-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Napfénysüti #3597 üzenetére
Vegyel E8-as Shermant, de meg jobb a Parduc
, de meg csak ma es holnap.
Penteken mentem vele egy 53(!) ezres kort vele, premiummal vajon meg rajott volna a +50% is ???
Es volt meg vagy 3 kor ahol olyan 35-40 ezer korul adott, es vagy 2 ahogy 40-45 ezer kozott.
Penteken visszagyujtottem a 750 ezret (E8+Parduc), amit javitokeszletre koltottem, szombaton csak kb 6 orat jatszodtam, elkoltottem 350 ezret a Parducra (venti+toltesgyorsito), tegnap meg 2,5 millanal hagytam abba a jatekot, mert este 4 orat filmet neztem.
Ma es holnap osszeszedek meg 1,5 millat, es akkor johet a Parduc 2 Diegho otlete alapjan, es a masodik beruhazas meg az IS-3 lesz. -
Paul119
addikt
válasz
Antonius1978 #3598 üzenetére
meg t34-85 alvázára épül elég sokszor szemből kapott találat után is szeret ki gyulladni
Napfénysüti:nekem sincs de tigris type kombóval össze jött majdnem 4 milla -
Antonius1978
addikt
válasz
Napfénysüti #3593 üzenetére
En annyira nem imadom, de jo vele jatszani, mert jo a 107-es agyu.Gyors, jol fordul, csak gyenge a pancelja, es keves az elete.En a BIA-t fejlesztem a legenysegen, jelenleg venti, alcahalo es periszkop van rajta, azaz igy hasznalom.Lehet nem a leghelyesebb osszeallitas, lehet mas maskepp hasznalja es ugy jobb.
Ha mar errol beszelunk akinek van SU85 arulja el hogy mivel hasznalja es mit fejleszt a legenysegnek.Jahrn : el is hiszem hogy jo az a vas, mert en ruhellek vele szembekerulni
Ugyanez ervenyes a T110-re is
Massal mar megbaratkoztam,de ezekkel meg nem
Es milyen okbol csak 51% ? Nagyon sokat mesz vele, vagy nagyjabol ugy vagy, mint amit en vazoltam a TD-k eseteben ? -
Paul119
addikt
válasz
Napfénysüti #3593 üzenetére
zis6 puskával csunya maflásokra képes
-
jahrn
senior tag
válasz
Antonius1978 #3591 üzenetére
Az eggyik kedvenc tankom - M103 - a legrosszabbak kozott van, 51% a win ratam vele
Mas
Nem tudom hova helyeztek a valtot a Vk45B-nel, de csapattars tesztszeron kigyulladt amikor szembol lottek.
(#3593) Napfénysüti SU85 azon keves - vagy mostmar inkabb egyeduli? - nem SPG harcjarmu ami AP-vel oneshotolja a sajat szintjen allokat. Szal ja, fullra fejlesztve brutalisan jo.
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Westfield 2012. június 11. 13:24:52
Vehicle: M12
Experience received: 10 327
Credits received: 422 471egész jó vas ez az m12
-
Napfénysüti
nagyúr
Meglett a SU85. Tudom hogy stock de nem nőtt még a szívemhez. Kicsit szenvedős lesz kifejleszteni, kíváncsi vagyok úgy mennyire válik be.
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Paul119 #3589 üzenetére
Most nekem is ilyesmit csinalt ez a gepszornyeteg:
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. június 11. 13:15:03
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 664 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 72 807
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top GunElotte meg IS4gyel csinaltam egy ilyet, csak ott 9 kill volt, itt meg csak 8. Most nagyon megy a szeker
-
Antonius1978
addikt
válasz
fsb1000 #3579 üzenetére
Ezzel egyetertek, valoban 2% korul mozog a dontetlen.
En is jelenleg 50%-on allok, gondolom azonban elerem az 51%-ot.
A 45%-os dologgal kapcsolatban : igy vagyok en a Ferdivel meg a JT-vel,mindent csinalok veluk, csak epp nem kempelek (kivetel 1-2 palya ahol nekem az elejen elonyos).
En sem tudom megmagyarazni, hogy miert ilyen szar veluk a statom, pl az SU85-el 58%.
Nagyjabol az lehet, hogy nem vedunk minden fontos pontot, es valahol attornek es a seggembe kerulnek, vagy siman a tuzerseg nyir ki, de ra lehet fogni a csapattarsakra is, hogy pl nem tudtak kinyirni egy ellenseges neheztankot, mert epp nem volt szerencsejuk, igy az nyirta ki oket.Es akkor az ellenseg letszamfolenybe kerul, es akkor a TD-k mar ashatjak is el magukat, mert ahogy en latom, nagyjabol 2-3 olyan palya van, ahol egy TD meg tudna forditani a csata menetet.Akinek van kedvenc tankja, az mennyire hatekony vele ? Ugy ertem a nyeres-vesztes arany.
A kedvencemmel a KV-13-al leesett 56%-ra, aztan valahogy jo csapatba kerultem es neha en is hozzajarultam picitt a dolgokhoz, igy visszatornasztam 58%-ra, de remelem majd a 60%-ot is elerem, mar csak azert hogy bizonygassam magamnak, hogy milyen fasza csavo vagyok azzal a jargannyal
Amugy neha megesik olyan is, hogy mar az elejen kilonek, igy csak a szerencsen/tudason mulik hogy a mi csapatunk nyer. -
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Malinovka 2012. június 11. 12:46:30
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 350
Credits received: 87 744
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper
32 lövés 31 találat, bekapott találatok 27,bár csak a többi tankom is így állná a sarat,csak ne lett volna egy 0 dmges pen
-
törölt tag
válasz
Iron Funeral #3586 üzenetére
És nyertünk?
Egyébként nekem a nevek rejtve vannak, soha nem érdekel kivel játszom..... -
törölt tag
Gyerekek! Én ekkora lúzer IS-8-at még nem láttam.... még jó hogy az ellenfélnél volt
-
Met
nagyúr
Tegnap a tüzérünk kezdte el kilődözgetni a csapattársait, camperek felkiáltással...
Be is kékült
-
Paul119
addikt
na hát a wg húzkodhatja egymás khmjét... tegnap egy magyar srác aki az én csapatomba volt vk3601hval 2x belémlőtt mind a kétszer ki gyulladtam elsőnél nem szóltam semmit gondoltam véletlen.. második lövésnél mikor enemy nem volt a közelben megkérdeztem hogy mi a bánatos anyukádért lőttél megint belém?a válasz az volt hogy "hihi mert vicces"( jelzem 2xjára meg is döglöttem) elővetem a kevésbé kulturált énemet, reportoltam team killért+screenshot(káromkodásom már nem látszott) erre rám ír hogy miért reportoltam, nem tudtam válaszolni mert én kaptam 4 nap chat bant
-
jahrn
senior tag
válasz
Atlantis #3574 üzenetére
Nem az. Kitartas, nekem is par hete lett meg az 57% es ugy nez ki nem megy lejjebb. Csak randomban mentem, es a csataim 90-95%-a platoon nelkuli - a vicc az h mostanaban a platoonok raadasul nem igazan jonnek ki jol.
Mindenesetre minel tobbet megyek a Lorraine-nel annal kevesbe tetszik szal ugy nez ki ha elit lessz nem megyek tovabb. Amugy is helyet kell szoritani az eljovendo brit tankoknak.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Atlantis #3574 üzenetére
Ez csak egy általam kreált irányszám a globál statból levezetve, de másoktól is olvastam már. Ami bizonyos, hogy a csaták kb 2%-a végződik döntetlenre.
Tehát egy átlagos játékos a csaták 49%-át nyeri meg, ehhez jön egy statisztikai szórás, ami szubjektív itélet kérdése. Szerintem +-3% a szórás, mert a WG próbál kiegyenlíteni (nyerő/vereség szériák)
Tehát ebből az "elméletből" levezetve, aki eléri az 53%-os winratiót, annál már feltételezhető, hogy érdemben befolyásolta a csaták kimenetelét. Minnél jobban eltér a 49%-tól annál valószinübb ez a feltételezés. 45% és alatta már vereségért kellet valamit tenni.... camp, afk, bénázás, baromkodás, TK-zás, stb.Ja.. ezt a winratio%-ot lehet vizsgálni a játékos összes csatájára vagy egyes tankjaira, vagy akár az utolsó 100 csatájára. Akinek 50% a full winratiója ne keseregjen, lehet hogy az utolsó 100-ban bőven 53% főlött jár.
---
Én úgy gondolom minden-mindennel összefügg... ha valaki ráhajt hogy növelje a sebzés arányát, akkor a winratio is növekedni fog enyhén, ha killre hajt akkor is.
Elfogadom hogy a winratio nem csak az egyedi játékoson múlik, de egy bizonyos szint felett (vagy alatt) bizonyosan van ráhatása a játékosnak. Minimum 1/15 részben ő határozza meg a csatákat.
Ha nagy harcértékű tankkal megy (TOP tank, arty, spotter, stb) és jó a humán skillje, akkor ennél jóval nagyobb arány is juthat egy -egy játékosra. -
Iron Funeral
őstag
'42-43-ban, amikor a Tiger gyártás gerince történt nem voltak anyagminőségi gondjai a németeknek. És annak ellenére, hogy könnyebb tank tankhoz tervezték nem volt túl gyenge a motor (különösen miután kicserélték a 23 literesre).
"Early Tigers had a top speed of about 45 kilometres per hour (28 mph) over optimal terrain. This was not recommended for normal operation, and was discouraged in training; crews were told to not exceed 2600 rpm due to unreliability of the early Maybach engines at maximum 3000 rpm. Later an engine governor was installed, capping the engine to 2600 rpm and the maximum Tiger's speed to about 38 kilometres per hour (24 mph). By comparison, the medium tanks of the time, such as a Sherman or T-34, averaged a top speed of about 45 kilometres per hour (28 mph), so the Tiger did have a very respectable speed being nearly twice as heavy." -
Drenadar
veterán
tegnap megint TK-ztam sajnos
2x is...
elsőre lövés előtt megint bejött elém egy eleve haldokló T1. lehet le kellene szoknom a sniper módról?
másodjára egy A20 kezdett el lövöldözni a bázison. már idegesített.
össze vissza ment közöttünk (direkt) lassítva minket hozzánk érve elénk állva. nagyon idegesített...
majd elkezdte lőni az obj-t, nah akkor ráfordultam és kilőttem.
obj. megköszönte (nem mintha haldoklott volna, csak idegesítő nagyon) csapat meg akik nem voltak ott kérdezték ez mi volt. obj. leírta, mondta a team hogy oké.nem értem az ilyen minek játszik?
persze nekiállt feljebb, hogy minek lőttem ki hiszen nem lőtte agyon az objektünket... -
Djuree
félisten
általában az ilyen gyökereknek közük sincs a játékhoz persze
engem feljelentgetni szoktak, csíter vagyok, mert kilőttemezen csak röhögni szoktam, komolyan vannak ilyen szánalmas emberek?
szombaton voltam országos bajnokságon, vívtam 4x, mindannyiszor kikaptam, most óvjam meg a meccseket merthogy csalt az ellenfél? én nem voltam elég jó, majd legközelebb jobb leszek, ennyi -
fsb1000
nagyúr
válasz
Drenadar #3569 üzenetére
Bizony van mikor minden lövés talál. Sőt sebez is.
Pár napja Pz4-el rálőttem egy nagyobbacska hevyre távolról, csak hogy ne álldigáljon a mezőn. Talált... és még 3x sebeztem 500+ méterről, aztán kilőtte egy TD. Ilyen távolságból nevetséges gyengepontot célozgatni vagy emlegetni, mert a a tank elveszik a célkeresztben és átlagos esetben még a találatnak is alig van 50%-os esélye, nemhogy kisebb penű sebzésnek.2 perc múlva nyertünk 15-4-re vagy valami hasonló lehengerlő eredménnyel, miközben semmi rendkivüli nem történt csak a másik csapat volt a szopóágas.
Gondolom hülyézték egymást rendesen, pedig csak a WG nagyszelleme rendelte így. 10-15 csata után fordul a kocka, és aki eddig mindent mellé lött annak jőnnek a sebzések meg a kritikallok.Talán az az igazán jó játékos, aki ezen randomfaktor változások ellenére is tudja befolyásolni a csaták eredményét és 53% fölé viszi winratioját. (persze megfelelő csapatjátékkal, killel és sebzéssel, értsd 1.0-nál nagyobb a sebzési aránya, azaz többet sebez mint amennyit elszenved)
-
Drenadar
veterán
válasz
Paul119 #3568 üzenetére
néha fura módon meg mindent bead a gép!
4-500méterről simán kilőttem a KV5-öt T34-el úgy hogy alig látszott. és ezt kétszer is megtudtam csinálni. szerencse...máskor meg közelről is csak úgy tudom kivégezni, ha r2d2-t lövöm...
hogy lehet a győzelmi arányt javítani? tudom gáz a csapatra fogni, de egyedül nehéz csodát tenni.
azt már láttam hogy egyesek úgy játszanak, ha egyhuzamban vesztenek 3x akkor abbahagyják a játékot kis időre.
-
Paul119
addikt
na mondjuk az igaz hogy ha választani lehet akkor én is inkább az r2d2 tornyot kezdem rajta lőni,vagy az oldalát ha úgy van hogy látni belőle annyit akkor meg oda lövök,de a szemét sokszor az elejét mutatja,és még messzebb is van egy kicsit akkor meg marad a lutri hogy be adja e azt a bizonyos 25%ot
-
virkir
veterán
válasz
Paul119 #3565 üzenetére
Nem nem viszi át biztonsággal.
Először is mint írtam rohadt vékony az a sáv amit el kéne találni, ez élesbe jó ha tízből egyszer sikerül, hála a dobokocka pontosságának.
Másodszor kérdezd meg diegho-t, hogy simán lehet riszálni és akkor már megint csak pattog mint kecskeszar a betonon.
Harmadszor a magasabb tankok eleve rossz szögben tudják lőni.
Tehát az a kicsi sáv elég nehezen lőhető. -
emre
veterán
válasz
Flatron710 #3533 üzenetére
Ne ez az amit semmiféle stat adat nem helyettesít.
-
emre
veterán
válasz
belaazallat #3157 üzenetére
Tegnap ingame találkoztunk, de arra sem reagált.
-
bullseye
addikt
válasz
homeless09 #3561 üzenetére
azért kurwa-t is olvasni eleget...
mellesleg, ma sikerült egy körben okosan is mennem, meg szerencsésen is:
"Victory!
Battle: El Halluf 2012. június 11. 0:41:51
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 4 490 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 50 620
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Boelter's Medal, Sniper, Top Gun"Lassan megvan a lorri, de lehet ezt megtartom, mert néha nagyon adja
-
Fel
addikt
Ezért jó magyarnak lenni...
Ez nekem szólt mert kilőttem. Persze nem volt egyedül. A haverját csak sebeztem, így ő csak helyeselt a pajtira..
Nem ez az első esetem. Múltkorában egy hármas M40/43, Löwe, Lóri platoonból kiszedtem az artist, utána egyfolytában ment az anyázás a részükről a cseten. Érdekes, hogy mikor csordában vannak ezek a becses hazafiak, hogy megjön a hangjuk... Szánalom
-
Joe.36
addikt
válasz
Iron Funeral #3556 üzenetére
Nem, nem így van alapból ami motor belekerült gyenge volt a hatalmas súlyhoz, gyakorlatilag erőlködött, csak a nagyon jól megtervezett váltó segített ezen a gondon.
Sose volt gyors tank, nem is ez volt a célja, hanem hogy legyőzhetetlen legyen.
Emiatt volt lassú terepen ez a gond ott csak jobban előjött, és a rossz tervezés és a gyenge anyagminőség, ami a háború vége felé egyre jobban előjött emiatt a sok meghibásodás. -
fsb1000
nagyúr
Nekem még nem sikerült BatChat-ot elkapni így, de ha ekkorát sebez bele az ütközés, majd ráhajtok. Eddig max 200-300-akat sebeztem medekbe E50 ütközéssel, ritkán TD-nek is nekimegyek, de nagy artynak nem futok neki, mert volt hogy póruljártam már.
---(#3553) virkir: Nem rossz ötlet, de amit magamtól nem várok el, azt mástól se várhatnám el. Egy átlag magyar polgár nem bírja a random csaták GOLD lőszerét hosszabb távon finanszírozni magas tierben.
Egyébként mikor volt a GOLD lőszer akció, akkor bevásároltam a CW-s tankjaimra párat és a kis minimausra is 1000db-ot. Csak 1 Ft volt darabja... elég sokáig kitart, ha tudom kit kell lőni vele. -
virkir
veterán
válasz
marked one94 #3555 üzenetére
Ja az alja annyi mintha odabasztak volna egy vonalzót meg a magas német tankoknak alapból olyan a szög, hogy onnan is simán pattan.
Rendben van velem lehet alkudni.
Vegyék ki a kupolát de akkor kapjon egy akkor lower-t mint az E-100 a jelenlegi páncélvastagsággal meg döntéssel.
Azért ne sírjanak már a júzerek egy kissé opé tank, egyetlen, aránylag lőhető weakspot-ja miatt. -
Iron Funeral
őstag
"The Tiger had reliability problems throughout its service life; Tiger units frequently entered combat understrength due to breakdowns. It was rare for any Tiger unit to complete a road march without losing vehicles due to breakdown. The tank also had poor movement range. Due to its very wide tracks, the Tiger had a lower ground pressure than smaller tanks, the most notable exception being the Soviet T-34."
Ez így korrekt. A meghibásodások miatt volt lassú nem amiatt mert nem vette be az ötödiketIlletve megemlíti a széles lánctalp hasznát, és azt is, hogy ennél jobb talajnyomása már csak a T-34-nek volt
(#3555) marked one94: Egy Mauson meg az egész torony egy weakspot+ott az alja is, ha ebből indulunk ki akkor én lejjebb venném a kupola páncélzatát, különösen úgy, hogy ha olyanja van akkor a top ágyúkat is lepattintja magáról
-
jahrn
senior tag
válasz
gainwardgs #3551 üzenetére
"Igazán kivehetnék már a kupola hitboxot idegesítő"
Plane h RL a kupola meg a torony el volt valasztva egymastol egy csapoajtoval.
Igazabol a WG ezen hozzaallasa idegesit - marmint h hol balansz-ra hivatkoznak hol pedig tortenelemhusegre.
-
gainwardgs
veterán
Győzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. június 6. 18:57:30
Jármű: T110E5
Szerzett tapasztalat: 1 962
Szerzett kredit: 97 585
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Fadin Kitüntetés, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun9 KILL
Igazán kivehetnék már a kupola hitboxot idegesítő...
-
Joe.36
addikt
Szerintem a tigris egy nagyon jó tank volt, nekem a kedvencem
, de én csak arra utaltam hogy terepen lassú volt nagyon, de nagyon jó videó, ezt még nem láttam.
Széles lánctalp is a nagy súly miatt lett kifejlesztve.
Sajnos ebben a játékban nem érvényesül a szerepe, pedig ezért a tankért kezdtem el. -
Joe.36
addikt
A Panzerkampfwagen VI, más néven Tiger (magyarul Tigris)[j 1] harckocsi minden tekintetben a második világháborús német haditechnika-fejlesztési erőfeszítések mintapéldája. A típust először 1942 augusztusában vetették be Leningrádhoz közel, a Ladoga-tó térségében.
Később szinte az összes hadszíntéren megjelent: a keleti fronton, Észak-Afrikában, Olaszországban, Normandiában, harcolt az Ardennekben és Magyarországon is a Harmadik Birodalom 1945-ös kapitulációjáig. Védettségének és tűzerejének köszönhetően neve egybeforrt a legyőzhetetlenséggel. A szövetségesek főképp nagy teljesítményű, 8,8 cm-es lövege és vastag páncélzata miatt tartottak tőle. Bár harci cselekményei máig legendásak, műszakilag megbízhatatlan és lassú volt. A szövetségesek elsődlegesen leküzdendő harckocsijává lépett elő, a jármű gyenge pontjait azonban hamar kitapasztalták. A háború végére harctéri fölénye egyre csökkent, mivel a szövetségesek egyre hatékonyabb páncéltörő ágyúkat állítottak hadrendbe, valamint a legtöbbet a levegőből küzdötték le. 1945 elején már csak igen kis példányszámban volt szolgálatban, de még Berlin utcáin is harcolt az utolsó napokban.[j 2][f 1]
A Tigris megjelenése óriási technikai versenyhez vezetett, mivel a szövetségesek nem rendelkeztek olyan eszközökkel, amelyek a német nehézpáncélos leküzdéséhez alkalmasak lettek volna. Az amerikaiak az M4 Sherman harckocsit 1940-ben kezdték fejleszteni, 1942-ben állították rendszerbe, és a Tigris rögtön elavulttá tette. Ugyanígy jártak az angolok és a szovjetek valamennyi típusukkal. Megindult az erős páncélozottság és a nagy tűzerő utáni hajsza. A Shermant és a T–34-est egyre erősebb lövegekkel látták el. Kifejlesztették a Sherman Firefly-t kifejezetten a Tigris (később a Párduc) ellen, a szovjetek pedig a teljes löveges harcjármű-állományukat áttervezték és átalakították.
A németek nem exportálták egyik szövetségi országnak sem (saját részre is mindig kevés volt belőle), csak saját csapataikat szerelték fel a típussal. A Magyar Királyi Honvédség 10 darabot átvett 1944 őszén a Kárpátok védelmének erősítésére. A legtöbb példányt azonban az elháríthatatlan meghibásodások és az üzemanyaghiány miatt a személyzet felrobbantotta, a megmaradt példányokat (1–2 darab) pedig visszaadták a német csapatoknak.
-
jahrn
senior tag
Erdemes ennek utana olvasnod kicsit. Pl az USA tankerek folyamatosan arrol panaszkodtak h a nemet harckocsik nemcsak jobban mozognak terepen mint az o jarmuveik, emelle a konturjuk jobban is beleolvadt a kornyezetbe.
A nemetek pont azert talaltak ki a szeles lanctalpat es a kettos atlapolt gorgosort h kissebb legyen a negyzetcentimeterre juto talajnyomas ezaltal a mozgekonysag is jo maradjon terepen (ofc hatranyai is vannak, nem is kicsi).A T-50 azert volt fail, mert csak kiepitett uton mozgott gyorsan. Oda viszont nem kell lanctalpas jarmu, eleg egy kerekeken gurulo pancelozott harcjarmu.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flatron710 #3533 üzenetére
Szép kis szakasz lehetett! Grat.
Saját klán... Helyes! Én is ezt tervezem: Egyszemélyes vagy kislétszámú klán.
Valószínüleg megalapítom a 2. klánomat még a nyáron.A felvételi kritériumokon még gondolkodom, de elsőre ez jut eszembe:
- alsó korhatár: 35 év
- min. 5.000 csata
- min. 1.400 eff rating
- min. 5.000 gold az accon belépéskor -
diegho
nagyúr
válasz
Iron Funeral #3530 üzenetére
O704-ben kaptam már valami kis fostól 0dmg, de ammorack sérülést, szintén szemből, nem emlékszem mi volt az.
-
jahrn
senior tag
Ugyanakkor a T-50 sorozat pont azert nem tejedt el RL mert a mozgekonysaga igencsak atlagos volt (az egy dolog h kiepitett uton egyenes vonalban mozogva eleri/te a 60km/h-t). Itt meg kapunk egy GTR verziot...
Ezzel szemben pl a Tiger, a PzIV es a PzV terepen mozgekonyabb volt mint a Sherman.
-
Iron Funeral
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=fqxnEKDp5fo&feature=youtu.be
Na, ilyet láttatok-e már
-
Paul119
addikt
Defeat
Battle: Siegfried Line 2012. június 10. 20:45:05
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 635
Credits received: 57 410 -
CptMisi
őstag
válasz
homeless09 #3523 üzenetére
Pont ezért fogják lecserélni...
-
homeless09
őstag
Ez a t-50-2 egy vicc. Biztosan igaziból is ilyen volt....
-
Dobi 562
addikt
válasz
Arpee78 #3518 üzenetére
Komplett fákat úgy akarsz kifejleszteni, hogy csak duplázol? Úgy nem lesz gyors. Az E-100 és Maus vonalán megkönnyíti a haladást a sok közös modul.
Más: adott egy pálya. Egyik oldalon lemming csapat elindul. Másik oldalon két tank (Tiger P + én E-75) védekezik 4 ellenében (IS-7, IS-3, JagdTiger, ISU-152), egy szem artynk kit fog támogatni? Persze, hogy a lemmingeket.
-
Arpee78
senior tag
Hogy lehet a legkevesebb időráfordítással kifejleszteni komplett fákat, van ötlet? Akár külön az egyes nemzetekhez.
-
krisss93
aktív tag
válasz
fsb1000 #3511 üzenetére
Látom kezdez rájönni a rendszer igazságtalanságaira.
Nekikezdtem Tigerrel 2 napja, prémium mellett, csak emiatt megvettem, és úgy érzem sokkal jobban oszt a matchmaker mint eddig.Az ciki egyébként ha a hivatalos indulás napján regiztem de még mindig nincs meg a 2k csatám
?
Igaz előtte volt kb 10k zárt bétától kezdve.
-
fsb1000
nagyúr
Én nem tudom, mi dönti el ki a jó játékos, de téged annak gondollak.
Az viszont biztos, hogy az általad leírt módon nem lehetséges több ezres (értsd >2000) eff ratingot összehozni.
Próbáld ki mennyit kéne beütni a kalkulátorba ha csak foglalsz vagy védesz és a többi értéked az átlagos alatt van, közel a nullához. (> 6 & >6)
És peresze az is kizárja az okfejtésed helyességét hogy a csaták kisebbik részében van csak lehetőség foglalásra (meghát el is kell oda jutni valahogy), az én becslésem szerint max. a csaták kb. 20-25%-ban lehetne cap vagy def pontokat szerezni, ha valaki csak erre hajt, mert a többi kihalással végződik és a tankok el sem jutnak a capzónáig. -
Simulacrum
senior tag
Szerintem teljesen jó mutató a damage. fsb szokta írni és teljesen egyetértek vele, hogy érdemes célokat meghatározni magunk számára a játékban. Nekem diegho platoon "követelménye" egy jó cél egyes tankokkal. IS-4-el 2910-es az átlag sebzésem, most ezt próbálom 3000 fölé vinni. De annyira nem szeretek T10-el menni randomban, jobb nekem 7-es, 8-as tier.
Meddel esélyem sincs ilyen szintű damage-re pedig jobb vagyok eff-ben a medekkel, mint heavy-kkel, de pontosan tudom miért, mert spotolni szeretek. Én Pattonnal is a spotra játszom és nem a sebzésre.Amúgy egy korábbi diegho hozzászólásra reagálva én is azt tapasztalom, hogy éppen német tankokban játszanak gyengébben a játékosok átlagban. E-100-ak és Mausok szoktak értelmetlen dolgokat csinálni általában. De elismerem IS-7-et is láttam már campelni. Talán amerikaiban nem láttam még igazán gyenge T10-el játszót. A legnagyobb félelmem a tier8-as prémium csapattársak. KV-5 főleg, de Löwe sem kivétel. Nagyon sok olyan veszi meg, aki nem akar idáig eljutni, hanem hamar akar magas tierű tankkal menni és nagyon rossz vége lesz általában sajnos.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
krisss93 #3509 üzenetére
Az elmúlt 2 hétben több "kisérletet" is folytattam, milyen is az mikor goldmentes acc-al kezdünk, prém acc, de nincs prémtank, német ág vs orosz ág fejlesztés, stb
A gold nélkül játszók sorsa sokkal sanyarúbb mint gondoltam volna, ezen lazíthatna a WG a kredit és XP leosztással, de néhány vérlázító jelenségre is felfigyeltem, amitől a kedvem nekem is megcsappant a játékkal kapcsolataban.
Nem valószínű, hogy 1 héten belül változna a játéktudásom 1 évnyi és 12K csata után. Ennek fényében megmagyarázhatatlan, hogy azonos felszereltségű tankkal miért teljesítek bizonyos feltételekkel akár 30-40%-al jobban. Elsősorban a sebzést vettem alapul, de a többi paraméter is jobb volt.
A köv. 50-50 csatában jegyzem a TOP tankok szintjét is, mert az első 70-70 csatában nagyon úgy tünt, hogy Gold-dal jobb besorolást kaptam. Gold nélkül 80%-ban alsó 1/3-ad.
Ezt nem állítom tényként vagy általános érvényűnek, sőt korábban én sem hittem benne, de mégis lehet benne valami. -
diegho
nagyúr
Azt állítottad, hogy lassan már megfelelsz az elvárásaimnak, ami ugye az átlagsebzésről szólt, nem 1 körről, ezért kérdeztem, hogy melyik meddel van ennyi átlagod.
Miért vicc sebzés alapján keresni? PTS-be is sebzés alapján van felvétel, a csaták zömét sebzéssel lehet megnyerni és ez alapján derül ki a legjobban, hogy ki mire képes az adott tankkal, mennyire ismeri a többi tank gyengéit. Ha eff alapján keresnék az lenne a poén, hiszen ha nem csinálsz semmit a csatákban, csak hátul állsz arty mögött egy gyors tankkal, amikor előretör a csapatod, akkor meg szépen odafutsz és beállsz a körbe, amikor az ellenfél csapat tör előre HEqqqqqqqqqq-vel lövöd a capelőket, simán össze lehet hozni sok ezres eff-et. Érdekelne, hogy szerinted mi dönti el ki milyen játékos?
-
krisss93
aktív tag
válasz
fsb1000 #3507 üzenetére
Igazad, van de aki elvből nem ad ki pénzt mmo-ra az nem sokat ér a prém acc előnyös tulajdonságaival, sem a prémium tankkal elérhető kreditnyereséggel.
Ha nem lennék nagyon skót talán még én is vennék egy type-ot.
Vagy egy super pershinget.De inkább hanyagolom. és nagynéha veszek 1 hónapra elég goldot, aztán csókolom.
Meg amennyit én játszom úgy gondolom nincs értelme pénzt ölnöm a játékba.
-
emre
veterán
Netán ezt állítottam volna?
Nem szándékozok senki igényének megfelelni (ugyanis nekem nem feltétlenül a sebzés a legfontosabb) és továbbra is egyedül játszok. Az iróniát legközelebb jobban hangsúlyozom.
mod:
Ugyanis számomra kicsit vicces, hogy kizárólag ezen sebzési értékeknek megfelelő játékost keresel. Nem is értem igazán, de a te dolgod. Megfordult a fejemben hogy nem is ez a cél, hanem hogy az átlagos ph játékosok ne zavarjanak, mivel úgysem felelnek meg, így továbbra is úgy azt és azzal játszhatod amit szeretsz, és még mentegetőzni sem kell miatta. -
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #3505 üzenetére
A winráta nem a stat miatt számít a kérdésedre adott válaszomban, hanem azért írtam a 7. pontként, mert jelentős hatása van az Xp termelésre.
(#3506) krisss93: Igazad van, de bárhogy is nézzük a prém acc +50%, a jobb prémtank is 50%-al több kreditet ad.
Azaz csak ezzel a kettővel 2.25-ször több kredit termelhető, amelyhez semmilyen más "technika" vagy játéktudás fejlesztés nem fogható. -
krisss93
aktív tag
válasz
fsb1000 #3503 üzenetére
Vagy ha úgy gondolod, nem adsz ki pénzt erre a játékra:
Koncentrálj tartósan 1 ágra. ne vigyél 5-öt egyszerre.
Tarts meg egy Tier V-ös tankot farmolni (ajánlom a shermant, PzIV.et, és a KV-1-et)
Az aktuálisan játszott ág mellett, mindig menj ezekkel is, így lesz kredited, és ha a farmtankjaid elitek akkor free xp-d is, valamint átváltható xp-d.A többiben egyetértek FSB-vel
-
törölt tag
válasz
fsb1000 #3503 üzenetére
1.Soha nem veszek goldot
2.Főleg nem
3.Azt se,az én kis "esetem" óta
4.Rendben.
5.Ok,megpróbálom
6.Nuku gold,szal felejtős.
7.Winrátám nem számit,nem nézegetem a statomat.
8.Soha a büdös életbe,főleg nem randomba.
9.Rendben
10.Nincs annyi free xp-m.Majd gyüjtögetek.Köszi a segitséget.
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #3501 üzenetére
T8-as tankra hogyan lehet ilyen szutyok ágyút tenni? semmit nem visz át.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#56230144 #3500 üzenetére
Kb. ebben a sorrendben:
1. Veszel goldot.
2. Veszel prém acc-ot.
3. Veszel prém tankot.
4. Kreditmaximalizálás: Sok sebzés
5. Xp maximalizáslás: Sok lövés, mind találjon, lehet kritikal is. + foglalás +védés
6. Tankvásárlás után lehetőleg 100%-ra képzett legénység + elitre fejlesztés free-ből.
7. Jó szakaszba és századba játszol. (winráta növelés)
8. Gold lőszert használsz
9. Akciókat kihasználod, mindig bevásárolsz féláron.
10. Átugrod freeXP-vel azokat a tankokat amikkel nem tudsz jól játszani, vagy gyenge kredit termelők. -
homeless09
őstag
Ez az IS-6 borzalmas...
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest