanulni belőlük!
-
WOT Armory
csendes tag
M103 cikk WOT Armory
-
Dobi 562
addikt
Elég érdekes dolgok történtek a legutóbbi csatámban. KT-vel legjobb löveggel pattantam a bázisunkat foglaló pz38na-ról. Nem váltottam HE-re, azt hittem elég lesz ellene az AP is. A tévedés ára az volt, hogy döntetlen lett a csata.
0k csatás KV-5 player 2 mezővel odébb kempelt egy bokorban és nem csinált semmit.
-
Dryman
őstag
Azt hiszem feladom mára mert ráz az ideg....3-szor dobott ki az a kibeßaszott szerver közelharc közben....naná mire újracsatlakoztam már nem élt a tankom.....ezt lehet játszani, de ahhoz vezet hogy megutálom egy életre ezt a játékot....
Dupla WAN portos router két szolgáltató.....log-ot nézem nincs kiesés és szakadozás sem.....
miért pont engen büntetnek....itt valami árulást vélek felfedezni
Ha nem a kapcsolat és nem is az én masinában van a hiba, akkor mi ?????
Mindenesetre utálatos egy dolog.... -
emre
veterán
válasz
homeless09 #1373 üzenetére
-
Attici
őstag
A tegnapi szerencsémnek meg lett a böjtje. Ma semmi sem megy!
De legalább megszabadultam az AMX-40-től és megvan a 12-es. -
emre
veterán
nehogymá ne
Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 28. 19:25:32
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 585
Szerzett kredit: 37 635
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász4 kill + 4 sebzés +3 spot, 1712 hp sebzés
Mondjuk nem egészen értem, mert sebeztem már 2000 felett is vele, arra csak 1300xp-t adott, és akkor is 4-et öltem.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. május 28. 18:48:47
Experience received:1 178
Credits received: 42 473
ejh ki lőttem az összes ap lőszert(29)30lövés 28 találat,ezért kár hogy nem kaptam snipert legalábbvégén már HE val bohóckodtam
-
emre
veterán
ennek keressetek más topikot pls
-
Oriens
tag
válasz
bullseye #1358 üzenetére
Személyes -szubjektív- véleményem az, hogy a Ferdinánd élvezhetőbb TD. (és ezáltal szerintem jobb is).
Azt gondolnád, hogy a nagyobbik löveggel a JT jobb lesz, de igazán nem is veszed észre, mert az alap 128-as is majdnem mindent átvisz. A "nagyobb" átlagsebzést sem érzem, hogy hű de jó (gyakrabban látok 500 alattit mint felettit).Egyéb észrevételek a JT-ről:
- hatalmas weakspot az eleje (mivel a tiger 2-re épül igy szinte bárki átlövi aki tudja, hogy ne a felépítményre löjön). Emellett gyakran gyullad + a motor is ugrik a szemből kapott találatokra.
- felejstd el, hogy el tudsz bújni vele (camo) (szubjektív megérzés alapján -sixth sense perk- hamarabb és nagyobb távolságról észreveszik mint akármelyik heavy tankot)
- egy hatalmas nagy arty mágnes. amint spotolnak és nem vagy fedezékben várhatod, hogy téged lőnek, mert akkora mint egy ház és ugyanolyan gyors is.Nekem egyátalán nem jött be.
-
Zadia
senior tag
Sajnos vesztettünk,de azért:
6 kill !!!
Vereség
Csata: Mines 2012. május 28. 18:13:17
Jármű: PzKpfw II
Szerzett tapasztalat: 466
Szerzett kredit: 7 767
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Top Gun -
törölt tag
válasz
Paul119 #1352 üzenetére
Erről már én is hallotam,fasznak kell a NATO-nak ugrálnia,mit akarnak ezek az oroszoktól?Simán hazarugdossák az amcsikat,arról nem is beszélve,hogy a szerbek (akik ruszkik mellé álnának,mivel oroszbarát kormányuk lett) simán lerohanják középeurópát,a többi a ruszkik dolga.
Amilyen barom kormányunk van,belépünk a NATO oldalán,és megint szopjuk a faszt...
-
Fel
addikt
Nofene... Overlord végre előkerült és méltóztatott pár kérdésre választ adni az eu-s Q&A topikban:
Erről már olvastam korábban az orosz fórumon is, de úgy látszik tényleg így lesz:
Q: "King Tiger and Jagdtiger share the same hull, but in game the dimensions are different. Jagdtiger is longer than KT and lower, with slightly less visible lower front plate as a result. Which of the two has correct dimensions, and will the other one be corrected at some point?"
A: "Planning to increase the size of JT in 7.4." -- De jó, hogy eladtam.Q: "Do you already know, how to nerf the T110? Can say sth. about it?"
A: "Not yet. It still to be decided for 7.4." -- Pfff....Q: "Overlord, can you give us some stats, even from the russian server, of how the IS-8 and the KV-4 are working in battles?"
A: "KV-4 is fairly underperforming, it will be definitely buffed in 7.4. IS-8 is ok." -- A KV-4-re rá is fér egy kis ráncbaszedés, tényleg ratyi. -
emre
veterán
Nekem meg van IS3 szóval a T32-őt válaszd.
A BL9 rengetegszer ad minimális sebzés, a frontját boldog-boldogtalan átlövi, és annyira nem mozgékony jószág.
A KV13 meg egy rakás szerencsétlenség. Ha egyedül vagy, nem szakaszban semmit nem lehet vele kezdeni. A frontja elég jó, de nincs hozzá normális löveg, és nem elég fordulékony.MÁS:
Kevés voltam egyedül, és még nincs meg a 88-as löveg sem.
Sebzés: 2057
[link_1]
[link_2] -
Paul119
addikt
zöld x azt jelenti hogy ott át lehet ütni a narancs nem biztos piros hogy esélytelen,auto aim csak a tankot méri be ,de nem a legjobb helyre céloz
kicsit más
"Nikolay Makarov orosz fegyveres erők parancsnoka ma közölte, hogyha az amerikaiakkal nem rendeződik a vitatott rakétavédelem ügye, akkor megelőzőcsapást mérnek az európai ABM védelmi-rendszerekre.Az orosz elnök tavaly novemberben már utasítást adott a kalinyingrádi övezetben lévő, rakétatámadásokat előrejelző új radarrendszer üzembe helyezésére, és kilátásba helyezte: megegyezés hiányában rakétákat irányíttat az amerikai rakétapajzs Európában kiépülő elemeire." 2012 05 05
hajaj lesz ám itt balhé -
vbbb
őstag
Fogós kérdés elé érkeztem... IS3 vagy T32...esetleg KV-13, hogy maradjon a fejlesztésre is? Mindet meg akarom szerezni, no de melyikkel kezdjem.
-
V.Dave
senior tag
miérrt van az hogy az M7priest tankom mindössze 450méterig (valamikor csak 420m-ig) tud ellőni? Ez így nagyon kaki, kb az ellenség nyakába kel ugornom hogy tudjak tüzelni..
-
Kelvin
őstag
válasz
homeless09 #1343 üzenetére
-
Zadia
senior tag
válasz
homeless09 #1341 üzenetére
Ezt csak azért vettem meg,mert most akciós volt.
Egyébként van JagdPz IV, PzKpfw II, VK3001H, PzKpfw Tiger P, VK4502A
Ezeket tolom németek közül.Amcsi vonal nem jön be.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Murovanka 2012. május 28. 16:21:23
Experience received: 877
Credits received: 34 182
Battle Achievements: Confederate, Sniper
tier 10 csatában nem is rossz -
Zadia
senior tag
válasz
homeless09 #1338 üzenetére
Ez se volt olyan rossz kör.
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. május 28. 16:17:17
Jármű: VK 3001 (H)
Szerzett tapasztalat: 790
Szerzett kredit: 21 219
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztályT1 heavy a legnagyobb tankod?
-
Zadia
senior tag
Na még 20k XP és végre megszabadulok a JagdPz IV-től.
-
vhw
addikt
Ezt csak úgy most találtam;
-
Tesi
tag
A wot honlapján a tankopédiában az amcsi medek között mit keres a T23?
-
Kelvin
őstag
Nincs kedve valakinek Tier 6-os járgánnyal menni pár közös kört?
-
csaabz
őstag
Nyomjon lájkot aki a KV-4-el szenved!
-
Memphis79
aktív tag
Kössz fiúk!
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Francia járgányokat ha nem lőttem ki még a teljes tárat mivel lehet újratölteni?
THX -
vhw
addikt
válasz
Malachi #1317 üzenetére
Az egyik lehetséges taktika, hogy próbálsz vele passzívan felderíteni. Van egy pár pálya, ahol ha gyorsan odaérsz a megfelelő bokorhoz-fedezékhez, elbújsz, nem lövöldözöl, nem mozogsz, akkor felvillantod a feléd közeledő ellenséget és a társaid hátulról tudják lőni őket. (Malinovkán, Prohorovkán, Live oaks, Siegfried line)
A másik; ha már elég jól ismered a pályákat, és nagyjából tudod merre szoktak állni az artyk, akkor megpróbálhatsz eljutni hozzájuk. Ezt vagy úgy csinálod, hogy rögtön indulás után odarohansz, és ha szerencséd van nem védik őket (ám a sok bázison kempelő játékos miatt ez gyakran nem jön össze) Vagy vársz egy kicsit, figyeled a kistérképet, egy idő után szép lassan felvillanak az ellenség tankjai, és azt az útvonalat veszed célba, amit üresen hagytak, vagy csak 1-2 tank van ott.
- A lényeg, hogy high tier csatában ne állj le lövöldözni, a sebzés amit beviszel úgyis alacsony, már ha nem pattog mindegyik lövésed. Sokszor ez a hiba az új játékosoknál, hogy mindenáron sebezni-lőni akarnak, de erre alkalmatlan a tankjuk.
- Ismerd meg a pályákat, és próbálj úgy rohangálni, hogy csak pár másodpercig maradj látható az ellenség számára (ez alatt talán fel is villantod őket) és gyorsan fedezékbe érj. Például; kisebb-nagyobb dombok "gerincére" gyorsan felszaladsz és visszakanyarodsz, és ezt ismételgeted időközönként (ne túl periódikusan, mert biztos lesz valaki aki kifejezetten rád fog figyelni).
- Mikor úgy látod, hogy nagyon egymásnak esnek a csapattársaid és az ellenség, nincs szükség felderítésre, mert egyébként is látják egymást, gyorsan menj át a másik szárnyra, segíts ott a társaidnak, vagy amit fentebb írtam megpróbálhatsz eljutni az artyjaikhoz.
- Fontos, hogy figyelj az ellenségre, észre kell venni, mikor lehetnek elfoglalva a csapattársaid lövöldözésével ezt használhad ki.
- Ha láttad, hogy ellőtte magát a saját arty, akkor várj csendesen fedezékben, és csak 10-20 másodperc múlva dugd ki az orrod, hogy felvillantsd az ellent nekik. -
virkir
veterán
-
válasz
homeless09 #1318 üzenetére
igen, az az!
szóval rush és sportoljak? aztán nyomás vissza?
-
sziasztok!
tegnap feltettem ezt a csodát, gondoltam kipróbálom, és egész jó.
még sehol sem vagyok gyakorlatilag, egy négyes szintű német tanknál járok, (valami hosszú nevű 38-as van benne
) és igazából azt akartam kérdezni, hogy normális az, hogy ennyire láma eredményeket hozok mindig?
értem ez alatt, hogy szinte minden esetben az alsó negyedben vagyok a meccseken - magyarán majd mindenki erősebb nálam - és akármit csinálok, ha mázlim van akkor is max. 2 ellent ha kiszedek, ha éppen nem egy bitang 8-assal találkozom először.
ilyen gyenge gépekkel van valami normális taktika? vagy bújjak el egy bokorban és imádkozzak, amíg össze nem jön az XP valami normális tankra?
amúgy a játékot megértettem, fejlesztés megy, legénységet képzem, igyekszem csapatban járni és figyelek a térképre, keresem a fedezéket, szóval volt már pár nagyon jó és hosszú csatám, de mondjuk az 50-ből ha 5.
szóval így az elején mi a nyerő taktika? ha van...
köszi!
-
Zadia
senior tag
válasz
homeless09 #1314 üzenetére
Azért akadnak jó szándékú segítőkész játékosok.
Az előbb voltam T34-85-el,tök egymagam egy M6,PzIV, és 1 StugIII ellen.Nyomtam én is az F7-et mint a bajnok.Jött is segítségemre egy T28,és 1 Hetzer.
Na végre:
Győzelem!
Csata: Mines 2012. május 28. 11:49:23
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 2 346 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 008
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász -
homeless09
őstag
ahh..megkellene szoknom hogy az F7-et felesleges püffölni ha 550 ellen vagyok egyedül....lófasz se fog segíteni
-
Fel
addikt
Kezdem egyre jobban megkedvelni ezt az E-50-t:
Victory!
Battle: Sand River 2012. május 28. 12:13:27
Vehicle: E-50
Experience received: 2 598 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 45 206
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace TankerPrémium nélkül nem kis meló plusszosra kihozni egy T9-es medet, hiába növelték egy kicsit a kredit szorzójukat.. Minimum 3000 sebzést ki kell osztani, hogy ne legyen veszteség. Mondjuk Patton-nel könyebb - egy kicsivel - mert valamivel olcsóbb a lőszer, mint T-54 és E-50 esetén. Kihívásnak nem rossz
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #1305 üzenetére
Hát.. Azért az elég ritka, szerintem! Főleg, miután rájöttünk öcsémmel, hogy nem kell visszaautózgatni, hogy újrakezdjük a versenyt... De azzal a játékkal én nem a versenyzésért toltam, hanem a pihentető szórakozásért, amit nyújt!
VideoVolt olyan is, amikor csak azzal szórakoztam, hogy hogy tudom összetörni a saját kocsim benne, milyen mutatósan, vagy mennyire tudom szétforgácsolni... XD
-
homeless09
őstag
-
törölt tag
válasz
homeless09 #1309 üzenetére
Nem rossz
-
homeless09
őstag
Mai első köröm T1HT-val:
~2300XP(2x)
~33000credit -
fsb1000
nagyúr
Én a T-150-et választanám a jobb páncélozottsága miatt, meg a Zis7-es löveg miatt. A másik fürgébb... ez is ok, ha valakinek passzol a játékstilusához. (több ész kell hozzá....)
A T-150 stockként nagyon gyenge és lassú, de fullra fejlesztve már szerintem igazán jól használható tank és nálam rendkivül pattogós, azaz ha már a lista felső felében vagyok alig tudnak átlőni.
Lehet században is kipróbálom, mert a pecs óta, illetve nagyon rég nem voltam t6 században.---
Században nagyon esküsznek a KV-1S-re.... hát meglátjuk
-
Zadia
senior tag
Kezd telel lenni a tököm a sok idiótával random meccseken.
Nem elég,hogy az esetek 85%-ba vesztünk,mert mindenki megy mint az állat előre a saját feje után,akkor még a saját csapattárs is lő rád.
Most éppen egy kedves csapattárs Su-26-al lövöldözött ENGEM. 2x elnéztem 3.lövésre nem adtam esélyt.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest